Offf anne olmak ne kadar zor

Minyon da bir bu mu minyon? Gerçekten bu kadar olmaz ve gerçekten son zamanlarda sıkıntı yaptım artık.

Hergün saçlarına bakıyorum beyaz var mı dokuluyor mu diye? Geçen gördum bir tane dünyalar benim oldu.

Ya cidden şaka değil gerçekten sıkıntı olmaya başladı bana.
Benm esim benden 9 yas buyuk 😑 ama gorenler benden kucuk falan saniyor sinir oluyorum, benim esim de gayet duzgun gorunen bir tip ama o da yaslanmiyor 😒😒

Işte kendimden 15 yaş küçük görünen biriyle evli olunca onun hızına yetişebilmek için ruhum genç kaldı. ☺☺☺

Teşekkür ederim düşüncelerin için.

Ama biliyor musun benim eşim yaslanmiyor. Ahahahah. Bu gece deliricimm.
Kocam yaşlanmıyor diye diye yaşlandın beee :)))

Selam kızlar
Benim 18 yaşındaki kızım birinden hoşlanıyor
Çocuk çıkma teklif etmiş
Kızımda kabul etmek istiyor ama
Kabul etmesini istemiyorum uygun değiller
Lâkin müdahalede etmek istemiyorum
Şuan dertlerine ortak arkadaş gibi dinliyorum
Bir anne olarak çok müdahale etmeden yavrumu korumak kollamak istiyorum
Yanlış yaparsa üzülür kırılır diye düşünüyor üzülüyorum
Ayni yaşta oğlum var ve ben de hoşlanmıyorum motorcu arkadaşlarından
Ama ben 17 yasindayken hep o marjinal tiplerin pesindeydim ;(

benım kızım 2 yaşındaydı
ben buyuyunce kendime dövme yaptıracam haberin olsun anne dediğinde ,

başta bir yutkundum sonra ' tamam annem nasıl istersen ama önce çok düşünmen lazım çünkü bu dövmeler hiç silinmiyor dedim hmmm ozaman düşüneyim dedi '

şimdi 11 yaşında ay da bir muhakkak bu konu açılır acaba ne yaptırsam der ,

ve her yaz geçici dövmemiz var ,

elim yüreğimde o günleri bekliyorum inşallahhh
Nedense Çok sevimli geldi bana Allah bağışlasın😀 ama madem kararlılığı bu şekilde devam ederse muhakkak yanında durun... En azından vücuduna yaptıracağı dövme konusunda yardımcı olun ki pisman olmasın:)ergenlikte anlık gelinen gaz bazen istenmeyen şeyler sectirebiliyor:)

Selam kızlar
Benim 18 yaşındaki kızım birinden hoşlanıyor
Çocuk çıkma teklif etmiş
Kızımda kabul etmek istiyor ama
Kabul etmesini istemiyorum uygun değiller
Lâkin müdahalede etmek istemiyorum
Şuan dertlerine ortak arkadaş gibi dinliyorum
Bir anne olarak çok müdahale etmeden yavrumu korumak kollamak istiyorum
Yanlış yaparsa üzülür kırılır diye düşünüyor üzülüyorum
:KK200:
Benim de bu ara kafam hep böyle şeylerle dolu. Umarım herşey kızın için hep iyi olur

Benimde bir kızım var.
Biz malesef bir noktaya kadar yanlarında olabiliriz.
Onlara doğruyu yanlışı söyleyip , çaktırmadan gözlemlemeye devam etmeliyiz.

Allaha emanet kızlarımız oğlanlarımız.

Eşimin bacağında ayrı, topuğunda ayrı dövmeleri var, gençken motor üzeri takılırdı, sigara kullanır filan (Bırakıyor gerçi son zamdan sonra bırakma kararı almış, bakalım).

Tamam motora kasksız binilmesin, bu önlemi zaten kızınızın aklına kazıdıysanız, bilinçli bir gençse dikkat edecektir de dövmeli olmasına takıldım yani ne olacak ki dövmeli olunca bir insan?

