O ortam hiç oluşmuyor bir denk getiremedim. Mutfakta karşılaştım bugün yine çekindim yine laf atamadım aslında uygundu ortam, hep denk geliyoruz orada zaten. Ama çikolata dağıtırken çevreme dağıtıp beni es geçmesi üzdüzaten istemeyecektim o yüzden laf da atmadım hiç
Ayyy bayıldım bu söze"Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa, orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.” Freud derim ve çekilirim
en azından bi günaydın bi merhaba diyebilirsiniz ama. şahsen mutfakta karşılaştığım kişi sıradan bir günaydını bile çok görse kaba olduğunu düşünürüm.O ortam hiç oluşmuyor bir denk getiremedim. Mutfakta karşılaştım bugün yine çekindim yine laf atamadım aslında uygundu ortam, hep denk geliyoruz orada zaten. Ama çikolata dağıtırken çevreme dağıtıp beni es geçmesi üzdüzaten istemeyecektim o yüzden laf da atmadım hiç
Ama o zaman hic konusamazsiniz ki. Biraz daha cesur olmaniz gerek. Hani oyle cok acayip bir konu olmasi da gerekmiyor. Selam verip ne bilim isle ilgili bir konu da acabilirsiniz. Bazi arkadaslarin dediklerine de katiliyorum. Ilgisi olsa bir sekilde iletisim kurardi belkide..Ama bir ortam olussa konusmalarindan da size ilgisi var mi yok mu anlasilir. Baktiniz soguk davraniyor isinize bakarsiniz.
Ohoo mutfakta kaç kere karşılaşıp bir merhaba, günaydın, iyi akşamlar demiyorsanız üstelik ilginizden dolayı istemeden sert duruyorsanız adam buna şaşırıp geriliyordur çikolatayı da o yüzden es geçmiştir. Bence ne yapıp edip muhabbet kurun.
Yok mutfakta veya ofiste karşılaşınca günaydın, afiyet olsun vs diyoruz çoğunlukla ikimiz de ama bazen o bazen ben sessizce geçiyoruz bir şey demeden. Dün sabah tam sırasıydı, aklıma bile gelmedi o an bir şey demeken azından bi günaydın bi merhaba diyebilirsiniz ama. şahsen mutfakta karşılaştığım kişi sıradan bir günaydını bile çok görse kaba olduğunu düşünürüm.
Bence siz hoslandiginiz için her hareketinden bir anlam çıkarıyorsunuz.Ama platonik aşk en kötüsudur.İsyerinde olması kötü olmus motivasyonu düşürebilir.Eger size karşı ilgisi varsa mutlaka belli eder.Ama somut bisey yok bu anlattiklarinizda.Herkese merhaba :) aylar önce buraya bir konu açmıştım. Zor bir ilişkim vardı bir de üstüne babam mezheplerimizden dolayı asla izin vermem demişti. Bir süre daha şansımızı zorladık ama anlaşamamaya, daha fazla kavga etmeye başlayınca yollarımızı ayırdık. Bu süreçte yeni bir işe başladım. Yeni işime başladıktan birkaç hafta sonra ayrılmıştık. İş yerinde de insanlarla tanışınca sevgilim olduğunu da öğrenmişlerdi bir şekilde. Hani evli misin, bekar mısın, ufukta nişan düğün var mı vs sıradan sorularla öğrendiler yani. Neyse sonra ayrıldım. Konusu açılınca söyledim arkadaşlarıma, durduk yere biz ayrıldık demedim. Zaten pek böyle şeyleri konuşmayı sevmem ben.
Şimdi ben bu konuyu niye açtım oraya gelelimyaklaşık 2 aydır ofisteki birinden aşırı hoşlanıyorum. İlk başta hiç dikkatimi çekmeyen biriydi. Ayrıldıktan sonra da hiç etrafa o gözle bakmamıştım bir süre. Sonra bir gün maskesiz gördüm bir gülüşüyle etkiledi beni aniden üstelik benle arkadaşıma laf atıp gülmüştü (arkadaşım onun yakın arkadaşlarından) ama biz iş gezisinden dönmüştük ve bitik durumdaydık, direk geçip gitmiştim nasıl olsa bana demiyor aslında arkadaşıma diyor diye neden böyle yaptım bilmiyorum bu arada ikimiz de 28 yaşındayız ve bildiğim kadarıyla sevgilisi de yok.
