Ofiste Aşk Başkadır

Ama o zaman hic konusamazsiniz ki. Biraz daha cesur olmaniz gerek. Hani oyle cok acayip bir konu olmasi da gerekmiyor. Selam verip ne bilim isle ilgili bir konu da acabilirsiniz. Bazi arkadaslarin dediklerine de katiliyorum. Ilgisi olsa bir sekilde iletisim kurardi belkide..Ama bir ortam olussa konusmalarindan da size ilgisi var mi yok mu anlasilir. Baktiniz soguk davraniyor isinize bakarsiniz.

Ohoo mutfakta kaç kere karşılaşıp bir merhaba, günaydın, iyi akşamlar demiyorsanız üstelik ilginizden dolayı istemeden sert duruyorsanız adam buna şaşırıp geriliyordur çikolatayı da o yüzden es geçmiştir. Bence ne yapıp edip muhabbet kurun.

en azından bi günaydın bi merhaba diyebilirsiniz ama. şahsen mutfakta karşılaştığım kişi sıradan bir günaydını bile çok görse kaba olduğunu düşünürüm.

en azından bi günaydın bi merhaba diyebilirsiniz ama. şahsen mutfakta karşılaştığım kişi sıradan bir günaydını bile çok görse kaba olduğunu düşünürüm.
Yok mutfakta veya ofiste karşılaşınca günaydın, afiyet olsun vs diyoruz çoğunlukla ikimiz de ama bazen o bazen ben sessizce geçiyoruz bir şey demeden. Dün sabah tam sırasıydı, aklıma bile gelmedi o an bir şey demek o da mutfaktan çıkarken afiyet olsun dedi ama bir kişi daha vardı, ona mı dedi ortaya mı bilemedim. Sonra kızdım kendime bir laf ataydın yeriydi diye.

Bence siz hoslandiginiz için her hareketinden bir anlam çıkarıyorsunuz.Ama platonik aşk en kötüsudur.İsyerinde olması kötü olmus motivasyonu düşürebilir.Eger size karşı ilgisi varsa mutlaka belli eder.Ama somut bisey yok bu anlattiklarinizda.

Ben de bundan çok korktum ama evli olmadığını biliyorum ona eminim. Bir gün bir arkadaşın yanına gitti ofiste, o da x'ciğim de daha evlenecek ya dedi. Evlilikten araba almaktan vs bahsediyorlardı bizimki yanlarına gitmeden önce. Sonra buna sordular yok mu ya bir şey, orada bir şeyler konuştular ama yanımdaki geveze arkadaş bana bir şeyler anlatıyordu, o kadar nefessiz konuştu ki hiçbir şey duyamadım en son çocuğun kısmet yeaa diye söylediğini duydum onu da yüksek sesle söyledi yoksa duyamazdım. Dedim iyi evli değil, sevgilisi de yok sanırım. Biraz stalkladım kendi çapımda, gözlemledim hiç sevgili belirtisi yok profilinde de hiç foto veya şüpheli yorum va yok tabi yine belli olmaz kimisi hiç çaktırmaz ama ben yok diye biliyorum. Varsa ben de çok utanırım

Evet bazı şeyleri ben böyle anlıyorumdur diye düşünüyorum. Bazı hareketleri direk şahsi alıyorum. Dün etrafımdaki masamdaki herkese çukulata dağıtıp bana ikram etmeden geçince benden hiç hazzetmediğini düşündüm

Ya kesinlikle öyle anlıyorsunuz benimde başıma geldi ofiste birinden hoslanmistim fotokopi için yardım istemişti benden hoşlandığını düşünmüştüm zaten nisanliymis:) Şimdi çok sevdiğim sevgilim var ve ondan daha yakışıklı.Yani bence çok da takmayın böyle rahatsız olursunuz hayat sürprizlerle dolu

Valla bilmiyorum zamanla göreceğiz. Ben olmazsa çok üzülmem ya çünkü dediğiniz gibi hayat sürprizlerle dolu geçenlerde stajyerlerden birinin bana aşık olduğunu ve yakın iş arkadaşlarımdan birine beni sorduğunu öğrendim şu gençteki cesaretin birazı olaydı iyiydi ki böyle çekingen biri de değilimdir aslında

Birazda bu zamanda ego devreye giriyor eskisi gibi erkekler gelip rahat bir şekilde açilamiyor bayandan da bekliyorlar aslinda hoslanan söylesin ne var bunda erkek arkadaşımla ilk adımı ben atmıştım şanslıydim oda karşılık verdi napiyim begendim söyledim yoksa ne çıkarsa bahtina oluyor:)

Kesinlikle öyle ya keşke herkes söylese. Ama dediğiniz gibi erkeklerin çok azı böyle şeylere olumlu yanıt veriyor. Hemen egoistçe yaklaşıyorlar triplere giriyorlar. Ben herkesle konuştuğum gibi konuşsam bir sıkıntı olmayacak aslında o zaman anlaşılır da bir türlü ilk sohbet adımını atamadık. Yoksa gerisini ben getiririm her türlü de ilk adım zorluyor

Kendilerini gereksiz kasiyorlar en sevmediğim tip insan hoslaninca tutuluyor bende doğal davranmayı beceremem

aklıma kocamla tanışmam geldi konuyu okuyunca eşimin iş yerinde işe başlamıştım. eşimi ilk gördüğüm anda aşık olmuştum. oda ilk görüşte benden çok etkilenmiş filan tabi bunları baayaaaa uzun zaman sonra öğrendim . beni sosyal medyadan bulmuş orda arkadaş olduk filan 3 gün sonrada sevgili biz çok hızlı gelişti herşey veee 2 sene sonra nişan 3. sene düğündü derken şimdi 5 aylık oğlumuz var ve birbirimizi hala çok seviyoruz :) kaderdi diyoruz iş yerinde karşılaşmamız

Yazdiklarinizi okuyunca benim icim bile kipir kipir oldu, hakkinizda hayirlisi olsun, mutlu olun hep gülün

o ne demek öyle yaa.. terbiyesiz bir hareket
pek bi hevesli okuyordum konunuzu soğudum şimdi çocuktan

hadi utandı yaptı desek insan ikram edemezse bila masanıza koyar o sırada gerginsiniz diye

Üzmek istemem ama bu hikayeden birşey çıkmaz bence. Eğer ilgisi olsaydı o çikolatayı en önce sana ikram etmesi gerekirdi. Konuşmak için bir fırsattı sonuçta. Değerlendirirdi yani.

Oyşh düz evlilik hiç sevmem
Şaka bi yana böyle hikayeler duydukça ne kadar entrikalı bir hayatım olmuş diyorum yaa
Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Bi laf atıp bize yok mu falan deseydinizya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…