Oğlak Burcu Erkeği

Benım esımde oglak burcundan :) burclara fazla takılma bence herseyı oluruna bırak. Fazla ustune dusme.

Bu arada bende esımle ınternetten tanıstım

Benım esımde oglak burcundan :) burclara fazla takılma bence herseyı oluruna bırak. Fazla ustune dusme.

Bu arada bende esımle ınternetten tanıstım

bunu duyduğuma sevindim... ya bi de bu hayırlısyla olursa ne düşünürler tanışma işine çevrem diyede tereddütlerim var... Ama çocuk çok içime sindi tavırları davranışları ... Tek sıkıntı şu an kendiliğinden mesaj atmıyo aramıyo...Yani beni tabiki tam olarak tanımıyo o da sonuçta bir kere görüştük...Ama bende onun hayatında 2. plan olmak istemiyorum.... Nasıl kendime bağlayabilirimi ? Bana taktik verir misiniz ?

senin burcun ne ki canım merak ettim :)??

Benim burcum boğa. Aslında boğa ve oğlak ruh eşi derler. İkisi de toprak grubu falan. Ayakların yere basması bakımından uygun aslında. Mesela toprak grubundan biri, hava grubundan biriyle zor yapar(ikizler-terazi gibi. özellikle de ikizler). Çünkü onlar toprak grubuna göre daha dengesiz kalabiliyor. Ne istediklerini bilemeyebiliyorlar ve değişken yapıda oluyorlar. Ama oğlak erkekleri ile ben yapamıyorum. Arkadaş olarak evet uygun ama sevgili olarak, eş olarak fazla durağan kalıyor benim için. Fazla sabit fikirli, katı kuralları olan biriydi benim eski eş. Bir doğum gününe giderken bile kurallar, kurallar...

Noldu naptinn yahu anlatsana

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

yurt dışından arkadaşı ve eşi geliyomuş onlarla buluşucak...bana dedi onlarda görüşmek istiyo bugün diye bende dedim onlarlada görüş benimlede görüş...

tamam ayarlamaya çalışıcam diyo...bende az önce mesaj attım eğer müsait olmayacaksan görüşmeyelim..bende evde olmak istemiyorum arkadaşlarımla plan yapıcam dedim...rest çektim yani

vallahı hoşlanan arardı 5 gunde,nazik davranmaya çalışmış size karşı o yüzden mesaj atmıs bence.. anlattıgına göre hep sen arıyorsun zaten, bugun de bı bahane bulmuş.. istiyor gibi gelmedi bana hiç,,, kusura bakma...bol şans yine de sana...

Ustune dusme salla gitsin nasil oglak bu :)

Bence daha yazma bisey birak o arasin artik sen ustune duseni yaptin olursa olurrr

Ustune dusme salla gitsin nasil oglak bu :)

Bence daha yazma bisey birak o arasin artik sen ustune duseni yaptin olursa olurrr

Doğru haklısın...Ama o görüşelim istemişti... Şimdide pazarın boşa gitmesin sen keyifne bak dedi...bende peki o zaman yazdım...

kendi bilir...sizinde dediğiniz gibi aramayı düşünmüyorum artık

Doğru haklısın...Ama o görüşelim istemişti... Şimdide pazarın boşa gitmesin sen keyifne bak dedi...bende peki o zaman yazdım...

Evet bosver sen yaysin aramam diyince aramazsin :)

Kendi gorusmek istedi sonra vaz mi gecti? Eger böyle yaptiysa bence bundan sonra arasa da bulusma

Duayi eksik mi ettik diye dusunuyorum simdi, g.tu basi oynamayan, adam gibi davranan biri demis miydik duayi okurken? Burayi gozden kacirdik galiba.

Kendi gorusmek istedi sonra vaz mi gecti? Eger böyle yaptiysa bence bundan sonra arasa da bulusma

yurt dışından arkadaşı ve eşi gelmiş..banada akşam görüşelim ayarlamaya çalışıcam demişti...soruyorum hani görüşecekmiyiz diye net bişey demiyo..sonra bende planımı yapıcam dedim... o da geniş zaman görüşürüz diyo...

neden bu kadar rahat davrandığını anlayabilmiş değilim... O yüzden bende kale almaycm artık...

