- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
daha cikmazlar diye dusunuyorum herseyi bastan sona biliyorlar ama dedikleri tek sey sabret kizim... sabir tasiyim ya.Ama gamze sende çok boyun egmissin telefonun yokmu ailene durumu anlat şiddet gördüğünü neler yaşadığını boşanmak kolay değil ama bu şekilde sağlıklı bi evlilik değil korkma bu kadar belki biraz baş kaldırsan düzelir . Gerekirse boşan daha 20 yasindasin bi çocuğun var ailen sahip cikmazmiGamzeli-Yarimm
haklisin...sürekli taktik taktik diyip durma. siz birarada yaşıyorsunuz evleri ayırmadıkça kocanın kafa değişmedikçe, sen o aileye karşı bu kadar sessiz durdukça bir şey değişmeyecek.
evladının yetiştirilmesine kendi eline alman lazım. ama bu şartlarda pek mümkün görünmüyor.
Acımasızlık filan değil, daha onceki konularıni biliyoruz, defalarca kere neler yapabileceğini daha 20 yaşında bunları daha fazla cekmemesi gerektiğini ona anlattik.Arkadaslar zaten kız sindirilmis oda halinden memnun değil ama yapmış bi cahillik tuhaf tuhaf yorum yapmayın yok kendini esir etmiş falan kaderinde varmış ve yasiyo hersey istediğimiz gibi olmuyo hayatta bu kadar acımasız olmayalim
eltim sansli cunku kaynim anneci degil karisina laf ettirmez is yaptirmaz toz kondurmaz her hafta gezdirir her bayram 3 hafta anasina gonderirr herseyleri var ve bi kac aya ayri eve cikcaklar... esim anneci cunku bacagi sakat. tumor var bacaginda onceden bastonla yururdu simdi birakti duz yuruyo. hastanelerde buyumus bu yuzden cok nazli ve anneci... annesine vurma nedeni farkli ve sebep benim. bana kotu laf etti anasi esimde sustu sustu en son ustune yurudu... babasi tabi susmuyo savunuyor karisini ama gucleri yetmiyo bi yere kadar. benim esim sinirlenince eline bicak alan bi insan. anasina vuran adam beni bicaklar. bu insanlarin icinde yasaya yasaya cok korktum inaninki cok asiri korktum susmamin sebebi bu. gonlune nasil gireyimkiSende o koca varken kv kp hiç kızma bence. Eltinin durumununda çok farklı olduğunu sanmıyorum onun kocasıda seninki gibidir muhtemelen. Kocan annesini döverken babası seyirci kalıyorsa hepsi 5 para etmez insanlar belli. Bunların bulunduğu ortamda çocuğunda büyüyünce aynısı olur. 20 yaşındasın muhtemelen en fazla lise mezunusun, çalışmıyorsun, ailen arkanda yok. Evi terketsen mahkeme o çocuğu sana vermez. Yapacağın tek şey politik olmak. Tatlı dilinle kocanın gönlüne tekrar girip yavaş yavaş istediğini yaptır bence. Anladın bence beni. Kocan seni hizmetçi ve cocugunun annesi olarak görmesin. Malesef ki o karaktersiz kocanı ikna etmekten başka çaren yok o ortamdan çocuğunu kurtarmak için. Ya da cocugu bırakıp kendini kurtaracaksın.
cok dogru valla arkadasim :)Yuh!!! Diyorum bu kaynanalarda hepten tozuttu
Valla kusura bakmayın ama suç sizde kvniz al şunu gamzeye ver diyorsa sizde al oğlum şunu ninene ver deyin
Ben onun annesiyim sende babannesisin diye uyarın
Ahh Gamze ahhh..canim esim ogluma diyor tabi gamze degil anne de diyor ozaman anne diyor bana oglum... benim yanimda yapiyor tmam o skinti degil ama anasina laf edemiyor anladinmi beniiki arada bi derede kalmak istemiyor ne ona ne bana karismak istemiyo... annene nie anne diyor babaanne demiyor oyle ogretiyorlar diyince araya fitne sokma diyor neresi fitne bunun anlamis deilim... esref saati ne cnm :)
Gönlü batsın, girme diyoruz zaten be yavrum..eltim sansli cunku kaynim anneci degil karisina laf ettirmez is yaptirmaz toz kondurmaz her hafta gezdirir her bayram 3 hafta anasina gonderirr herseyleri var ve bi kac aya ayri eve cikcaklar... esim anneci cunku bacagi sakat. tumor var bacaginda onceden bastonla yururdu simdi birakti duz yuruyo. hastanelerde buyumus bu yuzden cok nazli ve anneci... annesine vurma nedeni farkli ve sebep benim. bana kotu laf etti anasi esimde sustu sustu en son ustune yurudu... babasi tabi susmuyo savunuyor karisini ama gucleri yetmiyo bi yere kadar. benim esim sinirlenince eline bicak alan bi insan. anasina vuran adam beni bicaklar. bu insanlarin icinde yasaya yasaya cok korktum inaninki cok asiri korktum susmamin sebebi bu. gonlune nasil gireyimki
eltim sansli cunku kaynim anneci degil karisina laf ettirmez is yaptirmaz toz kondurmaz her hafta gezdirir her bayram 3 hafta anasina gonderirr herseyleri var ve bi kac aya ayri eve cikcaklar... esim anneci cunku bacagi sakat. tumor var bacaginda onceden bastonla yururdu simdi birakti duz yuruyo. hastanelerde buyumus bu yuzden cok nazli ve anneci... annesine vurma nedeni farkli ve sebep benim. bana kotu laf etti anasi esimde sustu sustu en son ustune yurudu... babasi tabi susmuyo savunuyor karisini ama gucleri yetmiyo bi yere kadar. benim esim sinirlenince eline bicak alan bi insan. anasina vuran adam beni bicaklar. bu insanlarin icinde yasaya yasaya cok korktum inaninki cok asiri korktum susmamin sebebi bu. gonlune nasil gireyimki
Gönlü batsın, girme diyoruz zaten be yavrum..
Çık çık..
ablacim kizmayin bana her agizdan baska laf cikinca kafam cok karisiyor :'(Gönlü batsın, girme diyoruz zaten be yavrum..
Çık çık..
cocugumdan nasil vazgecerim 3 defa kacip kcima baka baka geri dondum ben ne icin cocugum icinSize katılıyorum kesinlikle bencede o adamın yüzüne bakılmaz ama bu kadının bir çocugu var mahkeme bu sartlarda asla çocugu vermez. Ya bu hayatı yasayacak ya cocuktan vazgececek ya da cocugunu bırakmamak için o adamı istediği kıvama getirecek. Başka yolu yok bu işin.
Kaçarken çocuğunu götürmedin micocugumdan nasil vazgecerim 3 defa kacip kcima baka baka geri dondum ben ne icin cocugum icinbende cocugum ama annelik duygularimda var
Neden mahkeme çocugu vermesinki anneye?Size katılıyorum kesinlikle bencede o adamın yüzüne bakılmaz ama bu kadının bir çocugu var mahkeme bu sartlarda asla çocugu vermez. Ya bu hayatı yasayacak ya cocuktan vazgececek ya da cocugunu bırakmamak için o adamı istediği kıvama getirecek. Başka yolu yok bu işin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?