- 8 Haziran 2015
- 402
- 513
- 53
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bence siz bi psikiyatriye gidin.ben okb hastasi oldugum halde oglumu kendi haline birakiyorum cocuk bu duse kalka buyuyecekKrese 5 yaşında verebilirim. Ancak.
O da yarım gün. Daha fazla yollayamam
Bir cocuk kalabalik gormeli alismali sosyal gelisimi icin cok faydali.tabiki yeri gelecek anne kontrol edecek.ama bu kadar korumaci olmak dogru degil.eger cocuklardan rahatsizsaniz evinize cocuklu misafir cagirmayinZaten sık sık çıkmıyormuşsunuz o halde bu çocuk sürekli kucakta oturan bir çocuk değil, o zaman sıkıntı yok. Keşke tüm anneler sizin gibi olsa da çocuklu misafirlerden illallah etmesek..
E zaten çağırmıyorumBir cocuk kalabalik gormeli alismali sosyal gelisimi icin cok faydali.tabiki yeri gelecek anne kontrol edecek.ama bu kadar korumaci olmak dogru degil.eger cocuklardan rahatsizsaniz evinize cocuklu misafir cagirmayin
Mantıklı :)E zaten çağırmıyorum
Epey küçüktüm ama hatırlıyorum bi kere anneme kızıp vicdanına oynamak için karşısına geçip kolumu kesmeye kalkmıştım (bıçağın tersiyle tabi çünkü bi uyanık benimBen küçükken düştüğümde annem kaldırmazdı valla, yemiyom dediğimde sen bilirsin derdi sonra paşa paşa yerdim. Hiç öyle prenses muamelesi görmedim. Üniversitede sunum yaptığımız derslerde herkes sorardı nasıl heyecanlanmadan böyle sunum yapabiliyorsun diye. Özgüvenimi dile getirir çok kişi. Anam sağolsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?