Oğlum babaannesine Anne diyor?

Yeri geliyor bende agliyorum canim cok kotu bi durum bilseydim ayri eve cikmadan cocuk yapmazdim dicem ama ayri evede cikma durumumuz yok... ikinciyi yapmam en azindan zaten kaynanam diyor ilk cocugunuz benim diyor ikincisini alin napiyosaniz yapin diyor cok can skici

Arkadaşım neden susuyorsun yahu? neden sesiniz çıkmıyor? bu kaçıncı "bir şey yapamıyorum" konusu.. sen yapamıyorsan çağır biz gelip yapalım..

K.validenin çocuğu annem diye sevmesinde sıkıntı yok, ben kedime bile annem diyorum.. ama çocuğun yanında sana ismiyle hitap etmesine nasıl izin veriyorsun.. ağırlığını koy, o evden taşın yoksa çok özür dileyerek söylüyorum; çocuğun ezik görünümlü bir anneye sahip olduğunun bilinciyle büyüyecek..

Aynen canim babaannesi aglamasin diye her istedigini yapiyor cok simarttigi icin ona daha duskun diye dusunuyorum insallah okula baslayinca flan duzelir cok uzuluyorum bazen kiskancimdan odaya salmiyorum cocugumu benim yanimda dursun oyun oynayalim istiyorum :) ama oglum odadan iceriye bagriyo babaanne kapi kilitli gelemiyorum gamze birakmiyor diyo.. kv de soyle acsin gel diyor karsi gelmeyide ogretiyo cok seviyesiz insanlar ya. ben kizinca sen pissin diyor bana annenin ogluyum diyor esimin gozu onunde bunu diyor ve esim hic bsey demiyor

surekli annecigim annem askim canim oglum derim hep.. cagirinca adiyla cagiriyorum. canim
Ya sorun şu aslında muhtemelen sen ev işleriyle uğraşırken bir başka arkadaşında dediği gibi babaanne çocukla ilgileniyor. Dolayısıyla çocuk ona yöneliyor ister istemez. Eminim işin gücün çoktur ama yinede oğlunla oyun oynamaya çalış. Ev işi yaparken onuda dahil et mesele. Süpürge makinesini kullansın yada birlikte bulaşık yıkayın diyeceğim ama oda bir sürü iş çıkartır sana. Zamanla düzelir canım merak etme.

Esim 3 kardes 2 erkek bir kiz. gorumcem en buyukleri. Kayinvalidem ile kaynanasi bir arada yaşasalarda kaynanam hep disari,bahce islerine bakmis kaynanasida evde cocuklara ve gorumcemi babanne buyutmus ona anne diyormuş. Kaynanamin aklina gelldikce hala ici yanar. Gorumceme kucukken annesi icin bu kim dediklerinde kardesinin adini söyleyip ibrahimin annesi diyormuş.

Valla ben bukadar sabırlı deģilim birkereligine kücuk bir tokat atarmis gibi yapar cocugu azarlar annen benim bir daha anne demiceksin ona derdim.Kocamda kizarsa kizsin canim allah allah ondan sonra kopuk aileler yetisiyor.Oldu olacak nüfüsünada alsin mirasa ortak etsin. Doğurduklarin yetmedimi diye kaynanaya ćemkirirdim.Cok sinirlendirm!

Küfür mü öğretiyorlar
aklı başına gelince ilk küfürü onlara ederse görürler o zaman.gerçi nbu yaşta çocuğa bunu öğrettiklerine göre duyuncada hoşlarına gider.
öğretilecek hiçbirşey kalmadı çünkü hayatta.sayı öğretsinler,renk öğretsinler.bu ne cahillik yaa.
ama siz susmaya devam edin.kocanızda kızıyormuş zaten.böyle susun hep.

Ayri eve cikma gii bi durumumuz yok be canim mesela ornek vereyim sana .. benim en kucuk kaynim 12 yasinda daha oglum yeni dogmustu 2 aylik falandi kaynanamin yaninda cocugu oglumun kolunu isirdi hic ses etmedi.. bende gordum kozdim nie isiriyon dedim kaynanam 2 gun knusmadi benimle. ve kucucuk cocuguda arkamdan konusturdu

çok bozuk bir aile düzeniniz var.
taktik maktik işe yaramaz.
tek çare uzaklaşmaktır.
onu da yapamıyacağınızı biliyoruz eski konulardan.
babaanneye de laf söyleyemiyorsunuz ne sen ne eşin.

