- 17 Kasım 2015
- 408
- 219
- 103
- Konu Sahibi filizfilizta
-
İnanılmaz gerçekten.Çok kırıcı olmuşsunuz.Öncesinde size karşı yanlışları falan mı vardı ?
Yani madem bu kadar nefret ettiniz adamdan insan gibi ayrılsaydınız ya.Bu nedir yani.İyi yerlere gelmeyi hak etmiyor falan.Siz mi karar veriyorsunuz anlamadım.Hayır bir başkasına göre siz de çok cahilsinizdir bu arada,kendinizi alim mi sanıyorsunuz ?
Niyetim ukalalık değil elimde olmayan düşünceler bunlar. Ben kendimden üst bir erkekle daha uyumlu olurum belki. Konumda düzenleme yaptım, 6 ay öncesine kadar aşk ağır basıyordu, şişman bile olsa çekici geliyordu şimdi daha kendime odaklı biri haline geldim
Artık buz gibi soğumuşsunuz ondan.Yazın ona artık eski duygularımı hissedemediğime dair bir konu açmıştım. O zamandan bu zamana kadar ilişkimiz yine devam etti. 3. yılımız doldu falan. Ama hep daim olan şeyler var:
1- Onu kendimden altta görüyorum, iyi bir yerlere gelmeyi haketmediğini düşünüyorum (okuduğu okul, donanımsal açıdan)
2- Ailesinden ve onların aile ilişkilerinden hiç haz etmiyorum.
Bu iki madde de ona saygı duymamama sebep oluyor. Bugün ufacık bir sorun bende bardağı taşırdı mesela. Anlatayım; bilgisayarımdaki office programının süresi dolmuştu ve bir çözüm arıyordum o da bugün bilgisayarımı yanıma almamı ve onun bu işi çözeceğini söyledi. Fakat sorunu çözeyim derken yüklediği bir şeyle bilgisayarıma virüs bulaştırdı (virüs programım vardı, indirme yaparken devre dışı bıraktı), tarayıcı ayarımı bozdu, 2 saat boyunca uğraştık ve hala düzelmedi nasıl yapacağını da bilmiyor ve ben kızdığım için de dalga geçiyor. Ben iyi olan bir şeyin bozulmasından nefret ederim ve biri bir şeyi iyi bilmiyorsa burnunu sokmamalıdır bana göre. Ben de eve dönmek istediğimi, karşımdaki insan bana hiçbir konuda hiçbir şey katmıyorsa bu ilişkinin hiçbir anlamı olmadığını, hiçbir açıdan bana güven vermediğini, donanımsız ve beceriksiz olduğunu, onun bu halinden bıktığımı falan söyledim. Pişman mıyım? Hayır. Çünkü bunlar benim gerçek düşüncelerim. Bana göre erkek de kadın da bazı alanlarda birbirlerine göre iyi olmalıdır ki karşındakiyle gurur duyabilesin. 3 yıldır neden devam ediyorsun diye sorarsınız onu da şöyle açıklıyım 6 ay öncesine kadar beni heyecanlandırıyordu, sürekli yanımda olsun istiyorudum yani aşk bunların önüne geçiyordu şimdi de hala evlenmek istiyorum ama daha bencil daha kendime ve okuluma odaklı olmaya başladım sanırım değiştim. Bana karşı davranışları genel olarak iyi, sevecen, hayatının merkezinde ben varım. Hiç kızlarla işi yoktur, ailesine bile mesafe koydu aramızı bozuyorlar diye. Bilmiyorum sizce doğru mu düşünüyorum önerin bir şeyler lütfen
Not: Lütfen konumu en açık haliyle en net düşüncelerimle yazdım diye üstüme gelmeyin yardımcı olmaya çalışın öneriye ihtiyacım olduğu için yazdım
Eger bu anlattiklarini hissediyorsan ve de onu uzecegini bile bile yuzune karsi soyleyebiliyorsan aşk bitmis demektir. Ask bitince mantik devreye giriyor ve daha objektif dusunuyorsun. Suan karsina hayal ettigin gibi biri ciksa emin ol hemen gonlun kayar.Yazın ona artık eski duygularımı hissedemediğime dair bir konu açmıştım. O zamandan bu zamana kadar ilişkimiz yine devam etti. 3. yılımız doldu falan. Ama hep daim olan şeyler var:
1- Onu kendimden altta görüyorum, iyi bir yerlere gelmeyi haketmediğini düşünüyorum (okuduğu okul, donanımsal açıdan)
2- Ailesinden ve onların aile ilişkilerinden hiç haz etmiyorum.
Bu iki madde de ona saygı duymamama sebep oluyor. Bugün ufacık bir sorun bende bardağı taşırdı mesela. Anlatayım; bilgisayarımdaki office programının süresi dolmuştu ve bir çözüm arıyordum o da bugün bilgisayarımı yanıma almamı ve onun bu işi çözeceğini söyledi. Fakat sorunu çözeyim derken yüklediği bir şeyle bilgisayarıma virüs bulaştırdı (virüs programım vardı, indirme yaparken devre dışı bıraktı), tarayıcı ayarımı bozdu, 2 saat boyunca uğraştık ve hala düzelmedi nasıl yapacağını da bilmiyor ve ben kızdığım için de dalga geçiyor. Ben iyi olan bir şeyin bozulmasından nefret ederim ve biri bir şeyi iyi bilmiyorsa burnunu sokmamalıdır bana göre. Ben de eve dönmek istediğimi, karşımdaki insan bana hiçbir konuda hiçbir şey katmıyorsa bu ilişkinin hiçbir anlamı olmadığını, hiçbir açıdan bana güven vermediğini, donanımsız ve beceriksiz olduğunu, onun bu halinden bıktığımı falan söyledim. Pişman mıyım? Hayır. Çünkü bunlar benim gerçek düşüncelerim. Bana göre erkek de kadın da bazı alanlarda birbirlerine göre iyi olmalıdır ki karşındakiyle gurur duyabilesin. 3 yıldır neden devam ediyorsun diye sorarsınız onu da şöyle açıklıyım 6 ay öncesine kadar beni heyecanlandırıyordu, sürekli yanımda olsun istiyorudum yani aşk bunların önüne geçiyordu şimdi de hala evlenmek istiyorum ama daha bencil daha kendime ve okuluma odaklı olmaya başladım sanırım değiştim. Bana karşı davranışları genel olarak iyi, sevecen, hayatının merkezinde ben varım. Hiç kızlarla işi yoktur, ailesine bile mesafe koydu aramızı bozuyorlar diye. Bilmiyorum sizce doğru mu düşünüyorum önerin bir şeyler lütfen
Not: Lütfen konumu en açık haliyle en net düşüncelerimle yazdım diye üstüme gelmeyin yardımcı olmaya çalışın öneriye ihtiyacım olduğu için yazdım
Kusura bakma ama 3 yıldır birlikte olduğun ve seni belli ki çok seven bir adamı bukadar gömüpte üstüme gelmeyin demekle olmuyor.. sen onu aşağılayarak fikrini söyleme hakkı buluyorsan kendinde, bize de bu hakkı veriyor olabilmen lazım.Yazın ona artık eski duygularımı hissedemediğime dair bir konu açmıştım. O zamandan bu zamana kadar ilişkimiz yine devam etti. 3. yılımız doldu falan. Ama hep daim olan şeyler var:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?