Oğlak Burcu Erkeği

Aynennnn

Ya aynı anlattığınız gibi sizin sevgilinizin ruh haline benziyo ruh hali....

Napıcam ben ya...Nerde arıza varsa beni bulur zaten...

Bu çocuk çok yakışıklı ama gözü dışarda birine benzemiyo çok işkolik.çok sosyal.Akıllı.Gitar çalıyo evde kendi kendine nota deferi yapıyomuş alfabetik. Demekki bu kendi tavlanmak istiyo...Anlamadım çözemedim ...

Kendi bilir... İstemiyosa.......... derim

Ben icimden nasil geliyorsa oyle davrandim canim hic taktik uygulamadim
Abayı fena yakmıstım gozumu karartmıstım
O da bakmıs ben boyle saf masum bir seyim
Kıramamıs beni kabul etmis
Ama cok kısa surede asık oldu bana
Gitar filan calar benimki de :)
Besteleri, beste defteri vardır
Koç burcu :)
5 yil 4 ay 1 gundur beraberiz

Ya ben bu çocuğu bırakmak istemiyorum...o yüzden bu başlığı açtım... istediğim gibi birini kolay bulamıyorum çünkü...

Napsam sence çok beğeniyorum onu... O da olumsuz değil bana karşı... Offff .. Ya çok bekletirse.... Ne sinir bi durum ya

Benim sevgilim -gerçi eski sevgilim diyeceğim artık- de oğlak burcu. Dün akşam hafif bir gerginlik yaşadık daha doğrusu ben bozuk attım, hala sesi çıkmıyor. Daha önce de böyle bir şey olmuştu, ben aramadım o da aramamıştı. Dayanamayıp ben adım atmıştım. Ama bu sefer öyle olmayacak, hiç naz niyaz çekemeyeceğim. Yine de büyük konuşmayayım. Başlarım oğlaklığından. O oğlaksa ben ikizlerim, hepten üzerim. Şaka bir yana, bizde biraz sorun var, sizinkinde yok gibi görünüyor gerçi ama tavsiyem, bırakın o size ulaşsın.

İçinden nasıl geçiyorsa öyle davran
Tarkan'ın dedigi gibi baskası olma kendin ol :)
Seni sevecekse orijinal halinle sevsin
Israrcıysan ısrarcılıgınla sevsin

Sana karsı duyguları olup olmadıgını acıkca sor istersen bir sonraki bulusmanızda
Ona gore yoluma bakacagım dersin :44:

Reddedilirsen de cool ol
Retten sonra ısrar olmaz :)

tamam...zaten son mesajında sen keyfine bak daha geniş zamanda görüşürüz dedi... görüşmeyecek olsa niye böyle desin...deli mi bu

bekleyeceğim...ama bu bekleme süreci çok sıkıcı oluyo geçen hafta içi hiç mesaj yazmadı ya...inatçının önde gideni

Bi 10 gün beklicem... ondan sonra bi hal çaresini düşünücem :26:

Sorsan sadece onda inat var sende hiç yok değil mi? Yani görüşmeyecek olan insan böyle demez. Ama bu erkek milletini anlamak da imkansız. Şaşırmıyorum artık hiçbir şeye. Ben de şu an beklemedeyim. Hatta telefonu açıp saydırmamak ya da mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum ama yapmayacağım. Akışına bıraktım dönerse döner, dönmezse de kendisi bilir.

napıcaz biz böyle ya.... Biz kızlar sadece netlik istiyoruz...Net olsa tamam aramasın... Ama bana tarihte vermiyo...şu gün görüşelim diye

napıcaz biz böyle ya.... Biz kızlar sadece netlik istiyoruz...Net olsa tamam aramasın... Ama bana tarihte vermiyo...şu gün görüşelim diye

Valla fazla naz da aşık usandırırmış onun farkında değiller. Sessizce bekle bence eninde sonunda ortaya çıkar. Erkekler kadın gibi olmaya başladı iyice. Naz yapan taraf olmaya çalışıyorlar kendi çaplarında ama yemezler.

Aynen yaaa %100 katılıyorum...Bildiğin naz yapıyo yaaaa....geçen gün işte Ayın 21 inde şirketin partisi var onuda davet ettim...kısmet şimdiden bişey diyemem diyo...

Halbuki can atıyo

Hiç sesimi çıkarmıcam bakalım...Ya ama insanın içinden face de böyle laf sokmalı şarkılar paylaşasım geliyo...kendimi zor tutuyorum...kendini bişey zannetmesin istiyorum

Son düzenleme:

Sevsinler, bir şey diyemezmiş. Sanırsın holding patronu da yoğunluğundan zaman ayıramıyor. Sen yine şarkı paylaşmak istiyorsun ben okkalı bir mesaj yazmak istiyorum ama zor tutuyorum kendimi. Aman boşver hiç paylaşma öyle şeyler. Dediğin gibi kendini bir şey sanacak.

%100 katiliyorum, bu nedir ya 18lik genc kizlar gibi kendini naza cekiyor herif. Okurken icim sisti resmen.

Birak ilgi gosterip simartma, ne hali varsa gorsun

Sonuçta sen onunla kanka olmak için buluşmadın
Ben söylemeden sen anla olmaz
Açık açık sor adamın niyeti ne diye bir 10 gün sonra madem
Cool ol ama

yaa aynenn...Ama tavrını koyacak bi çocuk...Dürüstlüğe önem veririm diyo...Net bir karakteri var ...O yüzden içim ısındı... Yani beğenmemiş olsaydı söylerdi oyalamazdı diye düşünüyorum...

Şimdi böyle ağırdan alışının amacı ne bi bilsem

Offf valla ... Whats up a bakıyorum çevrimiçi ...insan bi slm nasılsın yazar...dün görüşemedik naptın yazar.... yokkk... sabrımı ölçüyo kesin

Offf valla ... Whats up a bakıyorum çevrimiçi ...insan bi slm nasılsın yazar...dün görüşemedik naptın yazar.... yokkk... sabrımı ölçüyo kesin

bu konuya bi kere daha cevap yazmıştım ben hatırlar mısın bilmem :)

bence sen adamdan çok hoşlandığın için gerçeği görmek istemiyorsun. hadi buluşmak için işi çıktı anlarım. ama sürekli whatsapta online olduğu halde sana yazmıyorsa maalesef ordan konuştuğu başka biri vardır. kendini çok kaptırma lütfen. işyeri partisine davet etmişsin yarım ağız bakarız demiş bunlar iyi sinyaller değil.

Aslında bunları elde ettikten sonra yaptıklarının aynısını yavaş yavaş kendilerine yapmak lazım. Bizim yaşadığımız sinir harplerini onlar da yaşasın.

Sadece bu erkek değil..en sadığım diyen erkekte bile konuştuğu birileri vardır bence... O zaten Allahın emri ..Yani ben kimi beğensem istesem birileri olucak çevresinde... Aramızda bişey olmadığı için şu an önemli değil

Ben rakiplerimi elemeye hazırım...Sadece ondan netlik istiyorum sıkıntı bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…