Offf konusmaya ihtiyacim var

8 yıldır evli olduğunuzu söylemişsiniz, bu sürede ne ile ilgilendiğini, neyin hoşuna gittiğini öğrenmişsinizdir elbet. Hediye alabilirsiniz içinizden geliyorsa. Bunun yanında uzun süredir yapmak istediği bir şey varsa ona vesile olabilirsiniz, ne bileyim bir maça gitmek istiyorsa 2 kişilik maç bileti alabilirsiniz. Sizinle veya bir arkadaşıyla gitmesi ikinize kalmış. En basitinden uzun zamandır canı bir yemek çekiyordur ama yapması uzun ve zor olduğu için yapamıyorsunuzdur, o yemeği yapın doğum günü için. Böylece manevi olarak bir tatmine ulaşır ve önümüzdeki zamanlarda kendisinin ne kadar mutlu olduğunu hatırlayarak sizin de mutlu hissetmeniz için bir şeyler yapmak isteyebilir.

Eşinizin özel günlerde size hediye almayışı size değer verip vermediğiyle ilgili bir kriter değildir. Normal zamanda size karşı davranışları nasıl? Evliliğinizde mutlu musunuz? Sizi mutlu ediyor mu? Anlaşabiliyor musunuz? Ve birlikte güzel zamanlar geçiriyor musunuz? önemli olan bunlar.
Soyle ki iki arkadas olsak gerçekten cok iyiyiz ama arkadas olarak yani z ama ben bisey beklemicem yani kendi isimi kendim gorucem doktorum dur alisverisimdir sevhi sozcugu hediye falan beklemicem mesela universite okumami cok istiyor mesela iki cocukla yapamiyorum yani adamin kafasindaki profili cizebilmedim mi size bilmiyorum
Anlasabildigimiz icin sikintimiz yok ben yapmadiklarini istemedigim surece
Bizde biliriz marka kalite butceni yaz herkes dikir verir.Esine senin takilmadigin konularda laf soyletme.

Yani bundan sonra herseyi gizlicem ailemden benimde cenem durmuyor aptalim nie sen soyluuorsun tektas istedogini almadığını bi tanidigim var ailesine hic bisey soylemez kocasina bi kelime etmeye kalksalar hemen kuser ki onun esi de benimki gibi ..hakikaten aptaljm

Ya annem.marka bilir.hangi urun iyi hangi urun kotu bi gomlek alirken sormustum simdi saat dusunuyordum oyle dedi yas 30 kucuk sayilmam ama urunlerden anlamam
Ama pisman oldum sorduguma.yine ..

Teşekkürler gercekten anlamissiniz beni bunyuzden hediye almak istiyorum alirim da sikinti degil ama ailem esin sana deger vermiyor derken ben bunu sen degersiz bir insansin diye algiliyorum ya

Sevilmiyorsun zorla mi sevdireceksin kendini gibi ..

Yani sen orda sadvece bir kolesin sen onun icin calis dur o seni hic umursamasin

Eziksin eksiksin gibi
Eşinizle tek sorun hediye almaması mı?
Hediye almaz ama sevdiğini, değer verdiğini ufacık bir şeyle gösterir.
Yazdıklarınızdan hislerinize kılıf arıyormuşsunuz gibi geldi.

Eşinizle tek sorun hediye almaması mı?
Hediye almaz ama sevdiğini, değer verdiğini ufacık bir şeyle gösterir.
Yazdıklarınızdan hislerinize kılıf arıyormuşsunuz gibi geldi.

Evt kilif ariyorum yani hissettiklerim dogru mu die yani aslinda bende icten ice hissettiklerimi ailem yuzukr vurunca agir geldi galiba cunku ben bayannolarak istiyorum tabiki ama almiyor die napabilirim almayan cok bazen erkeklerin dusuncesinfarkli oluyor erkek kardesimde ayni babam anneme surekli sevdigini soyler ama 32 senede aldigi sadece bir karanfil o da is yerinde dagitmislar da ben aldim die getirmisti sonradan ortaya cikti :D

Hediye için karşılık beklemek çok yanlış ve çocukça. Sizin içinizden gelmiş alın ailenize ne eşinizle sizin aranızdaki ilişkiden ve size hediye alıp almadığını neden biliyolar? Ailelerin evliliklerin içinde olmaması gerektiğini düşünüyorum bundada iş çiftlerde bitiyo. Siz baya size müdehale etmeleri için koz vermişsiniz gibi.
Belki eşiniz beğenmeyeceğinizi düşünüyodur veya düşünemiyodur. Bazı konuları aşmanız gerek ve ailenizi evliliğinize müdehale ettirmeyin gerçekten ihtiyaç duymadıkça

