- Konu Sahibi nebilimben
-
sagolun inşallah dedıgınız gıbı olurBende ön muhasebeciyim ofiste çalışıyorum çalışma saatlerim 8:30 19:00 arası c.tesi de yarım gün.Bende sizin gibi bazen boş kalıyorum o zamanlar da ya kitap okuyorum bulmaca çözüyorum yada kk ne takılıyorum ama bazen de çok iş oluyo yoğunluktan burda arkadaşlarımı özlüyorumm @tubbb ne güzel dimi çalışma saatleri h.sonuda yok üstelik
Ben üstelik tekim ofiste benimde patronum çok iyi bir insan aile şirketi zaten oğlu ile birlikte yürütüyorlar ilk görüşmeye geldiğimde zaten patronum çok bi işin olmaz fatura kesersin telefonlara bakarsın bir de siparişleri programa girersin o kadar sıkıldığında pc de takılabilirsin biz sana karışmayız demişlerdi hatta ücreti de 1000 den azdı ama bende zaten paranın önemli olmadığını ve ne zamandır iş aradığımı söylemiştim.6 aydır çalışıyorum 2 ay öncede maaşımı aldım baktım ki her zamanki verdiğinden bir miktar fazla dedim sanırım yanlış verdi gittim dedim ki .... bey fazla vermişsiniz yok kızım artık o kadar vericem sana dedi dedim teşekkürler ama hiç gerek yok sağolun yok yok ben öyle istiyorum dedi bende daha karşı çıkamadım ve teşekkür ederek kabul ettim.Benimde fazla işim olmuyo ama patronum çalışanlarımız vs.. o kadar iyiler ki tıpkı bir aile ortamı burası akşam eve geldiğimde sabah olsada gitsem diyorum :) o derece mutluyum boş zamanlarım olmuyo mu oluyo bende ilk zamanlar sıkılıp ya ben bişey yapmıyorum hani para da veriyolar ama bir işe yaramıyorum sanki böyle oturup diyordum ama sonradan alıştım onlar da hiçbir zaman şikayet etmediler benden sağolsunlar. Sende zamanla alışırsın umarımHakkında hayırlısı olsun inşallah
1500 neden?ne kadar maaş alıyorsunuz.?
sagolun inşallah dedıgınız gıbı olur
ya bana da bıse dıyen yok patronum ıyı ama ben kotu hıssedıyorum
ve patron yanımıza geldıgınde sıkılıyorum bıse yapmadan durdugum ıcın
Çeviri yapıyorsun. Belki her an işin olmayabilir.1500 neden?
Ben de ilk kurumsal firmam da sizin gibi çalıştım hem de 1.5 yıl! Ama kendimi geliştirdim. Yeni terimler buldum, çeviriler yaptım. Şimdi Çok köklü bir firmadayım:)Ole demeyın baya baya dert bu
3,5 ay oldu gırelı
yaptıgım ıs de bellı ıste bılmıyorum ya
cok mutsuz oldum kımseye bıse dıyemıyorum
esıme falan dıyemem o da derkı sen ıs bulayım dıye uzuluyordun ıs buldun yıne sorunların bıtmedı der o yuzzden dıyemem
ama bu durumum sorun oluyor mu ıs yerınde bılmıyorum
patronum bana gırerken sıklılabılırsın falan demıstı ve adam bana hep var mı bı sıkıntın falan dıye soruyor ama denmez kı ya benım ısım yok burda sıkıldım dıye
bende oncekı ne yapıyordu cok merak edıyorum 9 ay calısmıs sonra ben evlenıcem cıkmak ıstıyorum demıs cıkmıs bı sorun olmamıs yanı ılk ıse gırdıgımde kız gelmıstı hatta patronu gormeye
terımler derken ? sızde mı cevırı yaptınızBen de ilk kurumsal firmam da sizin gibi çalıştım hem de 1.5 yıl! Ama kendimi geliştirdim. Yeni terimler buldum, çeviriler yaptım. Şimdi Çok köklü bir firmadayım:)
3,5 ay oldu gırelı
esıme falan dıyemem o da derkı sen ıs bulayım dıye uzuluyordun ıs buldun yıne sorunların bıtmedı der o yuzzden dıyemem
patronum bana gırerken sıklılabılırsın falan demıstı ve adam bana hep var mı bı sıkıntın falan dıye soruyor ama denmez kı ya benım ısım yok burda sıkıldım dıye
bende oncekı ne yapıyordu cok merak edıyorum 9 ay calısmıs sonra ben evlenıcem cıkmak ıstıyorum demıs cıkmıs bı sorun olmamıs yanı ılk ıse gırdıgımde kız gelmıstı hatta patronu gormeye
Ben de sızın gıbıyım yazmışınız sız ne yapıyorsunuz anlatır mısınızcnm benım ısımde senınkının tıpkının aynısı ılk baslarda sıkılıyordum nette serbest bızde kkya bakıyorum kıtap okuyorum zaman gecıyor bır sekılde tek sıkayetım dız agrılarım butun gun oturuyorum cunkı
kpss ye calıstım ben olmadı daha yenı 2014 ten ütüyü yedim olmaz benım ısımkpss ye çalışmak iyi fikirmiş hemen atanamasanız da bi kaç yıl sonrası için iyi olur.
şahsen ben özel sektörde yapamıyorum.
internetten ılanlarla baktım ole ama dedım ya cok zor buldumha bi de bu işi nasıl buldunuz.
benimde bir arkadaşımın aynen böyle bi işe ihtiyacı var.
süper ingilizcesi var evinde çeviri yapıyor ama kazancı az.
kır dizini otur, boş zamanlarında başka bir dile çalış kendini geliştir onlar sorun olsa söylerler zaten sana merak etme işini ihmal etmediğin sürece kafaya takma3,5 ay oldu gırelı
bende senin gibi çalışıyorum.ama çok memnunum. kitap okuyorum nette takılıyorum.iş yerinde dinleniyorum:) keyfine bak bu şans bence. sonuçta bana verilen işleri layıkıyla yerine getiriyorum.içim rahat.[/QUOT
ya verılen ısı hemen yapıyorum tabıkı de
ama mesela hergun ısınız oluyor mu sızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?