- Konu Sahibi mavigece07
-
Canım benim çok sevindim senin adına inşallah en hayırlısıdır senin için bay oğlak
Oğlak dedin mi bana soracaksın
Başak burcuyum, en iyi arkadaşlarım, hoşlandığım çocuklar, hatta ilk sevgilim bile oğlaktı. Çekiyorum yani kendime. Ki astrolojide de yazar bu, başakla oğlağı birbirinden iyi çekecek burç yoktur diye.
Hatta konunu ilk okuduğumda inşallah başaksındır diye düşünmüştüm
Neyse bir yay olarak tezcanlı, hemen her şey olsun isteyen, hayatında belirsizliğe yer vermeyen, sosyal, arkadaş canlısı birisin
Oğlak beyimiz de her şeyi zamana yayan, zor güvenen, ketum, tutumluluğu cimriliğe kadar giden ama sevdiği zaman çok sadık olan, merhametli biri
Gördüm son mesajını. Yine sen atmışsın.
Atma
Buluştuktan sonra sakın sakın sakın atma bir daha :44:
En yakın arkadaşımdan örnek vereyim, oğlaktır kendisi, çatladı, patladı atmadı yine mesaj. O atacak dedi. Cidden çatladı ama
Sonra ne oldu karşı taraf attı. Ben de böyleyimdir sıkıntıdan bir yerimde bir şey çıkar yine de atmam ı-ıh yani
Belki de oğlağı çeken taraf budur.
Şu tezcanlılığını da bırak en azından avını kafesleyene kadar belli etme
Oğlak çok zor bir burç. Gerçekten baş edebilirsen helal olsun
İnşallah o da senden hoşlanıyordur da güzeel bir ilişkiniz olur
Deeer ve giderim
ben tıpık bi yay burcuyum sevgilimde oğlak. konu benim konum :) bi arkadasta cok guzel anlatmıs yorumlarında burcların uyumunu :)
ilk önce yay burcu olarak cok tezcanlıyız sabırsızız.olursa olur olmazsa olmaz kafasındayız maalesef. hemen şipşak ayrılık diyebiliyoruz. oglakta tam tersi ayrılık yok dıyenlerden.oglak burcu cok sadakatlı merhametli iyilik sever aslında sevgisini de çok çok belli ederler.(sahsen benmkı oyle:) annemn dedıgı de senı bu cocuktan baska kımse cekemez :)
ama canım konuna gelınce hoslanan erkek arar 5 gun beklemez hemen sevgılı olmaya bakar kaçırmayayım diye dusunur. sahsen kendi fikrim.
Oğlak burcununda yaşam sevincini bitiren yönleri var ya çok inatlar
Yoğurda siyah diyorsa o siyahtır !!
Başka bi fikre açık değiller..
İnat ederler..
Birine yaklaşamazlar kolay kolay..
Ama sevincede ayrılamazlar..
Öyle amaannn biterse bitsin diyede başlamazlar bi ilişkiye.
Sevince sadıktırlar..
Aman dikkat ette eski sevgilisini unutmuş olsun çünkü zor unuturlar zor sevdikleri gibi..
Kendine yakın görüyorsa şaka yapar ama onun dışında çok sert mizaçlıdırlar..
Ben oğlak olupta yumuşak mizaçlı kimseyle karşılaşmadım..
Benimkide oğlak sevdiğinde sadık ama herkeside sevmezler standartları olur genelde
Bende koç burcuyum hep böyleyiz
Merhaba Kızlar,
Geçen haftalarda hayatımda biri yok nasıl olucak diye yakınırken..Geçen hafta biriyle tanıştım.Güzel bir cafede buluştuk yaklaşık 2 saat konuştuk ve çok elektrik aldık..Ortak noktamın çok olduğu biri.Üstelik tesadüf bu ya evlerimiz bile yakın çıktı.Hatta çocukluğumuzda aynı okula gidip aynı parkta vakit geçirmişiz hep... Hani Aşk Tesadüfleri Sever filmindeki gibi izleyenler bilir o filmi..
Tabiri caizse Boyu , posu , yaşı ,tavrı, sosyalliği sevmesi ,işi ,gücü ,kariyeri tam aradığım gibi... O gün o da bayağa bi tanımaya çalıştı beni.Ben de onu...Bu dediğim geçen perşembe oluyo.Sonra gece mesaj yazmış "keyifli bir geceydi teşekkürler" diye... Biz bununla İnternette bi iletişim sonucu tanıştık ..Geçen sene Benimle görüşmek istememişti .. Bende zaten bi arayış içindeydim geçen seneki mesajlaşmamızı görünce aklıma gelip tekrar buna mesaj attım..Bana hiç şans vermediniz eğer sizin için uygunsa ben 1 kez görüşmek isterim yüzyüze dedim ve kabul etti....Face de eklemek istememişti geçen sene.tabi yüzyüze tanımadığı için.Bu yüzyüze görüşmeden sonra face den ekledi..ailesiyle resimlerini gördüm bizim aileye benziyo ailesi sanki..Çok ısındım bilmiyorum...
