• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ofisteki kız

dududada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
835
293
133
kızlar merhaba
işyerimde bir kız var 32 yaşında hiç evlenmemiş ve evlenmek için can atıyor ve evde kaldığını düşünüyor, bu konuda çok hassas en küçük şakayı bile kaldıramıyor. ofiste kız olarak sadece o ve ben varım. ben de evlilik hazırlığı yaptığım için (yaşım ondan 6 yaş küçük) ister istemez konuları biliyor ve allahı var kötü bir şey dediğini duymadım. ama sebepsiz yere tavırlara giriyor bazen. durupdururken... kötü niyetli değilim ama insan hisseder ya hani üzülüyor ve bazen de beni içten içe kıskanıyor gibi geliyor. sizce ne yapmalıyım? anlatmasam mı acaba evlilik hazırlıklarımla ilgili hiç bir şey?

kızlar merhaba
işyerimde bir kız var 32 yaşında hiç evlenmemiş ve evlenmek için can atıyor ve evde kaldığını düşünüyor, bu konuda çok hassas en küçük şakayı bile kaldıramıyor. ofiste kız olarak sadece o ve ben varım. ben de evlilik hazırlığı yaptığım için (yaşım ondan 6 yaş küçük) ister istemez konuları biliyor ve allahı var kötü bir şey dediğini duymadım. ama sebepsiz yere tavırlara giriyor bazen. durupdururken... kötü niyetli değilim ama insan hisseder ya hani üzülüyor ve bazen de beni içten içe kıskanıyor gibi geliyor. sizce ne yapmalıyım? anlatmasam mı acaba evlilik hazırlıklarımla ilgili hiç bir şey?
Ofisteki kıza karşı ne tür şakalar yapılıyor evlilikle ilgili eger cidden sınırları zorluyan şakalar yapılıyorsa kız şakaları kaldıramamakta haklı derim.Evlilik hazırlıgı yaptıgınız biliyordur büyük olasılıkla aslında anlatabilirsiniz bunda bir sakınca görmüyorum ama en ince detayına kadar anlatmayın üzülüyorsa.

Çok detaylı anlatma tabi gözüne sokar gibi.ama sen şimdi çok mutlu ve heyecanlısındır bu konuda konuşmak istersin. Yakın arkadaşlarınla paylaş bence.şimdiden hayırlı olsun

bence anlatma
mutsuz insanlar genelde başkaları mutlu olsun istemezler
gözleri değer
bu kişi senin yakın arkadaşınsa senin mutluluğunu ister, o yüzden anlatmalısın
ama sadece iş arkadaşınsa bırak özelini bilmeyiversin.

sadece sorarsa anlatın.bende bekarım.arkadaşlarımın içinde bi tek ben kaldım bekar.en yakın arkadaşımda evleniyor yakında tabiki kıskanmıyorum ama insan imreniyor benimde yuvam olsaydı diye...evde kaldım bunalımı yok tabi ama evli olan nişanlı olan arkadaşlarımın aaaaaaaa sen kaldın bi neyi bekliyorsun diyolarya sinirimden ölüyorum.allahı bekliyorum bi benim yerime sorsana diyebiliyorum bazen.gerizekalı kader diyemiyorum...

sadece sorarsa anlatın.bende bekarım.arkadaşlarımın içinde bi tek ben kaldım bekar.en yakın arkadaşımda evleniyor yakında tabiki kıskanmıyorum ama insan imreniyor benimde yuvam olsaydı diye...evde kaldım bunalımı yok tabi ama evli olan nişanlı olan arkadaşlarımın aaaaaaaa sen kaldın bi neyi bekliyorsun diyolarya sinirimden ölüyorum.allahı bekliyorum bi benim yerime sorsana diyebiliyorum bazen.gerizekalı kader diyemiyorum...

bazıları da evlenmeyi marifet sanıyor. sen neyi bekliyosunmuş. sanki kendileri çok memnun evlendiklerine. emin ol senin gibi bekar olup rahat olabilmek için içten içe üzülüyolardır.

Ben olsam böyle şeyleri fazla hissettirmemeye çalışırım. En azından sevgi kelebeği gibi her şeyimi gözüne sokmamaya çalışırım. Nedeniyse istediği kadar iyi niyetli olsun, belki üzülür, belki içine atar. Bunun büyütülmeyecek bişey olduğunu bilsem bile belki o büyütüyordur, üzülüyordur.

Ben evlenmeden önce benden 8 yaş küçük olan dayımın kızı evlendi. Haberleri yoktu hayatımda eşim vardı ama evlenmek için bazı şeyleri bekliyorduk planlı bir bekarlıktı benimki :37: İsteme günü annesi şöyle dedi "ohh ohh seni geçtik görüyor musun"... Şimdi gerçekten evlenmeyi isteyip evlenemeyen biri olsaydım bu laf bana çok koyardı. (O kadar içime oturmadığı halde kızı maalesef nişanlısına kaçtı kızının düğününü göremedi, sonra baba evine döndü geri gitti falan baya bir problemliler).

Belki farkında değiliz ama kendi mutluluğumuz bazen başkasının hayatla yüzleşmesi olabiliyor. Kıskandığı için değil, kendi yalnızlığıyla yüzleştiği içindir tavrı.

Konuyla ilgisi yok ama bazen hamile kalamayan kadınların yanında bastıra bastıra hamileliğini, bebeğini, ne kadar mutlu olduğunu anlatan kadınlar var (bilinçli şekilde) lütfen yapmayalım...

