patyam ne durumdasın canım seni merak ettim...
buarada ikimizde aynı yaşta aynı kaderdeyiz sanırım yaşımız çok genç henüz ama sabrımız yok malesef
patyam nasılsın ben bebişin kalp atışlarını gördüm allahıma binlerce şükürler olsun
ne kadar üzülmüştüm tarif bile edemem..
inşallah bebek hasreti çeken bütün arkadaşlarımın hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda=)
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
ayyy cnm şöleriiim tabiiic.t gideyiiimmm
canım maleseff ben kırmızı kartı gördüm haftasonu
bütün umutlarım sende şu anda,durumlar nedir?
evet aynı yaştayız daha yaşımız genç ama sabrımız yok inşallah daha fazla beklemeyiz
ben biraz da genç anne olmayı istiyorum sanırım
Amin...Allahım isteyen herkese bekletmeden göndersin mucizelerini...
Tabikide çok kutsal ve mucizevi bir olay inan bunu ben çok çok iyi biliyorum,hiç birşeyi bağdaştırmadım sadece bir tabir,bu ay hamile kaldığımı düşünüyordum ve yine tutmayınca bu seferde olmadı anlamında söyledim...Yanlış anlama olduysa kusura bakmayın...
kaç yaşındasın?
bende hafta sonu pazar günü yedim canım kırmızı kartımı...
benimkinin bırak gününü saati şaşmaz eşim sperm testi vericek yarın...
kimseye söylemiycez bu sefer test yaptığımızı sizlerden başka kimse bilmiycek yani...
adet olduğum gün eşimin babası rahatsız olduğu için onu ziyarete gittik aynı gün kayınvalidem kıskanç ve cahil eltiside ordaydı amcamızla beraber,kadın şifa veren yataklardan bahsediyodu kayınpederim ve amcamız var odada kayınvalidemin yanında oturuyodu işte yatakların özelliklerini anlatıyo yok astıma iyi gelen varmış yok bel boyun fıtığına bizde dinliyoruz sonra eliyle beni gösterip kayınvalideme çocuğu olmayanlarada işe yarıyomuş dedi
ben orda amca ve kayınpeder olmasaydı kıyameti koparırdım kayınvalideme baktım kadıncağız ben üzülmeyeyim diye duymamazlıktan geldi(
sonra eşime anlattım oda annesine anlatmış blue çok kıskanıyolar senin imkanların oğlunda olmadığı için blue gibi bi karısı olmadığı için işi gücü sizinle uğraşmak takmayın kafanıza demiş kayınvalidem...ben zaten duymadım demiş...
o kelimeyi duyunca içime bişey oturdu içimden RABBİM sen görüyosun sana havale ediyorum dedim...
canım c.t gıtık dr eşim teştleri tertemiz çıktı onun herşeyi normal benımde pko var onun için 3. günü gidicez bakalım batıma 5 gun var inş. olmam ama hıc umudum yookbuay bıtkışele bağlıycam kendımı bal tarçın çörek otu ıncır havuç ne varşaaaa o bebek buraya geleceekkkk
bende pko var tedavi görüyorum klomen içtiğim halde yumurtalarım gelişmedi doktor iğne vurucam dedi benim de kafam karışık. rabbim hayırlı olucaksa evlat versin. eşimm bugün tutturdu tedavini ertele yaz tatilinden sonraya diye kafam çok karışık....Kızlar belki hamilelik belirtileri bölümünden tanıyan vardır... dün test yapmıştım saatler sonra silik ikinci çizgiyi gördüm ve bugün gidip kan testi yaptırdım ama sonuç 0.00 off okadar morelim bozuldu ki neden Allahım neden diyorum yüce Allahımda beni bununla sınıyo sanırım
hadii ya çok üzüldümmumutluydum senden...
hadi bakalım hayırlısıyla ne çıkıcak eşinin tahlilleri yaptırmışmıydı hiç daha önce?
Ayy böyle tipler benim inanılmaz sinirlerimi bozuyo uyuzkayınvalidenin dediği doğru kesin seni kıskanıyordur bide herkesin içinde ayıp denen bişey var yaa hiç içine bişey oturmasın Allahın izniyle bizimde nurtopu gibi çocuklarımız olucak ozaman ne konuşucaklar bakalım...
zaten bu çevrenin baskısı hiç bitmeznişan nezaman,düğün nezaman,çocuk nezaman,ikinci çocuk nezaman hep bir beklenti...
of off 5 aydır hep bunları yaşıyorum ama hep kırmızı kartbel ve kasık ağrısı...
bide bulantısı,halsizlik...
yoğun akıntı,göğüslerde şişme ve hassasiyet...
mide bulantısı ve baş ağrısı...
daha bilmediğim birsürü belirti hem hamilelik aynı zamandada adet belirtisi durum böyle olduğu için üzülüyoruz kızlar(
of off 5 aydır hep bunları yaşıyorum ama hep kırmızı kart
Stressiz bi günün varmı diye bir sorevet ben 1.5 senedir yaşıyorum canım malesef...
bi ara işin dozunu kaçırıp elim göbeğimde gezip,ağır ev işlerini eşime yaptırmaya başlamıştım
bence en büyük düşman stres...
Amin...Allahım isteyen herkese bekletmeden göndersin mucizelerini...
Tabikide çok kutsal ve mucizevi bir olay inan bunu ben çok çok iyi biliyorum,hiç birşeyi bağdaştırmadım sadece bir tabir,bu ay hamile kaldığımı düşünüyordum ve yine tutmayınca bu seferde olmadı anlamında söyledim...Yanlış anlama olduysa kusura bakmayın...
1988 doğumluyum...
bende pko var tedavi görüyorum klomen içtiğim halde yumurtalarım gelişmedi doktor iğne vurucam dedi benim de kafam karışık. rabbim hayırlı olucaksa evlat versin. eşimm bugün tutturdu tedavini ertele yaz tatilinden sonraya diye kafam çok karışık....
sagol kuzum inşallah alıcaz güzel bebişlermizi kucağımıza...
bana bunu söyleyen kadın gelini 3.bebeğe hamile kaldı diye ortalığı yıkan ve gelinine git bileziğin sat o çocuğu aldır bakacak gücünüz yok diyen birisi...
ve gelini o çocuğu onları dinleyip aldırmadı doğurdu diye gelinine düşman olan birisi...
eşim 1 sene önce yaptırdı sonuçları çok iyiydi ama özel bi hastanede yaptırmıştık,ve doktorumuz bunu daha ayrıntılı bi merkezde yaptırmakta fayda olduğunu söyledi başka bi doktor daha ben herhangi bi özel hatanenin sonuçlarına pek güvenmem deyince daha ayrıntılı ve bu iş üzerine çalışan bi labaratuara gidicez yarın inşallah...
bende şuanda hiçbir sorun yok prolaktin sorunum vardı ama şuanda çok iyi dğerlerim ama olmuyor bilmiyoruz hayırlısı olsun hepimiz için canım...
Aminn arkadaşımm AminnnnEstağfirullah arkadaşım ne kusuru..
Herşeyin olduğu gibi evlat sahibi olmanında bir vakti zamanı var..
Stres yapma, bununda hormonlara etkisi var, biliyorsundur..
Rahat ol..
Yüce Yaradan vakti geldiğinde sana gönderecektir o mucizeyi..
Yalnız şu da var; o güzelliği kucağına aldığında değil gole benzetmek,
gözünüzden bile esirgersin)
Bunu hayırlısı ile anne olduğunda anlarsın canım..
İNŞALLAH en kısa sürede anne olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?