• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ofiste adımız çıkmış

Bu, genel bir kanı, inanış. Bir erkekle özellikle evli bir erkekle arkadaş olmak hoş karşılanmıyor bu memlekette. Sanki bütün erkekler avcı, bütün kadınlar da bir av. Yani ne yaparsanız yapın dedikoduları önleyemezsiniz. Konuşurlar, engelleyemezsiniz ama umursamayabilirsiniz.

Bunun dışında, arkadaşınız alyans takabilir. Arada ayrı ayrı yemek yiyebilirsiniz. Başka arkadaşlar edinebilirsiniz. Arkadaşınızın eşinin kulağına giderse hoş olmaz. Sizin bir hatanız olmasa da kırılan taraf siz olursunuz gibi. Sevgilerle.

dedikoduyu yapan kişilerin karşısına çıkar tümüne kulak misafiri olduğumu söyler ve gerçeğin ne olduğunu da belirttikten sonra kulağıma gelecek en ufak dedikodu da bu sefer daha farklı bir yola başvuracağımı belirtirdim.

bu arada beraber çok iyi anlaşan iş arkadaşlarının arasında illa duygusal bir yakınlık olmuyor. o karakteri bozuk insanlara mahsus bir durum.

yine kocası aşırı yakışıklı (!) olan ve kocasını her bekar bayanın kapmak istediğini sanan bazı evli hem cinslerimiz bir takım yaftalardan geri kalmamış. komik.

yıkma adamın yuvasını, bırak adamı demişler!
E kadın da adamı kötü yola düşürmeye çalışmasın; ne öyle eşiyle filan hep beraber dışarı çıkmalar:KK70:

Ofiste evli arkadaşlar var; onların da eşleri böyle düşünüyorsa diye çok korkuyorum bazen.

Açıklamak zorunda değilsiniz..arkadaşınız veya eşi konuşursa açıklamak zorundasınız..başka kimseyi alakadar etmez.

bence boşverin takılmayın, eşi falan gelirse kadınında aklına sokabilirler bak sana arkadaş ayağı yapıyorlar gibisinden.

E kadın da adamı kötü yola düşürmeye çalışmasın; ne öyle eşiyle filan hep beraber dışarı çıkmalar:KK70:

Ofiste evli arkadaşlar var; onların da eşleri böyle düşünüyorsa diye çok korkuyorum bazen.
gerçekten ... biri de deniş ne adamla ve karısıyla geziyorsun git sevgilinle gez..

çokk ilginç kafalar

İş arkadaşınla konuş, uygun bir vakitte yine bir plan yapın. Hatta sen ara ofise davet et, üçünüz beraber çıkarsınız. Muhakkak görmelerini sağla. Boşyere bu insanlarla konuşma, bu defa bak savunmaya geçti kesin birşey var derler.

Yorumları okudukça şaşırıyorum. İnsan kendini nasıl bu kadar küçültebilir? Kocaları kapılırsa(!) kadın başlarına yani bir hiç, koca bir hiç olacaklarından korkuyorlar.
Yerinizde olsam arkadaşıma duyduklarımı anlatırdım, o da bilsin kim nedir. Bir daha hakkımda konuşulduğuna denk gelirsem de ağızlarının payını verirdim.
Arkadaşlığımın da tadını çıkarırdım. Kıskanıyorlar demek ki. Böyle dedikoducu kadınların olduğu yerde erkeklerin arkadaşlığı kıymetleniyor.

Hanımlar iyi akşamlar.
Ofiste samimi olduğum, sevdiğim bir arkadaşım var. Gün boyu iletişim içinde oluruz, yemeği falan beraber yeriz. Çocuğunun fotoğraflarını, videolarını gösterir. Aramızda gerçekten hiçbir şey yok, o yüzden de kimseden gizlimiz saklımız yok. Buraya kadar zaten sorun yok.

Geçen haftasonu beni eşiyle tanıştırmak istedi, üçümüz akşam bira içmeye gittik. Eşi çok tatlı bir kadın, birbirimizi sevdik hatta bu haftaiçi kahve içmeye çağırdı, gittim kahve içtik. Eşiyle de sorun yok.

