- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
ben sizin için söylemedim zatenUmarım öyle bişey olmaz araştıran okuyan ve gerekirse destek dahi almayı düşünürüm.Dedigim dedik birisi değilim herkesin fikrine saygı duyarım hiç kimse aynı kişilikte değil kalabalık ortama girince ağzımızı biraz kapatacağız basımızı ne geliyorsa bu çene yüzünden.Allah'im tekrar yasatmasin ben esitlikten yanayim.kızım vurmuyorsa kimsede ona vuramaz hemde sebebsiz
Ya neden öğretmene dahi demem diyorsunuz ki, tabi ki söyleyeceksiniz. Belki ikisi ile birden baş etmesi çok zor olacak çocuğunuzun, neden önlem almak varken zehir olsun okulun ilk günleri, ona da yazık değil mi?Olaylar yanlış gelişti bi daha öğretmene dahi demem kizim halletmesi için onabırakacağım bana akil ağacı
Sadece ben degil bütün veliler orda ve yemek getiriyor.Beni evde bağlayan götürmemi engelleyen bir durum olsaydı ona göre hareket ederim tek çocuğum ve o benim herşeyim.Diger anneler ordayken hepberaber piknik yapar gibi yemek yerken kızımı neden mahrum edeyim.Ben gelemeyen yada gelme imkanı olupta gelmeyen velileride düşünürüm.cocugu Gel birlikte yiyin diye davet ederim
Onlar götüremiyor maalesef sonra çocukları da anne herkes geliyor bir sen gelmiyorsun diyor halbuki yaptıkları birşey de yok yemek götürüp sonra 40 dk orda lak lal yapıyorlar ama çocuk onu bile istiyor işteDiğer konu üzerinde arkadaşlar gerekeni söylemiş. Ben okula öğle arasında yemek götürülmesinr takıldım. Annesi çalışan ya da okula uzak olan veliler ne yapıyor. Birde güvenlik açısından büyük sıkıntı.
Görümcem öğretmen velilerin sınıfa girip çocukların çantasından kalem kutusuna kadar çıkarıp kalemlerini dizdiğini söylemişti
Ilerde yapabilir.Kizim yaşıtlarına göre zayıf dr.kontrolunde iştah açıcı balık yagi kullanıyoruz 3 ay sonra kontrolü var beslenmesine dikkat etmem lazım gerekirse kaşıkla ağzına verecem öncesinde yapmadım ne yerse deyip zorlamadım önüne tabağını koydum ama gidişat böyle oldu.Simdi sevdiği şeyleri yapıp saatine göre yemek yedirmeliyim
Ilk basta başka okulu düşündük tanidik eğitimcilerden fikir aldık ama kısmet böyleymiş.Suan onunda pişmanlığını yaşıyorumSok oldum, orasi okul, piknik yeri degil. Üzüldüm tüm ögrencilere. Özerklik yok. Kendilerini kesf etmek, kendi basina birseyler yapmak yok.
Yerinde olsam, cocugumu baska bir okula yazdirirdim. Simdiki gittigi okul profesyonellikten uzak, egiticilikten uzak. Tavrin yanlis oldugu halde, ögretmenin tek derdi "bana kizmada, kime kiziyorsan kiz"
Ne diyeyim, Türkiyenin egitim durumuna cok üzüldüm.
Gerçekten bir fikrim yok biz iki haftadır gidiyoruz.Durum böyle önceki senelerde de böyleymiş termosla çay getiren bile var kısır yapanı da duymuştum.Yasak gelirse kimsede mahrum olmaz herşeyi ona göre uydururuzEvinizde isterseniz peşinden kaşıkla koşun ama okul orası. Hiç mi bu durumdan şikayetçi olan yok hayret ettim. Çalışan velilerin çocuklarına yazık değil mi? Herkesin yapıyor olması bu durumu normalleştirmiyor ne yazık ki. Eğitimin geldiği hale gerçekten üzüldüm sizin okulda da öğretmende de sorun var bu duruma göz yumdukları için hatalı hepsi.
Bence böyle yapark suçsuzken suçlu hale düşmüşsünüz direk öğretmenle konuşsaydınız keşke aslında öğretmenlerde çok ilgisiz kadın direk kesip atmış konuyu bence yarın gidip özür falan dilemeyin ben olsam dilemezdim
Bende ona şaşırdım ama benim ofkeli olmamdan demis olabilir.Bence böyle yapark suçsuzken suçlu hale düşmüşsünüz direk öğretmenle konuşsaydınız keşke aslında öğretmenlerde çok ilgisiz kadın direk kesip atmış konuyu bence yarın gidip özür falan dilemeyin ben olsam dilemezdim
Keskin sirke küpüne zarar hesabı olmuş bence hiç yarın olayların üzerine gitme zaten birkaç güne unutulu eğer birdaha tekrarlarsa olay gidip öğretmenle konuş ailesine ne diyebilirim hoca olan sizsiniz siz eğitiyosunuz de bune ya hocalarda herşeye hazır cvp olmuşBende ona şaşırdım ama benim ofkeli olmamdan demis olabilir.
Kendimi iyi hissetmek için hata mi düzeltmeye çalışacağım yanlış yaptım ve davrandım.Bunu unutamam öyle öfkeli değilimdir.ögretmende kendi yaptığından sorumlu onun bileceği biseyKeskin sirke küpüne zarar hesabı olmuş bence hiç yarın olayların üzerine gitme zaten birkaç güne unutulu eğer birdaha tekrarlarsa olay gidip öğretmenle konuş ailesine ne diyebilirim hoca olan sizsiniz siz eğitiyosunuz de bune ya hocalarda herşeye hazır cvp olmuş
Olaylar yanlış gelişti bi daha öğretmene dahi demem kizim halletmesi için onabırakacağım bana akil ağacı oldu.
Bence öğretmen gerekli sorumluluğu alıp olayı iyi yönetmemiş pasif kalmış, bana ne tavrı sizi daha da sinirlendirmiş oysaki oradaEvet yaptığınız hiç hoş değil fakat öğretmen bana aşırı rahat geldi.
İşimiz çok zor.aynen hocam
veliye şikayet ediyorum bu gidişle üniversite hayal olacak derslerde uyuyor diye.
ne yapsın geç yatıyor dedi bana bir tanesi
En sevdiğim gözlüğümdüTerbiyesiz herif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?