Kızlar belki hamilelik belirtileri bölümünden tanıyan vardır... dün test yapmıştım saatler sonra silik ikinci çizgiyi gördüm ve bugün gidip kan testi yaptırdım ama sonuç 0.00 off okadar morelim bozuldu ki neden Allahım neden diyorum yüce Allahımda beni bununla sınıyo sanırım
canım ben ovulasyon testi kullandığım ay hamile kaldım. Belki denememişsen tavsiye ederim. Bir de ayıptır söylemesi ben ilişkiden sonra eşim kendini çeker çekmez spermler dışarı akmasın diye peçeteyle kapattım:) ve bacaklarım hafif havada yarım saat bekledim:) 15 gün sonra bebeğimin haberini aldım çok şükür. Bana bunların faydası oldu da mı hamile kaldım bilmiyorum ama denemekle bişey kaybetmezsin diye düşünüyorum. Inşallah en kısa zamanda sende güzel haberler alırsın...
ALLAHIM BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIMMmrb seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdaydım, hiç bi problem yokken bebeğim olmuyodu yaklaşık 2 sene tedavi oldum, 2 kere aşılama oldum doktor artık tüp bebek deneyelim demişti bende tedaviden sıkıldım biraz ara veriyim dedim, bu arada eşimle tatile çıktık bu meseleyi düşünmemeye çalıştım yumurtlama günüde takip etmedim o aralar, gezdim eğlendim keyfime baktım sonra evimize döndük adetim gecikti bende yine psikolojik heralde die aldırmadım sonra dayanamadım bigün test yaptım hemen 2 çizgi çıktı sabahına doktora gittim 5 haftalık gebeymişim :) şimdi 6 aylık oldum..
yani kendiliğinden oluverdi sende biraz kafandan atmaya bak bu konuyu, mümkünse değişik bişiler yapın eşinle tatil gibi mesela yada kafanı dağıtıcak bişiler yap.. yumurtlamaydı adetti hesaplamadan yaşamaya çalış bi süre senin elinde olan şeyler bende takıyodum birden karar verdim takmıcam düşünmicem die uygulayınca kendiliğinden hiç ummadığım bi zamanda hamile kalmışım.. darısı senin başına inşallah :)
Kızlar hala kırmızı kartı görmedim ama bu akşam tekrardan idrar testi yaptım negatif noluyo anlamıyorum yaaayorgunluğum ve uyku halim hala devam ediyor karnım ağrıyo iki gündür ama kırmızı gelmiyo dün akıntımda kesildi ateşimde düştü normalde ateşim düşünce ve kasık ağrım başlayınca bir kaç saat içinde olurdum ama şimdi noluyo anlamıyorum:26: kırmızılar gelmedikçede umutlarım devam ediyo :18:
kızlar belki hamilelik belirtileri bölümünden tanıyan vardır... Dün test yapmıştım saatler sonra silik ikinci çizgiyi gördüm ve bugün gidip kan testi yaptırdım ama sonuç 0.00 off okadar morelim bozuldu ki neden allahım neden diyorum yüce allahımda beni bununla sınıyo sanırım
Kızlar hala kırmızı kartı görmedim ama bu akşam tekrardan idrar testi yaptım negatif noluyo anlamıyorum yaaayorgunluğum ve uyku halim hala devam ediyor karnım ağrıyo iki gündür ama kırmızı gelmiyo dün akıntımda kesildi ateşimde düştü normalde ateşim düşünce ve kasık ağrım başlayınca bir kaç saat içinde olurdum ama şimdi noluyo anlamıyorum:26: kırmızılar gelmedikçede umutlarım devam ediyo :18:
benimde 4 gün kaldı kırmızılara
geldi gelecek diye bekleriz bekleriz kırmızı kartı yiyincede hayaller fosss....