Ancak bugün yemek sırasında beklerken, önümdeki kızlar beni görmeyip hakkımda konuşmaya başladı. Ben de adımı duyunca haliyle kulak misafiri oldum. Biz üçümüz dışarıya çıktığımızda işyerinden bir arkadaş da oradaymış. Ancak sadece ikimiz varmışız gibi anlatmış, belki eşi tuvalete gittiğinde gördü bilmiyorum. Ama sonuç olarak ikimizi haftasonu içmeye gitmişiz gibi lanse etmiş.

Şimdi napsam bilmiyorum. Arkadaşıma söylesem gidip tartışma çıkarır, hiç tahammül edemez böyle şeylere. Olay iyice büyür. Diğer yandan hakkında böyle konuşulduğunu bilmesi gerekir diye düşünüyorum. Birileri laf ediyor diye arkadaşlığımı kısıtlamaya niyetim yok, zaten bir anda arkadaşımla mesafe koysam hem ne olduğunu anlamaz hem insanlar açısından daha dikkat çekici olur, ama takdir edersiniz ki ofis ortamında böyle bir dedikodu olması da hiç hoş değil.

Sizce ne yapmalıyım?
keşke o an anlatsaydınız konuşanlara doğruları

gerçekten ... biri de deniş ne adamla ve karısıyla geziyorsun git sevgilinle gez..

çokk ilginç kafalar
Biri dediginiz ben oluyorum.sizinle ayni paralelikte ilerleyemedim kusura bakmayin gelismis beyin tasiyan kafa...

adam evli madem neden bu kadar kankavari takılmalar?
yarın bir gün eşinin kulağına gitse hiç hoş olmaz.
mesafe koyun aranıza belli ki yanlış anlaşılacak kadar yakınsınız.

Herşey olabilir, herşey insanlar için nihayetinde. Z zeytinagaci aynı sizin anlattığınız örnekteki gibi. Eğer kadın erkek yakınlaşması konusunda bir takım kurallar mı diyeyim bilemedim aslında çizgiler demek daha doğru olur sanırım, çizgiler olmasaydı, böyle bir inanış gerçekten kültürümüzde toplumumuzda var olmasaydı karşı çıkanlara hak verebilirdik. fakat baktığımızda erkek ve kadının ateşle barut yakıştırması boşuna değildir. derin sebepleri vardır. kadın ve erkek aralarındaki mesafeyi belirlemeli ve korumalıdır. bunu kimseyi suçlamak için söylemiyorum. fıtrat gereği kadın ve erkek haddinden fazla zaman geçirdiğinde, haddinden fazla yakınlaştığında (bi arkadaş da karısından daha fala görüştüğünün ifade etmiş iş saatleri dolayısıyla) ilk başlarda arkadaşlık olarak başlayan duygular değişmeye başlayabilir. tekrar söylüyorum konu sahibesi sizi suçlamak için değil, bu fıtrat gereği insanoğlu anlamadan oluverir. sonra bir bakarsınız başladığınız nokta ile geldiğiniz nokta çok farklılaşmış. arkadaşınızın eşine güveni var bence, eğer bir sıkıntısı olsaydı şimdiye kadar sorun çıkartırdı. güveniyor ama siz tedbirinizi almadıktan sonra istemeden de olsa farklı durumlar ortaya çıkabilir. o yüzden tedbir önemlidir. yani aslında mesafe koymak tedbirli olmaktır. İnşallah hakkınızdaki bu dedikodu son bulur bir an önce, kurtulursunuz. Toplumda dedikodu kadar yıpratıcı bir şey yok sanırım. Sevgiler....

Yahu adam evli neden bu kadar zorluyorsunuz ki orada kız arkadaşlarınızda varmı sen gidiyorsun elalemin evli adamıyla yemek yiyorsun bu adamın iş yerinde erkek arkadaşı yok mu seninle yemek yiyor kaldı ki yok eşiyle tanışmışsın bir yerde bira içmişsiniz bunu da hiç inandırıcı bulmadım sırf insanlar tepki vermesin siye dediniz bence. Yoksa bir kadın demez mi ya işyerinde erkek arkadaş mı kalmadı bu kızla arkadaşlık edip bir de beni tanıştırıyorsun diye ne alaka. Siz böyle içli dışlı olursanız dedikodu da olur.

