inş. hamilesindir canım kesinlikle hayırlı haberlerini bekliyorum muhakkak bana haber ver :) bende bugün hamilelik piskolojisine girdiğim için (hemende giriyom) kahvaltıdan sonra uyumuşum kalktım baktım eşim temizlik yapmış hemen tahlil yaptırmasamıydım acaba bir kaç gün gitseydi böyle ama kasık ağrısıda gebelik belirtsi biliyosun ki bide kuzum tam kasığında böyle sertlik varmı hiç benim bir kaçtane arkadaşım o şekilde öğrendi adetten önce kasıkta sertlik oluşuyomuş
canım parlodel beni mahvetti ya mide bulantısı baş dönmesi canım çıktı resmen bir gün otobüste az kalsın otobüse kusuyodum yolun ortasında durdurup indim otobüsü sonrada bıraktım ilacı kullanmadım bakalım sonrada bidaha baktırmadım değerime artık eşimle gittiğimde bakıtırırım
yok tatlım yaa şimdi baktım yumuşak yada ben anlamıyorum
ne rezillikler çekmedimki geçen ay bi konu vardı yok orta parmakla bakılınca anlaşılıyomuş sert oluyomuş falan gittim banyoya kendimi parmakladım
sonra oturdum güldüm halime...
nasıl özeniyorum hamişlere yolda bebek görsem sevmem göbek görünce yapışıyorum
görümcem hamiş 3 ay oldu ama yerlere atıyo kendini sanki ağır hastalıkmış gibi...
geçenlerde bana geldi gazım var midem çok bulanıyo falan diye dert yanıyo sürekli bide ağzına dolamış hamile kal bak anlıycaksın beni deyip duruyo,kötü niyetle demez biliyorum ama sanki ayıbım varmışta yüzüme vurulmuş gibi üzülüyorum
en sonunda böyle dert yanarken ben senin kusmalarını,baş dönmelerini gaz sıkıntılarını yaşamak için 1.5 senedir yalvarıyorum RABBİM'e istedin o ay oldu sen bundan dolayı bukadar isyan ediyosun özlemini çekseydin sende beni anlardın abla dedim en sonunda...
ben herkesden fazla sevindim onun bebeğine herkesden fazla ilgileniyorum netten araştırıp bunu bunu yap şunları yeme içme diyorum...
bir gram kıskançlığım olmadı olmazda asla...
ama bukadar şikayet etmesi daralttı artık beni...
88liysen henüz 25 yaşındasın ..olur yani ... stres yapma ... tedavilerini ol ihmal etme ..... ya bu hamilelik meselesi çok ilginç gerçekten istemeyen şıp diye kalır isteyen yıllarca uğraşır ...
Bence Burak test yapma bundan sonra, en azsindan canin sıkılmaz ve bu piskolejini az etkilemiş olur, hemde tatlı bir suprise burakmiş olursunuz.
ayyy bnde yaptım onu geçen ay ya sonradanda sinirliendim kendimme iyice kafayı yedin diye seni okadar iyi anlıyorum ki aynen seninle grümcen arasında olan diyalog kuzenimle benim aramda oldu oda sürekli yok midem yanıyo yok vajinal kasılmalarım var falan diye çok şikayet ediyodu bende kızdım ona şikayet etme bunlar normal şeyler dedim insanlar anlamıyor dediğin gibi biz o duyguları yaşamak için ne dualar ediyoruz ne ne namazlar kılıyoruz bilmiyorlar tabi
böyle insanları anlayamıyorum çok ağır olmadığı sürece bukadar naz yapmanın ne anlamı var yahu...
her ayın farklı bi güzelliği vardır bence...
benim kız arkadaşım pko hastasıydı 3 ay adet görmeden hamile kaldı resmen mucize yaşadı... dış gebelikten döndü haftalarca hastanede yattı şimdi 7 aylık hamile hep gezdi fit fit nekadar pimpiriklenirsen okadra kötü olur diye diye geldi 7.aya
anlatıyo ben kusardım sonra oturup kahkaha atardım kendime millet kocamıza naz yapıcaz diye b.kunu kaçırıyo diyo...
görümcemin eşide geçen gün eşime baba olmanı ve anlamanı çok istiyorum kadınlar hamileyken çok nazlı oluyo gerçekten çok zor beni anlamanı çok isterim demiş...
salak sanki biz istemiyoruzda eşim seni anlasın diye çocuk yapıcaz...
Patavatsız yhaa:47
İnanirim:)ahhh yağmur_perisi ahhhh keşke dediğin gibi yapabilsem tutabilsem kendimi ama imkansız gibi geliyor :26:
evet kro ne olcak ilk bebek müjdesini ben verdim kız olursa onu geri yollıycaz diyen bir kro hemde töbe töbe yaaa
İnanirim:)
senin evliliğin benimkinden cok daga uzun olmazsına rahme ,
korunmama rahmen, ben bile öyle bir piskolejiye giriyorumki, adet olmayayimda, testi alayım elime diyorum:s
Birde sen bunu cok isteyerek istemeni hiç düşünemiyorum!
cok zor ve heyecanlı bir duygu, ama hayal kırıklığıda var,
kendini hakim olamıyorsan, testleri hiç evine alma!
Em azsindan umudunu hiç yitirme! Yıllar sonra bile çocuğunu kucağına alanlar var.
Konu sahibi arkadasim bende 1 senedir korunmuyom hatta son 5 aydir deniyoruz ama tutmuyoda tutmuyor bir kerede dusuk yapmistim, hala icimde yarasi kaybettigim bebegimin
Allah hayirli zamanda hayir evlatlar nasip etsin hepimize
bende 2 senenin sonunda tamda adet olmayı beklerken
hamile olduğumu öğrendim..
hamile olmuş olmakla iş bitmiyor ki!
cuma günü 7+3 de kalp atışını duymaya gittim kocaman boş bir kese ile karşılaştım
perşembede görülmezse düşük başlatılacak
cumadan beri ne hallerdeyim pskolojim alt üst oldu
rabbim de sana sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
asla ümidini yitirme, allah ısrarla edilen duaları sever
bilmiyorum hiç umudum yok
yarın başka bir doktora daha gideceğim
oda aynısı söylerse yapacak birşey yok
rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
kan testi en doğru sonucu verir ne yazıkki
benimde öyle çok olmuştu idrar testinde silik çizgi çıkıp kanda çıkmadığı
o yüzden idrar testlerine hiç itibar etmiyorum
direk karından bakılınca işte bebeğin orda demedikçe inanmayacağım demişitim
öylede oldu..10 gün geçince ultrasyondan kese görüldü..
tabi nerden bilebilirdimki boş olduğunu...
duanı asla eksik etme bol bol dua et
Hz zekeriyanın duasını her anında oku....birde kenzülarş duası var çok tesirli
Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?