Oğlak Burcu Erkeği

konuştuğu birileri derken geyik yaptığı birilerini kastetmiyorum. erkekler genelde yazışmayı sevmez sadece flörtöz durumlarda hoşlandığı kadınlarla yazışır.
moralini bozmak istemem tabi. umarım yanılırım ama senin bu iş yaş bence.

tamam bende onu kastediyorum zaten

Flörtöz kadınlar zaten mutlaka bütün erkeklerin var diyorum...O sadece bu erkek için değil hepsi için geçerli..

Bu işin yaş olduğunu zaman göstericek güzelim

Doğru bir yorum..İşte kaçmasıda cazipmi geliyo nedir ... Açık kapıda bırakıyo...İşini biliyo

madem geniş zaman görüşecekmiş, neden görüşelim diyor. bu resmen dengesizlik ve ciddiye almama
bence sakın 'görüşecek miyiz' diye bir soru sorma. sadece ona değil,hiç kimseye
erkekler bu soru ve benzerleri sorulduğunda geri çekiyorlar kendilerini
çok saçma ama gerçek bu. karsı taraf hoşlandığını belli edince soğuyorlar
sadece karakter sahibi olanlar devam ediyor

hmm anladım... Teşekkür ederim cevabınız için...Neyseki o dedi bi dahamı görüşsek diye...ben sadece görüşecekmiyiz diye pazar gününü kesinleştirmek için teyit etmek için sordum ...

Geniş zaman görüşelim diyosa da madem kendi bilir niyeti varsa o ulaşsın .... Ama beklemek o kadar zor ki anlatamam...Napim bu bekleme sürecinde ? Kafamı başka şeye veremiyorum...

işte bu öyle bir şey ki 'görüşecek miyiz' sorusunun cevabı her zaman sizde olmalı.
'o hazır bekliyor, ben istersem gelecek' imajı nedense erkekleri itiyor. çok saçma farkındayım.......
siz hep meşgul olun, o fırsat peşinde koşsun
Allah gönlünüze göre versin

Bu dediğinizi uygulayacağım ... Bi de böyle deneyeyim kaybedeceksem böyle kaybedeyim

Kesinlikle haklısınız. Kıvrandırmayınca anlamıyorlar.

burç uyumunun şu aşamada hiçbir önemi yok. daha yeni oturup konuşmuşsunuz, henüz ortada bir ilişki yok. kaldı ki tanışma şekliniz de biraz nasıl desem, keşke o adım atmış olsaydı, ilk daveti eden o olsaydı daha yerinde olurdu ama neyse bir şekilde bir araya geldiniz. senin şu andan sonra atacağın her adım onu senden ya uzaklaştırır ya yakınlaştırır. yani senin tavrın çok önemli. eğer ısrarcı olur, onu arar ya da yeniden görüşmek istersen daha baştan biter bu iş. karşı tarafın içindeki isteği de öldürmüş olursun. güzel bir gün geçirdiğinizi belirtmiş. facebooktan da eklemiş.şimdi duygularını tartacak ve seni yeniden görme isteği duyduğu anda zaten görşmek isteyecek. sen şu aşamada gizemli kal. görüşmek isterse bile hemen tabii tabiki diye atlama, hımm bilmem ki olabilir diye böyle uzat biraz, hemen yanıt verme ki o da senden gelecek cevabı beklerken heyecanlansın:93: davet ederse yeniden yazarsın, konuşuruz:) şimdilik yapacağın tek şey: SESSİZLİK..

merhaba cevaplarınız için çok teşekkür ederim...aynen de dediğiniz gibi yapıyorum şu an...geçenlerde terfi etti...müdür poziyonunda çalıştığı fabrikada... bir de dedesi ölmüş köye gidip gelince hayatı bayağa bi yoğunlaştı....fakat hala o bana yazmıyo...açık açıkta sordum beni boşuna oyalamasını istemediğim için....seni tanımak istiyorum diyo zamanla olgunlaşır herşey diyo "canım" lı konuşmaya başladık artık.... Fakat kendiliğinden mesaj yazmaması ya da aramaması beni hep düşündürüyo boşuna mı umut ediyorum diye....ben kartlarımı hep açık oynadım...sırf kırılmaktan korktuğum için.....bana bi 2 hafta önce
sana karşı dikkatli davranmaya çalışıyorum , seni kırmak üzmek istemiyorum diye...şifreli gibi konuşmaları kapalı bir kutu sanki...görüşmeye başladığımızı annesiyle benim annem biliyo....sizin dediğiniz gibi hala sessizliğimi korumalımıyım ? hayatı çok yoğun ama insan arada yazmazmı ya da aramaz mı ya