Benim sorunum şu en son ben mesaj yazdım pazar günü mutlu pazarlar diye sonra o da cevap yazdı biraz sohbet ettik o kadar...O adım atmadığı için (arama, mesajlaşma) bende pazar gününden beri ne aradım ne de mesaj atıım.... Neden sizce böyle kendini geri çekiyo olabilir? Whats up a da giriyo , Face ede giriyo görüyorum girdiğini paylaşım yapmasada....Bugün 5 gün olucak ne ben yazıyorum ne o.... Ve inanılmaz bağlanmaya başladım bu çocuğa..anneme anlattım o da çok heves etti...Tam aradığımız gibi diye..Sigarası falan yok...Çalışkan biri...Geçtiğimiz pazar günü mesajlaşırken onu bizim şirketin partisine davet ettim eğer müsait olursan eşlik edermisin diye...bana kısmet şimdi bişey diyemem yazmış...parti de ayın 21 inde....
Ne yapayım sizce ? O oğlak burcu erkeği ..Ben yay burcu kızıyım... İlişkiler konusunda neredeyse hiç tecrübem yok desem yeridir...Kız arkadaşlarım onun aramasını bekle diyolar...Elektrik almasa bana niye o gün memnuniyetini belirtsin? .... anlamadım ben bu işi lütfen tüyo verin bana :26:
dengesiz bunlar..
bence sen bir boga bul yada basak falan.. gerci basaklarda pek normal sayilmazfazla detayci.. ha birde akrepten de uzak dur..
oğlak erkeği -benim erkeğimin de içinde bulunduğu grup- emin olmadan bir ilişkiye başlamak istemezler çünkü laylaylom tipler değildir öyle
yani pekçok kızla sevgili olayımın derdinde değillerdir,kova erkeği gibi biraz.Yanına yakıştıramadığını,kafa yapısını sevmediğini yanına yaklaştırmazlar
O yüzden seni hiiç tanımadan bağlanmasını bekleme,zamanla olur böyle şeyler
bu arada üstüne de çok düşme,erkeklerin bitarafını çok kaldırmaya gelmez
Şu cümlenize çok güldüm
Çok doğru bir tespit. Benim eski eşim de oğlak burcuydu ve gerçekten de yaşama sevincimi bitirdi adam. Güya burçlarımız uyumlu ama, tükenmiştim resmen. Sadakat konusunda evet gerçekten sadık oluyorlar. Değişken bir yapıda değiller, bu da güzel bir şey. Sevdi mi tam seven tiplerden. Ama çok kuralcılar. Hayat hep kurallardan ibaret. Kural, aşırı derecede disiplin, sıkıcı derecede otorite... Maalesef oğlak erkeklerinin genelinde olan özellikler bunlar.
Arkadaşın konusuna gelince; üzerine fazla düşülmesi sadece oğlak burcuna değil, genel olarak erkeklere itici gelen bir durum. Ben kadın olarak bile sıkılırım bir erkeğin beni boğan tavırlarından. İlginin dozunu ayarlayabilmek önemli.
Yay ve ikizler erkeği daha dengesiz oluyo..Başaklarla hiç anlaşamam diyorum...
Şimdilik mesajlaşıyoruz ama ilk selamı hep ben çakıyorum...
Neyse bana alışsındadaha 1 kere görüştük...yarın tekrar görüşecek gibiyiz
Öyleler ama
canım merhaba.....
dualarımız kabul olmuş galiba....
ay çok mutlu oldum....
bak ne diycem benim babam da oğlak....
sadıklar gerçekten.....
burca takılma sen karşındakini tanımaya çalış....
ne zıtlar ve anlaşabilen.....önemli olan zaman geçirebiliyor musunuz.....
hayat arkadaşı olabilecek mi....
çocuklarına baba olabilecek mi bunu anlamaya çalış....
tabi bir insanı tanımak zordur ama hayatta sırlar vardır.....mutlaka zamanı gelince aralanır....
ben bu meşur elektrik meselesini de buna bağlıyorum.....
ay lütfen beni haberdar et....çatlarım.....
çok şükür arkadaşım.....Tamam Lilrubam haber veririm
Dualarımız gerçekleşti gibi geliyo banada inanırmısın o hani aybirgenin konusunda yazdığımız bol özellikli duam vardı ya...hemen hemen saydığım çoğu özellik bu çocukta var ... İnşallah Allah utandırmasın yanıltmasın..Hayırlıysa bu çocukla olsun diyorum..
Biraz daha zamana ihtiyaç var sadece bakalım kısmettt
çok şükür arkadaşım.....
duanın güzelliğidir inşallah...
bence bişeyler hissetmen bile çok hoş.....
ben şuana kadar tanıdığım yada tanıştırıldığım kimseden hoşlanamadım....
artık bende bir sorun var her halde diyordum....
tabi yaş da ilerliyor diye insan üzülüyor...
sonra bir arkadaşla tanıştım....
o da benim yaşadıklarımı yaşamış.....
bir sürü kişiyle görüştüm çıktım dedi...
ama eşimle ilk görüştüğümde bu adam olsun hayatımda dedim dedi....
diğerlerinde hiçbişey hissetmedim dedi....
ve bu beni ümitlendirdi.....
umarım bende o kişiyi tanırım yakında.....
ve dilerim sende canım bu kişiyle mutlu olursun....
Allahım eğer hayırlıysa kaderine yazsın......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?