Endişelerinizi anlıyorum hani insanın kafasında belli bir "Serseri-işe yaramaz" tipi oluyordur, film etkisi diyelim buna; filmlerde, barlarda dağıtır, olay çıkarırlarken gördüğümüz kötü çocuklar dövmeli, motorlu, deri ceketli heartbreaker olarak karakterize ediliyor tamam ama bu biraz şekilciliğe giriyor ve bir insanın tipinden de direkt nasıl biri olduğu belli olmuyor. Benim üni.deki halimi görseydiniz, kızınızın benimle arkadaş olmasından da korkabilirdiniz, gotik bir tiptim. 18-19 yaşındaki bir fotomu şurada paylaşsam, pek çok kişinin bu geceki kabusu olabilirim yani. :)) Ama derslerimde başarılıydım, hocalarla aram süperdi, kibar ve naziktim (Şu an olmadığım kadar), arkadaşlarıma yardımcıydım, onları vize ve finallerde çalıştırırdım. Benle gıyabında tanıştırılıp, anlatılınca çok seven arkadaşlarımın anneleri, beni görünce yadırgardı, inanamazdı. Çünkü görüntüm, gece 3te sokaktan kedi toplayıp, evinin salonuna çizdiği pentagramın ortasında sabah ezanından evvel kesen biri gibiydi. :)) Bu da film etkisi... Neyse.

Şimdi burada liste gibi exlerimin tipini yazmam hoş olmayacak ama benim gözlemlediğim, tecrübe ettiğim; aşırı düzgün görünen, jilet gibi olan, toplumun onayladığı tüm görselleri üzerinde barındıran insanların daha sorunlu olduğuydu.
Allah hepimizin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştırsın, siz kızınıza öğreteceklerinizi öğrettiyseniz, onu bilinçlendirdiyseniz birkaç adım gerisinde kalıp, karşınıza almadan ve fakat iletişimde kalarak devam edeceksiniz artık. Çünkü o da kendi tecrübelerini acı-tatlı kazanacak, o da böyle böyle büyüyecek. Yineliyorum, anne olarak endişelenmekte haklısınız, bu sanırım hep sürüüp gidecek, anne olmak böyle bir şey... Ama evladınızı siz eğittiniz, seçimlerinde de ona güvenin.

Ah serseri olsun deri montlu olsun arsız olsun derdik 😁
Tuttuk kendi halinde memur bey ile evlendik 😁

Ben dövmeli, hoyrat genç, adrenaline doyalım, ne eğleniriz, ne maceralar ne maceralar oh dedim evlendim de nooldu, içinden amca çıktı. Meğer adam evlenmeyi bekliyormuş. Kravatı taktı, saçları döktü, göbeği bıraktı, 2-3 seneye kadar üzerinde, kendiliğinden baklava desenli süveter de çıkacak diye tahmin ediyorum.

Işte kendimden 15 yaş küçük görünen biriyle evli olunca onun hızına yetişebilmek için ruhum genç kaldı. ☺☺☺

Teşekkür ederim düşüncelerin için.

Ama biliyor musun benim eşim yaslanmiyor. Ahahahah. Bu gece deliricimm.
Lütfen konu aç eşim yaşanmıyor diye 😄😄😄 çok tatlısın 😍

Yorum yazanlar konu sahibini şekilcilikle suçlamış da şunu anlamıyorlar. Bir dövmeli,kültürlü,entelektüel tip var bir de olay çıkartmayı marifet sanan,tehlikeli işlere kalkışmayı kahramanlık sanan serseri tip var. Anladığım kadarıyla konu sahibinin bahsettiği kişi bu ikinci tip. Allah aşkına hangi insan kızının serseri bir insanla sevgili olmasını ister?

Nedense Çok sevimli geldi bana Allah bağışlasın😀 ama madem kararlılığı bu şekilde devam ederse muhakkak yanında durun... En azından vücuduna yaptıracağı dövme konusunda yardımcı olun ki pisman olmasın:)ergenlikte anlık gelinen gaz bazen istenmeyen şeyler sectirebiliyor:)

ki bende karşıyımdır çok sevmem ama yapacak birşey yok , tabikii herzaman yanındayım :olamaz:

Back
X