Offf ben mi büyüttüm :(

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
128
Kızlar daha 1 aylık evliyim. Eşim eniştesine kefil olma durumundan dolayı, eniştesi demiş ki ''ben onların biletini alırım, gelsinler'' demiş. İmza vermesi için. (Farklı ve uzak şehirlerdeyiz de)

Neyse. Benim de eniştem bizim bulunduğumuz şehre iş seyahatine geldi. Ben bu ara biraz duygusal olduğum için eşim ''İstersen seni eniştenle göndereyim, git'' dedi. Ailemi görebilmem için. Ben dedim ''sen istiyorsun galiba gitmemi'' filan dedim. O da ''yok olur mu öyle şey'' dedi.

Neyse konuşmanın devamında ''ben de memlekete giderim madem, şu gün şöyle yaparım, pazar gününe biletimi kessinler madem'' gibi bir şey dedi. Acayip zoruma gitti. Aklından benim gitmem sonrasında plan kurmuş bile. Yataktan fırladım geldim oturma odasına. Buraya geldim. . Acayip sinirliyim şu an.

:) evlenince farklı seyler yapamayacakmısınız? Ben 1 yıllık evliyim babamla tatile gıttım esımın izni yoktu oda haftasonu arkadaslaryla birseyler yaptı... Hem bırbırımızı cok özledık hem konuşacak seylerımız oldu .. Ben kendınızı yıpratacak kadar kötu bır durumda oldugunuzu düşünmüyorum... Evlilikte gurur olmaz acık net duygularınızı ıfade etmektende cekınmeyın

Ben anlamadım neye kızdığınızı

Ya hani daha bir aylık evliyiz. Evliliğimizden önce hep ayrı ayrı şehirlerde uzaktan yürüttük ilişkiyi. Daha yeni kavuştuk. Ne bileyim, gitmemi istememesini düşünürken onun sonrası için plan yapması zoruma gitti sanırım. Bu arada yalnız çok korkuyorum oturma odasında, biraz da onun için kendimi buraya attım

Tabi ki de öyle diyorum. Duyanda seni zorla baba evine gönderip nerde akşam orda sabah yapacağını sanacak. Bence kırdıysan falan git gönlünü al.

Ya evlenince başka şehre geldim. Çalışmaya alışkınım. Burada yapayalnız kaldım ve kimse yok. Çalışmaya da henüz başlamadığım için çok bocaladım. Hayatımdaki tek şey o olunca saçmaladım sanırım. .

Haklısınız. .

Ama ailenizi görebilmeniz için demiş,gitmemi mi istiyorsun dediğiniz de olur mu öyle şey demiş.Bence abartmışsınız siz.

Ama ailenizi görebilmeniz için demiş,gitmemi mi istiyorsun dediğiniz de olur mu öyle şey demiş.Bence abartmışsınız siz.

Olabilir. Şu an uyuyor zaten. Yarın sabah konuşabilirim ancak. Zaten bu ara psikolojim çok kötü. Hem benim kendi ufak problemlerim dışında şu an hepimizin hayatını alt üst eden her şey beni de çok etkiliyor ve bu benim olduğu gibi herkesin psikolojisine farklı yansıyor sanırım. Buraya yazana kadar anladım saçmaladığımı ama konumu da açmış bulundum.

Benim konunda en çok kefil meselesi dikkatimi çekti.Bence bunu çok iyi düşünmelisiniz,riskli bir iş.

seni yollamasından ziyade kefil olması daha büyük sorun bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…