Öfkelenmek ve sonuclari:(

İyi de okul böyle bir yer işte.itecekler, düşecek kalkacak. vuracaklar o da onlara vuracak.hayatı öğrenecek.biz çocuklarımıza kıyamıyoruz tabiki ama başkaları çatır çatır kıyacak.kendini savunmasını öğrenmesi gerekiyor.
Ben de öğretmenim.keske önce öğretmene söyleseydiniz.o çocukların da bir ailesi var.onlar çocuk bugün yapar yarın unuturlar.ama sizin bu yaptıgınız hem o çocukların hem de kızınızın psikolojisini bozar.artık okulda karşılaştıgı en ufak sorunu bile sizin çözmenizi bekleyecek.tebrikler!!
Demiyorum ki ezdirin sesinizi çıkarmayın.bu işleri öğretmenle çözmeye çalışın.çocukla çocuk olmayın

Söylediklerinizi dikkatlice okuyup anlayıp uygulayacağım .hocam ilerde herşeye alışacağız öğreneceğiz.Benim düşüncem öğretmene söylemekti yada ailesiyle konusmakti ama olaylar tatsız ilerledi.Sabah konuşacağım telafisi için uğraşırım Rehber öğretmen e gideceğim ders cikardim.sonuclarina da raziyimm

Herkesin düşünce yapısı olaylara bakış açısı farklı haklı olabilirsiniz ama öğlen arası sıcak yemek yapıp kızıma götürürüm özgüveni eksik değil kendini ifade de edebiliyor eksik olanı bugün anladım olayları cozmeyi ve herşeyi benden beklememeyide ogretecegim.

Okullar böyle velilerin elini kolunu sallayarak girip çıktığı kocaman çocuklarına mama yedirmeye geldiği yerler haline mi geldi ya valla üzücü. Benim de çocuğum var ilerde okuluna diğer veliler gidiyorsa mutlaka benim de gitmem gerekir. Ama yanlış buluyorum. Sadece 1.sınıf velilerine izin verilmeli.

Olan olmuş bence. Kek falan uğrasmayin. Okulda cok vakit geçirmeyin bence yeterli.

Bence iyi yapmışsınız, öğretmenler Avrupa’da ABD’de yıllardır üzerine milyonlarca şey yazılıp çizilmiş bin level atlamış akran zorbalığı konusunda çok duyarsız ve bilgisizler.Zaten şimdiki çocuklar arsızın önde gideni olmuş kendi anasından babasından bile korkmuyo, sonuçta sizin çocuğunuzdan önemli değiller.

Okulu görmeniz lazım velilerden çocuklar annesini bulamıyor.Gitmezseniz çocuğunuz mahrum kalır .

İyi yapmışsın boşver.
Ben çocukların da ruhu olduğuna ve iyi çocuk kötü çocuk olduğuna inananlardanim ve hatta eminim. O kadar çok şey gördüm ki.
Yapılan her kötü davranışın bedeli olduğunu ögrenirler böylece.

Okulu görmeniz lazım velilerden çocuklar annesini bulamıyor.Gitmezseniz çocuğunuz mahrum kalır .
Trajikomik. Neden milli egitim yasaklamıyor. Hayır sanki her veli iyi mi. Bence bağırmak çok masum bile. Velinin biri gelip taciz bile edebilir çocukları. Allahım sen koru.

Iyi yapmışsın diyen bi tek sizsiniz.Ama ben üzüldüm iyi yaptigimi düşünmüyorum

Iyi yapmışsın diyen bi tek sizsiniz.Ama ben üzüldüm iyi yaptigimi düşünmüyorum

Yaptığınız şey özünde doğru değil evet ama insan bazen çaresiz kalıyo.Yanlış olduğunu bile bile kar zarar hesabı yapıyoruz bazen.Çocuğunuzun okuldan soğumaması için başka bir şeyi feda etmeniz gerekiyoduysa öyle yapıcaktınız ve yapmışsınız.Mesele bu.

Diğer konu üzerinde arkadaşlar gerekeni söylemiş. Ben okula öğle arasında yemek götürülmesinr takıldım. Annesi çalışan ya da okula uzak olan veliler ne yapıyor. Birde güvenlik açısından büyük sıkıntı.
Görümcem öğretmen velilerin sınıfa girip çocukların çantasından kalem kutusuna kadar çıkarıp kalemlerini dizdiğini söylemişti

Soylediginize katılırım her çocuk farklı.Vuran çocuklar hatasını anladı mi bilemiyorum.sevgisiz ilgisiz büyümüş olabilirler.Ilerde bu kötü davranışlara devam ederlerse zaten kötü çocuk olarak ayrım yapilir

Aynisi basima geldi gecen hafta tam cocugumu okuldan alicam sinifta cantasini topluyordu sonradan ogrendigim sira arkadasinin annesi benim.ve ogretmenin yaninda cocugumu oynarken canini acitma diye uyardi.Basta kime soyledigini anlamadim sonrasinda kime dedi bu ya olduk cocuguma sordum o da anlamamis ne dedigini.Ancak farkettik ki kizi sikayet ediyormus evde ve bizimkine ayar vermeye calisiyor.Simdilik ses etmedim bir daha boyle birsey yapsin bakalim ben tepkisiz kalacakmiyim?Her cocuk kuzu gibi oturmayabilir hareketli olabilir zamanla herseyi ogrenecekler uyumu yakalayacaklar bu ne ofkedir ya

Olayı güzel özetlediniz ve bu beni memnun etti.Anladiginiz için teşekkür ederim..

Öyle vicdansız çocuk yetiştiren veli insan gibi konuşmaktan anlamaz bence ... gidip konuşsanız üste çıkmaya bile çalışır yada he he deyip sizi geçiştirirdi... malesef bazı çocuklar da güzellikle konuşma karşısında şımarıp,arsızlığı arttırabiliyor

Olayın tamda içinde olduğum için bu öfke oldu kızımı hıçkırarak ağlayarak gördüm sarıldı sırtıma vurdu dedi.evde olan bi şikayet için tepkisiz kalırdım.kizim sürekli şikayet eden birisi değil gerçekten cani yanmış ve ben onu öyle ilk defa gördüm.

Moralim bozuldu ben hatamı biliyorum kendimi çocuğun yerinede koyabilirim.Velinin yerinede koyabilirim.Insallah bi daha yasanmayacak

Alışırsınız merak etmeyin , sizin çocuğunuz istediği kadar sakin olsun , bu durumlar yaşanıyor . Biz velilere büyük gelen olaylar idarenin alışkın olduğu durumlar oluyor . Çocuklara davranışınız yanlış olmuş farkındasınız en azından , ama öğretmende hatalı bence , gidin ailesine söyleyin diye hiç bir öğretmenden duymadım . Çünkü öğretmenler velileri karşı karşıya getirmek istemez herhalde sizin tavrınızdan dolayı böyle bişey dedi o da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…