- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
Zaten sorunda burada..şuan sadece burada ben boşanmasıni istiyormuşum gibi oldum, eger ispatlayabilirse dedim zaten.
Gamze konuları açıyor, herkes ustüne gidip bosanmalısın diyince birden bire kocasıni övmeye başlıyor.
Bizde burda kendimizi boşa yormuş oluyoruz tabii
Lütfen beni yanlış anlama canım inan çok üzüldüm haline. Ama yaşın itibariyle o kadar toy ve cahilsin ki. Sen bile burada ne istediğini niçin burada olduğunu bilmiyorsun. Daha 1 hafta önce bıktım kocam beni dövüyor bu ailede yaşayamıyorum diye konu açıyorsun. Şimdi gelmiş 4-5 aydır dayak bitti diyorsun. Az önce acaba kocam bana sürpriz mi yapacak diye ümitleniyorsun. Bu kafayla daha çook böyle yaşar gidersin sen çok üzgünüm inan ki. Hiç bir hemcinsim böyle bir hayatı haketmiyor çünkü.
Kat ciksada olur yeterki yuzlerini gormiyimEve kat çıkar ancak. Bir şey soracağım eşinizin evden ayrılmak istemediğini bile bile mi evlendiniz? öyleyse neden?
OĞlunuz dedesine nasıl sesleniyor ? Ona da baba dedirtin o zaman madem eşiniz desin ne olacak diyorsa.
hazirlik yapsamda yuvam herseye ragmen yikilsin istemiyorum cnm bu insanlara 4 senemi verdim ben kolay kolay unutulmaz yasananlar... hep kotu seyler olmadi tabi yeri gelsi gulduk yeri geldi agladik son zamanlarda dusman olduk ama neden blmiyorum...ikinci cocugu istemiyorum zaten bu evdeyken asla yapmam korunuyorum zaten cnm. gecende konusu gecti esim cocuga kardes flan dedi yok dedim suan dusunmuyorum dedim ilerde dedim oda aman bende yalvariyorum sanki sana dedi...cocuguma dedigin gibi yapiyorum zaten onlar yanlis ogretsede ben hep dogruyu gosteriyorum o babaanne al sunu babaannene gotur iste babaanneyi cagir flan diyorum... zaten bakimli bi kizim guzelligimde var cisariya bakmaz esim zaten... gonlunu hep yapiyorum zaten .. yapmasamda zorla yaptiriyo :) ama bilmiyorum esimle duzgunce konusamiyorum sorucam hep icimde korku azarlanma kormusu oluyo soramiyorum... mesela birgun soyle yapicam uykudan kalkip guzel bi ruya gordum dicem kendimize ait evimiz vardi esyalarimiz cok guzeldi cok mutluyduk dicem bakalim ne dicek ama korkuyorum cnm konusunu nibile actirmiyorki yoksa dediklerini yapmayi bende denedim... mutluyken ole soru sorsam hemen bagirmaya baslar nerden cikti bu simdi diye. blmiyorum yaşu iki mesajına cevaben yazıyorum eşinin psikolojisi hiç iyi değil. onlar yüzünden seni dövmeler, senin yüzünden onlara bıçak çekmeler falan hiç sağlıklı değil. madem boşanmak istemiyorsun, o zaman üstteki arkadaşın da dediği gibi eşini yavaş yavaş işle... ayrı eve kesinlikle ikna et. bir göz oda olsun ama sadece size ait olsun. odaya televizyon falan aldırma sakın. iyice yerleşmeyin o eve. eşine söyle ''ben odaya televizyon istemiyorum ben seninle kendi evimiz olsun istiyorum'' de.
iyice işle alttan alttan. mesela bi konu geçtiği zaman ''ayrı eve çıktığımızda şunu yaparız bunu alırız'' falan de neşeli şekilde. yani eşin senin bi gün kesinlikle ayrı eve çıkacağınıza inandığını görsün.
mesela ikinci çocuğu asla düşünme ayrı eve çıkmadan. eğer lafı açılırsa eşin ikinci çocuğu isterse ''ben de istiyorum ama kendi evimiz kendi düzenimiz olduğunda olur ancak'' de.
ayrı ev fikrini eşine de cazip kıl. mesela de ki ''kendi evimiz olduğunda ne kadar rahat olacağız, başbaşa yemek yiyeceğiz, başbaşa kahvaltı edeceğiz, başbaşa kalabileceğimiz tek yer yatak odası dört duvar arası olmayacak, ben akşamları çeşit çeşit kek pasta çerez yaparım, oturup akşamları sarmaş dolaş salonumuzda film izleyebiliriz, kendi düzenim olur, senin işten gelme saatine gönlümce rahat rahat istediğim yemeği yapıp gönlümce sofralar kurabilirim... hem bu evde her zaman üstüme başıma dikkat etmem gerekiyo, kendimi hiç evimde gibi hissetmiyorum, kendi evimiz olduğunda rahat rahat geceliğimle bile dolaşabilirim... rahat rahat banyo bile yapamıyorum bu evde, kendi evimiz olduğunda herşeyimiz daha özgür olacak, aile olmanın sorumluluğunu asıl o zaman hissedeceğiz, bu evde sanki hiç evlenmemişiz de sanki hala anne baba yönetimi altındayız''
hep böyle konuşmalar yap kavga etmeden alttan alttan işle...
bu arada çocuğunu da hep kendi yanında tut oyun oyna parka götür avm lerdeki çocuk etkinliklerine götür, çocuğun hep senle vakit geçirsin ve ona her anne dediğinde düzelt hemen. ''hayır babane'' de. çocuğunu çağırırken ''anneye gel'' vs de. ''şunu al babaneye ver'' de. böyle böyle kv gibi davran. kv yi de uyar çocuğum sana anne dediğinde düzelt onu de.
