Oğlum anne babası Yanyana olan çocukları dövüyor

ben oglum 2 aylıkken eskı esım tarafından terk edıldım.
oglum 1 yasındayken suandakı esımle sevgılı oldum
ve 2.5 yasına yakın evlendım
şuanda oglum 6 yasında dun okuldan rehber ogretmen aradı ozel durumunuzdan hıc ama hıc etkılenmemıs oglunuz gercekten cok ıdeal bır cocuk dıye benı tebrık ettıler.
sıze tavsıyem sadece su eger kısmetınız varsa ve ıstıyorsanız evlenın

Benimde annem babam 1 buçuk yaşında ayrıldılar . Ben cok sessiz içine kapanik bir çocuktum. Kimseyi dovmedim ama ne zaman baba kız görsem aglardim gizli gizli anneme belli etmeden başka odaya kapanirdim.
Yani onu çok iyi anlayabiliyorum . Büyüdükçe bu durum azalıyor alışıyor insan. Annem ben küçükken evlenseydi sanırım o insana alisirdim ama büyüdükçe insan üvey baba istemiyor bilginiz olsun.

psikolojik yardim almasi sart yoksa buyurken cok baska sorunlarla karsilasabilirsiniz

Baba neden velayeti aldı madem ilgilenmeyecekse
Hatta şu an neden diretip vermiyor, dede ve babaannesine vermektense sana versin
Baba ilgilenmediği için velayeti alman daha kolay olabilir aslında

Kesinlikle..
Bunu ispatladığında, yani babada değil babanın ailesinde kaldığını ve babanın düzgün yaşantısı olmadığını almaması için sebep yok..
Ama bence konusahibi almamak için bahaneler üretmeye çalışıyor..
Dün ya evlenemezsem dedi..
Babası varlıklı orda kalsa daha iyi imkanalara sahip olur dedi..
Bugün sinsi bu çocuk büyüdükçe gizli yaparsa ben ne yaparım dedi..
Dakika beklemez evladını isteyen anne o çocuğu ordan almak için..

Şuan evlilik düşünmüyorum uzun süre:(
Oğlumun velayetini babamın ölüm tehditleriyle bozulmuş psikolojimle vermek zorunda kaldım ki şimdi geri almak için elimden geleni yapıyorum ki velayet başıma bela oldu bi sürü uğraştıracak beni. Babam da Güneyde denize giriyor be vicdanı çok rahat çünkü mantıklı davranmışız bi kadın yalnız başına çocuk büyütemezmiş maddi manevi. Ki doğru maddi bölümü tüm borçlar çıkınca elime 40o tl kalıyor 150 faturalar 250 tl de çocuğumla benim giyim ve mutfak masrafıma kalıyor. Tabi bu yaz dönemi kışın g.. Müzü satsak doğalgazı çıkartamayız artık onu da o gün gelince düşünürüz.

Kesinlikle..
Bunu ispatladığında, yani babada değil babanın ailesinde kaldığını ve babanın düzgün yaşantısı olmadığını almaması için sebep yok..
Ama bence konusahibi almamak için bahaneler üretmeye çalışıyor..
Dün ya evlenemezsem dedi..
Babası varlıklı orda kalsa daha iyi imkanalara sahip olur dedi..
Bugün sinsi bu çocuk büyüdükçe gizli yaparsa ben ne yaparım dedi..
Dakika beklemez evladını isteyen anne o çocuğu ordan almak için..
Akşamında da ben oğlum yok diye hiç bişey yapasım gelmiyo ne spor ne gezmeye gidemiyorum ona sarılıp uyusam diyodu
Bende en baş çok gel gitlisin böyle yapacaksan düzenini bozma çocuğun dedim ama
Sanırım sadece kötü bi evlilik değil ayrıca kötü bi çocukluk yaşamış, sağlıklı düşünemiyor
Önce uzman yardımı mı alsa ?

Baba neden velayeti aldı madem ilgilenmeyecekse
Hatta şu an neden diretip vermiyor, dede ve babaannesine vermektense sana versin
Baba ilgilenmediği için velayeti alman daha kolay olabilir aslında
Babaannenin de farklı çıkarları var çocuk konusunda o yuzden vermiyorlar ana oğul bir hareket ediyorlar. Ama eski koca daha iyi çünkü 7 gün bende kalmasını kabul etti çocuğun tabi velayeti vermiyor ve nafaka da vermiyor

Şuan evlilik düşünmüyorum uzun süre:KK43:
Oğlumun velayetini babamın ölüm tehditleriyle bozulmuş psikolojimle vermek zorunda kaldım ki şimdi geri almak için elimden geleni yapıyorum ki velayet başıma bela oldu bi sürü uğraştıracak beni. Babam da Güneyde denize giriyor be vicdanı çok rahat çünkü mantıklı davranmışız bi kadın yalnız başına çocuk büyütemezmiş maddi manevi. Ki doğru maddi bölümü tüm borçlar çıkınca elime 40o tl kalıyor 150 faturalar 250 tl de çocuğumla benim giyim ve mutfak masrafıma kalıyor. Tabi bu yaz dönemi kışın g.. Müzü satsak doğalgazı çıkartamayız artık onu da o gün gelince düşünürüz.

Ne çirkin bir tabir o öyle..
Daha küçük bir eve çıkın..
faturaları içinde olan apartlar var mesela..
Yeter ki isteyin..