Sonuçta sen onunla kanka olmak için buluşmadın
Ben söylemeden sen anla olmaz
Açık açık sor adamın niyeti ne diye bir 10 gün sonra madem
Cool ol ama

sordum açık açık birbirimize olan beğenimizide itiraf ettik şu aşamada...fakat hala böyle çekimser...karamsar...ben nerde yanlış yapıyorum anlamadım...çok üstüne de düşmüyorum ki... sadece arada mesaj yazmak dışında bişey yapmıyorum onu yapmasam soğukluk girecek diye çekiniyorum... hiç bişey yapmasam peşimden koşarmı

tam birini beğeniyorum o da arıza biri çıkıyo.....neden ben :84:

zor burçtur ,
aklından çıkarsan iyi edersin,
umudunu kestiğin anda belki o bi dönüş yapar araya soğukluk girmesn diye çabalaman da bence çok gereksiz, gerçekten isteyen bi erekek soğukluk girmesine müsaade etmez merak etme,
çabaların boşa

fazla ilişki tecrübem olmayınca böyle oluyo :26::26::26:

bu adamın tavırları bana hiç samimi gelmedi. kaç yaşında bu adam?bir erkek hoşlandığı kadını mutlaka arar, onunla olmak için can atar, yoğunluk falan vız gelir.. hele ki ilişkinin başlarında erkek daha bir coşkuludur, elde etmek için herşeyi yapar.. şöyle yap madem, yine o aramadan o görüşme talebinde bulunmadan sen ses etme. diyelim görüşelim dedi, görüştüğünüz zaman bu sıkıntını son kez dile getir. ama böyle hiç taviz vermeden. yok zamana bırakalım vs gibi kaçamak cevaplar verirse de tavrını koy. sonuçta senin istediğin ne olduğu belirsiz bir flört değil, gerçek bir ilişki..

31 yaşında ..tamam bir de böyle yapayım zaten yapabileceğim bi bu kaldı...Artık onda istek görmek istiyorum bu kadar kararsızlık benide sıkmaya başladı :122::122::122:

Son düzenleme:

Peşinden koşacağını zannetmiyorum
Yaşı da büyükmüş aslında bu konularda daha tecrübeli olması lazım ama
Akışına bırak madem sonuçta birbirinizi beğendiğinizi söylemişsiniz

Peşinden koşacağını zannetmiyorum
Yaşı da büyükmüş aslında bu konularda daha tecrübeli olması lazım ama
Akışına bırak madem sonuçta birbirinizi beğendiğinizi söylemişsiniz

ilişkilerdende biraz bahsettik...benim görüştüğüm insanlar oldu ama ciddi bir birlikteliğim olmadı dedim...olmuş olması için olmasın dedim hiç bi zaman diye anlattım...o da en güzelini en doğrusunu yapmışsın dedi...bende basit kızları hayatıma almıyorum dedi...sana karşı dikkatli davranmaya çalışıyorum gibi şeyler söyledi...

akışına bırakıcam dediğin gibi ancak yüzyüze gelirsek... derdin ne neyi bekliyoruz bu iletişimsizlik niye diye sorucam.

Bence 28 yaş üstü insanlar zor oluyor yaa
Cok temkinli davranıyorlar
20-25 arası insan o kadar dusunmuyor kendini aska kaptiriyor ama
Yas ilerledikce bu islee zorlasiyor gibi geldi bana

canımmmm çok sevindim inan arama kısmına gelince feyste mesaj atıp görüşmek istemişsin. şimdi de aynısını yapabilirsin? bence olabilir. ayy inşallah hayırlısıysa da olur yaa...

canımmmm çok sevindim inan arama kısmına gelince feyste mesaj atıp görüşmek istemişsin. şimdi de aynısını yapabilirsin? bence olabilir. ayy inşallah hayırlısıysa da olur yaa...

Sağol canımmmmm ...... Amin inşallah hayırlısıyla olmasını çok istiyorum.....Şimdiye kadar hep birileriyle tanıştırıldım hiç içime sinmedi genelde hep ben olmaz dedim...Ya ilk defa birisini bu kadar tanımak istiyorum hayatıma almak istiyorum...Allah kalplere ilham veriyo ben buna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…