OĞLAK ERKEKLERİ NEDEN BÖYLE:(

Nurdannnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
43
5
37
Kızlar oğlak burcu erkeğiyle bir ilişkim var. Farklı bir şehirde yaşıyor ama üniversiteden tanışıyoruz....İki kez gel gitleri oldu sebepsizce ayrıldık. En sonunda yaşadığım şehre geldi beni sevdiğini ve bensiz olamayacağını söyledi. Hakikaten de hatalarını telafi etti. Neyse her şey yolunda gidiyordu. Bir de bunun evlilik fobisi var...Bir kaç gün önce evlilikten konu açıldı. Bana net bişi söylemiyor bu konuda. 1 sene diyor iki sene diyor... Ben de onu bu kadar bekleyemeyeceğimi söyledim. Su anda o lafımdan dolayı ayrılma triplerinde. Benim derdimin sadece evlilik olduğunu düşünüyor. Yani o ya da bi başkasıyla evlensem bişi fark etmezmiş benim için. Öyle düşünüyor. Ama asla böyle bişi yok. Öyle olsa uzaktaki bir şehirde onunla niye uğraşayım ki bunu anlatamadım ona. Ve çok üzülüyorum. Sizce ne yapmalıyım? İlk kez bir erkeğe kendimi anlatmak zorunda hissediyorum..Kaybetmek istemiyorum çünkü çok akıllı ve çok düzgün bir insan. Bana fikir verebilir misiniz ??:mad:

Kızlar oğlak burcu erkeğiyle bir ilişkim var. Farklı bir şehirde yaşıyor ama üniversiteden tanışıyoruz....İki kez gel gitleri oldu sebepsizce ayrıldık. En sonunda yaşadığım şehre geldi beni sevdiğini ve bensiz olamayacağını söyledi. Hakikaten de hatalarını telafi etti. Neyse her şey yolunda gidiyordu. Bir de bunun evlilik fobisi var...Bir kaç gün önce evlilikten konu açıldı. Bana net bişi söylemiyor bu konuda. 1 sene diyor iki sene diyor... Ben de onu bu kadar bekleyemeyeceğimi söyledim. Su anda o lafımdan dolayı ayrılma triplerinde. Benim derdimin sadece evlilik olduğunu düşünüyor. Yani o ya da bi başkasıyla evlensem bişi fark etmezmiş benim için. Öyle düşünüyor. Ama asla böyle bişi yok. Öyle olsa uzaktaki bir şehirde onunla niye uğraşayım ki bunu anlatamadım ona. Ve çok üzülüyorum. Sizce ne yapmalıyım? İlk kez bir erkeğe kendimi anlatmak zorunda hissediyorum..Kaybetmek istemiyorum çünkü çok akıllı ve çok düzgün bir insan. Bana fikir verebilir misiniz ??:mad:

oğlak erkeği zor ya, benim eşimde oğlak, ama onsuz yaşayamıcak tavırları sakın yapmayın sallamıyor ozaman, yani onu hayatınızın merkeziymiş gibi göstermeyin. sebepsiz gelgit olmuş,başka tarz gelgitlerinde barışmayın burnunu iyice sürtün benden söylemesi

onu bilmemde sen niye böylesin?
adama bunu düşündürdüğüne göre bayağı baskıcısın zorla olan evlilikten hayır gelir mi

Ben kendimi geri çektiğimde geliyor. Ama bu sefer ona kendimi anlatmak zorunda hissettim çünkü çok üzücü bür itham oldu bu yaptığı..

Konu da bu zaten. Benim derdim evlilik değil ama illa ki ciddi bi adım atmak için onunla birlikteyim di mi? Yani gidişatında ciddiyet olsun yoksa evlilik çok zor bişi ilk etapta bunu biliyorum..

babam da oğlaktır ve çok zordur her gün arayım sorayım beni tınlamaz ama üç gün aramayayım el üstünde tutar çok değişik bir adamdır ki çokta severim kendisini fakat ço değişik huyları var aşırı mükemmelliyetçidir mesela ha birde oğlak erkği bayanın nazısını cilvelisini sever her şeyden önemlisi eksik olmaktan nefret eder her şeyi yapabilecek güçte olmak ister mesela bak sen seninle evlenmek istemiyorum havalarına girersen kendini sorgular bu kız neden istemiyor acaba bende mi sorun var diye bu sefer o senin üstüne düşer

Dün akşam zaten ben seninle evlenmekten vazgeçtim. Evlilik kelimesini dahi alma ağzına çünkü kafamda bir sürü soru işaretine sebep oldun artık dedim. Ben ayrılıp ayrılmamayı düşünücem dedi. Sen bilirsin hayatımdaki varlığın evlilikten ibaret değil ve olmayacak dedim kapattım. hala da aramadı.