Ofisimiz yaklaşık 40-50 kişilik. Ama birbirimizle hiç muhabbetimiz yok. Dışarıdan çok soğuk görünen ama konuşunca sıcakkanlı gelen bir insan. Fark ettiğim şey herkesle bir şekilde muhabbet ortamı oluyor konuşabiliyor ama benimle hiç konuşmadı. Genelde erkek erkeğe takılıyor zaten. Bir de aynı ortamda bulununca çok gerildiğini fark ediyorum. Mutfakta yalnızken karşılaşınca bazen bir duraksıyor. Başkasına böyle yaptığını sanmıyorum. Nadiren birbirimize günaydın, afiyet olsun deriz. Onun dışında hiç bir iletişimimiz yok. Ve sadece gözlüklerini taktığı zaman bana veya benim oturduğum tarafa bakar onun dışında hiç bakmıyorŞimdi benden mi rahatsız oluyor acaba diyorum ama bir şey de yapmadım ki. Kafam karışık a dostlar. Liseli günlerime geri döndüm. Uzun süredir aşık olmanın güzelliğini unutmuşum, içim bir kıpır kıpır oluyor ama temkinli de olmaya çalışıyorum. Ne etsem bilemedim bir de sizlere yazayım dedim
Ben de bundan çok korktum ama evli olmadığını biliyorum ona eminim. Bir gün bir arkadaşın yanına gitti ofiste, o da x'ciğim de daha evlenecek ya dedi. Evlilikten araba almaktan vs bahsediyorlardı bizimki yanlarına gitmeden önce. Sonra buna sordular yok mu ya bir şey, orada bir şeyler konuştular ama yanımdaki geveze arkadaş bana bir şeyler anlatıyordu, o kadar nefessiz konuştu ki hiçbir şey duyamadımYine yine bir anım aklıma geldi anlatmak istiyorum.
İlk çalıştığım okullardan birinde biri var tam tipim parmağında yüzük de yok dedim tamam bu.
Ben böyle hafif hafif kesiyorum falan. Benim kestiğimi görüyor farketti tabi ama zannediyorum ki o da beni kesmek için bakıyor. Meğer şaşırmış adam neden bakıyor diye bakıyormuş. Böyle birkaç hafta geçti.
Sonra şok şok şok. Adam okula yüzükle gelmesin mi
Meğer adam genç gösteriyormuş 10 senelik falan evliymiş. Çocuğu varmış o günden sonra hep çocuğunu anlattı bikaç gün böyle yüksek sesle ben duyayım diye.
Ortam çok kalabalık olduğu için herkesle de yeni tanışıyorum sormadım kimseye bu adam evli mi bekar mı diye eşek kafam.
Aradan yıllar yıllar geçti hala düşündükçe utanırım. Ve eşimi bir gün bile yüzüksüz dışarı çıkartmadım.
Evet bazı şeyleri ben böyle anlıyorumdur diye düşünüyorum. Bazı hareketleri direk şahsi alıyorum. Dün etrafımdaki masamdaki herkese çukulata dağıtıp bana ikram etmeden geçince benden hiç hazzetmediğini düşündümBence siz hoslandiginiz için her hareketinden bir anlam çıkarıyorsunuz.Ama platonik aşk en kötüsudur.İsyerinde olması kötü olmus motivasyonu düşürebilir.Eger size karşı ilgisi varsa mutlaka belli eder.Ama somut bisey yok bu anlattiklarinizda.
