Offf anne olmak ne kadar zor

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Selam kızlar
Benim 18 yaşındaki kızım birinden hoşlanıyor
Çocuk çıkma teklif etmiş
Kızımda kabul etmek istiyor ama
Kabul etmesini istemiyorum uygun değiller
Lâkin müdahalede etmek istemiyorum
Şuan dertlerine ortak arkadaş gibi dinliyorum
Bir anne olarak çok müdahale etmeden yavrumu korumak kollamak istiyorum
Yanlış yaparsa üzülür kırılır diye düşünüyor üzülüyorum

Kızınız asi, dediğim dedik biriyle sizin müdahale etmeniz daha kötü sonuçlar doğurmaz mı?
Ve ne açıdan uygun değiller bu da önemli? Oğlanın kızınıza ne gibi bir zararı dokunabilir mesela?

Ne açıdan uygun değiller ?
Hiç bir açıdan uygun değiller
Çocuk sigara içer kasksız motor kullanır döğmeli bir şekil
Ben kızımın kulaklarını bile delirmedim
Evimizde sigaranın s si yoktur
İlk önceliğimiz güvenliğidirde
Nasıl olacak bilmiyorum

Nasıl olacak bilmiyorum

Hepimiz böyle marjinal tipleri beğendik küçükken :) Kızınıza güvenin, mantıklı akıllı bir kız diyorsunuz zaten. İnşallah kendisine dikkat eder, merak etmeyin.

Nasıl olacak bilmiyorum
Evet çocuk bildiğin toplum düşmanı bir serseriymiş.

Hepimiz böyle marjinal tipleri beğendik küçükken :) Kızınıza güvenin, mantıklı akıllı bir kız diyorsunuz zaten. İnşallah kendisine dikkat eder, merak etmeyin.
Ah serseri olsun deri montlu olsun arsız olsun derdik 😁
Tuttuk kendi halinde memur bey ile evlendik 😁

Maalesef bu kadar pamuklara sararak yaşatamazsınız kızınızı.
Siz olmadanda güçlü olabilmesi için bırakın biraz hatalar yapıp biraz kırılıp üzülsün.
Çünkü zaten 18 yaşındaki bir kıza müdahale etmeniz geri tepecektir.
Siz sadece aynı bu şekilde herşeyi size anlatmasını sağlayarak uzaktan koruyabilirsiniz.

ayy kizim bes yasinda
aslinda düsününce bazi seyleri yasamali yeri gelecek üzülecek bunun önüne gecemeyiz
cok normal hayat bu
hep yaninda olun, hissettirin, üzülünce destek olun
bn simdilik böyle yapiyorum
ha bir de kizim ileridr nasil olur bilemem ama flörtlesmesine izin verecegim, hatta 18 degil de 14 yasinda falan baslasa benim icin daha iyi
sacma sapan kisilere asik olmasinin önüne gecemem ama tecrube herseydir
kendi görsün erkeklerde bi nane olmadigini
hatta baya baya erkek arkadasi olacak ama bizimle tanismak ilk sart olacak
anasi babasi arkasinda olan kizi cok da fena üzemez diye umuyorum
bir de yurt disindayim zaten haller kötü burada en azindan benimle tanisir saygi cercevesinde bir arkadaslik olur
siz de durum arkadasliga giderse bir tanisin normal arakasi gibi, erkek de bilsin sizi yani
agac kovugundan cikmiyor bu evlatlar

Ben olsam doğru zaman gelmeden kuracağı böyle ilişkilerin aklını karıştırmaktan beklentisini yükseltmekten başka birşeye sebep olmayacağını ona açıklardım...

Selam kızlar
Çocuk çıkma teklif etmiş
Aa benim konum sayılır çünkü ben de 18 yaşındayken buna benzer şeyler yaşamıştım.
Kızınız eğer akıllı mantıklı birisiyse o bılır eger çok tepki verırsenız anlatmaz ilişkileri hakkında bazı şeyleri.

En basitinden benım annem egıtum durumuna onem verırdı ve aşırı büyük twpkileri olurdu
Ben de bir kaç ilişkimde yalan söylemıştım bu yuzden çünkü yargılanmak değil dinlenmek istiyoruz

Benim eşim 40 yaşında kulakta küpe, minimalist dövmeler, uzun saç( bazen açık, bazen topuz) bir de yaşlanmıyor adam. Sigara içer, çok arada iki bira yuvarlar.

Adam yaşlanmıyor, yaşlanmıyor, yaşlanmıyor. Ben bildiğin anne oldum her halimle. Görenler önce bir garipsiyor çıldırıyorum. Adam yaşlanmıyor. Öğretmen kendisi, yöneticilikte yaptı. Hiç öyle kedi falan kestiğini de görmedim.

Adam yaşlanmıyor bir de. Bu aralar iyice sorun etmeye başladım. Yaşlanmıyor bir de.

Selam kızlar
Çocuk çıkma teklif etmiş
benim oğlumda 18 yaşındayken, ailemize uygun olmayan marjinal bir kıza aşık olmuştu..benden gizli 1 yıl kadar flört de etmişler...öğrendiğimde olumsuz fikirlerimi ona söyledim, ama baskı yapmadım..güzellikle anlattım...o yine çıkmaya devam etti...yani işi akışına bıraktım...benim oğlum askere gitti, geldiğinde kızın onu başkasıyla adattığını öğrendi ve ayrıldılar...bence baskı yada aşırı tepki, olayları senin istemediğin yöne götürür...siz kızınıza fikirlerinizi söyleyin, kararı ona bırakın...söyledikleriniz aklının bir yerinde kalır mutlaka...

Benim eşim 40 yaşında kulakta küpe, minimalist dövmeler, uzun saç( bazen açık, bazen topuz) bir de yaşlanmıyor adam. Sigara içer, çok arada iki bira yuvarlar.

Adam yaşlanmıyor, yaşlanmıyor, yaşlanmıyor. Ben bildiğin anne oldum her halimle. Görenler önce bir garipsiyor çıldırıyorum. Adam yaşlanmıyor. Öğretmen kendisi, yöneticilikte yaptı. Hiç öyle kedi falan kestiğini de görmedim.

Adam yaşlanmıyor bir de. Bu aralar iyice sorun etmeye başladım. Yaşlanmıyor bir de.

Hahahahah çok şanslısınız bence, yaşlanmaması da çok güzel :-)

bir de erkeklerin agam pasam

minyonsa zaar
ha bir de gamsiz da olabilir :D

Back
X