Babaannenin de farklı çıkarları var çocuk konusunda o yuzden vermiyorlar ana oğul bir hareket ediyorlar. Ama eski koca daha iyi çünkü 7 gün bende kalmasını kabul etti çocuğun tabi velayeti vermiyor ve nafaka da vermiyor
7 gün babaanne tatile mi gidecek hayırdır ?
Ne gibi bir çıkar elde edilir torundan

2,5 yaşında çocuğum var babasıyla ayrıyım.
Oğlumla dışarı çıkınca bahçe, park avm vs ne Zaman anne baba çocuk üçleme halinde gezen oynayan bi çocuk görse yanlarına koşuyor, bi şekilde yaklaşıyor önce, sonra çeşitli yöntemlerle ittirme, ellerinde bişe (oyuncak çikolata vs) varsa alıp yere atıyor, bazen tekme Tokat yükleniyor. Ama böyle anne babası birlikte gezen tüm bebekleri gidip ağlatıyor elinden alamıyorum. Niye yaptın diyince de " men baba ok, anne ok, dede ok" yani tercümesi " benim babam yok, annem yok, dedem yok" bu listeyi uzatıyor bazen, kimse yokmuş hayatında halbuki var yani babası vs aynı şehirde.
Ne yapmam lazım bu kıskançlığını geçirmek için
Valla mümkün ise. Arada baba ile beraber dışarı çıkmak gerek.

Akşamında da ben oğlum yok diye hiç bişey yapasım gelmiyo ne spor ne gezmeye gidemiyorum ona sarılıp uyusam diyodu
Sanırım sadece kötü bi evlilik değil ayrıca kötü bi çocukluk yaşamış, sağlıklı düşünemiyor

Alması gerekiyor evet..
Çocuklar ebeveynlerinin yansıması..
Konusahibine fazla yüklendiğimi farkettirdiniz bana..
O da bencil bir babayla büyümüş..
Ama ben dayanamıyorum minicik yavruların sevgisiz büyümesine..
Çok çok çok üzülüyorum...

Kötü bi çocukluk yaşamış olabilir miyim ki. 7 yaşına varmadan eniştemin ve kuzenimin taciz olayları oldu falan enişteninki ağır taciz, kuzen daga sık ama seviyesi daha az. Bunlar beni yıpratmadı hiç diye düşünüyorum herkes çocukken bi sürü taciz görür bu ülkede diyorum ama öyle mi ki.

Kötü bi çocukluk yaşamış olabilir miyim ki. 7 yaşına varmadan eniştemin ve kuzenimin taciz olayları oldu falan enişteninki ağır taciz, kuzen daga sık ama seviyesi daha az. Bunlar beni yıpratmadı hiç diye düşünüyorum herkes çocukken bi sürü taciz görür bu ülkede diyorum ama öyle mi ki.
Her yorumun ayrı sürpriz
Baban evlenene kadar mükemmeldi hani ?
Bu mükemmel olup beli silahlı adam kızını bile koruyamamış, aksine evlendikten sonra kızına en az damat kadar kötülük etmiş
Tacizi de normalleştirmişsin
Sen sen ol yarından tezi yok uzman yardımı al önce, çocuğunu da götür hatta. Annesi var onun bunu hissettirin. Yok diyor çocuk, çok acı..

2,5 yaşında çocuk sinsi olmaz, ayrılık travmasını atlatmaya çalışıyor olabilir. Sizin ayrılığınızın öfkesini başka çocuklardan çıkarıyor. Burada sizin ben bu eksikliğini görüp, bu yarayı nasıl iyileştiririm diye çözü aramanız gerekli. Çocukta hiçbir suç yok ama belli ki içine işlemiş. Ve çocuklar aptal değildir, yalnızca küçükler. Sizin görmediğiniz yerde dövecek kadar aklı erer, kızacağınızı bilir çünkü ama o çocuğu dövmemesi gerektiğini düşünecek kadar mantığı gelişmemiştir. Yalnızca öfkesini başkalarından çıkarıyor.

Baba sorumsuz, ve anneyle yalnızca haftasonları görüşüyor. Başka çocukların anne babaları yanında. Babaanneyle dedeyle çocuk ne kadar aile hissini oluşturabilir? Acilen yanınıza almalı ve on ihtiyacı olan yuva hissini vermeye çabalamalısınız. Çünkü bu yaşlarda eksik kalırsa, 30 yaşında bile tamamlanmaz bu duygu. Şartlarınızı bilmiyorum belki çok zor ama çocuğunuzun yanında olmak ve geçimini karşılamak birinci önceliğiniz olmalı.

2500 maaşı değil miydi, bir de en kötü ihtimal 300 nafaka denmişti..
Yine geri vites sanırım
Geri vites yok o nerden çıktı çocuk artık bende 7 gün. Gelir hesabımı diğer konuda yaptım. Ama ondan korkmadığımı söyledim evdeki mobilyaları satıcam sıkıştıkça

Alması gerekiyor evet..
Çocuklar ebeveynlerinin yansıması..
Konusahibine fazla yüklendiğimi farkettirdiniz bana..
O da bencil bir babayla büyümüş..
Ama ben dayanamıyorum minicik yavruların sevgisiz büyümesine..
Çok çok çok üzülüyorum...
Bende ilk çok kızdım ama babası torununu almak yerine alırsan seni vururum diyen bi zorba yani, çokta sağlıklı bireyler yetiştiremez
Şu anda da güneyde tatil yapıyormuş, kafaya bak

Back
X