Ya kesinlikle öyle anlıyorsunuz benimde başıma geldi ofiste birinden hoslanmistim fotokopi için yardım istemişti benden hoşlandığını düşünmüştüm zaten nisanliymis:) Şimdi çok sevdiğim sevgilim var ve ondan daha yakışıklı.Yani bence çok da takmayın böyle rahatsız olursunuz hayat sürprizlerle doluEvet bazı şeyleri ben böyle anlıyorumdur diye düşünüyorum. Bazı hareketleri direk şahsi alıyorum. Dün etrafımdaki masamdaki herkese çukulata dağıtıp bana ikram etmeden geçince benden hiç hazzetmediğini düşündüm
Valla bilmiyorum zamanla göreceğiz. Ben olmazsa çok üzülmem ya çünkü dediğiniz gibi hayat sürprizlerle doluYa kesinlikle öyle anlıyorsunuz benimde başıma geldi ofiste birinden hoslanmistim fotokopi için yardım istemişti benden hoşlandığını düşünmüştüm zaten nisanliymis:) Şimdi çok sevdiğim sevgilim var ve ondan daha yakışıklı.Yani bence çok da takmayın böyle rahatsız olursunuz hayat sürprizlerle dolu
Birazda bu zamanda ego devreye giriyor eskisi gibi erkekler gelip rahat bir şekilde açilamiyor bayandan da bekliyorlar aslinda hoslanan söylesin ne var bunda erkek arkadaşımla ilk adımı ben atmıştım şanslıydim oda karşılık verdi napiyim begendim söyledim yoksa ne çıkarsa bahtina oluyor:)Valla bilmiyorum zamanla göreceğiz. Ben olmazsa çok üzülmem ya çünkü dediğiniz gibi hayat sürprizlerle dolugeçenlerde stajyerlerden birinin bana aşık olduğunu ve yakın iş arkadaşlarımdan birine beni sorduğunu öğrendim şu gençteki cesaretin birazı olaydı iyiydi ki böyle çekingen biri de değilimdir aslında
Kesinlikle öyle ya keşke herkes söylese. Ama dediğiniz gibi erkeklerin çok azı böyle şeylere olumlu yanıt veriyor. Hemen egoistçe yaklaşıyorlar triplere giriyorlar. Ben herkesle konuştuğum gibi konuşsam bir sıkıntı olmayacak aslında o zaman anlaşılır da bir türlü ilk sohbet adımını atamadık. Yoksa gerisini ben getiririm her türlü de ilk adım zorluyorBirazda bu zamanda ego devreye giriyor eskisi gibi erkekler gelip rahat bir şekilde açilamiyor bayandan da bekliyorlar aslinda hoslanan söylesin ne var bunda erkek arkadaşımla ilk adımı ben atmıştım şanslıydim oda karşılık verdi napiyim begendim söyledim yoksa ne çıkarsa bahtina oluyor:)
Kendilerini gereksiz kasiyorlar en sevmediğim tipKesinlikle öyle ya keşke herkes söylese. Ama dediğiniz gibi erkeklerin çok azı böyle şeylere olumlu yanıt veriyor. Hemen egoistçe yaklaşıyorlar triplere giriyorlar. Ben herkesle konuştuğum gibi konuşsam bir sıkıntı olmayacak aslında o zaman anlaşılır da bir türlü ilk sohbet adımını atamadık. Yoksa gerisini ben getiririm her türlü de ilk adım zorluyor
Yazdiklarinizi okuyunca benim icim bile kipir kipir oldu, hakkinizda hayirlisi olsun, mutlu olun hep gülünHerkese merhaba :) aylar önce buraya bir konu açmıştım. Zor bir ilişkim vardı bir de üstüne babam mezheplerimizden dolayı asla izin vermem demişti. Bir süre daha şansımızı zorladık ama anlaşamamaya, daha fazla kavga etmeye başlayınca yollarımızı ayırdık. Bu süreçte yeni bir işe başladım. Yeni işime başladıktan birkaç hafta sonra ayrılmıştık. İş yerinde de insanlarla tanışınca sevgilim olduğunu da öğrenmişlerdi bir şekilde. Hani evli misin, bekar mısın, ufukta nişan düğün var mı vs sıradan sorularla öğrendiler yani. Neyse sonra ayrıldım. Konusu açılınca söyledim arkadaşlarıma, durduk yere biz ayrıldık demedim. Zaten pek böyle şeyleri konuşmayı sevmem ben.
Şimdi ben bu konuyu niye açtım oraya gelelimyaklaşık 2 aydır ofisteki birinden aşırı hoşlanıyorum. İlk başta hiç dikkatimi çekmeyen biriydi. Ayrıldıktan sonra da hiç etrafa o gözle bakmamıştım bir süre. Sonra bir gün maskesiz gördüm bir gülüşüyle etkiledi beni aniden üstelik benle arkadaşıma laf atıp gülmüştü (arkadaşım onun yakın arkadaşlarından) ama biz iş gezisinden dönmüştük ve bitik durumdaydık, direk geçip gitmiştim nasıl olsa bana demiyor aslında arkadaşıma diyor diye neden böyle yaptım bilmiyorum bu arada ikimiz de 28 yaşındayız ve bildiğim kadarıyla sevgilisi de yok.
