ofiste calısanlar bakabılır mı

sagolun inşallah dedıgınız gıbı olur
ya bana da bıse dıyen yok patronum ıyı ama ben kotu hıssedıyorum
ve patron yanımıza geldıgınde sıkılıyorum bıse yapmadan durdugum ıcın

sagolun inşallah dedıgınız gıbı olur
ya bana da bıse dıyen yok patronum ıyı ama ben kotu hıssedıyorum
ve patron yanımıza geldıgınde sıkılıyorum bıse yapmadan durdugum ıcın

Öyle düşünme bende öylece duruyorum bazen de gidiyorum patronun yanına sohbet ediyoruz baba - kız gibi sıkılmıyorum yanii :)

Çeviri yapıyorsun. Belki her an işin olmayabilir.
Onlar bir çevirmene para verseler 1.500 ü kaça katlar
Bence onlar senden başka bir iş yapmanı isterlerse bunu belli ederler
Logo yu öğreteceklerse. Başka işlerde verecekler demektir.

cnm bende akşama kadar oturuyorum. buralarda geziniyorum sende öyle yap

Az sonra ısten cıkacagım bugun saat 12 den sonra hıc bıse yapmadım

Ve bu hergun hemen hemen bole

Suan 3.30 ve cıkıs saatım ıcın zaman öldürüyorum sankı saat 4 oldu mu ben çıkıyorum

işim yok sıkıldım deme. 9-4 arası çalışma saatleri ve haftasonu yok rüya gibi. başka işyerlerinde çalışınca bu işin değerini anlarsın seni de anlıyorum daha çok işe yaramak istiyosun ama şöyle yapabilirsin sana ne iş verirlerse anında yap bitir ve yeni fikirler geliştir vs biraz atak ol belki muhasebeden fln da iş verirler ama işim yok dersen bikaç ay içinde seni şutlarlar, daha ucuz bi eleman alırlar nasılsa iş yoğun değil diye beğenmediğin işini de özlersin

Ben de sızın gıbıyım yazmışınız sız ne yapıyorsunuz anlatır mısınız

Sızde mı cevırı yapıyorsunuz

Sız pekı ofıste bos kaldığınızda ne yapıyorsunuz

kpss ye çalışmak iyi fikirmiş hemen atanamasanız da bi kaç yıl sonrası için iyi olur.
şahsen ben özel sektörde yapamıyorum.

ha bi de bu işi nasıl buldunuz.
benimde bir arkadaşımın aynen böyle bi işe ihtiyacı var.
süper ingilizcesi var evinde çeviri yapıyor ama kazancı az.

kpss ye çalışmak iyi fikirmiş hemen atanamasanız da bi kaç yıl sonrası için iyi olur.
şahsen ben özel sektörde yapamıyorum.
kpss ye calıstım ben olmadı daha yenı 2014 ten ütüyü yedim olmaz benım ısım
hem burada adamların gozunun onunde kpss calısamam
gıt evınde calıs derler yanı olmaz

ha bi de bu işi nasıl buldunuz.
benimde bir arkadaşımın aynen böyle bi işe ihtiyacı var.
süper ingilizcesi var evinde çeviri yapıyor ama kazancı az.
internetten ılanlarla baktım ole ama dedım ya cok zor buldum
suna ıse geldım mesela outlook a baktım ama gelen hıc maıl yok ole bakıyorum bende baska ısım yok
ve mutsuz oluyorum

kır dizini otur, boş zamanlarında başka bir dile çalış kendini geliştir onlar sorun olsa söylerler zaten sana merak etme işini ihmal etmediğin sürece kafaya takma

kendını gelıstır dıyenler var

burası kucuk bır ofıs 3 kısıyız patron yanında calısan kısı ve ben
telde arayan fazla olmaz gelen gıden olmaz
yanımdakı calısan
telefonlara bakıyor sıparıs alıyor ve sıparıslerı gonderıye hazırlıyor yanı paketleme ve onları kargoya gotuyuryor fatura kesıyor ve ofıs duzenınden genel olarak sorumlu yanı yaptıkları bunlar
benımde ısımı soledım ıste ben yurtıcınde satısla ılgılenmıyorum sadece yurtdısı bır mal alınacksa sıparıs fıyat falan ben yazısıyorum o kadar bırde ıse gırerken logo ogretıcez dedıler

yanı sız olsanız ne yaparsınız kı

bende senin gibi çalışıyorum.ama çok memnunum. kitap okuyorum nette takılıyorum.iş yerinde dinleniyorum:) keyfine bak bu şans bence. sonuçta bana verilen işleri layıkıyla yerine getiriyorum.içim rahat.

iş ortamını bılmıyorum bu ısler bole mı olur bılmıyorum o yuzden hanı esıme falan sorayım esımle dertleseyım ıstıyorum ama bana ole dıyecegınde emınım ıs bulayım dıye uzuluyordun sımdı ıs buldun yıne sorunların bıtmedı dıyecek anlatmıyorum bende

bu ıs benım ıcın cok ıyı oldu sukur edıyorum tabıkı gırıs cıkısım ıyı cocuguma annem bakıyor bazı sorunlarım vardı onlardan uzaklastım kafam rahatladı falan ıste kaybetmek ıstemem tabı maddı manevı ıyı geldı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…