- 21 Mart 2019
- 224
- 396
- 53
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
-
Doğru söylerse darlanmaz.İnsanları size yalan söylemek zorunda kalacak kadar darlamayın
Çok abartmışsın canım.Seni tabiki dinlemeliydi yapmış bi hata işte.Hepimiz gerildik bu süreçte.Ben hakaretini haklı görmedim sadece çok abartmişsın .Üzül bende sana üzüldüm kapıyı açmıyorum diye bana hakaret ettiğini haklı gördüğün için.
Işte işin kötüsü sinirim geçmiyor.Bu zamanda eşlerimiz bu kadar çok dibizde olduğu icin bir sey yapsa gözümüze batıyor bence sakin kalın sinirinizi atın ve eşinizi eve alın yoksa dışardan Allah muhafaza kapar size ve çocuğunuza bulaştırabilir bu daha riskli.
Arayıp konuşun bence...Aklınız onda kalır, hafta sonu zehir olur. Gelsin eve.Üzüntümle sinirim birbirine girdi tepkim bu şekilde oldu. Baştan söyledim hiçe sayarak gitti.
Çok sinirlendirdi. Bi de açmadım diye hakaret edince bende inada bindirdim. Sinirim de geçmiyor....Ya yavru sanki adam pavyona gitmiş gibi bu ne kadar tepki yahu.
Kuzu sakin ol. Bana kalırsa çok abartmışın. Benimde eşim bana böyle davransa bende sinirlenirim valla. (Eşim sen oluyorsunÇok sinirlendirdi. Bi de açmadım diye hakaret edince bende inada bindirdim. Sinirim de geçmiyor....
Şu korana geçsin artık yoksa böyle kavgalar sürer gider şu aralar herkes asabi sinirli biraz kafanızı dağıtın bu sinirler gelip geçici .İşte i
Işte işin kötüsü sinirim geçmiyor.
Çağırmam gelirse gelir gelmezse gelmez bu kadar.Aşırı abartmışsın tamam kalabalık yerlerden kaçınılmalı tamam sizi çiğnedi hepsi tamam ama eve almamak demek daha çok virüs riskini arttırmak demek.
Ne zaman alıcaksınız 14 gün izolasyon süresi geçince mi ?
Maskesi eldiveni varsa eve bağlayamazsınız malesef erkekler kadınlara benzemiyorlar açarsın kapıyı haşlarsIn kızarsın bir ton bi güzel duşa sokarsın direk olur biter.
Ben bile bu kadar feminist olan bayan, bu kadarını yapmazdım adanalı damarın yanlış yerde tutmuş canım.
Birazdan tükürdüğünü yalayıp mecburen eve çağırmış olacaksın bu daha kötü.
Siz nasıl yaşıyorsunuz ekmek su vs???Bu süreçte hepimizi çok dikkatli olmamız lazım. Eğer ki yüksek önlem alarak gittiyse bir şey diyemiyorum. Çok çok acil bir durum yoksa market de pazar da aynı virüs oranına sahip. Karantina altında ekmek de aldırmazdım.
Valla bilmiyorum belki kimine göre aşırı tepki vermişim ama düşünsene kahvaltı hazırlıyorsun adam ekmek almaya diye 10 dklık çıkıyor ve gelmiyor pazara gidiyor. Onca insan içine gidiyor. Gitmem dediği hâlde.Elinize sağlık, marketler pazardan kötü diyenlere şaşırıyorum. Pazarda onlarca satıcı, yüzlerce kişi var, ne kontrol var ne birşey. Kolunu savuranlar, domatesi seçeceğim diye omzunuza çarpanlar, yapma denildiği halde mıncık mıncık elleyenler....
Oturup 5M Migrosa gitmeniz lazım benzer bir kalabalık için.
Kapıya meyve sebze getiren o kadar uygulama varken eşiniz çıldırmış olmalı, ben burada delirdim sizi hayal edemiyorum.
Amma abartmışsın hee. Ben darlandım burda. Herkes çıkıyo, ihtiyacını görüp geliyo. Ne var bunda ay. Allah kocana sabır versin. Balkonda kıyafetleri çıkarır bi duşa girer, aklanır paklanır olur biterdi. Derdiniz sorun çıkarmak hepsi bu! Bu kadar ego savaşı'da fazla...
Haklısınız işte aslında ama o kapıyı açmama olayı haklılığınızı söndürmüş bunu demeye çalışıyorumValla bilmiyorum belki kimine göre aşırı tepki vermişim ama düşünsene kahvaltı hazırlıyorsun adam ekmek almaya diye 10 dklık çıkıyor ve gelmiyor pazara gidiyor. Onca insan içine gidiyor. Gitmem dediği hâlde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?