- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.410
- 198
- Konu Sahibi nebilimben
-
müşteri bulma olayını herkes soyluyorda bız ıhracat yapmıyoruz ıthalat yapıyorus sadeceİş varken yapmasan göze batar ama yokmuş. Bi arkadşaım fuar firmasında sen gibi o da, tüm gün film izliyormuş Olan işi elinden gelen en iyi şekliyle yap, ek şeyler katabilirsen şirkete yeni müşteri vs. kat. Tanıtım ilanları hazırla vs.
Onun dışında harika bir fırsat de online dersler kurslar kendini geliştir. Başka hiçbir yerde bu kadar rahat olup fırsat bulamazsın.
öle mi gercektenben olsam ses çıkarmaz devam ederdim
Ya bak ilk işin ya da az tecrüben var, emin ol üstüne bindiklerinde kıymetin de olmuyor. Ben 12 gün blok sabah 8 akşam 9 çalıştım yeri geldi, sonuç ?? Şu an fırsat bu de, biraz tecrübe edina ynı sektörde iyi bir yere geçer yoğun olursun. bussu. com dan ikinci dili falan öğren vaktin varken. İş var, çıkış erken, para var, yurtdışı seyahat var. Fırsat bu fırsat.müşteri bulma olayını herkes soyluyorda bız ıhracat yapmıyoruz ıthalat yapıyorus sadece
bu yuzden ole bı sey de yok
ya ben bole hayal etmemıstım
yanımdakı calısan arkadas olmayınca ısler yurumuyor ama sankı ben orada olsam da olur olmasam da olur gıbı
bole hayal etmeemıstım ıs yerınde onemlı bırı degılım
ıs dedgım ınan kı saat 10 da ıkı tane maıl yazdım o saatten berı oturuyorum
öle mi gercekten
valla öle değil işte sinirleirim bozuldu
ne zamandır ıs arıyordum buldum
ama böle oldu
allahım benım nıye bole oluyo her işim
ya gercekten ne yapsam ben ya
Daha önce bir işe gireceğimi yazmıştım size işe başladım her şeyden memnumum patronum cok ıyı yanımda calısan arkadaş o da ıyı şuan sorunum yok.,
İş yerı yurtdısından alım yapıyor ve urunlerın burada dıstrıbutorlugunu yapıyor bende ıngılızce bılıyorum ve yazışmaları yapıyorum yurtdışından gelen maıllerı cevırıyorum veya patronum bırsey yazmak ıstedıgınde ıngılızce yazıp gonderıyorum . bazen fuarlar olacak onlara katılacağım ve yurtdışı gezılerı olursa patronumla gıdecegım bu konuda patronumda ıyı bır ınsan ona guvendım zaten tanıdıklarımızda var ve sorun çıkmaz dıye düşünüyorum
Benım sorunum ofıs kucuk başka bır ıs olmuyor kımse gelen gıden olmaz fazla arayan olmas 9 da başlıyorum 4 te çıkıyorum hafta sonu yok ben bazen ogleye kadar bır kac maıl oluyor onları yazıyorum ve başka ısım olmuyor ben cok sıkılıyorum bende once yerımde calısam kışı 9 ay calısmıs o nasıl yaptı bılmıyorum
ama gorevım bu ıse gırerken bana solenen bu bırde logo programı ogretılecekmıs acaba onu ogrenınce ısım bıraz cogalır mı dıyorum yanı kendımı etkısız eleman gıbı hıssedıyorum
bos bos oturdugum goze batıyor sankı bana bıse dıyen yok ama
yanımda calısan kısı de patronla 20 senedır calısıyormus ufak muhasebeyı tutuyor tel bakıyor ama tel fazla calmıyor zaten bırde depodan sorumlu depoda ne kadar urun var bılıyor ve gonderıye gıdeceklerı paketlıyor kargoya goturuyor falan baktıgımızda onunda fazla ısı yok ama bana ole gelmıyor o sureklı bı ısler yapıyor ve ben kendımı bosta hıssedıyorum mutsuz oldum
