• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ofiste adımız çıkmış

Allah'ım korusun böyle iftiralardan çok korkarım.
Malum her işyeri bir nevi dedikodu yuvası.
Her zaman dediğim gibi; en güzeli, mesafe,mesafe, mesafe.

Ya nolur yanlış anlamayın
iyi anlaşıyoruz cümlesi istenmeyen olaylar olmuştu olanları tekrar yaşattı bana. İşyerinde çok iyi anlaşan iki iş arkadaşımız malesef ki sadece arkadaş kalamadılar.
Hatta adamın eşiyle beraber de geziyorlardı. Gruplarına bizleri de dahil ediyorlardı zaman zaman. Sonrasında bu yakınlık olmayacak yerlere gitti. İki taraf da evliydi. Ve malesef ben de düşündüm bak ilişkileri anlaşılmasın diye gruba bizi dahil ettiler ve karısının anlamaması için onu da hep çağırdılar beraber de gezdiler diye.

Tabiki sizi birşeyle itham etmiyorum ben bu olaydan çok etkilendim birebir şahit olduğum için ve ofis gibi yerlerde erkek kadın arkadaşlığına çok temkinli bakar oldum ister istemez. 1 sene ne güzel arkadaşlıkları var diye kandırılmışız çünkü.
Dedikoduya mahal vermeyin nolur.

Bekar erkek olsaydı bu dedikodular önemsenmezdi. Ama adam evli olunca oluyor işte. Tabi arkadaş olacaksınız iş ortamı ordaki kızları sevmek zorunda değilsiniz. Ama mesafenizi koruyun. Bi kaç ay kalabalık bi ortamda çalıştım. Evli bi kadın bekar genç bi erkek var aşkım diye seslendi bağırarak. El kol şakaları falan yapıyorlardı evli kadınlar. Kötü niyetli değillerdir ama yanlış bence. Ben çok dikkat ederim böyle şeylere. Eşimin yapmasını istemediğim şeyleri kendim yapmam mesafemi bilirim. Ben istemezdim eşimin bayan arkadaşı olsun onunla yalnız sohbet etsin belki eşi de bi zaman sonra rahatsız olabilir. O yüzden kötü olan sen olma mesafeli dur. Bunun önemini de evli olmadan anlayamazdım sanırım :)

Evli bir adamla butungun iletisim halinde olmak sanirim bu sadece isle ilgili olmasa gerek adam butungun karisiyla okadar iletisimde olmuyordur ne kadar muhabbetliymissiniz
fazla samimi olup iş dişinada bunu taşımissiniz orada adamin esinin bulunmasi birsey ifade etmiyor sizi is yerinde goren goruyor zaten

Z zeytinagaci da buna benzer bir olayı anlatmış ayriyetten

Kadinla erkek arkadas olamaz miiiigggg ?? Diyorlar
Olur ama belli sınırları vardır ,belli mesafesi vardir ve evli bir adamla sabahtan aksama karısından cok iletisim halinde olup disardada bu devam etmeye baslamissa yetmeyip baskalarinin bile dikkatini cekmişse bu pek iyi giden birsey degil bence

"BENIM YORUMUM"

Benim kocamla bi bayanın bukadar samimi olmasını istemezdim acıkcası :110:
gereksiz bi samimiyet var bence ortada . butün gün iletişim yemek yemeler video izlemeler. bence birazcık sınır koysanız adınızda çıkmaz tadınızda kaçmaz.

sizde o kadar samimi olmayıverin. evli erkek.belki karısı bu tür şeylere sıcak bakmıyor, kötü niyetli değilsiniz ancak bir kadın eşiyle bu kadar samimi olan bir bayan arkadaşı olsun istemez.şimdi bir sorun oluşturmaz ilerde farklı farklı şeyler getiverir insanın aklına.hele ofis ortamınız beşeri ilişkiler yönünden berbatsa, kadının kulağına falan gider de sonra işin içinden hiç çıkamazsınız.

bu hikayede yanlış bir şey var ama anlamlandıramıyorum:KK64:

ayrıca o gece arkadaşın eşini tuvalete neden yalnız gönderdi.doğrusu senin değil,eşinin yanında olması değil mi:KK66:

kimseden gizlimiz saklımız yok demenizde çok rahatsız edici. İyi ki eşimin SAMİMİ bir arkadaşı yok :KK14:

Bence çok gereksiz ve abartılı samimiyet olmuş, bende azıcık aşım ağrısız başım diyenlerdenim. Eşiyle tanışmışım, eşimle tanıştırmışım bir anlam ifade etmiyor ki?

