Bende dün regl olmam gerekıyordu olmadım ama beklıycem bakalım testte bılerek evde bulundurmuyorum
Off bir tarafın yok diyor bir tarafın ya hamıleysen dıyor
Yok Canım belirtide aramıyorum hiç öyle farkettiğim bişeylerde olmuyor zaten
Her ay aynı seyler oldugundan az birazda arsızlığa vuruyoruyorum işi,
eczaneye girdiğimde düşün ki artık konuşmama gerek kalmadan kaç tane dıyorlar
direkt gebelik testi odaklı yani
cnm bende iştiorum ama gelen gıden yok evlendim evleneliii bekliorum mucizmi eşimde varikoşel var ameliyat olmuş aşkerde ama yeniledi şanırım c.t gidicez dr bakalım ne dıyceeekkkk :26:
canım benim eşimdede varikosel vardı 2 ay önce ameliyat oldu bizimde martta rendavumuz var bakalım belkide gerek kalmazz
varikoselin tekrarlama gibi bir durumu varmıymış ki?
ameliyattan sonra eşin kontrole gittmişmi nasıl çıkmış sonuçlar?
cnmm yaa açık olcak ama teştişlerinde damar çıktı tekrar büzüşük şekildeeOda varkoşelmiş ameliyattan şonra ii çıktı ama bayadır gitmiı dr 1,5 yıldır işte 9 aydrı denıoz ama yok bızde gdelım dr dedık :26:
hımm bencede canım bi gidin bakalım nolucak bence gitmişken sen kadın doğum doktorunada görünün canım senin testlerini yapsın içiniz rahatlar hiç olmassa
ben yaptırdım pko var ama homonlarım normal kılom fazla tek şorunumuz o ama kılo bebek olmaşına şorun degıl dıoalrrr
canım benim bildiğim kadarıyla kiloda sorun ama tabi doktorlar daha iyi bilir bakalım bi eşin muayne olsunda allahın izniyle ne çıkıcak haber ver muhakkak
ALLAH hayırlısını ve saglıklısını versin.. bende nerdeyse 2 yıldan beri ugraşıyorum hala tık yok... doktorum bana artık gelme sende bişey yok dedi kendi kendine dene diyo.. yapabilsem sanki ona gitmem... en son gittigim doktorda tahlillere baktı baktı sende bişey yok gelme dedisurat asık ordanda ayrıldım.. artık aşılamaya yöneldim önümüzdeki ay nasipse aşılama yaptırcaz... herseyin hayırlı ne diyelim...
Sebepsiz kısırlıken kötülerinden bir taneside o
eşin doktora gittimi belki onda bir problem vardrı
aynen öyle herşeyin hayırlısı ben daha hiç aşılama falan denemedim ama artık bende düşünüyorum şu aralar maddi olarak pek mümkün değil ama belki 5-6 aya kadar bişeyler yapabilirim
günaydın kızlar kırmızılar hala gelmedi en son pazartesi akşamı test yapmıştım negatif çıkmıştı
bir dahada cesaret edemiyorum Allahım inş.bu ay gelmez kırmızılarda mucizem benimledir
Brownim kesinlikle haklısın insanlar abartığımız falan düşünüyorlar ama inan elimde değil psikoljimin bozulduğunu düşünüyorum artık
Duygus57 hala kırmızı kartı görmedim ama korkuyorum:18:
blue88 canım gerçekten insanlar korunmayı bıraktıkları ay folik asite başlıyolar içimden diyorumki sanki hemen olucak diyorum sonra en fazl 1-2 ay sonra hamile kalıyolarbizmi beceremiyoruz acaba belirtilerin devam ediyomu?
ALLAH en uygun zamanda en hayırlı şekilde
evlat sahibi olmanızı nasip eylesin..
yalnız bişeye takıldım arkadaşım,
bu kadar güzel bir olguyu nasıl oldu da
"gol" ile bağdaştırdın, ben anlamadım..
moralim bozuldu açıkçası..
bu kadar güzel özel ve kutsal bir durumun
sıradan bir olaymış gibi bir topla
'gol'e dönüştürülmesine şaşırdım doğrusu..
cehaletimi mazur görün,
hiç duymamıştım böyle bir benzetme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?