Oğlum babaannesine Anne diyor?

şaka yapıyorsun değil mi? bu forum sayesinde şiddet yanlısı oldum ben o an kvalideni de kbiraderini de döverdim. bir cinnet ne kadar suskun bir kocan var, bir cinnet her şeyi çözer. bari cinneti geçir sen çöz sorununu. Allah yardımcın olsun valla ben burada sinirlendim..

Valla keske siz gelip bana yardimci olsaniz :) cok cekingenim cesaret edemiyorum birsey yapmaya.. hele kucuk kaynimi dovmeyi okadar cok istiyorumki :Ddaha annesi el kaldirmiyor simartiyor ben ne yapayim anasina agzina geleni soyluyo bizim yanimizda anasina kufur ediyor utanmaz o bas edemiyor ben nasil edeyimki.... cinnet gelse keske ahhh ah okadar cok istiyorumki hepsine agzinin payini vermeyi :) ama olmuyor kotu konusunca haksiz durumuna dusuyorum... cok degersiz bi insanim ben esim bile deger vermiyorki bazen kadin oldugumu unutuyorum :(

hok canim baskin tarafim yok benim pasif biriyim ailenin icinde :KK43: kimseye sesim cikmaz... daha dogrusu cikamaz esim ses etmese dize getiririm hepsini ama ben kotu olurum onlar iyi olur herzaman oldugu gbi. ayri eve cikmayi cok istiyorum ama esim anneci biri oldugu icin birakamiyor ailesini boyle giderse bosancam ailesiyle kalsin

Çok üzülüyorum böyle sezsiz kadınları böyle eziyorlarya sana tavsiyem eşinle konuş tavrını koy ailen arkanda ise al çocuğunu çık koca peşinden gelirse gelsin gelmezse kendi bilir çocuğa küfür öğretmekte ne allah aşkına şimdi küçük aklı ermez demesin kimse o çocuk böyle giderse hep babanneye yakın olucak sana uzak

Valla keske siz gelip bana yardimci olsaniz :) cok cekingenim cesaret edemiyorum birsey yapmaya.. hele kucuk kaynimi dovmeyi okadar cok istiyorumki :KK70:daha annesi el kaldirmiyor simartiyor ben ne yapayim anasina agzina geleni soyluyo bizim yanimizda anasina kufur ediyor utanmaz o bas edemiyor ben nasil edeyimki.... cinnet gelse keske ahhh ah okadar cok istiyorumki hepsine agzinin payini vermeyi :) ama olmuyor kotu konusunca haksiz durumuna dusuyorum... cok degersiz bi insanim ben esim bile deger vermiyorki bazen kadin oldugumu unutuyorum :KK43:
nasıl bu kadar değersiz hissedersin kendini.evlenmeden önce aynı evde yaşamayı sen mi kabul ettin?
ya da flört döneminiz nasıldı?bu adam sonradan mı bu kadar değişti?ilk başta da böylemiydi?

Valla keske siz gelip bana yardimci olsaniz :) cok cekingenim cesaret edemiyorum birsey yapmaya.. hele kucuk kaynimi dovmeyi okadar cok istiyorumki :KK70:daha annesi el kaldirmiyor simartiyor ben ne yapayim anasina agzina geleni soyluyo bizim yanimizda anasina kufur ediyor utanmaz o bas edemiyor ben nasil edeyimki.... cinnet gelse keske ahhh ah okadar cok istiyorumki hepsine agzinin payini vermeyi :) ama olmuyor kotu konusunca haksiz durumuna dusuyorum... cok degersiz bi insanim ben esim bile deger vermiyorki bazen kadin oldugumu unutuyorum :KK43:
Al bir gun sende küçük kayninin anasina küfür et bir sey söylerlerse anlamazliga vur canım ne var bunda hep birbirimize söylemiyor muyuz diye soyle

nasıl bu kadar değersiz hissedersin kendini.evlenmeden önce aynı evde yaşamayı sen mi kabul ettin?
ya da flört döneminiz nasıldı?bu adam sonradan mı bu kadar değişti?ilk başta da böylemiydi?
sonradan degisti canim ev isini ben kabul ettim cunku yasim kucuktu hic bisey bilmezdim ne temizlik ne yemek kaynanam ogretir diye kabul ettim etmez olaydim. birde kacarak evlendim bu yuzdende deger verilmiyo bana :(

ay ben korkuyorum şimdi hamileyim çocuğuma kaynanam bakicak.. ama hiç teslim etmek istemiyorumm:KK43:

