Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yapma lütfen...Evli bir erkekle bu kadar samimiyete ne gerek var.eşlerle gezmek nedir?gidin sevgilinizle gezin...
Ben sadece olmasi gerekeni söyledim.bazi iliskilerde mesafe şart,bu ilişkide de oldugu gibi.konu sahibi buna özen gösterseydi,adi çikmazdi...ay yapma lütfen...
Bir de burada da öyle yazmazlar mı! Sabahtan beri düşünüyorum "Ne yazayım" diye; çok sinirlendirdi beni bu başlığa yazılanlar.Bir öğrenemedi bizim kadınlarımız ''millet ne diyorsa o'dur''
İftiracıların milleti ağzına dolamaktan baska işi olmayanların dediğine göre hareket etmelisiniz. Diğer türlü kötü kadın olursunuz.Niyetiniz, kalbiniz önemsiz ve kimin umrunda?
Millet ne diyorsa ona göre şekillen ve ona göre yaşa. Yoksa çok üzerler.
Eğer kendi başına buyruk olursan kendi doğrundan gider ve kimseyi tınlamazsan kötü kadın olursun aman ha dikkat.
Bir de burada da öyle yazmazlar mı! Sabahtan beri düşünüyorum "Ne yazayım" diye; çok sinirlendirdi beni bu başlığa yazılanlar.
Ben sosyal hayatımda "Kim takar Yalova Kaymakamını" mottosuyla yaşıyorum.Herkes niyeti neyse onu yansıtıyor. Dediğin gibi bu durumda yapacak diyecek bir şey bulunmuyor bu tarz ınsanlara karşı.
Evli değilsen sevgilin varsa arkadasın olabilir ama evlendiysen hemen baska bir ütopyaya ışınlandığın için arkadasın olamaz. Olursa da mesafesini yine millete göre ayarlamayı unutmamak gerek tabi:)
İstediğin gibi yaşamayıp hayatını milletin ne anladıgına ne istediğine göre sekıllendırdıysen hep ''mükemmel ve doğru insan'' olmaya adaysın. Diğer türlü ''kötü adam, kötü kadınsın''.