Oğlum Arkadaşını Kaybetti...

cok zor bir durum rabbim sabir versin o aileye
bunlar bizim icinde bir imtihan oluyor.elimizdekini kaybetmeden anlamaliyiz kiymetlerini.
sonradan keske söyle davransaydim böyle davransaydim demek o gencecik fidani geri getirmiycektir.
coocuklarimiz hem anne baba hemde yeri geldimi arkads olmamiz lazim.
o yönden cok sansliydim annemle arkads gibiydim hic birseyimi saklamazdim anlatirdim.eger annemde güzel bir dinleyici yol gösterici olmasaydi.belki benim durumunda farkli olurdu.cok is anneye düsüyor herkes anne olabilir ama gercek manada anne olan cok az.

Anuşkacım Allah ailesine sabır versin söyleyecek söz yok gerçekden üzücü mafoldumben

rabbim size ogluna ve ailesine çok sabır versin çok kötü bir durum oglunda psikolojik olarak çok etkilenmiştir ne denilebilirki güzelim can girdi topragın altına allahım ailesine başka acılar yaşatmasın inşallahhh

Gerçekten çok üzüldümm mafoldumben .. ALLAH ailesine sevenlerıne sabırlar versınn.Rabbim hepimizin evlatlarını korusunn (amin).

Evet arkadaşım, haklısın. Son pişmanlık faydasız gerçekten. Çocuklarımızla arkadaş olmayı başarabilmeliyiz.

Allah geride kalanlar sabırlar versin

Sağol canım.

Anuşkacım Allah ailesine sabır versin söyleyecek söz yok gerçekden üzücü mafoldumben

Sağol Elifim. Bizim evde bile hala sessizlik ve matem havası var, kimbilir o evde neler oluyor...

Gerçekten çok üzüldümm mafoldumben .. ALLAH ailesine sevenlerıne sabırlar versınn.Rabbim hepimizin evlatlarını korusunn (amin).

Amin arkadaşlar. Benim oğlum çok etkilenmemiş görünüyor; ama içine dönük bir çocuktur. Üzünmtüsünü bize yansıtmadığını düşünüyorum.

off ooffffff çok zor çok acı.hayatın başında onu bu kadar yıpratan tahammül edilmez ne olabildikii.keşke paylaşsaydı,çözüm arasaydı .ama olan olmuş malesef.allah akıl fikir versin gencimize yaşlımıza.
ailesi kim bilir ne haldedir.çok büyük sabırlar dilerim yakınlarına.acıları yetmezmiş gibi birde polis olsun yakınları olsun hep ifade verecekler,acıklama yapmak zorunda olacaklar.ayy allahım yardımcıları olsun.çok zor her yönden :çok üzgünüm:
allah kimselere yaşatmasın inşallah..

yaa emre dimi yaa bende denizliliyim bende çok ama çok üzüldüm..halbuki hiiiç tanımıyorum ama o kadar canım yandı o kadar ağladım ki anlatamam..allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah mafoldumben:çok üzgünüm:

Allah sabır versin ailesine çok üzüldüm yıkıldım ben ya benimde oğlum 18 yaşında tam ailelerle ters düşebildiği yaşlarda Allah hepimizin evlatlarını kötü niyetli kişilerden korusun.

Allah sabırlar versin annesine ve babasına, başka ne denilenebilir ki çok acı bir olay........
Allah çocuklarımızın acısını göstermesin...............

Allah önce ana va babasina sona senin ogluna sabir versin genc ölüm zor ölüm malesef sebebi ne olursa olsun intahari kimseye yakistirmiyorum malesefff

Allah sabırlar versin annesine ve babasına, başka ne denilenebilir ki çok acı bir olay........
Allah çocuklarımızın acısını göstermesin...............

Allah önce ana va babasina sona senin ogluna sabir versin genc ölüm zor ölüm malesef sebebi ne olursa olsun intahari kimseye yakistirmiyorum malesefff

İlginiz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
Oğlum da ben de atlattık o ilk şoku. Evde bu konu hakkında hiç konuşmuyoruz.
Yalnız ölen çocuğun sıra arkadaşı, benim çok yakın bir arkadaşımın kızı. Arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla tüm sınıf oldukça kötü durumdaymış. Okul yönetimi, öğrencileri psikologlarla falan görüştürmüş.
Onlar da atlatacak ama biraz zamana ihtiyaçları var.
Ben asıl aileyi düşünmeden edemiyorum. Çocuğun yengesi arkadaşım. Bir kez aradım, öyle kötüydü ki durumu, bir daha arayamadım.

Cok kotu oldum; 16 yasina kardesim var, onu oyle dusunmek bile istemiyorum (
Allah ailesine sabir versin, cok zor, agliyorum, tuglerim diken diken oldu, Allah'im kimseyi evlat acisiyla sinamasin, cocuklarimizi bize bagislasin .

Basiniz sagolsun...
Rabbim sabir versin ailesine ve sevenlerine...
Cok ama cok üzücü bir durum; Allah kimsenin basina vermesin...

Anuşkacım başınız sağolsun hakikaten zor

Off Allah hem ailesine hem de arkadaşlarına sabır versin..

Cok kotu oldum; 16 yasina kardesim var, onu oyle dusunmek bile istemiyorum (
Allah ailesine sabir versin, cok zor, agliyorum, tuglerim diken diken oldu, Allah'im kimseyi evlat acisiyla sinamasin, cocuklarimizi bize bagislasin .

Basiniz sagolsun...
Rabbim sabir versin ailesine ve sevenlerine...
Cok ama cok üzücü bir durum; Allah kimsenin basina vermesin...

Sağolun arkadaşlar.
Dün, kaybettiğimiz gencin çok yakın arkadaşlarından birinin evindeydik ve hep bu konu konuşuldu. Sınıf arkadaşları hala kendilerini toparlayamamışlar. Bazıları psikoloğa bile gidiyor. Olayın okulda, bir sürü öğrencinin gözü önünde olması en kötüsü zaten. Çocuklar bir türlü unutamıyorlar bu olayı.
Zaman her şeyin ilacı derler, zamana bırakmak gerek biraz da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…