Oğlak Burcu Erkeği

Sağol canım hayırlısı olsun...Ben aslında hiç mesaj atmayacaktım..Şirketten oğlak burcu bir erkek arkadaşın tavsiyesiyle attım...İlk günler dedi gurur yapma sen adım at..O sana alışınca zaten hep o gelecek sana ..Çok kıskanç ve çok sadık sahiplenen bir burcuz biz dedi...Ama reddedilme korkumuz var o yüzden en başta adım atamıyoruz falan yazdı...Kendi kız arkadaşlarından falan örnek verdi...Hep benim adım attığım kızlarla yürümedi...Ama bana adım atanlara daha çok bağlandım sevdim diyo...

Bir de tepkisini ölçmek istedim..Hissi yoksa yoluma bakarım diye...Sadece selam yazdım...konuştuk biraz bidaha mı görüşsek diye kendi dedi ben bişey yazmadım

oğlak erkeği -benim erkeğimin de içinde bulunduğu grup- emin olmadan bir ilişkiye başlamak istemezler çünkü laylaylom tipler değildir öyle
yani pekçok kızla sevgili olayımın derdinde değillerdir,kova erkeği gibi biraz.Yanına yakıştıramadığını,kafa yapısını sevmediğini yanına yaklaştırmazlar
O yüzden seni hiiç tanımadan bağlanmasını bekleme,zamanla olur böyle şeyler
bu arada üstüne de çok düşme,erkeklerin bitarafını çok kaldırmaya gelmez

Oğlak burcununda yaşam sevincini bitiren yönleri var ya çok inatlar
Yoğurda siyah diyorsa o siyahtır !!
Başka bi fikre açık değiller..
İnat ederler..
Birine yaklaşamazlar kolay kolay..
Ama sevincede ayrılamazlar..
Öyle amaannn biterse bitsin diyede başlamazlar bi ilişkiye.
Sevince sadıktırlar..
Aman dikkat ette eski sevgilisini unutmuş olsun çünkü zor unuturlar zor sevdikleri gibi..
Kendine yakın görüyorsa şaka yapar ama onun dışında çok sert mizaçlıdırlar..
Ben oğlak olupta yumuşak mizaçlı kimseyle karşılaşmadım..

Benimkide oğlak sevdiğinde sadık ama herkeside sevmezler standartları olur genelde

Bende koç burcuyum hep böyleyiz

Benimkide oğlak, bende boğa burcuyum.. Çok iyi anlŞıyoruz. Bayılıyorum ben oğlaklara..mantıklı, sadık, dürüst, zeki insnanlar. züppe değiller ama en yakınlarının veya sevdiklerinin yanında komik espirili olabiliyorlar. Ben kendimi oğlak adamın yanında çok güvende hissediyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erkekleri anlamak o kadar zor ki canım..
Hoşlanırlar, ama karşı taraftan beklerler birçok şeyi -genelliyorum-
Hoşlanmazlar, bir deneyeyim bakayım, nasıl bir kızmış derler...
Bunları anlamak için prof olmak lazım valla:26:
Ama biz kızlar öyle miyiz...
Netiz, hoşlandık mı hemen onun hakkında hayaller kuruveriyoruz, hatta evlenme planları bile....
O yüzden sen şu an onu kendi haline bırak...
İyi anlaştıysanız irtibat kurmak ister eminim ki...
Ama hoşlanmış mıdır, bir etkilenme olmuş mudur bir şey diyemeyeceğim.

Şu cümlenize çok güldüm

Çok doğru bir tespit. Benim eski eşim de oğlak burcuydu ve gerçekten de yaşama sevincimi bitirdi adam. Güya burçlarımız uyumlu ama, tükenmiştim resmen. Sadakat konusunda evet gerçekten sadık oluyorlar. Değişken bir yapıda değiller, bu da güzel bir şey. Sevdi mi tam seven tiplerden. Ama çok kuralcılar. Hayat hep kurallardan ibaret. Kural, aşırı derecede disiplin, sıkıcı derecede otorite... Maalesef oğlak erkeklerinin genelinde olan özellikler bunlar.

Arkadaşın konusuna gelince; üzerine fazla düşülmesi sadece oğlak burcuna değil, genel olarak erkeklere itici gelen bir durum. Ben kadın olarak bile sıkılırım bir erkeğin beni boğan tavırlarından. İlginin dozunu ayarlayabilmek önemli.

Bekle tabiii..arama.sen teklif etmissin geldie.birak odusunsun...erkekler agir kizlardan hoslanir.onlara yilisann.sarilan dokunan kizlari isteselerde sevmezler.gonul eglendiriirler.ben 4ay sonra elini tutmustumm.simdi evliyiz..hahahhahahahhahh...bekle nasipse gelir zaten..oglak erkegiyle cikiyorsan.sana tek tarafli iliski yasiyormusssun hisssi verirlermis...ama severlerse cok iyi insanlardir....

evet gözün aydın belli bir süre sen koşuyorsun sonra o zaten senden hoşlandıysa bir süre sonra kendi aramaya başlıyor. çok acık sözlüdür beğenmediyse kestirir atar mera etme

Burclara inanmam ondan bagimsiz yaziyorum ..zaten bugune kadar genelde sen adim atmissin adamin aramamak icin geri cevrilme korkusu fln olamaz yani..bundan donra ck israrci olma bence istiyorsa o arasin cok ustune dusmek de itiyor bence erkekleri...ya bi de kadin olmanin sanindandir birak o senin pesinden kossun..