Ben olsam böyle şeyleri fazla hissettirmemeye çalışırım. En azından sevgi kelebeği gibi her şeyimi gözüne sokmamaya çalışırım. Nedeniyse istediği kadar iyi niyetli olsun, belki üzülür, belki içine atar. Bunun büyütülmeyecek bişey olduğunu bilsem bile belki o büyütüyordur, üzülüyordur.

Ben evlenmeden önce benden 8 yaş küçük olan dayımın kızı evlendi. Haberleri yoktu hayatımda eşim vardı ama evlenmek için bazı şeyleri bekliyorduk planlı bir bekarlıktı benimki :37: İsteme günü annesi şöyle dedi "ohh ohh seni geçtik görüyor musun"... Şimdi gerçekten evlenmeyi isteyip evlenemeyen biri olsaydım bu laf bana çok koyardı. (O kadar içime oturmadığı halde kızı maalesef nişanlısına kaçtı kızının düğününü göremedi, sonra baba evine döndü geri gitti falan baya bir problemliler).

Belki farkında değiliz ama kendi mutluluğumuz bazen başkasının hayatla yüzleşmesi olabiliyor. Kıskandığı için değil, kendi yalnızlığıyla yüzleştiği içindir tavrı.

Konuyla ilgisi yok ama bazen hamile kalamayan kadınların yanında bastıra bastıra hamileliğini, bebeğini, ne kadar mutlu olduğunu anlatan kadınlar var (bilinçli şekilde) lütfen yapmayalım...

çokkk doğruuuu :46:

Bencede anlatmaya gerek yok.Sizin yaşadğınız heyecanı zaten başkasının sizin gibi yaşaması
söz konusu değil.. Sorarsada nezaketen sormuştur. üstün körü bahsedip geçebilirsiniz.
Mutlaka üzülüyordur. Kıskanıyorda olabilir bunuda anlayışla karşılamak lazım.O yüzden
kıskanıyorsun o yüzden anlatmıyorum edasıyla değilde daha çok anlattıklarınızdan sıkılacağını
düşünürek daha üstü kapalı bahsedebilirsiniz...

Bence de anlatma.

Kiskaniyordur kiskanmiyordur tabi ki bilemem ama uzuldugu kesin. Ben de mutlu ciftleri gorunce uzuluyorum. Zaten uzuldugum bir konuda insanlar yanima gelip iyice muhabbet yapsa iyice uzulurum herhalde. Kimsenin mutlulugunu kiskanmiyorum, kimsenin mutlulugundan mutsuz olmuyorum ama biri yanimda bu konulari konusunca uzuluyorum iste.

Yalnizlik zaten zor, etrafinda bu derdi ceken bir tek sen varsan daha da zor.

Bu konudan onun yanindayken konusma olsun bitsin. Zaten isyeri, dugun hazirliklarini anlatmaya ne gerek var?

Son düzenleme:
Kıskanmıyordur ama inan çok üzülüyordur. Ben de 26 yaşındayım ve neredeyse etrafımdaki herkes evlendi çocuğu oldu, mutlu mutlu fotoğraflarını paylaşıyorlar hepsini beğeniyorum onlar adına mutlu oluyorum ama üzülüyorum. Onunla konuşma bu konuları bence.

bence de anlattıkların sınırlı olsun.. Doğal olarak insan kırılır kendisini kötü hisseder.
Yani onunda anlatamadığı hevesleri hayalleri vardır yaşayamadığı için gerilir ve
farkında bile olmadığı bi tepkiyle yaklaşır sana...
böyle düşünüyorum

Kıskanmıyordur ama inan çok üzülüyordur. Ben de 26 yaşındayım ve neredeyse etrafımdaki herkes evlendi çocuğu oldu, mutlu mutlu fotoğraflarını paylaşıyorlar hepsini beğeniyorum onlar adına mutlu oluyorum ama üzülüyorum. Onunla konuşma bu konuları bence.

aynen katılıyorum

Ofisteki kıza karşı ne tür şakalar yapılıyor evlilikle ilgili eger cidden sınırları zorluyan şakalar yapılıyorsa kız şakaları kaldıramamakta haklı derim.Evlilik hazırlıgı yaptıgınız biliyordur büyük olasılıkla aslında anlatabilirsiniz bunda bir sakınca görmüyorum ama en ince detayına kadar anlatmayın üzülüyorsa.

ben değil tabiki ama ofisteki erkekler kendilerince şaka olsun diye "işte sen bu yüzden evde kaldın" gibi şeyler söylüyor ama ben hiç dahil olmadım

bence anlatma
mutsuz insanlar genelde başkaları mutlu olsun istemezler
gözleri değer
bu kişi senin yakın arkadaşınsa senin mutluluğunu ister, o yüzden anlatmalısın
ama sadece iş arkadaşınsa bırak özelini bilmeyiversin.

valla ben de aynısını düşünüyorum işte kimi mutsuz insanlar başkaları da mutsuz olsun istiyor ve çok korkuyorum,

insanlar gerçekten çok mal yaaaaa!! sen kaldın bi neyi bekliyosun da ne demek ya! işte insanlar böyle düşünmeden konuşuyolar ayarsızlar

evet işte ben de öyle kıskandırmaya çalışan bi tavırdaymışım olmayayım diye çok kasıyorum kendimi. ya kız benim onu kıskandırmak için anlattığımı ya da bilerek anlatmadığımı düşünürse?

Back
X