Oğlu aklını çalıştırmamış..!!!

saka yapmi
Gercekten çalıştırmayık ne demek kimse anlamadi mi yani?
Hepiniz ingiliz kraliyet ailesinden geldiniz herhalde.

Konu sahibi kayin validen saka yapmis olabilir mi? Ya kotu bi saka ya da densizdir yani cok da takilacak bi sey yok bence canini sıktıgına degmez
bilmiyorum saka yapmistir belki cok densiz. cevrede komsulari bile hic takmiyo dediklerini. kabul edilemez seyler soyluyo bazen. onun huyu deyip hic takilmiyolar

Anlayamıyorum,algılarım kapandı sanırım. :KK57:
Aman kayınvalideni takma,çok istiyorsa kendisine bulsun zengin koca. Hayret birşey.
Ben anladigim kadar anlatayim.

Komsu oğlu var. Bu oglan, babasi zengin olan bir kizla takılıyor. Hani babasının mali kiza kalacak ya hukuki ve dini olaraktan. O oglan akıllı.

Ama kendi oğlu aklinı kullanmamiş. Çünkü gelinin yani konu sahibinin babası zengin deil .

Ben bu kadar anladım .

Konu sahibi sonuçta oğlu sizle evlenmiş mi evlenmiş.
Bence hiç takmayın :KK66:
yani takmak degilde. sanki kendi oglu zeng di evlendgmzde. ben hic zengnlik aramadim. ekmegino kazansin calissin yeter diye. simdi oglu bi gun calissa oglum yoruldu mahvoldu. ben her gun calisiyorum. ben zengin degildim ama insanligimiz vardi cok sukur annem babam allahin sessiz kullari tek bi gun dedikodularini duymadim hatir gonul bilirler kalp kirmazlar. esim tam tersi ben idare ediyorum esimi oyle boyle kizim icin devam ediyorum. o nerelerde oglu cok kiymetli zengin bi kizla evlenip calismamasini evinin arabasinin olmasini isterdi heralde. zaten oglu simdide calismiyo. ben calusiyorum nasilsa

Ben anladigim kadar anlatayim.

Komsu oğlu var. Bu oglan, babasi zengin olan bir kizla takılıyor. Hani babasının mali kiza kalacak ya hukuki ve dini olaraktan. O oglan akıllı.

Ama kendi oğlu aklinı kullanmamiş. Çünkü gelinin yani konu sahibinin babası zengin deil .

Ben bu kadar anladım .
Kulaktan kulağı oyununa döndü bu konu.
Bir konudan 10 farklı kombinasyon çıktı :D

yani takmak degilde. sanki kendi oglu zeng di evlendgmzde. ben hic zengnlik aramadim. ekmegino kazansin calissin yeter diye. simdi oglu bi gun calissa oglum yoruldu mahvoldu. ben her gun calisiyorum. ben zengin degildim ama insanligimiz vardi cok sukur annem babam allahin sessiz kullari tek bi gun dedikodularini duymadim hatir gonul bilirler kalp kirmazlar. esim tam tersi ben idare ediyorum esimi oyle boyle kizim icin devam ediyorum. o nerelerde oglu cok kiymetli zengin bi kizla evlenip calismamasini evinin arabasinin olmasini isterdi heralde. zaten oglu simdide calismiyo. ben calusiyorum nasilsa
Oğluda oğul olsa pehh
Kusura bakmayın konu sahibi de hem kocanızı sırtlayıp hemde anasını niye çekiyorsunuz ?

Back
X