Kesinlikle baştan konuşun ve tavrınızı koyun yoksa önünü alamazsınız ben öyle yaptım tabi en büyük şansım eşim o hep arka çıktı bana zaten kayınvalde dişli olduğumu biliyor birde bizim aramızda hep mesafe var yani öyle mıcık mıcık olamadık kayınvaldemle bu da etkili oldu sanırım.

o zaman bunu okuyan yaşı küçük kızlara ders olsun bu konu.
28 yaşında evlendim.ne yemek bilirdim ne başka bir şey.2 yıl oldu evleneli.şimdi anneme yemek tarifi veriyorum.
ev ev üzerine olmaz.ne zaman değiştireceğiz millet olarak bu anlayışı bilmiyorum.yemek bilmeyen insanlar aç kalmıyorlar.herkes anlasın artık bunu

O evde ciddi gerilim çıkarırdım heralde. Kedimi bile zor paylaşıyorum. Evlat bu!

Aynen canim herseyimi paylasirim ama konu cocugum olunca zoruma cok gidiyor sinirden agliyorum bazen :( bazen odadan cikarasim gelmiyo bir gorsen odadan cikinca kucaklarina oyle bir atliyorki sanki 1 sene gorusmemisler gibi :(

kv ogluma annem annem diye sesleniyorsu daha 10 15 günlükkrn .anne sen onun annesi degilsin onun anneai benim dedim .babannem de dedim . ve birkaç defada uyardım şükür vazgecti bi defada dedesi babam dedi eşini tenbihlemiştim direk uyardık. smdide kendi annem abimin ogluna ve benim ogluma annem diyor kac defa uyardım anlamıyor. anne desin nolucakki diyor. kzııyorum . gerci yiğenim babaanne diyor ona .
Allah göstermesin ama ben olsam o kv nize babanne diyeceksininiz dedeyede dedem diyeceksiniz dersin ortalıgı yıkardım aglardım ki aglanacak mevzu bana demiyor siz alıstırdınız diye . çocuk ögrenmek istese bile bu gidişle ögrenemez.

Benim kv kizimi çocugum cocugum diye seviyor bende bi gun patliycam bakalim ne zaman.halbuki dogunca kuvezde yatti yavrum ben hastanede aramadi bile nasil oldunuz gecmis olsun diye.
Ben kesin herhalde bogardim kv yi senin durumunda olsam.

Aynen canim herseyimi paylasirim ama konu cocugum olunca zoruma cok gidiyor sinirden agliyorum bazen :KK43: bazen odadan cikarasim gelmiyo bir gorsen odadan cikinca kucaklarina oyle bir atliyorki sanki 1 sene gorusmemisler gibi :KK43:
atlıyor cünkü alısmıs ilgilerine bende kısa süre kv lerde kalıyorum 3 aylık aglıyor pusette al kucaga diye kayınbaba alacaktı hayır baba alma ben alacagım dedim yerine oturdu tekrar sizden cok sevmelerine izin vermeyin

o zaman bunu okuyan yaşı küçük kızlara ders olsun bu konu.
28 yaşında evlendim.ne yemek bilirdim ne başka bir şey.2 yıl oldu evleneli.şimdi anneme yemek tarifi veriyorum.
ev ev üzerine olmaz.ne zaman değiştireceğiz millet olarak bu anlayışı bilmiyorum.yemek bilmeyen insanlar aç kalmıyorlar.herkes anlasın artık bunu

Gercekten yuva ustune yuva kurulmazmis bi mutlu gunumuz yok.. rahatca gezemeyiz arkamizdan bakarlar heleki eltim camdan bizi izler... istedigim yemegi yapamam emir verirler bugun su su yapilcak diye.. istedigim saatte kalkamam istedigim gun temizlik yapamam... karisirlar hep ve esim hep susarrrrrr