Soyle ki iki arkadas olsak gerçekten cok iyiyiz ama arkadas olarak yani z ama ben bisey beklemicem yani kendi isimi kendim gorucem doktorum dur alisverisimdir sevhi sozcugu hediye falan beklemicem mesela universite okumami cok istiyor mesela iki cocukla yapamiyorum yani adamin kafasindaki profili cizebilmedim mi size bilmiyorum
Anlasabildigimiz icin sikintimiz yok ben yapmadiklarini istemedigim surece

Çoğu zaman erkekler bizim kadar ince düşünemiyor, alışverişe sizinle gelmesini beklemeyin bugün alışverişe gitmeliyiz deyin, sevgi sözcüğü söylemeye gelince 16 yıllık evliyim eşim nadiren sevdiğini söyler hatta ben neden hiç sevdiğini söylemiyorsun yoksa sevmiyor musun? dediğimde sevmesen 16 yıllık evlilik ve 2 çocuk nasıl oluyor peki gibi bir cevap alıyorum. Ben onu öyle kabul ettim mesela sevgi pıtırcığı değil ama hastalandığımda ya da farklı zamanlarda sevgisini hissediyorum. Biraz zamana ihtiyacınız var birbirinizi anlamanız ve bazı huylarınızı olduğu gibi kabul etmeniz için.

Evlilikte de sevgililikte de birbirinize kendinizi özel hissettirmeniz lazım bence. Siz ona güzel mum ışığında bir yemek hazırlayın evinizde, pasta vs de yaparsınız. Hediye istiyorsanız alın bu karşılık beklenecek birşey değil. Şık giyinirsiniz ona kendisini özel hissettirirsiniz. Bu şekilde bir sürpriz yapabilirsiniz. Bu geceden sonrada uygun bir dille Sen benim için çok özelsin bende senin için özel olduğumu değerli olduğumu hissetmek istiyorum gibi seyler söyleyin. Yapmazsa onun ayıbı. Belki yontulur.

Bacım daha geçen gün konunda seni dövdüğünü küfürler ettiğini afedersiniz ama .t gibi davrandığını anlatmadınmı?

O annenin ellerinden öpeyim biraz biraz anlatmaya çalışıyo ama sizin kafa almak istemiyor

Alma yapma etme. Bu adama daha fazla kul köle olma. Bırak ne hali varsa görsün cibilliyetsiz.

Çocuk düşünce bile sana vurabilen küfür üstüne küfür savuran adam senin tırnağını bile haketmez, sen daha romantiklik peşindesin.

Bacım daha geçen gün konunda seni dövdüğünü küfürler ettiğini afedersiniz ama .t gibi davrandığını anlatmadınmı?

O annenin ellerinden öpeyim biraz biraz anlatmaya çalışıyo ama sizin kafa almak istemiyor

Alma yapma etme. Bu adama daha fazla kul köle olma. Bırak ne hali varsa görsün cibilliyetsiz.

Çocuk düşünce bile sana vurabilen küfür üstüne küfür savuran adam senin tırnağını bile haketmez, sen daha romantiklik peşindesin.
Eski konusuna bakmadan sormuşum hediye dışında aranız nasıl diye. Yazdıklarından anlaşılıyordu fazlası olduğu. Siz yazınca baktım da o nedir öyle. Konu sahibi hediye üzerinden ifade ediyorduygularını ama ortada çok büyük sorun var.

Eski konusuna bakmadan sormuşum hediye dışında aranız nasıl diye. Yazdıklarından anlaşılıyordu fazlası olduğu. Siz yazınca baktım da o nedir öyle. Konu sahibi hediye üzerinden ifade ediyorduygularını ama ortada çok büyük sorun var.
Adam hediyeyi alınca kenara atıyor ama biliyorum mutlu oluyor diyor.

Hayır mutlu falan olmuyor adam. Aksine ona harcadığı para için hırslanıyor belki de.

Hey Yarabbim, biz kadınlar ne zaman çıkarıcaz pembe gözlüklerimizi acaba çok merak ediyorum.

İçinizden gelen şekilde davranın, eşinize almak istediğiniz birşeye kimse karışamaz.

Eşler arasında karşılıklı yapılmamalı bazı şeyler. O düşünemiyodur siz düşünüp alıyorsunuzdur. Hesabı tutulmamalı

Ailenin eşinle arandaki bir olayı bu kadar detaylı bilmesi karşısında şaşkınlığımı gizleyemeyeceğim. Paylaşma özelini. Ve takılma, ne güzel seviyorsun eşini. Bir çok insanın arayıp bulamadığı güzel birşey yakalamış ve birbirinizi öyle kabul etmişsiniz ne güzel.

Kimseyi dinleme, güzel bir kıyafet, hoş bir ortam gecenizi kurtarır. Ufak da birşey alsan yeter. Erkekler öyle sen ben gibi beğendikleri birşey alınca çığlık atmıyorlar :)

Back
X