- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
benimki o kadar degil canim ya abi abla diyo yabancilarao yaşta öyle oluyorlar ama babaanne öyle demesini destekliyorsa iyice pekişir, o yaşlarda oğlum market kasalarındaki kızlara bile anne diyordu, erkeklerede baba diyordu yabancılarla konuşurken
korunuyorum artikIkinciyi yapmam diyosunda sen korunmuyordun bile, ikinci her an olabilir.
Nasıl bu kadar pasif, nasıl bu kadar edilgen kalabiliyorsunuz?
Niçin hiç sesiniz çıkmıyor, 3 senede bu çocuk kvnize anne diyene kadar, hastanede millet kvnizi çocuğun annesi bilecek kadar nasıl silik durabildiniz? Bu tip konularda kvlere sinir olurdum ama şu konuda nedense sizin bu kaybeden tribiniz asabımı bozdu. Bu ne eziklik ya.
bende bogcam canim az kaldi hemde birini degil hepsini birden.Benim kv kizimi çocugum cocugum diye seviyor bende bi gun patliycam bakalim ne zaman.halbuki dogunca kuvezde yatti yavrum ben hastanede aramadi bile nasil oldunuz gecmis olsun diye.
Ben kesin herhalde bogardim kv yi senin durumunda olsam.
benimki o kadar degil canim ya abi abla diyo yabancilara
korunuyorum artik
Ya ben biktim artik bu babaannelerin anneleri kiskanmasindan biktim artik yaa bende ayni seyi yasadim ama benm.durumum.daha beterdi bana yenge dedirttiler cocuguma. Herkes yerini bilsin yaaa gunah vallaSelam arkadaşlar.. 2 buçuk yaşında oğlum var eşimin ailesiyle birlikte oturuyorum 4 senedir ve oğlum babaannesine dedesine amcalarına cok düşkün.. kv oğlumu torunu gibi değilde kendi oğlu gibi seviyor kendi doğurmuş gibi.. benden uzaklaştırıyor oglumu bana anne demesini istemiyor. mesela bişey veriyor eline git şunu gamzeye götür gamzeye ver falan diyor.. kendiside anne kurban falan diyo oğluma işte sen kimin oğlusun diyo oğlumda annenin oğluyum diyor ona sürekli anne diyor bana gamze... ilk başlarda küçük diye ciddiye almadım ev kalabalık herkes adımla cağırıyor beni diye oda öyle duydugu için adımı söylüyor dedim ama zaman geçtikçe hiç düzelmedi arkadaşlar oğlum 3 yaşına gircek ve bana cok ilgisiz hiç anne demiyor hep ona anne diyor dedesine baba diyoreşimi benden çok seviyor ama bana bi uzak nedenini bilmiyorum gerektiğinden çok birlikte vakit geçirmeye calısıyorum sevgimi gösteriyorum seni seviyorum diyorum.. benimle birlikteyken bana sevgi gösteriyo ama babaannesi çağırdıgı zaman beni unutuyo resmen pabucum dama atılıyor... hastaneye götürdüğümüz zaman benim kucağıma hiç gelmiyor vs başka bir yere. herkes beni ablası onu annesi sanıyor.. bişey verirken al annesi şöyle yap annesi falan diyolar beni hiç görmüyolar ve cok zoruma gidiyor ne yapmam lazım oglumu kendime alıştırmam için bana taktik verin arkadaşlar..
benim kucagima vermiyor almaya calissamda vermiyor.. hastanede ogluma igne yapacaklardi kaynanam kucaginda cocuk girdi iceri bende oglumun yaninda durim destek olayim istedim ama beni disari cikardilarNe münasebet yahu,
her en olursa olsun annesi olduğunuzu sık sık vurgulayın.
Büyüklerin yanında da yapın çekinmeyin.
Oğlunuz ona anne dediğinde oğlum senin annen benim o babaanen yani babanın annesi deyin.
Sıkılmadan sinirlenmeden her defasında vurgulayın.
Kayınvalidenize de söyleyin, çocuğu yanıltmayalım deyin.
Hastane de herkes onu annesi sanıyorsa sizde annesi benim deyin, ve ne olursa olsun siz kucağınıza alın babanesi değil.
Sizden güç alsın, size dayanasın.
Ya ben biktim artik bu babaannelerin anneleri kiskanmasindan biktim artik yaa bende ayni seyi yasadim ama benm.durumum.daha beterdi bana yenge dedirttiler cocuguma. Herkes yerini bilsin yaaa gunah valla
Sana on kişi yazdı al çocuğunu git. Annenin yanında kal. O adam olamamış kocana da ayrı ev tutmadan gelmiyorum de. Kocanın ailesiyle de görüşme ondan sonra.Ne yapmaliyim.
Sana on kişi yazdı al çocuğunu git. Annenin yanında kal. O adam olamamış kocana da ayrı ev tutmadan gelmiyorum de. Kocanın ailesiyle de görüşme ondan sonra.
abartmamak lazım
oglumda küçükken anneanesine anne derdi, hangi anneni seviyorsun derlerdi hiç adım bile geçmezdi direk annemi söylerdiçalışıyordum ve oglumla annem ilgileniyordu. kendi evimize gidelim derdim ben annemde kalacam derdi ve hiçmi hiç zoruma gitmedi ve oglum şuan 27 yaşında ve bu zamana kadar hiç iletişim sıkıntı olmadı
sıkıntı sizin annenize degilde bence kaynanıza anne demesi, bunu bir düşünün
sanane ablacim sana ne batiyo,? fikir almaktami succc. azar isitmeye gelmedim buraya yeter hos gorulu olun az.Yapmaz bu bisey yapmaz, haftada bi konu acar, ne yapim diye sorar, haaa tamam dur böyle yapim der, demeklede kalir.
soylicem aynen yeter artik.Cocugunla bol eglenceli oyunlu kahkahali vakit gecir. Parka gotur saklambac oynayin vs vs.sizde surekli babanne babanne deyin kv gercekten kotu bi insanmis insan annen der gamze ne ya.esine soyle annesiyle konussun.
Sizinde rahatliginiz bu durumun hosunuza gitmesinin sebebi kv ye degil de annenize anne demesi.abartmamak lazım
oglumda küçükken anneanesine anne derdi, hangi anneni seviyorsun derlerdi hiç adım bile geçmezdi direk annemi söylerdiçalışıyordum ve oglumla annem ilgileniyordu. kendi evimize gidelim derdim ben annemde kalacam derdi ve hiçmi hiç zoruma gitmedi ve oglum şuan 27 yaşında ve bu zamana kadar hiç iletişim sıkıntı olmadı, annem rahmetli oldu ama oglum onu anarken falan hep annem der
sıkıntı sizin annenize degilde bence kaynanıza anne demesi, bunu bir düşünün
tamam canimSana psikolojik baskı yapıyor kv senin çocugunu senden uzaklaştırıyor sinsice kıskandığı için sen üzülesin diye sesin sustukça dahada artıratacaktır bu edepsizliklerini ben olsam kv alır karşıma konuşurdum maksadın ne neden sen benim çocuğumuza biz annesi babası değilinmişiz gibi öğretiyorsun sen onun babasının nnesisin çocuğumun annesi asla olamazsın bunu böyle bil diye konuş kocanlada konuşun
Cok şükür kurtuldum.o lanet aileden cocuga yengen o dediklerinde üzülürdu gozume bakardı simdi Bosandim evladim rhaat rahat anne de diyor ozguruzyok artık ya bunu ilk defa duyuyorum bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?