Öfkelenmek ve sonuclari:(

İşimiz çok zor.
Hocam kendinizi bu kadar parçalamayın bize ders anlatmak için barajı geçsek yeter diyoruz biz demişlerdi bana öğrenciler
Herkeste okumasın üniversiteli olmasın yoksa çöp toplayan bulamıyacağız

Aslında haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.öğretmenle konuşurdunuz bir dahaki aynı harekette güçlü olan siz olurdunuz.rehberlik idare neresi olsa konuşurdunuz.ama çocuklara gidip kızmak sizi haksız duruma düşürdü.şimdi onlar magdur oldular.

Sizin aileniz bu duruma nasil tepki gösterdi

çocuklar aralarındaki sorunları kendi halledebilirler..
tabi velileri sorun çözücu olarak ortaya atılmaz ise...
sizin yapmanız gereken tek şey öğretmene durumu anlatmak. ama çocuğunuz yanınız da değilken.
sizi sorunlarını çözen biri olarak görmemeli...

yahu bırakın şu çocukları artık kendi haline
bizi 7 yaşında okula teslim edip eti senin kemiği benim derlerdi

bizde kavga ettik dövüştük öğretmenden dayak yedik gıkımız çıkmazdı

sürekli maruziyetten bahsetmiyorum bi gözlemleyin bakın arada sırada olan şeyler için ortalığı yangın yerine çevirmenizin hiç bir anlamı yok
aksine özgüvensiz bireyler yetiştiriyorsunuz

Oyle birsey olsa bile bunun yeri orasi degil ilk once ogretmenle konusulur. Her veli baskasinin cocuguna ayar vermeye calisirsa okulda kaos cikar anlatabildim mi
Öyle olsa bile dediginize gore demek ki kiziniz baska bir cocugun canini acitmis olabilir. Anne de kendine gore hakli ...

Kusura bakmayin ben anne hakli ya da haksiz demiyorum ama hickimse evladinin cani yansin istemez..

Son düzenleme:
Kızınızın hirpalanmasina müsaade etmeyip, başka çocukları hirpalama hakkını kendinizde bulmanız ??

Bence burdaki asıl sorun sizin tavrınız.Çocugunuza bu şekilde iyilik etmiş olmuyorsunuz.

Kimse kimsenin çocuğuna terbiye veremez, sorunlu aile mi değil mi bilemezsiniz. Üstelik öyleyse bile çocuklar daha kıyılmıycak durumdalar. Bizim öğretmenimiz bize, iyi de olsa uyarmak niyetiyle de olsa kimsenin çocuğuyla konuşmuycaksınız, çünkü siz x in annesisiniz, diğer çocuğun açısından hiç hoş bir durum değil. Bana gelip benle çözeceksiniz, olmazsa idareye de birlikte çıkıcaz dedi.

Siz zaten pişman olmuşsunuz, çocuklara çikolata meyve suyu gibi zehirler götürmek yerine mevsim meyvesi alıp dağıtın. Gönül alma kısmını öğretmenle konuşun tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…