Oğlum babaannesine Anne diyor?

Yok ben esimi ovmedim size sadece duzgunce nasil biri oldugunu anlatmak istesim... kafam gercekten fazlasiyla karisik ama obur konudada ben belirtmistim uzun zamandir kavga yok bitti demistim zate. artik herseyi dusunuyorum bosanmayi veya sabretmeyi acaba suprizmi hapar yada hic bi zaman ayri evimiz olmicakmi. bitcekmi devammi etcek bilemiyorum uzgunum... maksadim sizi boyle ugrastirmak deil ozur dlerim

Kat ciksada olur yeterki yuzlerini gormiyim ben kabul ettim cnm kacmadan once soylesi bana bende kabul ettim. keske deseysimki bi kac sene otururuz sonra cikariz deseydim yine bi yerden baslamis olurdum ama smdi konusunu bile acamiyorum kiziyor biyere gtmicez diyor

hazirlik yapsamda yuvam herseye ragmen yikilsin istemiyorum cnm bu insanlara 4 senemi verdim ben kolay kolay unutulmaz yasananlar... hep kotu seyler olmadi tabi yeri gelsi gulduk yeri geldi agladik son zamanlarda dusman olduk ama neden blmiyorum...ikinci cocugu istemiyorum zaten bu evdeyken asla yapmam korunuyorum zaten cnm. gecende konusu gecti esim cocuga kardes flan dedi yok dedim suan dusunmuyorum dedim ilerde dedim oda aman bende yalvariyorum sanki sana dedi...cocuguma dedigin gibi yapiyorum zaten onlar yanlis ogretsede ben hep dogruyu gosteriyorum o babaanne al sunu babaannene gotur iste babaanneyi cagir flan diyorum... zaten bakimli bi kizim guzelligimde var cisariya bakmaz esim zaten... gonlunu hep yapiyorum zaten .. yapmasamda zorla yaptiriyo :) ama bilmiyorum esimle duzgunce konusamiyorum sorucam hep icimde korku azarlanma kormusu oluyo soramiyorum... mesela birgun soyle yapicam uykudan kalkip guzel bi ruya gordum dicem kendimize ait evimiz vardi esyalarimiz cok guzeldi cok mutluyduk dicem bakalim ne dicek ama korkuyorum cnm konusunu nibile actirmiyorki yoksa dediklerini yapmayi bende denedim... mutluyken ole soru sorsam hemen bagirmaya baslar nerden cikti bu simdi diye. blmiyorum ya

yeteri kadar uzuyolar zaten ablam sende uz bsey olmaz bic bsey koymuyo artik okadar cok alistimki asagilanmaya degersizlige...

Kendini bu kadar değersiz görme sakın,sen bir bireysin sadece yaptığın yanlışların kaçmanın faturasını ağır ödüyorsun...
Seni üzmek bana birşey kazandırmaz,buradan ancak ne yapabilirsin o anlamda yardımcı olabiliriz sana..

Ay bi de kaçtın mı ?

aynen zaten yeteri kadar yardimci oldunuz hepiniz saolun bazi seyleri gormemi sagladiniz..

Ben eşimle konuşur bi şekilde hallederdim.kv ile yüz göz olmazdım bu konuda.

kusura bakma ana cümbür cemaat bir evde kocan nasil rahat ediyor?! seni düsünmek bile istemiyorum. birde cocuk yapiyorsun bu durumda. eşinle cinseliği kes bak nasıl yola gelir. buladar kalabalık evde nasıl karı koca oluyorsunuz

canim 3 kaynim bi eltim var 2de cocuklar iste.. kv kp catida oda yaptilar kendilerine catida yatiyolar bi kaynim askerde zaten.. bizim ayri odalarimiz var bi kucuk kaynim da salonda yatiyor.. cok zor durumda deiliz suanlik zaten askerdeki gelince eltim kaynim ayri eve cikicak. oyle cnm

Eee eltin kaynın ayrı eve çıkabiliyorsa siz de çıkın. Bak bekar kaynın da evlenirse kocan iyice anamın babamın yanından gitmem demeye başlar.

Eee eltin kaynın ayrı eve çıkabiliyorsa siz de çıkın. Bak bekar kaynın da evlenirse kocan iyice anamın babamın yanından gitmem demeye başlar.

Canim elti evlenmeden once ayri eve cikmak istedigini belirtti zaten buraya gelmek istemedi durumlari suan olmadigi icin bi kac sene bekleyelim dediler o yuzden yani. benim ole bi luksum yok ben bile bile kabul ederek kactim esime. simdi ayri ev diyince kiziyor. susuyorum bende ne yapim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…