Bir oğlakla tam 6 yıl geçirmiş ve sonunda kaçarak ardıma bile bakmadan terk etmiş biri olarak diyorum ki o triplerin sonunda hep aldatıyor olurlar. Nedense hep de pişmandır. Ama bir süre sonra çekilmez oluyor. Boğuyor insanı. Bir de yapışırlar ki allah korusun. İnadı siniri hep boş bencil bir tip üstelik yaşlanınca sen tam huzur bulup güneye falan yerleşecekken adam çapkınlığa başlıyor. Salla yani o vakur o ciddi o çalışkan havaların ne kadar boş olduğunu işin içine girince anlayacaksın.

Bencede çok akıllı bir insan,akıllı olmasa o sözünüzü çevirip sizi evlilik meraklısı yapıp üste çıkamazdı.Resmen topu almış gögsünde yumuşatmış adam.
Benim bildiğim oğlak erkekleri cok inatcıdır ama bir o kadarda duygusaldır,bence ilişkinizin tam oturmadıgını düşünüyor sizde ona bunun böle olmadıgını kanıtlayın

Bende burçlara falan inanırım ama şu konuları açarken hemen burçlara girmiyolarmı. Deli oluyorum. Burcu ne olursa olsun, karşındakinde ne izlenim bırakırsan sen o kişi için osun. Demek ki bir iki cümle değil, birikmişlik var adamda, çok bunaltmışsınız, zaten evlilik konuşmayıda sevmiyormuş. Ya böyle meçhule giden bir bekleyiş içerisinde sabırla bekleyeceksiniz, ya da çekemem diyorsanız ve konuşmadan da anlamıyorsa ayrılacaksınız. Koç olsa da bu böyle, aslan olsa da, balık olsa da...

Olay gerçekten de sırf burç meselesi değil tabii. Ama belli aylarda doğan insanlaın belli davranış kalıpları beğeniler sergilediğine inanıyorum. Evlilik için baskı falan yapma. Bence aramayıp sakince bekleyin. Hayatta en önemli şey insanın kendisi. İstemiyor mu? Bırak. Sıradaki. Bağlanmanın anlamı yok seni ciddiye almayan birine. sen de ciddiye alma bu adamı. Ne yapabilirsin? Mesela telaşa kapılacağına soğukkanlı ol. Her şey eninde sonunda olacağına varır.

sen ciddi bi ilişki istiyosun ciddi adımlar istiyosun..hemen evlenelim diye istemesen bile o yönde ilerletmek istiyosun...ama o istemiyo..düşünce yapınız farklı bikere.Oyüzden yürüyeceğini sanmıyorum pek.

Valla benim kocamda oglak hic de oyle evlilik fobisi falan yoktu cok kisa sure icinde evlendik ve cok istekliydi. Bu işlerin burcla ilgisi oldugunu sanmıyorum ama illa ki oglak burcu diye düşünüyorsan benimki de boylesi bir oglak. Ayrica kendimde tecrube ettim bence bi erkek ciddi seylere yanasmiyorsa kadin o muhiti terk etmeli az ötede oynamali:KK55:

Oğlak burcu erkeğinin zor olduğunu bilirim. Ancak evlenmek istememesi buna bağlı değil ki.

Bence düzgünce kavga etmeden nasil bi iliski istediğinizi neler hayal ettiğinizi anlatin. Onun düşüncelerini dinleyin. Birbirinize uygunsaniz devam edin, düşünceleriniz farkli ise yollarinizi ayirin.

bu aralar da herkes oglaklara takmis. adamin evlenmemek istemesinin burcla ne ilgisi var?oglaklar aile hayati duzgun olan kendinj cocuklarina adayan cok ideal eslerdir ve capkin deildirler yillardan burcumun ozelliklerini kitaplardab vs okuyorum mesele burcsa. Bence sizin dusunmeniz gereken bu adam neden sizinle evlilikte tereddut yasiyo mutlaka kafasina takilan bi sey vardir. cunku oglaklar asiri mantik odakli dusunen kili kirk yaran tiplerdir.

Benim hayatimdaki insan da oğlak. ben evlilikten cok korkuyorum ve hala onu sevdigimden emin degilim. 2 aydir ayni şehirdeyiz evini taşıdı buraya evlenmek icin. ailesini üstüme saldı söz kesildisin diye..o kadar bıktım ve bunaldim ki evlilik israrindan.. zaman istedim, istemeyerek peki dsedi.dedi.

X