Öfke sinir bir türlü hakim olamamak!

Yaa su an cok hassas bir konuya degindik :)
Benimde sivilce problemim oldu ama benimki stresle felan baslamisti basta sonra gectiler. Az birseydi. Seneler sonra tekrar sivilce problemim oldu, ilac kullandim ve gecti. Hormon degerlerime baktirmisti doktorum cok da olmasa biraz fazla cikti. Ama bu aldigim ilactan baska ilac kullanmak istemiyorum ya. Dogal bitkisel seylerle duzelsin istiyorum Hayit cayinida hic duymamistim. Sizin degerleriniz cok mu yuksekti?

yok tatlım çok yüksek değildi aslında sınırdan biraz yüksekti..Ama dr. bana dediki önemli olan çok yüksek olması değil senin vücudunun buna verdiği tepki önemli demişti.. ben düzenli olarak sabah akşam hayıt içtim canım..hayıtın 2000 yıllık bi geçmişi var..hormon düzenleyici etkisi var..düşük hormonları yükseltiyor..yüksekleri düşürüyor..birde hersabah 1 çay k.çörek otu.. eğer varsa böyle bir sıkıntın mutlaka dene derim..Aktarlarda hayıt tohumu satılıyor

Tahammülün bitmiştir.

su an sana minnettarim.
Benim sacma sapan sikintilarim cikti, cok kafama takiyorum, uzuluyorum. Aslan pencesini duymustum Dr Saracoglundan. Ben de kullanmaya baslayacagim o zaman, nasil olsa dogal birsey, yan etkisi de olamaz. InsaAllah ise yarar. Bu hormon duzensizligi yuzunden ne gibi sikintilar yasadin? Sivilce, sac dokulmesi felan oldu mu? Olduysa boyle sikintilarin hayit ictikten sonra duzelme oldu mu?

Ne demek canım benim..Ben aslan perçemi kullanmadım ama onunda hormon düzenliyici olduğunu söylüyorlar.ben sivilce sorunu biraz tüylenme yaşadım..saç dökülmesi yaşamadım..Gören yüzüme üzülüyordu..inat ettim ne sivilce ilacı ne d.kontrol hapı kullandım...Nasıl olsa geçecek benle doğmadı ya dedim.. hayıt çayı ve çörek otuna devam ettim..2 ay önce yeniden hormonlara baktırdım..çok şükür hepsi yerinde..sivilcelerim geçti çok şükür çene bölgesinde az bişi tüy var artmıyor ama eski çıkanlar duruyor. onlarıda hallediyorum bişekilde...sakinledim hemde :) eğer faydalı olabilirse senin içinde çok mutlu olurum.. Ama hayıt tüylenmeyide durdurduğu için saç için nasıl bir etki yapar onu biraz netten araştır derim

Son düzenleme:

ozelden mesaj attim canim, burayi bu konuyla mesgul etmeyeyim dedim.

Yaa ben adet düzensizliği icin gittiğimde bir şey yok denildi , bunun icin doktora gidip ne demeliyim?

Evet kan testi verdim 4 değer li bi kağıt verdiler tsh fsh felan yazıyodu hepsi normaldi doktor bi sorjn yok ama adet düzenleyici icin bi ilac verdi kullanmadım bende çivanperçemine basladım.

Benimde bir arkadasim hic adet gormuyor. Degerleri de normalmis ama iste olamiyor. Doktordan doktora gidiyor sonuc sifira sifir elde var sifir.
Ben nette biraz arastirmistim civanpercimini, cogu kiside guzel sonuclar vermis. Bence ne varsa bitkisel seylerde var, en azindan tika basa midemizi ilaclarla mafetmiyoruz. Bu konularda bilgisi olan kisilerden ogrenmek gerek bence.

Evet kan testi verdim 4 değer li bi kağıt verdiler tsh fsh felan yazıyodu hepsi normaldi doktor bi sorjn yok ama adet düzenleyici icin bi ilac verdi kullanmadım bende çivanperçemine basladım.
anladım canım.. seninki hormon kaynaklı bi gerginlik durumu değil ozaman..öyle olsa zaten testeronun yüksek olduğunu söylerdi mutlaka.. çörek otunu kullan mutlaka camnım..sinir sistemi üzerinde inanılmaz etkisi var..bir iki kerelik değil en az 6ay 1 sene.. Birde şifa bulmanızı istediğin her hastalık için Ya Şafi ismini söylerek için ve yiyin.. Rabbim maddi manevi bütün hastalıklarımıza şifa versin inşallah

Benim düzenli bir adetim varken nisan ayında hasta oldum ve regl 10 gün gecikti acaba hamilemiyim ne var ne yok stres sıkıntı felan derken bir daha da düzelmedi çivanpercemiyle oluyorum aydına gittiğimde 9 gün geciktim çicanperçemi kullanmamıstım bu ayda kullanıyorum önümzdki ay bi bakiyim ne olacak kullanmadan olabilecekmiyim ama cicanperçemi gercekten etkili az oluyorum ama oluyorum bi garipleştim sorunda yok ama malesef böyle

Duanın güzelliği Allah razı olsun bitanem inşallah cümlemiz icin Allahım duysun sesini :)

Eşimde senin gibiydi psikooga git ilaç kullann geçecektir

Çocuk yokken bu kadar tahammülsüzsen çocuk olunca daha zor , sinirliliğinin sebebini belirle ben de genellikle aşırı yorgunluk ve uykusuzluk gerginlik sebebidir.
ben iki çocuklu çalışan anneyim ikinci çocuktan sonra kendimi tanıyamaz oldum çok sakinken çok tahammülsüz biri oldum hem çocuklara hem eşime karşı. Sakinleştirici bitkisel çaylar var rezene vs.. Onlar zaman zaman iyi geliyor tavsiye ederim

Ben de böyleyim benim de eşim ve ailem bu durumdan çok şikayetçi napıcağımıda hiic bilmiyorum ki normalde çok sakin biriydim ama yaşanılanlar insanı bu hale getiriyo işte. Aslında iyiliğimiz için uzmandan destek almamız gerekiyo ama ben ilaç kullanmak istemediğim için gitmiyorum başka carede bulamıyorum ama senin böyle bir sorunun yoksa bi destek al derim çünkü bu şekilde olmak gerçekten hem cevremizdekiler için hem de en başta kendimiz için çok zor.

Bende öyleyim ve çaresini bulamadım. Kendi kendimi telkin etmeye calisiyorum. Biraz duruldum. Ama sinirlendiğimde kendimi parcalayacak gibi oluyorum.

bende oyleyim hatta fazlasiyla en ufak birseye bile sinir yapan hiddet yapan ters davranan ama bu yasadiklarimizin sonucu ile olan seyler cevreme bile oyleyim yani akilli kalmadi pek zaten bu gibi travmalardan sonra ayakta durmamiz bir mucize yani birde bu piskoloji ilaclari bagimlilik yapiyormus duyduguma gore dogrumu bu bilemicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…