Ofise gitsem mi acaba?

Benim şikayetlerim bayramın birinci günü gecesi başladı ve hiç bi sebep yokken gece kalkıp istifra etmiştim. İki gün tık yok sonra yine ve daha kötü şekilde geri geldi. Bu kez birşey de yiyemez olmuştum. bir bucuk gün yemeden içmeden öylece yattım evde bi başıma. bakanım soranım da yoktu. çok zor geldi

Mide bulantisina karsi ilac var ondan ic ve sakin ol hersey duzelir. Tek derdiniz bu olsun.

İlaç alıyorum canım onlar olmasa zaten durumum çok kötüydü, acile gideyim dedim ama adım atacak halim kalmamıştı. bir bucuk gün ölü gibi yattım

Çok şaşırdım şimdi, işi devreden arkadaşla bir haftadır uzaktan çalışıyoruz son üç gündür oda bendeki aynı şikayetleri tekrarlamıştı ama ben şok

Probiyotik ve su sıvı alın
Yani baya baya ciddi bir salgın aslında. Istanbuldan gelen ailede Kresten gelmisti ve ciddi önlem almışlar aile bilinen bir fenomen aile. Ortak tuvalet ortak yeme içme ve örneğin kusan çocuğa yardım ile bulaşıyor. Beni genel tuvalete almadılar mesela ve peşimden görevli girdi dezenfekte etti.

İlaç alıyorum canım onlar olmasa zaten durumum çok kötüydü, acile gideyim dedim ama adım atacak halim kalmamıştı. bir bucuk gün ölü gibi yattım
Gecmis olsun. En azindan is bulmussunuz helsi yoluna girer insallah. Sabah bal yeyin ceviz hurma gibi seyler. Sicak corba icin iyi gelir yarin disari cikmaniz

Yarın bir doktora başvurun yada en azından eczaneden probiyotik alın

Ben işin ilk günü ofise gitmiştim bulaştı ise oradan bulaşmıştır ya da benzin istansyonunun tuvaletinden.. Ayy midem hafif kasılıyor şimdi, acaba acile mi gitsem napsam.

Ben işin ilk günü ofise gitmiştim bulaştı ise oradan bulaşmıştır ya da benzin istansyonunun tuvaletinden.. Ayy midem hafif kasılıyor şimdi, acaba acile mi gitsem napsam.

Ben çok kötü geçirdim ambulans diye yalvardım ama sonra biraz sakinleşince araçla gittim isterseniz gidin sıvı takviyesi çok iyi gelecektir

Hepinize çok teşekkürler kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için..

Ben bayramda hiç kimse ile görüşmedim annem de misafir kabul etmedi, daha bugün yemek yedim 36 saat ölü gibi yattim
Cunku o şey ise kimseyi riske atmak istemedik ben ortalığa da tutamayıp çıkardığım için mecbur temizlediler çok zordu
Ki doktor senin kendi sorunun da olabilir dedi ama riske atma dedi 2 gün sonra evdeki diğer insanlarla da görüşürüz ztn dedi

Git bence, hem sana da iyi gelir giyinip evden cikmak
Ay bilemiyorum yengenc, salgın var diyor kızlar ki bana da saçma gelmedi, çünkü başkaları da var böyle olduğunu duyduğum. Korktum şimdi, yine de gitmek istiyorum aslında ya...

Ayy esila, sende aynı benim gibi olmuşsun,çok geçmiş olsun. ne kadar sürdü ? nasıl geçti? şimdi iyi misin?

Ayy esila, sende aynı benim gibi olmuşsun,çok geçmiş olsun. ne kadar sürdü ? nasıl geçti? şimdi iyi misin?

İyiyim gece 3 te başladı 10da artık çok hızlanmisti koşa koşa gittik 2 gibi çıktım o gün berbat geçti 2. Gün kötüydüm bugün iyiyim diyebilirim ama hala mide bulantısı var bugün normal yemek yedim ilk 2 gün kaşık kaşık yedim çok az miktar. Tabi en önemlisi sıvı alimi

sen acile gittin sanırım, bende daha önce de böyle olduğumda doktorun yazdığı ilaçlar vardı, onları alıyorum. Midemdeki hafif kasılma hariç bir şeyim yok, bir de istifra yüzünden karın kaslarım sırtım filan ağrıyor. Ay allahım düşmanıma yaşatmasın, gerçekten çok kötüydü, ben de bugün yemek yiyebildim ancak akşama doğru çorba filan.

Evet çünkü artık bayılmaya başladım 2 defa fenalaştım birde sıvı takviyesi amacımdi, çünkü benim geçmiyor çok zorluyor
Kardeşimden de durumu biliyordum 15 gün önce git gel helak olduk acil yollarinda

Öncesinde bende acile gidince canlanmıştım, damardan sıvı takviyesi ve agrı kesici ile cin gibi olmuştum ama şimdi üşeniyorum valla bi başımayım zaten acil macil.
O kadar kötü değilm zaten biraz soda filan içeyim bari limonlu filan. En azından kaybettiğim sıvı ve mineralleri kazandırır..

Evet iyi fikir birde beni oda sıcaklığında su ve bir kaşık bal her zaman canlandırır son zehri atarım ama sonra hersey biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…