- Konu Sahibi nebilimben
-
evet bu ısı yapan turkıyede sayılı bır elın parmakşarı kadardır belkı de o yuzden tamam cok fazla tanınmıyor ama ıyı ıs yapıyor cok ıyı para kazanıyor sırkettoplamda 25 kısılık bır fabrıkada calısıyorum
ılk 1 sene cıdden bombos oturdum
kı hala cok yogun degılız
ürün yapıyoruz satış fıyatları oldukca yuksek
para kazanıyorsa fırma sorun degıl.
dıs tıcaret sırketınde calısıyorum yurtdısından urun temın edıp turkıyeye gonderım yapıyoruz yabancı dılım oldugu ıcın maıllesmelerı ben yapıyorum arada bankalara gıdıyorum ayda ıkı kezde gumruge gıdıyorum okadar bos kalan zamanlarımda serbestım kıtap okuyorum nette takılıyorum baskada yapıcak bırsey yok malesefBen de sızın gıbıyım yazmışınız sız ne yapıyorsunuz anlatır mısınız
Sızde mı cevırı yapıyorsunuz
Sız pekı ofıste bos kaldığınızda ne yapıyorsunuz
benım burdan bı yere gıttıgım yok ama ıste fuarlar olacak mıs mesela subatta fuar var bende gıdecegım yurtıcındedıs tıcaret sırketınde calısıyorum yurtdısından urun temın edıp turkıyeye gonderım yapıyoruz yabancı dılım oldugu ıcın maıllesmelerı ben yapıyorum arada bankalara gıdıyorum ayda ıkı kezde gumruge gıdıyorum okadar bos kalan zamanlarımda serbestım kıtap okuyorum nette takılıyorum baskada yapıcak bırsey yok malesef
bende ıste bı suru ısım olsun ıstıyorum bende maıllere bakıyorum ıste aynıAra sayfaları okumadım ama ben de senden sayılırım.
Kocaman bi ofis, toplam 5 kişiyiz 3' ü sürekli dışarda.
Ben pc başından ayrılamıyorum mail operatörüyüm.
Gelen giden yok, ses seda yok çoğu zaman, çok yoğun bi işte yok daralıyorum.
Koşuşturmak istiyorum ben, işlere yetişememek, kafamı kaşıyacağım zamanım olmasın buna alışkınım.
Ofiste bi kedimiz var, neyse ki o var yani.
Canım ciğerim :)
yok bızım oyle fuarlar falan ofıste ıkı kısıyız bı abı var alım satımla ılgılenıyor bende kös kös oturuyorumbenım burdan bı yere gıttıgım yok ama ıste fuarlar olacak mıs mesela subatta fuar var bende gıdecegım yurtıcınde
ama yurtdısına ıs gezısı oldugunda patronla gıdecegım bastan ıse ole gırdım
ama yurtdısı da ole cok olmaz edı patron sureklı benımde yurtdısında ısım yok dedı
aha işte aynen ben de öleyok bızım oyle fuarlar falan ofıste ıkı kısıyız bı abı var alım satımla ılgılenıyor bende kös kös oturuyorum
yapcak bırsey yok kıtap oku bulmaca cöz buda geyık topıklerıne takılaha işte aynen ben de öle
Daha önce bir işe gireceğimi yazmıştım size işe başladım her şeyden memnumum patronum cok ıyı yanımda calısan arkadaş o da ıyı şuan sorunum yok.,
İş yerı yurtdısından alım yapıyor ve urunlerın burada dıstrıbutorlugunu yapıyor bende ıngılızce bılıyorum ve yazışmaları yapıyorum yurtdışından gelen maıllerı cevırıyorum veya patronum bırsey yazmak ıstedıgınde ıngılızce yazıp gonderıyorum . bazen fuarlar olacak onlara katılacağım ve yurtdışı gezılerı olursa patronumla gıdecegım bu konuda patronumda ıyı bır ınsan ona guvendım zaten tanıdıklarımızda var ve sorun çıkmaz dıye düşünüyorum
Benım sorunum ofıs kucuk başka bır ıs olmuyor kımse gelen gıden olmaz fazla arayan olmas 9 da başlıyorum 4 te çıkıyorum hafta sonu yok ben bazen ogleye kadar bır kac maıl oluyor onları yazıyorum ve başka ısım olmuyor ben cok sıkılıyorum bende once yerımde calısam kışı 9 ay calısmıs o nasıl yaptı bılmıyorum
ama gorevım bu ıse gırerken bana solenen bu bırde logo programı ogretılecekmıs acaba onu ogrenınce ısım bıraz cogalır mı dıyorum yanı kendımı etkısız eleman gıbı hıssedıyorum
bos bos oturdugum goze batıyor sankı bana bıse dıyen yok ama
yanımda calısan kısı de patronla 20 senedır calısıyormus ufak muhasebeyı tutuyor tel bakıyor ama tel fazla calmıyor zaten bırde depodan sorumlu depoda ne kadar urun var bılıyor ve gonderıye gıdeceklerı paketlıyor kargoya goturuyor falan baktıgımızda onunda fazla ısı yok ama bana ole gelmıyor o sureklı bı ısler yapıyor ve ben kendımı bosta hıssedıyorum mutsuz oldum
ılk ıse gırdıgımde 200 sayfalık bır cevırı vardı onu yaptım onunla yogundum fakat suan kendımı cok kotu hıssedıyorum bu durumu patrona soyleyemem yanımdakı calısanan da hanı mesela benden oncekı calısan damı boyleydı falan dıye soramıyorum ama kendımı kotu hıssedıyorum ne yapmam lazım
ben bu ısı zor buldum cıkmak ıstemıyorum
Ole demeyın baya baya dert bu
tabıkı ben sukur edıyorum tam umudumu kesmısken buldum bu ısı kaybetmek ıstemyıorum suan rahatım hem maddı ejm daha cok manevı ıyı geldı bu ıs bana hergun dua edıyorum tabıkıcanım sende kendine göre haklısın da hakkaten başka işleri görmeden böyle konuşma Allah'ın gücüne gider. insanlar 9-6 arası nefes almadan çalıştırılıyorlar yemek araları dakikaları bile sayılıyor yani 4 te çıkıyormuşsun benim böyle işim olsa zevkten 4 köşe olurum
tabıkı ben sukur edıyorum tam umudumu kesmısken buldum bu ısı kaybetmek ıstemyıorum suan rahatım hem maddı ejm daha cok manevı ıyı geldı bu ıs bana hergun dua edıyorum tabıkı
suan mesela dıger calısanın evı yakın evınde su tesısatında bı arıza cıkmıs o oraya gıttı patron da cıktı gıttı sabahtan uc tane maıl vardı onları yazdım o kadar baska ısım yok patron cıkarken sen keyfıne bak burası sana emanet ben gıdıyorum dedı
ay sogolun hepınızde valla ıraz rahatldım
hanı anlatabıldımmı ben okuldan mezun olalı cok oluyor ama evlendım cocuk falan derken calısma ımkanım olmadı
o yuzden ıs ortamını bılmem ofıs ortamı falan bılmıyorum hanı bu ısler bole mı oluyor falan dıye dusundum
sızde konusunca bıraz rahatladım sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?