Offf! Sinirden Patlamak Üzereyim!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu zamanda eşlerimiz bu kadar çok dibizde olduğu icin bir sey yapsa gözümüze batıyor bence sakin kalın sinirinizi atın ve eşinizi eve alın yoksa dışardan Allah muhafaza kapar size ve çocuğunuza bulaştırabilir bu daha riskli.

Üzül bende sana üzüldüm kapıyı açmıyorum diye bana hakaret ettiğini haklı gördüğün için.
Çok abartmışsın canım.Seni tabiki dinlemeliydi yapmış bi hata işte.Hepimiz gerildik bu süreçte.Ben hakaretini haklı görmedim sadece çok abartmişsın .

İşte i
Işte işin kötüsü sinirim geçmiyor.

Çok sinirlendirdi. Bi de açmadım diye hakaret edince bende inada bindirdim. Sinirim de geçmiyor....
Kuzu sakin ol. Bana kalırsa çok abartmışın. Benimde eşim bana böyle davransa bende sinirlenirim valla. (Eşim sen oluyorsun )

Aşırı abartmışsın tamam kalabalık yerlerden kaçınılmalı tamam sizi çiğnedi hepsi tamam ama eve almamak demek daha çok virüs riskini arttırmak demek.
Ne zaman alıcaksınız 14 gün izolasyon süresi geçince mi ?
Maskesi eldiveni varsa eve bağlayamazsınız malesef erkekler kadınlara benzemiyorlar açarsın kapıyı haşlarsIn kızarsın bir ton bi güzel duşa sokarsın direk olur biter.
Ben bile bu kadar feminist olan bayan, bu kadarını yapmazdım adanalı damarın yanlış yerde tutmuş canım.
Birazdan tükürdüğünü yalayıp mecburen eve çağırmış olacaksın bu daha kötü.

Elinize sağlık, marketler pazardan kötü diyenlere şaşırıyorum. Pazarda onlarca satıcı, yüzlerce kişi var, ne kontrol var ne birşey. Kolunu savuranlar, domatesi seçeceğim diye omzunuza çarpanlar, yapma denildiği halde mıncık mıncık elleyenler....

Oturup 5M Migrosa gitmeniz lazım benzer bir kalabalık için.

Kapıya meyve sebze getiren o kadar uygulama varken eşiniz çıldırmış olmalı, ben burada delirdim sizi hayal edemiyorum.

Çağırmam gelirse gelir gelmezse gelmez bu kadar.

Seni dinlemeyip yalan söylemesi tabiki kötü ama bende gittim dünden önceki gun pazara. Herkes onlemini almış hatta bende korkarak gittim ama kalabalik degildi ve marketten daha guvenli geldi. Şaşırtıcı ama sosyal mesafeyede özen gösteriyorlardı.

Siz nasıl yaşıyorsunuz ekmek su vs???

Valla bilmiyorum belki kimine göre aşırı tepki vermişim ama düşünsene kahvaltı hazırlıyorsun adam ekmek almaya diye 10 dklık çıkıyor ve gelmiyor pazara gidiyor. Onca insan içine gidiyor. Gitmem dediği hâlde.

Pardon muhtemelen hastalığı kaptı hangi banyodan söz ediyorsunuz?
Maskesiyle tam korunsa belki anlamlı olur da pazar market kombini yapan eş için bu kadar iyimser konuşamayacağım.

Bu arada “herkes” çıkmıyor, pazara bu ortamda çıkmak anormaldir. Gayette güzel kapımıza getirtiyoruz çok şükür eksiğimiz yok.

Valla ben olsam bana bu şekilde eşim kapıyı açmasa gerçekten çok ama çok sinirlenirdim.. adam ne bi tanıdığına gidebilir ne bi kafede oturabilir.. çok ayıp ortalık hastalık dolu gidecek yeri yok yalan da söylese böyle zamanda insan kapıya koymaz kimseyi.

Eşler arası problemler böyle çözülmez üzgünüm ama.. çok hırçın davranmışsınız haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz

Haklısınız işte aslında ama o kapıyı açmama olayı haklılığınızı söndürmüş bunu demeye çalışıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…