Offff sorun onda mı yoksa ben mi çok şey bekliyorum

filizfilizta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
408
219
103
Yazın ona artık eski duygularımı hissedemediğime dair bir konu açmıştım. O zamandan bu zamana kadar ilişkimiz yine devam etti. 3. yılımız doldu falan. Ama hep daim olan şeyler var:
1- Onu kendimden altta görüyorum, iyi bir yerlere gelmeyi haketmediğini düşünüyorum (okuduğu okul, donanımsal açıdan)
2- Ailesinden ve onların aile ilişkilerinden hiç haz etmiyorum.
Bu iki madde de ona saygı duymamama sebep oluyor. Bugün ufacık bir sorun bende bardağı taşırdı mesela. Anlatayım; bilgisayarımdaki office programının süresi dolmuştu ve bir çözüm arıyordum o da bugün bilgisayarımı yanıma almamı ve onun bu işi çözeceğini söyledi. Fakat sorunu çözeyim derken yüklediği bir şeyle bilgisayarıma virüs bulaştırdı (virüs programım vardı, indirme yaparken devre dışı bıraktı), tarayıcı ayarımı bozdu, 2 saat boyunca uğraştık ve hala düzelmedi nasıl yapacağını da bilmiyor ve ben kızdığım için de dalga geçiyor. Ben iyi olan bir şeyin bozulmasından nefret ederim ve biri bir şeyi iyi bilmiyorsa burnunu sokmamalıdır bana göre. Ben de eve dönmek istediğimi, karşımdaki insan bana hiçbir konuda hiçbir şey katmıyorsa bu ilişkinin hiçbir anlamı olmadığını, hiçbir açıdan bana güven vermediğini, donanımsız ve beceriksiz olduğunu, onun bu halinden bıktığımı falan söyledim. Pişman mıyım? Hayır. Çünkü bunlar benim gerçek düşüncelerim. Bana göre erkek de kadın da bazı alanlarda birbirlerine göre iyi olmalıdır ki karşındakiyle gurur duyabilesin. 3 yıldır neden devam ediyorsun diye sorarsınız onu da şöyle açıklıyım 6 ay öncesine kadar beni heyecanlandırıyordu, sürekli yanımda olsun istiyorudum yani aşk bunların önüne geçiyordu şimdi de hala evlenmek istiyorum ama daha bencil daha kendime ve okuluma odaklı olmaya başladım sanırım değiştim. Bana karşı davranışları genel olarak iyi, sevecen, hayatının merkezinde ben varım. Hiç kızlarla işi yoktur, ailesine bile mesafe koydu aramızı bozuyorlar diye. Bilmiyorum sizce doğru mu düşünüyorum önerin bir şeyler lütfen
Not: Lütfen konumu en açık haliyle en net düşüncelerimle yazdım diye üstüme gelmeyin yardımcı olmaya çalışın öneriye ihtiyacım olduğu için yazdım

Son düzenleme:
Bunu 3.yılınızda yeni mi farkettiniz? Ayrıca size karşı tavırları nasıl? Size karşı çok iyiyken bunlara takiliyorsaniz çok büyük haksızlık ediyorsunuz.
Bilmiyorum ya da birşeyler eksik yazdığınız yazıda. O yüzden de tam olarak anlamamış olabilirim.

Sen iyi yerlere gelmeyi haketmediğini düşünebilirsin ama buna karar verecek kişi olmadığın için ancak düşünürsün. Kimin ne olacağını sadece Allah bilir. Çok saçma bir düşünce ayrıca, sinir oldum. Ayrıl karşındaki insanın da motivasyonunu bozma, hayalleri varsa önünde engel olma.

İnanılmaz gerçekten.Çok kırıcı olmuşsunuz.Öncesinde size karşı yanlışları falan mı vardı ?
Yani madem bu kadar nefret ettiniz adamdan insan gibi ayrılsaydınız ya.Bu nedir yani.İyi yerlere gelmeyi hak etmiyor falan.Siz mi karar veriyorsunuz anlamadım.Hayır bir başkasına göre siz de çok cahilsinizdir bu arada,kendinizi alim mi sanıyorsunuz ?

İnanılmaz gerçekten.Çok kırıcı olmuşsunuz.Öncesinde size karşı yanlışları falan mı vardı ?
Yani madem bu kadar nefret ettiniz adamdan insan gibi ayrılsaydınız ya.Bu nedir yani.İyi yerlere gelmeyi hak etmiyor falan.Siz mi karar veriyorsunuz anlamadım.Hayır bir başkasına göre siz de çok cahilsinizdir bu arada,kendinizi alim mi sanıyorsunuz ?