İşte hatanın büyüğü eşinizde ve tabiki birlikte oturmanızında etkisi çok dediğim gibi açık açık konuşucaksınız ama yazdıklarınızdan çok baskın bir tarafınız yok gibi geldi bana

Onlarada ediyor canim merak etme :) onlara edince daha cocuk ne anlar oluyor bize edince guluyorlar esimde bu sacmaliga son vermiyor cok yuz veriyor.. yeni yeni ogluma unutturdum kufur etmeyi afedersin anani ..... diyordu co sukur unuttu simdilik ins bidaha alistirmazlar.. susmazsam evde cok buyuk kavga cikar ne yapcam sasirdimki tatli dillede birsey soylenmiyor cok geri kafalilar..

Ahh canım keşke tek derdin bu olsa.. sen o evden çıkmalısın. Boşanamıyorsun bari bi tek kocanın kahrını çek, 7 sülalesinin değil..

Şöyle bir öneri sunsam sana.. ailen bir gün size oturmaya gelse, malum annene de hasretsin. Biraz onlardq ağırlık koysalar olaya.. biraz rahatlarsın. Senin için dua ediyorum canım

Çocuğun aklını karistirinca ellerine ne geçiyor anlamıyorum.. yazık çocuga.. oğlunuzun iyiliği için hep yanında olun bol bol oyun oynayin.. siz ev işi yaparken onlar için arkadaşı oluyor muhtemelen.. Çocuklar fayda ilişkisi kurar.. sizi sevmediğini düşünmeyin bu günler de geçecek.. siz annesiniz gamze dese de değişmez bir bağ bu.. arkadaslarin dediği gibi kimin kim olduğunu siz de vurgulayin..

Off sıkıntı büyük sizde taktik falan bendece işe yaramaz çünkü kaynanadan önce eşiniz sizi dinlemiyor gibi bencede tek çare ayrı ev o da mümklün değil diyorsunuz zor işiniz

şaka yapıyorsun değil mi? bu forum sayesinde şiddet yanlısı oldum ben o an kvalideni de kbiraderini de döverdim. ne kadar suskun bir kocan var, bir cinnet her şeyi çözer. bari cinneti geçir sen çöz sorununu. Allah yardımcın olsun valla ben burada sinirlendim..

Son düzenleme:
hok canim baskin tarafim yok benim pasif biriyim ailenin icinde kimseye sesim cikmaz... daha dogrusu cikamaz esim ses etmese dize getiririm hepsini ama ben kotu olurum onlar iyi olur herzaman oldugu gbi. ayri eve cikmayi cok istiyorum ama esim anneci biri oldugu icin birakamiyor ailesini boyle giderse bosancam ailesiyle kalsin

ay ben korkuyorum şimdi hamileyim çocuğuma kaynanam bakicak.. ama hiç teslim etmek istemiyorumm

Malesef size taktik maktik olmaz kocan anne deme diye uyarmana sinirleniyor sen ne yapabilirsin tek bir konu da ağzını acamiyorsun ne taktiği ne planı

Bu kadar pasifligi kaldiramiyorum burada bir kadinin kaynanasi kadinin bebeğini emzirmeye kalkmıştı iğrenç
Ya ayri eve cikarsin çocuğunu sana alistirirsin ya herkesin onunde açık açık o senin babaannen benim senin annen diye uyarirsin ya çocuğun senin annesi olduğunun 18 yasina gelince falan farkina varır aranızda hep uçurum olur
Artik kendi çocuğunuza da sahip cikamayacaksaniz

sorun kayınvalide falan değil.sorun eşin.o böyle davrandığı sürece bu iş çözülmez.taktik falan işe yaramaz.
birbirlerine nasıl konuşuyorlar ki evde çocuk öyle bir küfür öğreniyor.anlam veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…