- 4 Mart 2012
- 15.592
- 36.116
- 798
- Konu Sahibi serseri sittin
-
Kayinvalidesi biraz paracı galiba..Komşularının bir kızı varmış bunun ailesinin evi,tarlası varmış bu kızın da bir sevgilisi varmış sevgilisi bir yerlerde demiş ki ben bu kızla malı-mülkü için beraberim demiş konu sahibi'nin kaynanası da keşke benim oğlumda öyle para yeseydi demişben de seni anlamadım
Şiveli anlatmis konu sahibi "çalistirmayık " diye ( yanlis yazmadim umarim )
Oglum aklini çalıştırmadı demek istemiş
Yorum yapanlarda ingiltere'de yaşiyor galiba.hiç şive duymamışlar
kusura bakmayin. sinirle aceleyle düzgün yazamamisimBazen insan gerçekten hayret ediyor. Bu sitede olduğumuza göre internet şu anda elimizin altında. Bu internet aracılığıyla kilometrelerce uzaktaki insanlarla anlık iletişim kurabilir, japonca öğrenebilir, binlerce yıl önceki medeniyetler hakkında sayısız bilgiye ulaşabilir, dünyadaki tüm gelişmeleri takip edebilir ve daha bir çok şey yapabiliriz. Sene 2018.
Peki bunda beni hayrete düşüren şey ne?
İnternete ulaşmasında bir zorluk olmadığını anladığım ve 20’li yaşlarda olduğunu tahmin ettiğim bu bacılarım.
Kardeşim evlenmişsiniz, yakında çocuk doğurursunuz, belki doğurmuşsunuzdur bile. Yeni nesilleri siz yetiştireceksiniz. Üzerinizdeki sorumluluğun hiç mi farkında değilsiniz de konuştuğunuz dili bile doğru düzgün yazamamak, kendinizi ifade edememek rahatsız etmiyor sizi?
Konuya gelince; kaynanaya o konuda ben de çok kırgınım.
Çalıştırmayık ne ya,yöresel konuşsa da siz "çalıştırmadı"yazabilirsiniz, bu kadar zor mu?kizlar kusura bakmayin anlasilir yazamamisim galiba. yani kaynana benim oglum aklini calustirmayik diyo. kizla parasi icin beraber ya o dedigim oglan
Kayıvalidenin komşusu varmış.
Komşunun da bir kızı varmış.
Kız 18 yaşındaymış, evlatlık olarak alınmış- Gereksiz ve ilgisiz bilgi.
Neyse efendim, kızın serseri bir sevgilisi varmış.
Serseri sevgili diyormuş ki kızla parası için birlikteyim.
Oysa kızın çok da malı mülkü yokmuş.
Bunun üzerine kız da çocuktan ayrılmış
Konu sahibinin kayınvalidesi bu hareketi likelamış sonra da yorum yapmış "Benim oğlan da akıl yok ki"
Alt metin: Benim oğlum da akıllıca davranıp senden ayrılmalıydı.
Kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş,ver cevabını,hiç canını sıkma.oglunu hep bnden ustun gorur. oysa ben calisiyorum oglu rahatina duskun hep icki icer. bekar gibi kendo basina takilir. kendmi ovmeyi sevmem cevremde hep ornek gosterilirim. kaynanamin sanki kendi zengin gibi. utanmadan insan nasil soyler
Tamam konu sahibi özür dileyip durmayın.Az çok konunuz anlaşıldı size ve konunuza yorum yapanlara cevap verin.kusura bakmayin. sinirle aceleyle düzgün yazamamisim
Ayy bu nee,ben çocuklarıma şimdiden öğütlüyorum,çalışıp kazanacaksınız,ailenize bakacaksınız diye,o nasıl anne,yazıkmış yavrusuna,elin kızına yazık değil mi,o öyle derse oğlu az bile yatıyordaha oncede oglum neden evlendin diyordu. oglu calisiyordu. yoruluyormus. evlenmeseydin calismazdin diyo. oglu terslemisti o zanan. saka yaptm diyodu
Hahay . Herkes ne kadar anlıyorsa. Zira anlatan gerçekten oldukça başarısız.Kulaktan kulağı oyununa döndü bu konu.
Bir konudan 10 farklı kombinasyon çıktı
Haha :) hangi dil bu ifadenize gülüyorum. Insan okurken anlamadıkça geriliyor dimiHangi dil bu?
Noktalama ve gramer olarak düzenleyin konuyu bence. Hiç anlaşılmıyor.
Hahahaha...:))))Ablacım çalıştırmayık ne demek? Israrla hala çalıştırmayık diyorsunuz?
Pardon konuyla alakasiz ama mersinli kisin siven benziyor :)kizlar merhaba az once kaynanadan geldim. soyledigi bi laf sinirlerimi bozdu. komsunun kizi tek cocuk evlatlik aldi ailesi 18 yasinda sevgilisi varmis. serseri tipli bi oglan, parasi icin beraberim demis. bana kalck mallari demis. oyle cok zengin degller kiz tarafida evleri kendlernn koyde oturuyolar. biraz bahceleri var. simdi kiz birakmis cocugu. benim kaynana oba akilli aklini calistiriyo. benim oglan aklini calistirmayik dedi. bnde dogru akil yok oglunda calistrmayik dedim
Oooo kaynana beladaha oncede oglum neden evlendin diyordu. oglu calisiyordu. yoruluyormus. evlenmeseydin calismazdin diyo. oglu terslemisti o zanan. saka yaptm diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?