Oğlum anne babası Yanyana olan çocukları dövüyor

P Pirdunya hem sizin hem çocuğunuzun psikolojik destek alması şart. Sağlıklı düşünemiyorsunuz gördüğüm kadarıyla.

Çocukluğunuzda kötü şeyler yaşamışsınız evliliğiniz de kötü gitmiş, bütün bunların etkisini üzerinizden atmanız lazım çocuğunuzun da yaralarını sarmak için.

Siz ona sıkı sıkı sarılın, öpün sürekli öpün, ruhunda ki yaraları annesi olarak ancak siz tamir edebilirsiniz, onu bu dünyaya getirdiyseniz baba , dede bilmem ne boş verin onları, siz iyi olunca çocuğunuzun kimseyi ihtiyacı olmaz.

Anne olunca annenize kızmanızı anlayabiliyorum..
Çünkü annelik anne olmadan bilinecek bişey değil..
Gerçekten annelik yapmamış birini anne olduğunuzda sorguluyorsunuz..
Anneniz arkanızda güçlü duruyorsa dağ gibi baba olmasa da olabiliyor aslında..
Birinin o dağ görevini alması şart tabi ki..
Ben çocuklarımın babasına herhangi bir yaptırımda bulunamam..
Al gör diyemem..
Çocuklarımla mümkün mertebe babaları hakkında konuşmam..
Eskiden sorarlardı artık sormuyorlar..
Kendi cevaplarını kendileri veriyorlar aslında..
Elbette ki ben de üzülüyorum..
Biliyorum bu bir eksiklik olarak hayatlarının bir döneminde çıkacak..
Ama başkaları için bişey yapamam..
Yönlendiremem, isteyemem..
Sadece çocuklarımı en iyi nasıl yetiştirebilirim buna bakarım..
Ayrıca benim zamanım da yok nedenlere niçinlere cevap arayacak..
Akşam eve gittiğimde bana sevgiyle bakan sımsıkı sarılan iki güzel çocuk buluyorum..
Karşılıksız sevgileri var ya onların.. En saf sevgi..
O herşeye değiyor benim için..
Siz de artık yolunuza bakmalısınız..
Anneniz çaresiz zayıf bir kadın olabilir siz aynısını çocuklarınıza yapmayın..
Kırgınlıklarınızı, incinmişliklerinizi bir kenara bırakın bundan sonra çocuklarınızla mutlu olun inşallah..
İnşallah bende sizin kadar pozitif olabilirim her şeye rağmen, bunun için uğraşıyorum, başarıcam inanıyorum. Bir gün bende geçmişi unutucam, sadece kendi kendime yetebilmeyi öğrenicem.

İnşallah bende sizin kadar pozitif olabilirim her şeye rağmen, bunun için uğraşıyorum, başarıcam inanıyorum. Bir gün bende geçmişi unutucam, sadece kendi kendime yetebilmeyi öğrenicem.

Hikayenizi bilmiyorum ama istemek yeterli başarmak için..

babasıyla aranız nasıl bilmiyorum ama üçünüz birlikte vakit geçirmelisiniz.çocuk yalnızlık çekiyor belli ki

2,5 yaşında çocuğum var babasıyla ayrıyım.
Oğlumla dışarı çıkınca bahçe, park avm vs ne Zaman anne baba çocuk üçleme halinde gezen oynayan bi çocuk görse yanlarına koşuyor, bi şekilde yaklaşıyor önce, sonra çeşitli yöntemlerle ittirme, ellerinde bişe (oyuncak çikolata vs) varsa alıp yere atıyor, bazen tekme Tokat yükleniyor. Ama böyle anne babası birlikte gezen tüm bebekleri gidip ağlatıyor elinden alamıyorum. Niye yaptın diyince de " men baba ok, anne ok, dede ok" yani tercümesi " benim babam yok, annem yok, dedem yok" bu listeyi uzatıyor bazen, kimse yokmuş hayatında halbuki var yani babası vs aynı şehirde.
Ne yapmam lazım bu kıskançlığını geçirmek için

Haset duyuyor. Bebeklerde olur ama 2.5 yaş artık bunun geçmesi lazımdı. Babası ile beraber haftasonlari gezmeye gidin. Ailece vakit geçirmek onun da hakkı.

Uf üzüldüm kuzuma cnm ya. Arada babasyla birlikte aile gibi vakit geçirin ve pedegoga götürün

Eşiniz ile aranızda ne yaşanmış olursa olsun birlikte oturup konusmalı ve çözüm bulmalısınız..
Daha çok birlikte vakit geçirmelisiniz ve pedegogdan yardım almalısınız..
Hatta çok ciddi problemleriniz yoksa tekrar bir araya gelmeyi bile düşünmelisiniz.Çok önemli bir konu bu içim burkuldu..:KK43:

İki buçuk yaşinda çocuk bunu anlamaması lazım .Siz sözlerinize hal ve hareketlerinize bir dikkat edin lütfen.Çocugun kendi hırçınlıği olabilir zira anası babası bir olduğu halde etrafındaki cocuklara vuranlar da oluyor.Kendi hüznünüzü çocuga farketmeden empoze etmediğinizden emin olun.

Çocukların sorunlu ailede büyümesindense ayrılıp daha huzurlu bir ortamda büyümesi daha iyi gibi gözüküyor ama ben buna asla inanmıyorum.Ayrılmayıp sorunlar devam etse çocuklar etkilenecek,ayrılıp başka yuvalar kurulsa yine etkilenecekler.Herhâlükârda olacak yani.Boşanmanın hasarsız olması mümkün olabilir mi...Çocuk varsa boşanılmıyor,kağıt üzerinde sadece.Evliliğin sorunları bitiyor,bu seferde çocukların üzülmemesi problemi çıkiyor offf nefret ediyorum eşlerine iyi davranmayan erkeklerden.

Back
X