Hanımlar iyi akşamlar.
Ofiste samimi olduğum, sevdiğim bir arkadaşım var. Gün boyu iletişim içinde oluruz, yemeği falan beraber yeriz. Çocuğunun fotoğraflarını, videolarını gösterir. Aramızda gerçekten hiçbir şey yok, o yüzden de kimseden gizlimiz saklımız yok. Buraya kadar zaten sorun yok.

Geçen haftasonu beni eşiyle tanıştırmak istedi, üçümüz akşam bira içmeye gittik. Eşi çok tatlı bir kadın, birbirimizi sevdik hatta bu haftaiçi kahve içmeye çağırdı, gittim kahve içtik. Eşiyle de sorun yok.

Ancak bugün yemek sırasında beklerken, önümdeki kızlar beni görmeyip hakkımda konuşmaya başladı. Ben de adımı duyunca haliyle kulak misafiri oldum. Biz üçümüz dışarıya çıktığımızda işyerinden bir arkadaş da oradaymış. Ancak sadece ikimiz varmışız gibi anlatmış, belki eşi tuvalete gittiğinde gördü bilmiyorum. Ama sonuç olarak ikimizi haftasonu içmeye gitmişiz gibi lanse etmiş.

Şimdi napsam bilmiyorum. Arkadaşıma söylesem gidip tartışma çıkarır, hiç tahammül edemez böyle şeylere. Olay iyice büyür. Diğer yandan hakkında böyle konuşulduğunu bilmesi gerekir diye düşünüyorum. Birileri laf ediyor diye arkadaşlığımı kısıtlamaya niyetim yok, zaten bir anda arkadaşımla mesafe koysam hem ne olduğunu anlamaz hem insanlar açısından daha dikkat çekici olur, ama takdir edersiniz ki ofis ortamında böyle bir dedikodu olması da hiç hoş değil.

Sizce ne yapmalıyım?
Sen senin hakkında konuşulanı duyduğun an o kişilere tepkini verecektin.Şimdi söylesen ne fayda.İnkar ederler.

Gelismisliginize hayran kaldim:KK51:

bence siz çok gelişmişsiniz o kadar geniş ve gelişmiş bir fantezi dünyanız var ki hemen nerelere nerelere gidiyor aklınız...

demek ki kadın erkek yan yana gördüğünüz anda direkt ilişki vesvesesini yapan sizin gibiler oluyor..evli ofis arkadaşlarım var öğlen yemeğine bazen çıkışta akşam yemeğine geçiyoruz bazen tek de kalıyoruz yemekte ama çok şükür sizin gibi düşünen yok..eşlerinden de kendilerinden de Allah bin kere razı olsun.

Yahu adam evli neden bu kadar zorluyorsunuz ki orada kız arkadaşlarınızda varmı sen gidiyorsun elalemin evli adamıyla yemek yiyorsun bu adamın iş yerinde erkek arkadaşı yok mu seninle yemek yiyor kaldı ki yok eşiyle tanışmışsın bir yerde bira içmişsiniz bunu da hiç inandırıcı bulmadım sırf insanlar tepki vermesin siye dediniz bence. Yoksa bir kadın demez mi ya işyerinde erkek arkadaş mı kalmadı bu kızla arkadaşlık edip bir de beni tanıştırıyorsun diye ne alaka. Siz böyle içli dışlı olursanız dedikodu da olur.

evli adamları kafesin içine koycaksınız elinizden gelse..kimse evli adam avcısı değil ben gerçekten şaşırıyorum, bu yorumları yapanlarda genelde evliler çıkıyor belki de evli olmadığım için anlamakta zorlanıyorum..umarım evlenince de anlamam bu durumu.

en başta kocalarınıza güvenin ve olursa bi şey kocalarınızı yargılayın elalemin bekar kızlarının davranışlarından siz sorumlu değilsiniz.

Back
X