Oğlu aklını çalıştırmamış..!!!

ay
aynen bizi anne dogurmadi sanki. esime hic yuk olmam,kendi parami kazanirim hatta hep benim calismamla dönüyor ev.

"Ben aklımı çalıştırdım senin oğlanın malları bana kalacak nihahahaha" deseydin, delirseydi kaynanan.

Kızın evlatlık olması bilgisinin konuyla alakasını çözemedim.

Ay Allah razı olsun, anlamayık duruyordum ben de

Hanımlar,
konu sahibesini derdini paylaştığına pişman etmeyin isterseniz, şiveli yazdı diye konuyu dağıtmayın lütfen, hepimiz İstanbul Türkçesi kullanmıyoruz, anlam bütünlüğünü bozmadığı sürece ufak tefek yazım farklılıklarına tolerans gösterin.

Gerçekten pes doğrusu eskiden kız anaları derdi zengin koca bul diye artik erkek anaları da buna bakmaya başlamış kolay yerden hazır zenginlik para gelsin de nasıl ne şekilde geldiğinin hiç önemi yok gerçekten çok yazikkk

Cahil muhabbeti yapma fit verme haddini bil deseydiniz geçseydiniz saygısız kv nize. Para ile oğlunu evlendirecek sanki insan değil maldan bahsediyor

Onun oğlunu sizden başkası çekemez.

Şiveli anlatmis konu sahibi "çalistirmayık " diye ( yanlis yazmadim umarim )

Oglum aklini çalıştırmadı demek istemiş

Yorum yapanlarda ingiltere'de yaşiyor galiba.hiç şive duymamışlar
Aslında İngiltere’de yaşasalar şiveye takılmazlardı. Orda her milletten insanlar olunca farklı farklı aksanlar oluyor ve kimse yadırgamıyordur :)) bi biz takıyoruz aksana şiveye:)

İyi de abla tek sorun şive değil ki.
Yazı dümdüz. Noktalama işareti yok. Olan da yanlış yerde.
Kelimeler desen harf hatalarıyla dolu, ki bir olur iki olur.
Şive olmasaydı da pek bir şey anlaşılmazdı yazıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…