Ofisimiz yaklaşık 40-50 kişilik. Ama birbirimizle hiç muhabbetimiz yok. Dışarıdan çok soğuk görünen ama konuşunca sıcakkanlı gelen bir insan. Fark ettiğim şey herkesle bir şekilde muhabbet ortamı oluyor konuşabiliyor ama benimle hiç konuşmadı. Genelde erkek erkeğe takılıyor zaten. Bir de aynı ortamda bulununca çok gerildiğini fark ediyorum. Mutfakta yalnızken karşılaşınca bazen bir duraksıyor. Başkasına böyle yaptığını sanmıyorum. Nadiren birbirimize günaydın, afiyet olsun deriz. Onun dışında hiç bir iletişimimiz yok. Ve sadece gözlüklerini taktığı zaman bana veya benim oturduğum tarafa bakar onun dışında hiç bakmıyorŞimdi benden mi rahatsız oluyor acaba diyorum ama bir şey de yapmadım ki. Kafam karışık a dostlar. Liseli günlerime geri döndüm. Uzun süredir aşık olmanın güzelliğini unutmuşum, içim bir kıpır kıpır oluyor ama temkinli de olmaya çalışıyorum. Ne etsem bilemedim bir de sizlere yazayım dedim
o ne demek öyle yaa.. terbiyesiz bir hareketBu günlerde göz göze geldiğimiz anlar oldu birçok defa ama bugün akşam çıkmadan ofiste çikolata dağıttı. Bir firmadan gelmiş, o da ikram ediyordu. Önümdekilere, yan masadakilere kısacası çevremdekilere dağıttı beni es geçti yao sırada bilgisayarım donmuştu, ben de sinirlenmiştim bayağı ofluyordum kendi kendime. Onu da yanlış anlayacağını sanmam. Kötü hissettim böyle görmezden gelinince.
Üzmek istemem ama bu hikayeden birşey çıkmaz bence. Eğer ilgisi olsaydı o çikolatayı en önce sana ikram etmesi gerekirdi. Konuşmak için bir fırsattı sonuçta. Değerlendirirdi yani.Bu günlerde göz göze geldiğimiz anlar oldu birçok defa ama bugün akşam çıkmadan ofiste çikolata dağıttı. Bir firmadan gelmiş, o da ikram ediyordu. Önümdekilere, yan masadakilere kısacası çevremdekilere dağıttı beni es geçti yao sırada bilgisayarım donmuştu, ben de sinirlenmiştim bayağı ofluyordum kendi kendime. Onu da yanlış anlayacağını sanmam. Kötü hissettim böyle görmezden gelinince.
Oyşh düz evlilik hiç sevmemaklıma kocamla tanışmam geldi konuyu okuyunca eşimin iş yerinde işe başlamıştım. eşimi ilk gördüğüm anda aşık olmuştum. oda ilk görüşte benden çok etkilenmiş filan tabi bunları baayaaaa uzun zaman sonra öğrendim . beni sosyal medyadan bulmuş orda arkadaş olduk filan 3 gün sonrada sevgili biz çok hızlı gelişti herşey veee 2 sene sonra nişan 3. sene düğündü derken şimdi 5 aylık oğlumuz var ve birbirimizi hala çok seviyoruz :) kaderdi diyoruz iş yerinde karşılaşmamız
Bi laf atıp bize yok mu falan deseydinizya?Bu günlerde göz göze geldiğimiz anlar oldu birçok defa ama bugün akşam çıkmadan ofiste çikolata dağıttı. Bir firmadan gelmiş, o da ikram ediyordu. Önümdekilere, yan masadakilere kısacası çevremdekilere dağıttı beni es geçti yao sırada bilgisayarım donmuştu, ben de sinirlenmiştim bayağı ofluyordum kendi kendime. Onu da yanlış anlayacağını sanmam. Kötü hissettim böyle görmezden gelinince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?