Oğlum babaannesine Anne diyor?

daha cikmazlar diye dusunuyorum herseyi bastan sona biliyorlar ama dedikleri tek sey sabret kizim... sabir tasiyim ya.

Sende o koca varken kv kp hiç kızma bence. Eltinin durumununda çok farklı olduğunu sanmıyorum onun kocasıda seninki gibidir muhtemelen. Kocan annesini döverken babası seyirci kalıyorsa hepsi 5 para etmez insanlar belli. Bunların bulunduğu ortamda çocuğunda büyüyünce aynısı olur. 20 yaşındasın muhtemelen en fazla lise mezunusun, çalışmıyorsun, ailen arkanda yok. Evi terketsen mahkeme o çocuğu sana vermez. Yapacağın tek şey politik olmak. Tatlı dilinle kocanın gönlüne tekrar girip yavaş yavaş istediğini yaptır bence. Anladın bence beni. Kocan seni hizmetçi ve cocugunun annesi olarak görmesin. Malesef ki o karaktersiz kocanı ikna etmekten başka çaren yok o ortamdan çocuğunu kurtarmak için. Ya da cocugu bırakıp kendini kurtaracaksın.

Ya cok merak ediyorum hangi akla hizmet 15-16 yasindayken size zerre deger vermeyen sevmeyen birisiyle tutup kactiniz?
Gozunuzu kor eden neydi yani, kocaniz sizi sevmiyor.

Değnegin iki ucuda Afedersin bklu yani senin ailene de diyecek söz yok ne demek sabret yapcak tek şey dişiligini kullan kocana gerçi oda işlemez o adama ama ne diyeyim ki bi şekilde ikna etmeye çalış yada kV ile konuş tatlı dille Gamzeli-Yarimm

Acımasızlık filan değil, daha onceki konularıni biliyoruz, defalarca kere neler yapabileceğini daha 20 yaşında bunları daha fazla cekmemesi gerektiğini ona anlattik.
Her seferinde tamam diyip tekrar aynı konuyu açıyor.
Sadece biraz cesarete ihtiyacı var.
Artık bu ülkede de güzel kurumlar var, farklı secenekler sunduk, sunmayada devam ederiz ama bunları yapmayıp hala konu açması sinir bozucu..
Benimde bi kızım var ve büyüyor, ne acımasızlığından bahsediyorsunuz?
Cesaretmi esaretmi diye bi slogan vardiya tamda bu durum için gecerli bence..
Gamze artik bi çocuk değil, aslında çocuk ama artık çocuğu olduğu için bu özelliğini yitirmiş..
Ve artik istesede cocuk gibi davranamaz..

eltim sansli cunku kaynim anneci degil karisina laf ettirmez is yaptirmaz toz kondurmaz her hafta gezdirir her bayram 3 hafta anasina gonderirr herseyleri var ve bi kac aya ayri eve cikcaklar... esim anneci cunku bacagi sakat. tumor var bacaginda onceden bastonla yururdu simdi birakti duz yuruyo. hastanelerde buyumus bu yuzden cok nazli ve anneci... annesine vurma nedeni farkli ve sebep benim. bana kotu laf etti anasi esimde sustu sustu en son ustune yurudu... babasi tabi susmuyo savunuyor karisini ama gucleri yetmiyo bi yere kadar. benim esim sinirlenince eline bicak alan bi insan. anasina vuran adam beni bicaklar. bu insanlarin icinde yasaya yasaya cok korktum inaninki cok asiri korktum susmamin sebebi bu. gonlune nasil gireyimki

Ahh Gamze ahhh..

Ay her yorumda ayrı bişey daha öğreniyorum cidden simdide gamze ye kızdım bu kadar manyak insanlara niye tahammül ediyo anlamış değilim polise gitse en kötü kocası da psikopat bişey belliki cahil insanlar diyecek söz bulamadım Pa-NickYok

Gönlü batsın, girme diyoruz zaten be yavrum..
Çık çık..

Hem anneci diyorsun hem de annesi bana laf etti diye annesinin üstüne yürüdü diyorsunuz. Anne aynı anne baba aynı baba bu kardeşler aynı yerde yetişmiş nasıl bu kadar farklı olabilirler ki. Ben de diyorum ki (biliyorum çok zor olsa gerek) kadınlığını tatlı dilini kullan biraz kocanla odanızda başbaşa kaldığınızda yavaş yavaş işle. Çünkü sadece size ait olan tek yer orası. Daha çok gençsin tazeciksin bakımlı değilsen kendine bak elin asla soğan sarımsak kokmasın her zaman mis gibi ol yatağa öyle gir. Herseyi bir anda kocana dan diye söyleme hergün yavaş yavaş işle. Kocanı kendine bağla sana tekrar aşık olsun. Sana değer veren bir adam ancak senin istediklerini yapar ve seni kaybetme korkusu yaşar. Anladın mı beni?

Gönlü batsın, girme diyoruz zaten be yavrum..
Çık çık..

Size katılıyorum kesinlikle bencede o adamın yüzüne bakılmaz ama bu kadının bir çocugu var mahkeme bu sartlarda asla çocugu vermez. Ya bu hayatı yasayacak ya cocuktan vazgececek ya da cocugunu bırakmamak için o adamı istediği kıvama getirecek. Başka yolu yok bu işin.

cocugumdan nasil vazgecerim 3 defa kacip kcima baka baka geri dondum ben ne icin cocugum icin bende cocugum ama annelik duygularimda var

Neden mahkeme çocugu vermesinki anneye?
Bakın yapması gereken tek şey bunu suç duyurusuyla ve darp raporuyla ispatlamak.
Elinde bir rapor veya şahit olursa devlet hem anneye hem çocuğa sahip cikar ve kimseyi yanlarına yaklaştirmaz.
Aynı zamanda devlet çalışması iş bulması konusundada yardımcı olur gamzeye..

Ben bunu ona daha once defalarca kere yazdim.
Ama kaçmak (elinde bi delil olmadan) onu suçlu cıkarır..
Ya polise gidecek durumu anlatacak, veya daha önce bi darp raporu alıp oyle çocuğuyla birlikte kaçacak..
Ben avukat dilim ama eşim avukat ve bu konulara hakimim.

gamze 26 sayfa olmuş yorumlar hepsini okuyamadım ama neden hep birlikte yaşıyorsunuz? ayrı eve çıkma imkanınız yok mu? eşin nasıl biri sana destek çıkar mı korur mu seni? eşini seviyor musun boşanmayı düşünür müsün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…