Vallahi oğlak burcu erkeği başlığını görür görmez atladım hemen.
Öncelikle şirket sizin mi,durumunuz iyi mi?
Şirket sizin ise bu çocuk şirketin sizin olduğunu biliyor mu ya da maddi durumunuzu?
Size şunu söyleyeyim oğlak burcu erkeklerini genelleyeceğim ama hepsi paranın peşinde siz de yay burcu kadını olarak buna değer vermiyorsunuzdur duygularınız samimidir,etkilenmişsinizdir ama bir oğlak burcu erkeği sizi harcar diye düşünüyorum.
Şuan taktik yapıyor,ben zor erkeğim havalarında ya da dediğim gibi maddi durumunuz iyiyse bunu biliyorsa kendini daha da ağırdan satmaya çalışıyordur ki para beni tavlayamaz mesajları vermek için.
Ben de oğlak burcuyum. Oğlak burcu erkeğiyle ilgili tecrübelerimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim saf bayanları parmağında oynatıyorlar ve olduğundan farklı görünmeyi de çok iyi başarıyorlar.

Son olarak erkeklerde ay burcu çok önemlidir,etkilendiği kadınları ay burcu ve venüsünden kolaylıkla anlayabilirsiniz.
Astrolog yorumları gibi oldu ama kusura bakmayın bu konuyla biraz fazla ilgileniyorum.

dengesiz bunlar..

bence sen bir boga bul yada basak falan.. gerci basaklarda pek normal sayilmaz fazla detayci.. ha birde akrepten de uzak dur..

dengesiz bunlar..

bence sen bir boga bul yada basak falan.. gerci basaklarda pek normal sayilmaz fazla detayci.. ha birde akrepten de uzak dur..

Yay ve ikizler erkeği daha dengesiz oluyo..Başaklarla hiç anlaşamam diyorum...

Şimdilik mesajlaşıyoruz ama ilk selamı hep ben çakıyorum...

Neyse bana alışsında daha 1 kere görüştük...yarın tekrar görüşecek gibiyiz

kesinlikle katılıyorum. Tanımaya çalışıyo gibi hissediyorum..Yarın için haberleştik..Yurt duşından arkadaşı ve eşi gelicekmiş onlarda görüşmek istemiş bana onu haber veriyo ..bende dedim onlarlada görüş benimlede görüş...tamam saat olarak ayarlamaya çalışıcam sana haber veririm dedi...

ya 2. plana atılmak istemiyorum..Tabiki benle daha 1 kere görüştü...Ama ya 3-5 ay sonrada arkadaşlarını ya da hobilerini benden önceye sıraya koyarsa beni geri plana atarsa diye korkuyorum...Sonuçta bende onu fazla tanımıyorum fakat buna rağmen çok görüşmek istiyorum

Öyleler ama

canım merhaba.....
dualarımız kabul olmuş galiba....
ay çok mutlu oldum....
bak ne diycem benim babam da oğlak....
sadıklar gerçekten.....
burca takılma sen karşındakini tanımaya çalış....
ne zıtlar ve anlaşabilen.....önemli olan zaman geçirebiliyor musunuz.....
hayat arkadaşı olabilecek mi....
çocuklarına baba olabilecek mi bunu anlamaya çalış....
tabi bir insanı tanımak zordur ama hayatta sırlar vardır.....mutlaka zamanı gelince aralanır....
ben bu meşur elektrik meselesini de buna bağlıyorum.....
ay lütfen beni haberdar et....çatlarım.....

Tamam Lilrubam haber veririm

Dualarımız gerçekleşti gibi geliyo banada inanırmısın o hani aybirgenin konusunda yazdığımız bol özellikli duam vardı ya...hemen hemen saydığım çoğu özellik bu çocukta var ... İnşallah Allah utandırmasın yanıltmasın..Hayırlıysa bu çocukla olsun diyorum..

Biraz daha zamana ihtiyaç var sadece bakalım kısmettt

çok şükür arkadaşım.....
duanın güzelliğidir inşallah...
bence bişeyler hissetmen bile çok hoş.....
ben şuana kadar tanıdığım yada tanıştırıldığım kimseden hoşlanamadım....
artık bende bir sorun var her halde diyordum....
tabi yaş da ilerliyor diye insan üzülüyor...
sonra bir arkadaşla tanıştım....
o da benim yaşadıklarımı yaşamış.....
bir sürü kişiyle görüştüm çıktım dedi...
ama eşimle ilk görüştüğümde bu adam olsun hayatımda dedim dedi....
diğerlerinde hiçbişey hissetmedim dedi....
ve bu beni ümitlendirdi.....
umarım bende o kişiyi tanırım yakında.....
ve dilerim sende canım bu kişiyle mutlu olursun....
Allahım eğer hayırlıysa kaderine yazsın......

sağol canım duaların gücüne inan...gerçekten oluyo...Hayırlısyla tez vakitte evlenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…