Kesinlikle baştan konuşun ve tavrınızı koyun yoksa önünü alamazsınız ben öyle yaptım tabi en büyük şansım eşim o hep arka çıktı bana zaten kayınvalde dişli olduğumu biliyor birde bizim aramızda hep mesafe var yani öyle mıcık mıcık olamadık kayınvaldemle bu da etkili oldu sanırım.
görümcem doğunca hemen bakicam dedi
bende 4 ay ben bakayim gerisi sen bakarsin dedim oda yetmiycek sanki
evimde kendim bakip büyütmek.
hergün misafir gelicek bebek görmeye.. hiç gelmese daha iyi diyorum.
eşime ben kendim büyütmek istiyorum dedim tamam diyo ama yinede beni rahat vermezler kalpleri kırmamak için ne demeliyim ya:KK43:
bide bebek olunca beni ayrı tutacakmiş misafirlerden.. ben ayrı tutmak istemiyorum yaaaaa:mad:

Selam arkadaşlar.. 2 buçuk yaşında oğlum var eşimin ailesiyle birlikte oturuyorum 4 senedir ve oğlum babaannesine dedesine amcalarına cok düşkün.. kv oğlumu torunu gibi değilde kendi oğlu gibi seviyor kendi doğurmuş gibi.. benden uzaklaştırıyor oglumu bana anne demesini istemiyor. mesela bişey veriyor eline git şunu gamzeye götür gamzeye ver falan diyor.. kendiside anne kurban falan diyo oğluma işte sen kimin oğlusun diyo oğlumda annenin oğluyum diyor ona sürekli anne diyor bana gamze... ilk başlarda küçük diye ciddiye almadım ev kalabalık herkes adımla cağırıyor beni diye oda öyle duydugu için adımı söylüyor dedim ama zaman geçtikçe hiç düzelmedi arkadaşlar oğlum 3 yaşına gircek ve bana cok ilgisiz hiç anne demiyor hep ona anne diyor dedesine baba diyor :KK43: eşimi benden çok seviyor ama bana bi uzak nedenini bilmiyorum gerektiğinden çok birlikte vakit geçirmeye calısıyorum sevgimi gösteriyorum seni seviyorum diyorum.. benimle birlikteyken bana sevgi gösteriyo ama babaannesi çağırdıgı zaman beni unutuyo resmen pabucum dama atılıyor... hastaneye götürdüğümüz zaman benim kucağıma hiç gelmiyor vs başka bir yere. herkes beni ablası onu annesi sanıyor.. bişey verirken al annesi şöyle yap annesi falan diyolar beni hiç görmüyolar ve cok zoruma gidiyor ne yapmam lazım oglumu kendime alıştırmam için bana taktik verin arkadaşlar.. :KK43:

o yaşta öyle oluyorlar ama babaanne öyle demesini destekliyorsa iyice pekişir, o yaşlarda oğlum market kasalarındaki kızlara bile anne diyordu, erkeklerede baba diyordu yabancılarla konuşurken:KK53::KK53:

atlıyor cünkü alısmıs ilgilerine bende kısa süre kv lerde kalıyorum 3 aylık aglıyor pusette al kucaga diye kayınbaba alacaktı hayır baba alma ben alacagım dedim yerine oturdu tekrar sizden cok sevmelerine izin vermeyin
kaynatamda bi cins zaten onu hic soylemiyorum bileee.. gezmeye ciksak cocugun arabasini hep o surer benim elime asla vermez tam kucagima alicakken hemen atlar ben alirim der arabayi surup yorulur kaynanama verir ama bi kere o araba benim elime gelmez cok koyuyo inaninki..

Nasıl bu kadar pasif, nasıl bu kadar edilgen kalabiliyorsunuz?
Niçin hiç sesiniz çıkmıyor, 3 senede bu çocuk kvnize anne diyene kadar, hastanede millet kvnizi çocuğun annesi bilecek kadar nasıl silik durabildiniz? Bu tip konularda kvlere sinir olurdum ama şu konuda nedense sizin bu kaybeden tribiniz asabımı bozdu. Bu ne eziklik ya.

Yeri geliyor bende agliyorum canim cok kotu bi durum bilseydim ayri eve cikmadan cocuk yapmazdim dicem ama ayri evede cikma durumumuz yok... ikinciyi yapmam en azindan :KK43: zaten kaynanam diyor ilk cocugunuz benim diyor ikincisini alin napiyosaniz yapin diyor cok can skici

Ikinciyi yapmam diyosunda sen korunmuyordun bile, ikinci her an olabilir.

Back
X