Acı ama gerçek..
Kaçmışsın..
Yaşın çok küçük..
Beben olmuş..
Şiddet görmüşsün..
Kandırılmışsın..
Daha ne söylenir artık sana çocuğum..
Sanirim hic birsey...
yeteri kadar uzuyolar zaten ablam sende uz bsey olmaz bic bsey koymuyo artik okadar cok alistimki asagilanmaya degersizlige...Çok şey varda seni üzmemek adına söylemiyorum...
yeteri kadar uzuyolar zaten ablam sende uz bsey olmaz bic bsey koymuyo artik okadar cok alistimki asagilanmaya degersizlige...
Ay bi de kaçtın mı ?Kat ciksada olur yeterki yuzlerini gormiyimben kabul ettim cnm kacmadan once soylesi bana bende kabul ettim. keske deseysimki bi kac sene otururuz sonra cikariz deseydim yine bi yerden baslamis olurdum ama smdi konusunu bile acamiyorum kiziyor biyere gtmicez diyor
kactim cnmAy bi de kaçtın mı ?
aynen zaten yeteri kadar yardimci oldunuz hepiniz saolun bazi seyleri gormemi sagladiniz..Kendini bu kadar değersiz görme sakın,sen bir bireysin sadece yaptığın yanlışların kaçmanın faturasını ağır ödüyorsun...
Seni üzmek bana birşey kazandırmaz,buradan ancak ne yapabilirsin o anlamda yardımcı olabiliriz sana..
aynen zaten yeteri kadar yardimci oldunuz hepiniz saolun bazi seyleri gormemi sagladiniz..
hmmmOnun için bir an önce o evden çıkmanız lazım,eşin direnirse hayatını heba edersin yoksa o evde...
Ben eşimle konuşur bi şekilde hallederdim.kv ile yüz göz olmazdım bu konuda.Selam arkadaşlar.. 2 buçuk yaşında oğlum var eşimin ailesiyle birlikte oturuyorum 4 senedir ve oğlum babaannesine dedesine amcalarına cok düşkün.. kv oğlumu torunu gibi değilde kendi oğlu gibi seviyor kendi doğurmuş gibi.. benden uzaklaştırıyor oglumu bana anne demesini istemiyor. mesela bişey veriyor eline git şunu gamzeye götür gamzeye ver falan diyor.. kendiside anne kurban falan diyo oğluma işte sen kimin oğlusun diyo oğlumda annenin oğluyum diyor ona sürekli anne diyor bana gamze... ilk başlarda küçük diye ciddiye almadım ev kalabalık herkes adımla cağırıyor beni diye oda öyle duydugu için adımı söylüyor dedim ama zaman geçtikçe hiç düzelmedi arkadaşlar oğlum 3 yaşına gircek ve bana cok ilgisiz hiç anne demiyor hep ona anne diyor dedesine baba diyoreşimi benden çok seviyor ama bana bi uzak nedenini bilmiyorum gerektiğinden çok birlikte vakit geçirmeye calısıyorum sevgimi gösteriyorum seni seviyorum diyorum.. benimle birlikteyken bana sevgi gösteriyo ama babaannesi çağırdıgı zaman beni unutuyo resmen pabucum dama atılıyor... hastaneye götürdüğümüz zaman benim kucağıma hiç gelmiyor vs başka bir yere. herkes beni ablası onu annesi sanıyor.. bişey verirken al annesi şöyle yap annesi falan diyolar beni hiç görmüyolar ve cok zoruma gidiyor ne yapmam lazım oglumu kendime alıştırmam için bana taktik verin arkadaşlar..
tesekkur ederimMücadele etmeyi öğreneceksin o zaman...
Pes etmek yok hemen..
canim 3 kaynim bi eltim var 2de cocuklar iste.. kv kp catida oda yaptilar kendilerine catida yatiyolar bi kaynim askerde zaten.. bizim ayri odalarimiz var bi kucuk kaynim da salonda yatiyor.. cok zor durumda deiliz suanlik zaten askerdeki gelince eltim kaynim ayri eve cikicak. oyle cnmkusura bakma ana cümbür cemaat bir evde kocan nasil rahat ediyor?! seni düsünmek bile istemiyorum. birde cocuk yapiyorsun bu durumda. eşinle cinseliği kes bak nasıl yola gelir. buladar kalabalık evde nasıl karı koca oluyorsunuz
Eee eltin kaynın ayrı eve çıkabiliyorsa siz de çıkın. Bak bekar kaynın da evlenirse kocan iyice anamın babamın yanından gitmem demeye başlar.canim 3 kaynim bi eltim var 2de cocuklar iste.. kv kp catida oda yaptilar kendilerine catida yatiyolar bi kaynim askerde zaten.. bizim ayri odalarimiz var bi kucuk kaynim da salonda yatiyor.. cok zor durumda deiliz suanlik zaten askerdeki gelince eltim kaynim ayri eve cikicak. oyle cnm
Eee eltin kaynın ayrı eve çıkabiliyorsa siz de çıkın. Bak bekar kaynın da evlenirse kocan iyice anamın babamın yanından gitmem demeye başlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?