Niyetim ukalalık değil elimde olmayan düşünceler bunlar. Ben kendimden üst bir erkekle daha uyumlu olurum belki. Konumda düzenleme yaptım, 6 ay öncesine kadar aşk ağır basıyordu, şişman bile olsa çekici geliyordu şimdi daha kendime odaklı biri haline geldim

Çok net, ayıp ediyorsunuz. Sevmediğiniz çok belli ve onu sevmiyor olmanız onun suçu gibi davranıyorsunuz. Sevmiyorsanız ayrılın, bu kadar kırıcı olmanıza gerek yok. Ayrılın ki değer görebileceğini anlasın o da. Bu şekilde olmaktan mutlu değildir eminim.

Niyetim ukalalık değil elimde olmayan düşünceler bunlar. Ben kendimden üst bir erkekle daha uyumlu olurum belki. Konumda düzenleme yaptım, 6 ay öncesine kadar aşk ağır basıyordu, şişman bile olsa çekici geliyordu şimdi daha kendime odaklı biri haline geldim

İyi ayrılın o zaman,bunu anlamıyorum 6 ay koca 6 ay boyunca sevmeden niye birlikteydiniz ? Evli değilsiniz bir şey değilsiniz.Silah dayayan yok.

Adama bir küfretmediğiniz kalmış kusura bakmayın belki kırıcıyım ama siz de çok kırıcı olmuşsunuz.Sizi iyi hatırlamazsa hakkıdır.Bence arayıp özür dileyin,insanlık için yani barışmak için değil.Ben eski sevgilinize çok üzüldüm açıkçası.

Yok artık! Bide sana karşı bu kadar iyiyken mi bu adama karşı böyle düşünüyorsun, senin üstüne bu kadar titrerken bide adamı asagiliyorsun doğru mu anladım ben?? Şansıma tüküreyim yaa kimisi böyle adamın ağzına eder yaranır, benim gibi saflarda aman tartışma çıkmasın diye çoğu kez sessiz kalır, ona rağmen de tekmeyi yer!!

Sonradan çok ama çok pişman olacaksınız. Buraya parmak basıyorum.
İyi giden bir şeyin bozulmasından dolayı bizler de zil takıp oynamayız. Ama mühim olan da zaten bu olağan şeyleri deve yapmamaktır. Sorun karşı tarafta değil, kesinlikle sizde.
Bana lazım olan bir telefon programını erkek arkadaşım bozmuştu, üzülmesin diye güle güle 'amaan boşver senden değerli mi' diyip geçmiştim. Gerçek sevgi sanırım sınırlarımızı zorlayan durumlarda bile karşımızdakine anlayış gösterebilmekte gizli.
Erkek arkadaşınız sizin hayalinizdeki gibi bir adam değil ve siz onu hayallerinizdeki gibi birine dönüştürmeye çalışıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Aşık olmadığınız, sevmediğiniz bir adamı yanınızda barındırmayın. Size değil ama ona yazık olur.
Her şeyi çok iyi becerebilen insanların da noksan yerleri var emin olun. Bunu gördüğünüzde erkek arkadaşınızı mumla arayacağınızdan hiç şüphem yok.

Yazın ona artık eski duygularımı hissedemediğime dair bir konu açmıştım. O zamandan bu zamana kadar ilişkimiz yine devam etti. 3. yılımız doldu falan. Ama hep daim olan şeyler var:
1- Onu kendimden altta görüyorum, iyi bir yerlere gelmeyi haketmediğini düşünüyorum (okuduğu okul, donanımsal açıdan)
Bu iki madde de ona saygı duymamama sebep oluyor. Bugün ufacık bir sorun bende bardağı taşırdı mesela. Anlatayım; bilgisayarımdaki office programının süresi dolmuştu ve bir çözüm arıyordum o da bugün bilgisayarımı yanıma almamı ve onun bu işi çözeceğini söyledi. Fakat sorunu çözeyim derken yüklediği bir şeyle bilgisayarıma virüs bulaştırdı (virüs programım vardı, indirme yaparken devre dışı bıraktı), tarayıcı ayarımı bozdu, 2 saat boyunca uğraştık ve hala düzelmedi nasıl yapacağını da bilmiyor ve ben kızdığım için de dalga geçiyor. Ben iyi olan bir şeyin bozulmasından nefret ederim ve biri bir şeyi iyi bilmiyorsa burnunu sokmamalıdır bana göre. Ben de eve dönmek istediğimi, karşımdaki insan bana hiçbir konuda hiçbir şey katmıyorsa bu ilişkinin hiçbir anlamı olmadığını, hiçbir açıdan bana güven vermediğini, donanımsız ve beceriksiz olduğunu, onun bu halinden bıktığımı falan söyledim. Pişman mıyım? Hayır. Çünkü bunlar benim gerçek düşüncelerim. Bana göre erkek de kadın da bazı alanlarda birbirlerine göre iyi olmalıdır ki karşındakiyle gurur duyabilesin. 3 yıldır neden devam ediyorsun diye sorarsınız onu da şöyle açıklıyım 6 ay öncesine kadar beni heyecanlandırıyordu, sürekli yanımda olsun istiyorudum yani aşk bunların önüne geçiyordu şimdi de hala evlenmek istiyorum ama daha bencil daha kendime ve okuluma odaklı olmaya başladım sanırım değiştim. Bana karşı davranışları genel olarak iyi, sevecen, hayatının merkezinde ben varım. Hiç kızlarla işi yoktur, ailesine bile mesafe koydu aramızı bozuyorlar diye. Bilmiyorum sizce doğru mu düşünüyorum önerin bir şeyler lütfen
Not: Lütfen konumu en açık haliyle en net düşüncelerimle yazdım diye üstüme gelmeyin yardımcı olmaya çalışın öneriye ihtiyacım olduğu için yazdım
Artık buz gibi soğumuşsunuz ondan.
İyi biri olması onu sizin gözünüzde hala sevilebilir yapmıyor.
Ayrılmanız sizin için en iyisi,çünkü attığı her adım size batacak .
Hiç de pişman olacağınızı sanmıyorum.
Boşa harcadığınız her saniye sizin ömrünüzden gidiyor.

