arkadaşlar doğru yere mi konu açtım bilmiyorum ama bir haftadır oft.yi açamıyorum, sayfada hata var uyarısı veriyor . forumların içinden tek tek konulara bakıyorum . sizde de durum aynı mı.
yukarda yeni mesajlar izlenen konular vb...var onun yanında oft da vardı...bende arada basıyordum en son yazılan yorumlar akıyordu...yani ben böyle biliyordum öyleymişde fakat kim kimi kip ledi oda görünüyormuş..onu da dün duydum haberim yoktu.
yukarda yeni mesajlar izlenen konular vb...var onun yanında oft da vardı...bende arada basıyordum en son yazılan yorumlar akıyordu...yani ben böyle biliyordum öyleymişde fakat kim kimi kip ledi oda görünüyormuş..onu da dün duydum haberim yoktu.
aynen bende dün öğrendim oft ta bir tuş varmış tıklayınca kim kimi kipledi görünüyormuş.bu da tartışma yada sıkıntı yaratmasın diye kaldırılmış diye okudum bilmiyorum