sonra adet biter hoppa aynı duygular aynı takipler aynı bacak dikmeler,aynı halsizlik aynı ağrılar
hayaatttttt beni neden yoruyosun
inşallah hamişsindir kuzum gelmez o kırmızılar 9 ay boyunca kapına inşallah...
canım bende 20 günlük hamileyken kan testi yaptım negatif cıkmıştı.diyeceğim testler yanılabiliyor günün gectiyse 1 hafta daha bekle doktora git ultrasona gir orda netleşir
Cnm adet tarihin gectimi bilmiyorum sayfalarin hepsini okumadim ama akintim kesildi dedin atlamak istedimbenim adetim gecikmisti test yaptim negatifti. Sonra aradan 2-3 gün gecti akintim kesildi. Günlük ped kullaniyorum bildigim kuruydu. Aradan 1-2 gün gecti hafif pembe kanamam oldu. Adet oluyorum sandim ama öyle degilmis. Pembe kanama yerlesme kanamasiymis. Ardindan test yaptim silik cizgi cikmaya basladi. Anlayacagin gec döllenme olmus. Adetim gecikince test yaptim negatif. Aradan neredeyse 1 hafta gecti silik cizgiyi anca gördüm. Hayirlisiyla seninde öyle oluyordur insallah. Allah isteyen herkese versin.
Papatya üzülme diyemiyceğim hatta bu konuda ne dense boş biliyorum
2 yıldır aynı mücadeleyi veren,benzer belirtiler arayan sürekli bıkmadan hesap kitap yapan,
Akrobatik hareketlerle kendi sınırlarını aşan o haline gülen sonra ağlayan biri olarak seni ve hatta herkesi çok iyi anlayabiliyorum : ))
Ben artık,test yapmaktan vazgeçtim,belirti de aramıyorum yapmam gerekenleri yapıp dua ediyorum.
İçimizde ki o Umut var ya işte,nasıl bişeydir 2 yıldır her ay sen hüsrana uğra daha da tükenmesin umudun bekle dur...
Bıkmak değil de,yorulduğumu hissediyorum ancak bazen,pes ettim diyorum sonra yeniden bişeyler beni hareketlendiriyor başa sarıyorum.
Diliyorum ki;
Allahım sesimizi,seslerimizi duysun artık...
aynen canım ya her ay siyorum ki tamam artık ya nolursa olsun takmıycam olursa olur olmassada takdir-i ilahi diyorum ama kırmızılar bitince bir bakıyorum ki aslında umutlarımdan hiç birşey tükenmemiş daha fazla yeşermiş aksine her ay her yıl dahada fazla artarak umutlanıyoruz Allahım dualarımız bir an önce kabul eder inş.
Umursamamak elde değil ,herkes takma,beklemediğin anda olacak desede olmuyor işte..
az önce biriyle konusuyorum hamile ve istemıyor aldırıcak ilk bebeği hemde,
diyorki;
Bu nasıl adalet brownim ben istemıyorum diye ağlıyorum,sen istiyorum diye ağlıyorsun.
Sahi,neden böyle istemeyene bu mucıze verılırken yalvaran yakaran bizlere neden yok
İNŞ.HEPİMİZ HAMİŞİZSDİR KUŞUM YAAA
BÖYLE HEM HAMİLELİK YOK HEM ADET YOK DAHA ÇOK STRESİ GİRİYOR İNSAN YAA
İNŞ.SENİN KIRMIZILARDA GELMEZ HABERKLERİNİ BEKLİYORUMMM
İnş. Canımm ağzından bal damlıyo yaa inş.hamilelerin duası kabul olurmuş dua edin bize
Allahım evladını sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
evet canım ya herkesin kendi tercihi inan şu hayatta kimseyi yadırgamıyorum ama bu şekilde olan insanlara içten içten okadar çok nefret besliyorum ki
evet bide şu takma diyenlere inan kızıyorum(haklılar biliyorum ama) elimde olsa zaten takmıycam
bazen düşünüyorum ne günah işledimde bu şekilde cezalanıdrılıyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?