Ayrıl daha fazla birbirinizle vakit kaybetmeyin.
Sen yoluna bak karşına belki istediğşn gibi biri çıkar aynı şekilde oda kendine daha uygun birini bulabilir.
Bu şekilde bi ilişki yürütmek zor yaş geçiyor zamanda çok hızlı akıyor.

Kendinizden aşağı gördüğünüz biriyle zaten birlikte olmayın, ayrılın o da kendine göre birini bulsun ikinizin de vaktinden hayatından çalınmasın.

Kendimden daha üstte biriyle daha mutlu olurum belki demişsiniz, unutmayın ki sizden üstte olan biri de aynı şekilde sizi aşağıda görebilir birgün ...

Ayrıca bu aşağı yukarı mevzuları çok yanlış bence, tamamen sizin algınızla alakalı.

Kimseyi aşağıda görmemek lazım...

Eger bu anlattiklarini hissediyorsan ve de onu uzecegini bile bile yuzune karsi soyleyebiliyorsan aşk bitmis demektir. Ask bitince mantik devreye giriyor ve daha objektif dusunuyorsun. Suan karsina hayal ettigin gibi biri ciksa emin ol hemen gonlun kayar.
Bence ayril evlilik falan da dusunme.

Sevgi ve saygı yoksa olay bitmistir. Uzatmalari oynamak icin evli degilsin çocuklu degilsin. Adami birakta belki gercekten kendine deger verecek birini bulur.

Kusura bakma ama 3 yıldır birlikte olduğun ve seni belli ki çok seven bir adamı bukadar gömüpte üstüme gelmeyin demekle olmuyor.. sen onu aşağılayarak fikrini söyleme hakkı buluyorsan kendinde, bize de bu hakkı veriyor olabilmen lazım.

Her şeyi geçtim, gerçekten her şeyi geçtim ama "iyi bir yerlere gelmeyi hakettiğini düşünmüyorum" demen beni şoka uğrattı. Ben kolay kolay kimseden nefret etmem, olumsuz bir hissiyatım olur vs ama ciddi anlamda nefret duymam.Bugüne kadar nefret etmeye çok yakın olduğum sadece bir bayan vardı. İki yüzlünün önde gideni, bu kişi hakkında bile yorum yaparken doğruya doğru yine de iyiliği dokunuyor bazı insanlara karşılığını hakediyordur diyorum.
Siz sevgiliniz hakkında bukadar olumsuz konuşuyorsunuz resmen kendinizi üstün görüyorsunuz. Pardon ama kalite olarak bukadar üstünseniz eğer o zaman niye 3 senedir bu kişiyle birliktesiniz?? Yazık ya.

Şeytan diyor ki "inşallah sevgiliniz sizden çok daha güzel ve kaliteli bir bayanla çok mutlu olur, inşallah sizde sizden çok daha üstün ve sizi düşük gören biriyle birlikte olursunuz"de.... ama şeytana uymayacağım.
Lütfen adamın daha çok vaktini çalıpta bu saçma düşüncelerinizle onun psikolisini bozmayın.
Gerçekten şaşkınım, bu nasıl bir düşünce tarzıdır ya.

Back
X