- Konu Sahibi nebilimben
-
Yurt dışından alım satım yapıyorsa yellow pages benzeri yerlerden müşteri arayabilirsin.Daha önce bir işe gireceğimi yazmıştım size işe başladım her şeyden memnumum patronum cok ıyı yanımda calısan arkadaş o da ıyı şuan sorunum yok.,
İş yerı yurtdısından alım yapıyor ve urunlerın burada dıstrıbutorlugunu yapıyor bende ıngılızce bılıyorum ve yazışmaları yapıyorum yurtdışından gelen maıllerı cevırıyorum veya patronum bırsey yazmak ıstedıgınde ıngılızce yazıp gonderıyorum . bazen fuarlar olacak onlara katılacağım ve yurtdışı gezılerı olursa patronumla gıdecegım bu konuda patronumda ıyı bır ınsan ona guvendım zaten tanıdıklarımızda var ve sorun çıkmaz dıye düşünüyorum
Benım sorunum ofıs kucuk başka bır ıs olmuyor kımse gelen gıden olmaz fazla arayan olmas 9 da başlıyorum 4 te çıkıyorum hafta sonu yok ben bazen ogleye kadar bır kac maıl oluyor onları yazıyorum ve başka ısım olmuyor ben cok sıkılıyorum bende once yerımde calısam kışı 9 ay calısmıs o nasıl yaptı bılmıyorum
ama gorevım bu ıse gırerken bana solenen bu bırde logo programı ogretılecekmıs acaba onu ogrenınce ısım bıraz cogalır mı dıyorum yanı kendımı etkısız eleman gıbı hıssedıyorum
bos bos oturdugum goze batıyor sankı bana bıse dıyen yok ama
yanımda calısan kısı de patronla 20 senedır calısıyormus ufak muhasebeyı tutuyor tel bakıyor ama tel fazla calmıyor zaten bırde depodan sorumlu depoda ne kadar urun var bılıyor ve gonderıye gıdeceklerı paketlıyor kargoya goturuyor falan baktıgımızda onunda fazla ısı yok ama bana ole gelmıyor o sureklı bı ısler yapıyor ve ben kendımı bosta hıssedıyorum mutsuz oldum
ılk ıse gırdıgımde 200 sayfalık bır cevırı vardı onu yaptım onunla yogundum fakat suan kendımı cok kotu hıssedıyorum bu durumu patrona soyleyemem yanımdakı calısanan da hanı mesela benden oncekı calısan damı boyleydı falan dıye soramıyorum ama kendımı kotu hıssedıyorum ne yapmam lazım
ben bu ısı zor buldum cıkmak ıstemıyorum
Aslinda yeni basladigin iste hep oyle olur, ben ilk basladigimda bir iki hafta boyunca gunlerimi zor gecirdim okadar sklyodumki artik dosyalarla falan arkadas olmustuk. simdi sorsan butun is bana bakiyo ben olmadigim zamanlar hersey beklemede oluyo tekrar ise dondugumde oo iyiki geldin bisuru sey var falan gibi tepki aliyorum. yakinda buradan cikiyorum ve bende sorun ediyorum ilk girdigim ise hep alisma suresi olacak skntili oluyo ya..Daha önce bir işe gireceğimi yazmıştım size işe başladım her şeyden memnumum patronum cok ıyı yanımda calısan arkadaş o da ıyı şuan sorunum yok.,
İş yerı yurtdısından alım yapıyor ve urunlerın burada dıstrıbutorlugunu yapıyor bende ıngılızce bılıyorum ve yazışmaları yapıyorum yurtdışından gelen maıllerı cevırıyorum veya patronum bırsey yazmak ıstedıgınde ıngılızce yazıp gonderıyorum . bazen fuarlar olacak onlara katılacağım ve yurtdışı gezılerı olursa patronumla gıdecegım bu konuda patronumda ıyı bır ınsan ona guvendım zaten tanıdıklarımızda var ve sorun çıkmaz dıye düşünüyorum
Benım sorunum ofıs kucuk başka bır ıs olmuyor kımse gelen gıden olmaz fazla arayan olmas 9 da başlıyorum 4 te çıkıyorum hafta sonu yok ben bazen ogleye kadar bır kac maıl oluyor onları yazıyorum ve başka ısım olmuyor ben cok sıkılıyorum bende once yerımde calısam kışı 9 ay calısmıs o nasıl yaptı bılmıyorum
ama gorevım bu ıse gırerken bana solenen bu bırde logo programı ogretılecekmıs acaba onu ogrenınce ısım bıraz cogalır mı dıyorum yanı kendımı etkısız eleman gıbı hıssedıyorum
bos bos oturdugum goze batıyor sankı bana bıse dıyen yok ama
yanımda calısan kısı de patronla 20 senedır calısıyormus ufak muhasebeyı tutuyor tel bakıyor ama tel fazla calmıyor zaten bırde depodan sorumlu depoda ne kadar urun var bılıyor ve gonderıye gıdeceklerı paketlıyor kargoya goturuyor falan baktıgımızda onunda fazla ısı yok ama bana ole gelmıyor o sureklı bı ısler yapıyor ve ben kendımı bosta hıssedıyorum mutsuz oldum
ılk ıse gırdıgımde 200 sayfalık bır cevırı vardı onu yaptım onunla yogundum fakat suan kendımı cok kotu hıssedıyorum bu durumu patrona soyleyemem yanımdakı calısanan da hanı mesela benden oncekı calısan damı boyleydı falan dıye soramıyorum ama kendımı kotu hıssedıyorum ne yapmam lazım
ben bu ısı zor buldum cıkmak ıstemıyorum
3,5 ay oldu gırelıAslinda yeni basladigin iste hep oyle olur, ben ilk basladigimda bir iki hafta boyunca gunlerimi zor gecirdim okadar sklyodumki artik dosyalarla falan arkadas olmustuk. simdi sorsan butun is bana bakiyo ben olmadigim zamanlar hersey beklemede oluyo tekrar ise dondugumde oo iyiki geldin bisuru sey var falan gibi tepki aliyorum. yakinda buradan cikiyorum ve bende sorun ediyorum ilk girdigim ise hep alisma suresi olacak skntili oluyo ya..