Duayi eksik mi ettik diye dusunuyorum simdi, g.tu basi oynamayan, adam gibi davranan biri demis miydik duayi okurken? Burayi gozden kacirdik galiba.

valla bende anlamadım caniko... ilk defa böyle bişey başıma geliyo...istemiyosa istemiyorum desin...onu da demiyo... bende kestirip atamıyorum açıkçası...çoook uzun zamandan beri ilk defa böyle yıldızım barışan biriyle tanıştım.... ne gıcık bi durum ya

burçlara bu kadar inanılmasını ve hayatı bu derece burçlardan yararlanarak yönlendirmek bana çok gereksiz geliyor kusura bakmayın. ben yayım ve hiç alakam yok. bu kadar kendinizi bağlamayın. eğlencesine burç özelliklerine bakmaktan, yorumlara bakmaktan öteye gitmemeli bence...

bu burç muhabbetini bir yana koyarak da şunu demek istiyorum. çok fazla peşinden koşmuşsunuz, hep önemli adımlar sizden gelmiş. eğer gerçekten sizden hoşlansaydı bir erkek istekli olurdu. ayrıca şunu da eklemek istiyorum facebooktan bir insanı net bir şekilde tanıyamazsınız, büyük hayal kırıklığına uğrarsınız. herşey göründüğü gibi olmuyor çünkü...

biraz sert yazmış olabilirim kusura bakmayın umarım kırmamışımdır. ama kendi yaşantımdan, tecrübelerimden yola çıkarak yardımcı olmak istedim...

Son düzenleme:
Bızım ınternetten tanıstıgımızı sadece annem ve esımın teyzesının oglu dısında kımse bılmıyo :) ortak arkadasımız tanıstırdı dedık dıgerlerıne..

Kacan kovalanır mısali hamleyı artık ondan bekle. Sen hıc ugrasma o senden hoslandıysa zaten arıycaktır bı fırsat ver (hoslandıysa tabi)

Aynen yaa benim sevgilimde oglak belirsizlikler son dklar deki ediyo beni bende cok Planci ve kiskancim bunaltiyorum ama sadik oldugu icin gik bile demiyo oyy yavrum benim yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oglanın niyetini tam olarak ben de anlayamadım
Hoslanmis mi hoslanmamis mi, agirdan mi aliyor, istiyor mu gorusmek, istemiyor mu? :44:

Yalniz ilk ben sevgilime acilmistim bi cesaret
Beklyorum beklyorum adamdan ses yok
Tam 11 gun bekledim
Sonunda dayanamadim dedim sevgili miyiz degil miyiz anlamadim ben bana net bir sey soyle kesin cevap istiyorum dedim
Ama acayip ciddiyim bi gorsen
Kizmisim artik
O da istiyorsan sevgili olalim dedi sen ne istiyorsun dedi
Allahiimm sinir cocuk yaa
Ben de sevgili olalim dedim tamam dedi
Beyfendiye bak yaa nasil sinirlendirmisti beni
Ama ben de cok asıktım napayım
Neysem simdi o bana benden daha cok asık

Sonuc olarak kader kısmet canım
Ben baya gurursuzluk ettim gibi :44: ama değdi
Seni bilemem :44:
Ben baya sevgilimin uzerine dusuyordum ilk zamanlar tavlayacagım diye

Tavladım ben herifi

kesinlikle bende böyle düşünüyorum... Kendisi istiyo...ama böyle yapıyo...Cuma günü kendi dedi bi daha mı görüşsek diye... Bi de bana dediki whats up ta hep böyle her cümle için ruh hali belirten smile ekliyorum ..."Bu ifadeleri çok iyi kullanıyosun çok tatlısın " dedi ...Bende bilmukabele yazdım...

Adım atarsa atar atmazsa güle güle ...geçen haftaki hevesimi kaçırdı böyle davranarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…