Offf! Sinirden Patlamak Üzereyim!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dikkat etsin de onun ki hastanede bitmesin bu yaştan sonra karısıyım diye kimsenin dayağını yiyecek değilim elimde armut toplamıyor kafasını gözünü kırarım hele bi el kaldırsın.

Aslı yeerum sen niye bugün tersinden kalktın ya niye konuyu anlamak istemiyorsun

Dikkat etsin de onun ki hastanede bitmesin bu yaştan sonra karısıyım diye kimsenin dayağını yiyecek değilim elimde armut toplamıyor kafasını gözünü kırarım hele bi el kaldırsın.
niye bu kadar şiddet eğilimlisiniz? dayaktan bahsetmiyor korona kapmaktan bahsediyo

Ay valla siz haksızsınız. Konu her ne olursa olsun. Koca adam. Çocuk mu! Siz her şeyi böyle yonetmek mi istersiniz? Adam düşünmüş tartmis. Pazara gitmeye karar vermiş. Sizinde " E yapmasaydin keşke bize de riske attın bak" dersin. O kadar! Eve almamak hesap sormak. Tehdit etmek.. Bir de Adanalı damarım tuttu vs gibi laflar... Çok itici.

Nego tamam haksızmışım da sen olsan ne yapardın...
Kusura bakma ama o neydi gız diye okudum konuyu
Evet eşinin çocuk gibi pazara gitmek için yalan söylemesi hoş olmamış ama, senin hatan baştan buna engel olmaya çalışman. Tedbirli olunarak gidilebilir mecburen evin ihtiyaçları için (ki bu konu da ben de aşırı derece de dikkat ediyorum belirteyim)
Eşinin de yalan söylemesi hiç hoş olmamış, kapıyı açmaman doğru değil.
Saman alevi gibi çabuk parlayan birisin sanırım, öfkeyle ağzından çıkan söze her zaman dikkat et derim, sonra o sözün esiri olup çıkarsın.
İkiniz de hatalısınız, birbirinizden özür dilemelisiniz.

He ibrik de getireyim eline dökeyim.

Canim sen simdi birden sinirlenmissin senide dinlememis falan hepsi ust ustte gelmis sabah sabah gerginlik olmus sen biraz bir sakinles kendini iyice doldurma

Bana yazmış ki eşyalarımı topla gelip alıcam. Eşyaların çöpte sen gelene kadar alıp götürmezlerse gelip alırsın ordan dedim. Yalan ha şu an çamaşır makinesinden yeni çıktı asıyorum onları. Ben işte kıyamıyorum da kendine. Sinirime yenildim bi an açmak istemedim kapıyı. O da hata yaptım demedi. Bende küplere bindim.

He ibrik de getireyim eline dökeyim.
Ne alakası var! Sen seni çiğnedi diye kizmiyorsun. Dediğimi yapmadı diye kızıyorsun. Her şeyi yonetemezsin. Adam yalan söylemek zorunda kalmış. Yazık cidden. Ben şunu almana ne gerek vardı gibi şeyler söylediginde bile kızıyorum esime. Gitmese iyiymiş gitmis ama bilmiyorum farkında mısınız onunda aklı var fikri var. Sizin ki illa benim dediğim olacak hırsı.

Aşırı derecede tepki vermiş sin herkes ihtiyacı olduğunda çıkıyorgerekli önlemi aldıktan sonra ihtiyacını alıp evine dönüyor. Eve almamak nedir ya

Ortada hata mı var ben göremiyorum bu kadartepkiniye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…