biraz daha bekle gelir isler :)
işi sevdim ama derdim bu işteLogo kolay bir program, muhtemlen muhasebe ile ilgili işler de verecekler size, çalıştığınız yerin büyüklüğüne göre değişir işiniz, ama yine de çok çok artmaz. İş tatmini önemli, eğer işinizi seviyorsanız tek derdiniz buysa devam edin, hangi işe giderseniz gidin mutlaka başka sorunlar çıkacak, kimse dört dörtlük işinden memnun olamaz...
Patronum veterıer ve ısıne yarayacağı urunlerı kendı buluyor ve ben oralarla ıletısıme gecıyorumYurt dışından alım satım yapıyorsa yellow pages benzeri yerlerden müşteri arayabilirsin.
şirket ne üzerine ithalat ihracat yapıyor peki?Patronum veterıer ve ısıne yarayacağı urunlerı kendı buluyor ve ben oralarla ıletısıme gecıyorum
Hmm patronun sklabilirsin dediyse farkindadir az is oldugundan, aradan 3.5ay gecmis hala ayni ritmdeyse boyle gidecektir. kendinize bi ugrasi bulun internette. eger yaninda calisan diger kisiyle samimiyet kurduysan ona sor nsldi onceki kisi isini yapiyomuydu patron memnunmuydu gibisine boylece ogrenmis olursun skliyomuydu falan.3,5 ay oldu gırelı
yaptıgım ıs de bellı ıste bılmıyorum ya
cok mutsuz oldum kımseye bıse dıyemıyorum
esıme falan dıyemem o da derkı sen ıs bulayım dıye uzuluyordun ıs buldun yıne sorunların bıtmedı der o yuzzden dıyemem
ama bu durumum sorun oluyor mu ıs yerınde bılmıyorum
patronum bana gırerken sıklılabılırsın falan demıstı ve adam bana hep var mı bı sıkıntın falan dıye soruyor ama denmez kı ya benım ısım yok burda sıkıldım dıye
bende oncekı ne yapıyordu cok merak edıyorum 9 ay calısmıs sonra ben evlenıcem cıkmak ıstıyorum demıs cıkmıs bı sorun olmamıs yanı ılk ıse gırdıgımde kız gelmıstı hatta patronu gormeye
Sadece ıthalat ıhracat yokşirket ne üzerine ithalat ihracat yapıyor peki?
Sen satışçısın o zaman pazarlamacı değil.
Bence bir dene.
Zormuş o zaman canım ya. hani ihracat yapsaydı daha kolaydı ama yapacak bir şey yok. sana verilen işi yapacaksın.Sadece ıthalat ıhracat yok
Patronum veterıner yurtdışından hayvan hastalıkları ıle ılgılı urunler satın alıp burada veterıner burolarra cıftlıklere satıyor ben sadece yurtdışı ılıskılerden sorumluyum ben satışla ılgılenmıyoorum yurtıcınde satışla ılgılenen dışarıda calısanı var onun dışında tel de aradıklarında patronum kendısı konuşur ve fıyat verır
gercekten mı sızde mı aynı ısı yapıyosunuz valla sevındımcnm benım ısımde senınkının tıpkının aynısı ılk baslarda sıkılıyordum nette serbest bızde kkya bakıyorum kıtap okuyorum zaman gecıyor bır sekılde tek sıkayetım dız agrılarım butun gun oturuyorum cunkı
Ole demeyın baya baya dert buDerdinize bakın
keşke ben de boş kalabilsem. KK ya bile zor giriyorum biri görecek diye.
Hem ilk iş deneyiminizmiş. Cv' nizin dolmasına ve işinizi kusursuz yapmaya bakın. cv' de yazmaz boş vakitlerinde oturdu diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?