Rahat birak evli adami yuvasini bozma kendine bekar bul evlenmek icten ice sevmek icin yada..
Erkekten arkadas hele evli erkekten helede samimi arkadas olmaz..
Bu nedir arkadas ayagina samiyeyet evli adamla..
Boyle bi tanidik vardi kiz evlendi cok sukur evli erkekler kurtuldu..

Bir öğrenemedi bizim kadınlarımız ''millet ne diyorsa o'dur''

İftiracıların milleti ağzına dolamaktan baska işi olmayanların dediğine göre hareket etmelisiniz. Diğer türlü kötü kadın olursunuz.Niyetiniz, kalbiniz önemsiz ve kimin umrunda?

Millet ne diyorsa ona göre şekillen ve ona göre yaşa. Yoksa çok üzerler.
Eğer kendi başına buyruk olursan kendi doğrundan gider ve kimseyi tınlamazsan kötü kadın olursun aman ha dikkat.

Bir öğrenemedi bizim kadınlarımız ''millet ne diyorsa o'dur''

İftiracıların milleti ağzına dolamaktan baska işi olmayanların dediğine göre hareket etmelisiniz. Diğer türlü kötü kadın olursunuz.Niyetiniz, kalbiniz önemsiz ve kimin umrunda?

Millet ne diyorsa ona göre şekillen ve ona göre yaşa. Yoksa çok üzerler.
Eğer kendi başına buyruk olursan kendi doğrundan gider ve kimseyi tınlamazsan kötü kadın olursun aman ha dikkat.
Bir de burada da öyle yazmazlar mı! Sabahtan beri düşünüyorum "Ne yazayım" diye; çok sinirlendirdi beni bu başlığa yazılanlar.

Bir de burada da öyle yazmazlar mı! Sabahtan beri düşünüyorum "Ne yazayım" diye; çok sinirlendirdi beni bu başlığa yazılanlar.

Herkes niyeti neyse onu yansıtıyor. Dediğin gibi bu durumda yapacak diyecek bir şey bulunmuyor bu tarz ınsanlara karşı.

Evli değilsen sevgilin varsa arkadasın olabilir ama evlendiysen hemen baska bir ütopyaya ışınlandığın için arkadasın olamaz. Olursa da mesafesini yine millete göre ayarlamayı unutmamak gerek tabi:)
İstediğin gibi yaşamayıp hayatını milletin ne anladıgına ne istediğine göre sekıllendırdıysen hep ''mükemmel ve doğru insan'' olmaya adaysın. Diğer türlü ''kötü adam, kötü kadınsın''.

Herkes niyeti neyse onu yansıtıyor. Dediğin gibi bu durumda yapacak diyecek bir şey bulunmuyor bu tarz ınsanlara karşı.

Evli değilsen sevgilin varsa arkadasın olabilir ama evlendiysen hemen baska bir ütopyaya ışınlandığın için arkadasın olamaz. Olursa da mesafesini yine millete göre ayarlamayı unutmamak gerek tabi:)
İstediğin gibi yaşamayıp hayatını milletin ne anladıgına ne istediğine göre sekıllendırdıysen hep ''mükemmel ve doğru insan'' olmaya adaysın. Diğer türlü ''kötü adam, kötü kadınsın''.
Ben sosyal hayatımda "Kim takar Yalova Kaymakamını" mottosuyla yaşıyorum.

Konu sahibi, size de hem sosyal hayatınızda, hem Kadınlar Kulübü'nde bunu öneriyorum :)

O dedikodunuzu yapan grup ve onlara bu olayı anlatan kişininde olduğu bir ortamı yakalar ve bahsi geçen diğer arkadaşımla beraber o ilk dedikoduyu çıkaran kişiyle yüzleşir herkesin içinde hesap sorardım ben olsam.

Back
X