Oğlum babaannesine Anne diyor?

Ne yapmaliyim.

Ya ben biktim artik bu babaannelerin anneleri kiskanmasindan biktim artik yaa bende ayni seyi yasadim ama benm.durumum.daha beterdi bana yenge dedirttiler cocuguma. Herkes yerini bilsin yaaa gunah valla

abartmamak lazım

oglumda küçükken anneanesine anne derdi, hangi anneni seviyorsun derlerdi hiç adım bile geçmezdi direk annemi söylerdi çalışıyordum ve oglumla annem ilgileniyordu. kendi evimize gidelim derdim ben annemde kalacam derdi ve hiçmi hiç zoruma gitmedi ve oglum şuan 27 yaşında ve bu zamana kadar hiç iletişim sıkıntı olmadı, annem rahmetli oldu ama oglum onu anarken falan hep annem der

sıkıntı sizin annenize degilde bence kaynanıza anne demesi, bunu bir düşünün

benim kucagima vermiyor almaya calissamda vermiyor.. hastanede ogluma igne yapacaklardi kaynanam kucaginda cocuk girdi iceri bende oglumun yaninda durim destek olayim istedim ama beni disari cikardilar kapidan cocugumun aglamasini dinledim sadece. kapiya cikti oglum agliyordu kucagima almaya calistim cektim vermedi yinede zamaninda cok taviz verdim gercektende

Sana on kişi yazdı al çocuğunu git. Annenin yanında kal. O adam olamamış kocana da ayrı ev tutmadan gelmiyorum de. Kocanın ailesiyle de görüşme ondan sonra.

Yapmaz bu bisey yapmaz, haftada bi konu acar, ne yapim diye sorar, haaa tamam dur böyle yapim der, demeklede kalir.

Cocugunla bol eglenceli oyunlu kahkahali vakit gecir. Parka gotur saklambac oynayin vs vs.sizde surekli babanne babanne deyin kv gercekten kotu bi insanmis insan annen der gamze ne ya.esine soyle annesiyle konussun.

Canim senin annene anne demis herhalde kaynanana degil. benim anneme ananne diyor bu normal cunk annem kendine alistirmadi hic nirmal ananne gibi sevdi torununu ama kv ole deil dogdugundan beri annesi o oldugunu saniyor sen kimin oglusun diyor surekli ve gozumun icine baka baka !!! bende haliyle moralim bozuluyor agliyorum odamda. sonra cagiriyo yanimda otur iceriye kacma diyor o senin cocugun daha kucuk ne anlar diyo anasi sensin diyor ilk once yapiyo sinir ediyo sonra ustune cikiyor neden blmiyorum esime sikayet etmemdenmi korkuyor ne

Sana psikolojik baskı yapıyor kv senin çocugunu senden uzaklaştırıyor sinsice kıskandığı için sen üzülesin diye sen sustukça dahada artıratacaktır bu edepsizliklerini ben olsam kv alır karşıma konuşurdum maksadın ne neden sen benim çocuğumuza biz annesi babası değilinmişiz gibi öğretiyorsun sen onun babasının nnesisin çocuğumun annesi asla olamazsın bunu böyle bil diye konuş kocanlada konuşun

Sizinde rahatliginiz bu durumun hosunuza gitmesinin sebebi kv ye degil de annenize anne demesi.

tamam canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…