ALLAH aileye sabırlar versin..Cidden çok üzücü bi durum....
bende cok uzuldum intihar psikoojisi ne demek yasamadan bılemeyız..
Allah kımsenın basına vermesın
cok zor bir durum rabbim sabir versin o aileye
bunlar bizim icinde bir imtihan oluyor.elimizdekini kaybetmeden anlamaliyiz kiymetlerini.
sonradan keske söyle davransaydim böyle davransaydim demek o gencecik fidani geri getirmiycektir.
coocuklarimiz hem anne baba hemde yeri geldimi arkads olmamiz lazim.
o yönden cok sansliydim annemle arkads gibiydim hic birseyimi saklamazdim anlatirdim.eger annemde güzel bir dinleyici yol gösterici olmasaydi.belki benim durumunda farkli olurdu.cok is anneye düsüyor herkes anne olabilir ama gercek manada anne olan cok az.
Allah geride kalanlar sabırlar versin
Anuşkacım Allah ailesine sabır versin söyleyecek söz yok gerçekden üzücü mafoldumben
rabbim size ogluna ve ailesine çok sabır versin çok kötü bir durum oglunda psikolojik olarak çok etkilenmiştir ne denilebilirki güzelim can girdi topragın altına allahım ailesine başka acılar yaşatmasın inşallahhh
Gerçekten çok üzüldümm mafoldumben .. ALLAH ailesine sevenlerıne sabırlar versınn.Rabbim hepimizin evlatlarını korusunn (amin).
off ooffffff çok zor çok acı.hayatın başında onu bu kadar yıpratan tahammül edilmez ne olabildikii.keşke paylaşsaydı,çözüm arasaydı .ama olan olmuş malesef.allah akıl fikir versin gencimize yaşlımıza.
ailesi kim bilir ne haldedir.çok büyük sabırlar dilerim yakınlarına.acıları yetmezmiş gibi birde polis olsun yakınları olsun hep ifade verecekler,acıklama yapmak zorunda olacaklar.ayy allahım yardımcıları olsun.çok zor her yönden :çok üzgünüm:
allah kimselere yaşatmasın inşallah..
yaa emre dimi yaa bende denizliliyim bende çok ama çok üzüldüm..halbuki hiiiç tanımıyorum ama o kadar canım yandı o kadar ağladım ki anlatamam..allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah mafoldumben:çok üzgünüm:
Allah sabır versin ailesine çok üzüldüm yıkıldım ben ya benimde oğlum 18 yaşında tam ailelerle ters düşebildiği yaşlarda Allah hepimizin evlatlarını kötü niyetli kişilerden korusun.
Allah sabırlar versin annesine ve babasına, başka ne denilenebilir ki çok acı bir olay........
Allah çocuklarımızın acısını göstermesin...............
Allah önce ana va babasina sona senin ogluna sabir versin genc ölüm zor ölüm malesef sebebi ne olursa olsun intahari kimseye yakistirmiyorum malesefff
Anuşkacım başınız sağolsun hakikaten zor
Off Allah hem ailesine hem de arkadaşlarına sabır versin..
Cok kotu oldum; 16 yasina kardesim var, onu oyle dusunmek bile istemiyorum(
Allah ailesine sabir versin, cok zor, agliyorum, tuglerim diken diken oldu, Allah'im kimseyi evlat acisiyla sinamasin, cocuklarimizi bize bagislasin.
Basiniz sagolsun...
Rabbim sabir versin ailesine ve sevenlerine...
Cok ama cok üzücü bir durum; Allah kimsenin basina vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?