Ben anlamadım neye kızdığınızı
Offf. . Öyle mi dersin?
Tabi ki de öyle diyorum. Duyanda seni zorla baba evine gönderip nerde akşam orda sabah yapacağını sanacak. Bence kırdıysan falan git gönlünü al.
anlamadım ben
:) evlenince farklı seyler yapamayacakmısınız? Ben 1 yıllık evliyim babamla tatile gıttım esımın izni yoktu oda haftasonu arkadaslaryla birseyler yaptı... Hem bırbırımızı cok özledık hem konuşacak seylerımız oldu .. Ben kendınızı yıpratacak kadar kötu bır durumda oldugunuzu düşünmüyorum... Evlilikte gurur olmaz acık net duygularınızı ıfade etmektende cekınmeyın
Ama ailenizi görebilmeniz için demiş,gitmemi mi istiyorsun dediğiniz de olur mu öyle şey demiş.Bence abartmışsınız siz.Ya hani daha bir aylık evliyiz. Evliliğimizden önce hep ayrı ayrı şehirlerde uzaktan yürüttük ilişkiyi. Daha yeni kavuştuk. Ne bileyim, gitmemi istememesini düşünürken onun sonrası için plan yapması zoruma gitti sanırım. Bu arada yalnız çok korkuyorum oturma odasında, biraz da onun için kendimi buraya attım
Abartmissin canım..
Adam kıbrısa bodruma gideyim diye plan yapmamış ya, eniştesinin memleketine gidecek
Ama ailenizi görebilmeniz için demiş,gitmemi mi istiyorsun dediğiniz de olur mu öyle şey demiş.Bence abartmışsınız siz.
Benim konunda en çok kefil meselesi dikkatimi çekti.Bence bunu çok iyi düşünmelisiniz,riskli bir iş.Olabilir. Şu an uyuyor zaten. Yarın sabah konuşabilirim ancak. Zaten bu ara psikolojim çok kötü. Hem benim kendi ufak problemlerim dışında şu an hepimizin hayatını alt üst eden her şey beni de çok etkiliyor ve bu benim olduğu gibi herkesin psikolojisine farklı yansıyor sanırım. Buraya yazana kadar anladım saçmaladığımı ama konumu da açmış bulundum.
olsun olur aradaYa evlenince başka şehre geldim. Çalışmaya alışkınım. Burada yapayalnız kaldım ve kimse yok. Çalışmaya da henüz başlamadığım için çok bocaladım. Hayatımdaki tek şey o olunca saçmaladım sanırım. .
seni yollamasından ziyade kefil olması daha büyük sorun bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?