ofiste calısanlar bakabılır mı

müşteri bulma olayını herkes soyluyorda bız ıhracat yapmıyoruz ıthalat yapıyorus sadece
bu yuzden ole bı sey de yok
ya ben bole hayal etmemıstım
yanımdakı calısan arkadas olmayınca ısler yurumuyor ama sankı ben orada olsam da olur olmasam da olur gıbı
bole hayal etmeemıstım ıs yerınde onemlı bırı degılım

ıs dedgım ınan kı saat 10 da ıkı tane maıl yazdım o saatten berı oturuyorum

Ya bak ilk işin ya da az tecrüben var, emin ol üstüne bindiklerinde kıymetin de olmuyor. Ben 12 gün blok sabah 8 akşam 9 çalıştım yeri geldi, sonuç ?? Şu an fırsat bu de, biraz tecrübe edina ynı sektörde iyi bir yere geçer yoğun olursun. bussu. com dan ikinci dili falan öğren vaktin varken. İş var, çıkış erken, para var, yurtdışı seyahat var. Fırsat bu fırsat.

Adi ustunde:isveren
..verirse yaparsin
Her gun yenilik yaparsan asil ondan sonra beklentisi artar ve yeni bisey yapmadiginda goze batar ise ilgisiz insan.olursun..
.is yapicam diye geldin. is uydurucam demedin ki....bu arada hayirli olsun

öle mi gercekten
valla öle değil işte sinirleirim bozuldu
ne zamandır ıs arıyordum buldum
ama böle oldu
allahım benım nıye bole oluyo her işim

ya gercekten ne yapsam ben ya

canım deli gibi yoğun emeğinin karşılığının almadığın bir yerde çalışırsan şuanki yerini mumla ararsın benim lafımada gelirsin

Herkes yoğun bir sen mi değilsin?

Bu aralar işyerlerinde çok iş olmuyor, piyasa durgun onunla ilgilisi olabilir.

bence sorumluluk alanını artırmak senin elinde bazı işleri yapabileceğini ispatla mesela sipariş alımlarını yapabilirsin veya ürünlerimizi internet sayfasına taşıyalım de artı bir şeyler yap farkını koy ortaya
şahsen ben olsam bunlardan birini yapmakla kalmaz yeni tedarikçiler arardım maliyeti düşürürdüm yeni bağlantılar yapardım satmadığımız yeni ürünler bulup bunu da ekleyelim türkiye de yok derdim vs... biraz beyin fırtınası yap ama bunları yaparken ben biliyorum moduna girip akıl veriyormuşçasına yapma

maaşını merak ettim. belki aldğın maaş bu çalışma temposu için iyidir.

Isin bu demekki tadını cikart.
Kendine dikkat çekmeyecek kendini gelistirebilecegin işler bul
Benimde eski isim deli gibi yogundu ve su an aldigim paradan cok az bir para alıyordum.
Kismet işi bunlar bence sukret:)

Yok ya iş yerinde iki kişiyiz çalışan zaten bir de patron var
Yanındaki çalışan kişi 20 senedir beraber mil

Canım şu an piyasa aşırı durgun, bununla ilgisi var.

Geçen sene işlere yetişemeyen turizm acentaları bu sene nerdeyse dükkan kapadı. Her sektörü vuran bir kriz var.

Bence işler yoğunlaşır bir de başını kaşıyamaz hale gelirsin.

Bu süreci daha detaylı iş öğrenerek geçir.

Ek iş yapın
Çeviri olabilir mesela
Editörlük olabilir

Sorması ayıp maaşınız ne kadar?
Ona göre yorum yapacağım.
Edit: 1400'müş. 1400 az yahu. Tamam hiç yoktan iyidir ama başka işler arasan? Tam olarak mesleğin nedir bilmiyorum ama. Bu işi bırakma ama başka işlere de bakın. Tabi boş boş oturma olayı işi bırakmaya sebep değil. :)

Valla öyle güzel anlattinizki işi dert kısmına takılamadim.cikarsaniz haber verin yerinize basvurayim zaten o boş vakitlerini mesleğini ve işini daha ileriye taşımak adına doldurabilirsiniz. Mesela logo programini öğretmenlerini bekleme kendin başla ogrenmeye.kitaplar al .pratik yap arkadaştan muhasebe konusunda pratik al.falan falan.ay çok doldurulabilecek konular bulur ve sıkılmazdim ben.hatta başka bir dil ogrenmeye çalış fazla dil göz çıkarmaz. Katkısı olur. Bu boş vakitlerinde kendine bol bol bişeyler kat.bunu yaparkende birgün buradan çıkıp başka bi işe başladığında kendini 2 kat daha fazla donanımlı görmeyi hedef belirle.bu arada vasıflı eleman olarak evet maaşı az buldum bende

Son düzenleme:
sağolun yazdıgınız ıcın
evet maası öle dıyorlar ama buralarda yanı benım cevremde bole
yok bu dedıklerınızı yapabılırım ama mesela kıtap al demıssınız ben ınternetten kıtap falan okuyorum
onun dısında elıme kıtap almak hos olmaz dıyorum ne kadar da bos olsamda
ıkıncı dılı dusunuyorum aslında bu kadar sıkılmasam yanı bosum dıye rahatsız olmasam bu dedıklerınızın hepsı yapılabılır
ama ben kendımı sıktıgım ıcın yapamıyorum sıkıntıya sokyprum kendımı

dun patronumla konustum ben '' bos vaktım cok oluyor bu bos vakıtlerımde yanımdakı arkadasın yaptıgı ıslerden bazılarını alsam benım ıcın ıyı olur hem ogrenmıs olurum'' dedım tamam dedı bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…