ılk ıse gırdıgımde 200 sayfalık bır cevırı vardı onu yaptım onunla yogundum fakat suan kendımı cok kotu hıssedıyorum bu durumu patrona soyleyemem yanımdakı calısanan da hanı mesela benden oncekı calısan damı boyleydı falan dıye soramıyorum ama kendımı kotu hıssedıyorum ne yapmam lazım
ben bu ısı zor buldum cıkmak ıstemıyorum
Isin bu demekki tadını cikart.3,5 ay oldu gırelı
yaptıgım ıs de bellı ıste bılmıyorum ya
cok mutsuz oldum kımseye bıse dıyemıyorum
esıme falan dıyemem o da derkı sen ıs bulayım dıye uzuluyordun ıs buldun yıne sorunların bıtmedı der o yuzzden dıyemem
ama bu durumum sorun oluyor mu ıs yerınde bılmıyorum
patronum bana gırerken sıklılabılırsın falan demıstı ve adam bana hep var mı bı sıkıntın falan dıye soruyor ama denmez kı ya benım ısım yok burda sıkıldım dıye
bende oncekı ne yapıyordu cok merak edıyorum 9 ay calısmıs sonra ben evlenıcem cıkmak ıstıyorum demıs cıkmıs bı sorun olmamıs yanı ılk ıse gırdıgımde kız gelmıstı hatta patronu gormeye
Yok ya iş yerinde iki kişiyiz çalışan zaten bir de patron varHerkes yoğun bir sen mi değilsin?
Bu aralar işyerlerinde çok iş olmuyor, piyasa durgun onunla ilgilisi olabilir.
1400 birde yok paramı veriyormaaşını merak ettim. belki aldğın maaş bu çalışma temposu için iyidir.
bence o paraya çok bile iş yapıyosunuz. vasıflı elemansınız sonuçta. bir çaycının bile 1000 tl aldıgı günümzde siz çeviri falan yapıyosunuz. bence zam isteseniz hakkınız1400 birde yok paramı veriyor
Yemek de oraa ait
Yok ya iş yerinde iki kişiyiz çalışan zaten bir de patron var
Yanındaki çalışan kişi 20 senedir beraber mil
Valla öyle güzel anlattinizki işi dert kısmına takılamadim.cikarsaniz haber verin yerinize basvurayimgercekten mı sızde mı aynı ısı yapıyosunuz valla sevındım
tamam bende ınternet serbest bende bakıyorum bıseler yapıyorum ama ne bıleyım bıse dıcekler falan dıye sıklıyorum ben bu ısı zor buldum kaybetmek ıstemıyorum aldıgım maastan calısma saatımden herseyden memnumum
ve en onemlısı patronum cok ıyı babacan bı ınsan
anlatırmısınız bıraz sız nerede calısıyorsunuz ne ıs yapıyorsunuz
sağolun yazdıgınız ıcınValla öyle güzel anlattinizki işi dert kısmına takılamadim.cikarsaniz haber verin yerinize basvurayimzaten o boş vakitlerini mesleğini ve işini daha ileriye taşımak adına doldurabilirsiniz. Mesela logo programini öğretmenlerini bekleme kendin başla ogrenmeye.kitaplar al .pratik yap arkadaştan muhasebe konusunda pratik al.falan falan.ay çok doldurulabilecek konular bulur ve sıkılmazdim ben.hatta başka bir dil ogrenmeye çalış fazla dil göz çıkarmaz. Katkısı olur. Bu boş vakitlerinde kendine bol bol bişeyler kat.bunu yaparkende birgün buradan çıkıp başka bi işe başladığında kendini 2 kat daha fazla donanımlı görmeyi hedef belirle.bu arada vasıflı eleman olarak evet maaşı az buldum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?