- 24 Ekim 2016
- 611
- 511
- 103
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
O evde ciddi gerilim çıkarırdım heralde. Kedimi bile zor paylaşıyorum. Evlat bu!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaka yapıyorsun değil mi? bu forum sayesinde şiddet yanlısı oldum ben o an kvalideni de kbiraderini de döverdim. bir cinnet ne kadar suskun bir kocan var, bir cinnet her şeyi çözer. bari cinneti geçir sen çöz sorununu. Allah yardımcın olsun valla ben burada sinirlendim..
hok canim baskin tarafim yok benim pasif biriyim ailenin icindekimseye sesim cikmaz... daha dogrusu cikamaz esim ses etmese dize getiririm hepsini ama ben kotu olurum onlar iyi olur herzaman oldugu gbi. ayri eve cikmayi cok istiyorum ama esim anneci biri oldugu icin birakamiyor ailesini boyle giderse bosancam ailesiyle kalsin
nasıl bu kadar değersiz hissedersin kendini.evlenmeden önce aynı evde yaşamayı sen mi kabul ettin?Valla keske siz gelip bana yardimci olsaniz :) cok cekingenim cesaret edemiyorum birsey yapmaya.. hele kucuk kaynimi dovmeyi okadar cok istiyorumkidaha annesi el kaldirmiyor simartiyor ben ne yapayim anasina agzina geleni soyluyo bizim yanimizda anasina kufur ediyor utanmaz o bas edemiyor ben nasil edeyimki.... cinnet gelse keske ahhh ah okadar cok istiyorumki hepsine agzinin payini vermeyi :) ama olmuyor kotu konusunca haksiz durumuna dusuyorum... cok degersiz bi insanim ben esim bile deger vermiyorki bazen kadin oldugumu unutuyorum
![]()
insallahhhAyrı ev, ayrı ev, ayrı ev.
Al bir gun sende küçük kayninin anasina küfür et bir sey söylerlerse anlamazliga vur canım ne var bunda hep birbirimize söylemiyor muyuz diye soyleValla keske siz gelip bana yardimci olsaniz :) cok cekingenim cesaret edemiyorum birsey yapmaya.. hele kucuk kaynimi dovmeyi okadar cok istiyorumkidaha annesi el kaldirmiyor simartiyor ben ne yapayim anasina agzina geleni soyluyo bizim yanimizda anasina kufur ediyor utanmaz o bas edemiyor ben nasil edeyimki.... cinnet gelse keske ahhh ah okadar cok istiyorumki hepsine agzinin payini vermeyi :) ama olmuyor kotu konusunca haksiz durumuna dusuyorum... cok degersiz bi insanim ben esim bile deger vermiyorki bazen kadin oldugumu unutuyorum
![]()
sonradan degisti canim ev isini ben kabul ettim cunku yasim kucuktu hic bisey bilmezdim ne temizlik ne yemek kaynanam ogretir diye kabul ettim etmez olaydim. birde kacarak evlendim bu yuzdende deger verilmiyo bananasıl bu kadar değersiz hissedersin kendini.evlenmeden önce aynı evde yaşamayı sen mi kabul ettin?
ya da flört döneminiz nasıldı?bu adam sonradan mı bu kadar değişti?ilk başta da böylemiydi?
ay ben korkuyorum şimdi hamileyim çocuğuma kaynanam bakicak.. ama hiç teslim etmek istemiyorumm![]()
Al bir gun sende küçük kayninin anasina küfür et bir sey söylerlerse anlamazliga vur canım ne var bunda hep birbirimize söylemiyor muyuz diye soyle
O evde ciddi gerilim çıkarırdım heralde. Kedimi bile zor paylaşıyorum. Evlat bu!
atlıyor cünkü alısmıs ilgilerine bende kısa süre kv lerde kalıyorum 3 aylık aglıyor pusette al kucaga diye kayınbaba alacaktı hayır baba alma ben alacagım dedim yerine oturdu tekrar sizden cok sevmelerine izin vermeyinAynen canim herseyimi paylasirim ama konu cocugum olunca zoruma cok gidiyor sinirden agliyorum bazenbazen odadan cikarasim gelmiyo bir gorsen odadan cikinca kucaklarina oyle bir atliyorki sanki 1 sene gorusmemisler gibi
![]()
o zaman bunu okuyan yaşı küçük kızlara ders olsun bu konu.
28 yaşında evlendim.ne yemek bilirdim ne başka bir şey.2 yıl oldu evleneli.şimdi anneme yemek tarifi veriyorum.
ev ev üzerine olmaz.ne zaman değiştireceğiz millet olarak bu anlayışı bilmiyorum.yemek bilmeyen insanlar aç kalmıyorlar.herkes anlasın artık bunu
görümcem doğunca hemen bakicam dediKesinlikle baştan konuşun ve tavrınızı koyun yoksa önünü alamazsınız ben öyle yaptım tabi en büyük şansım eşim o hep arka çıktı bana zaten kayınvalde dişli olduğumu biliyor birde bizim aramızda hep mesafe var yani öyle mıcık mıcık olamadık kayınvaldemle bu da etkili oldu sanırım.
Selam arkadaşlar.. 2 buçuk yaşında oğlum var eşimin ailesiyle birlikte oturuyorum 4 senedir ve oğlum babaannesine dedesine amcalarına cok düşkün.. kv oğlumu torunu gibi değilde kendi oğlu gibi seviyor kendi doğurmuş gibi.. benden uzaklaştırıyor oglumu bana anne demesini istemiyor. mesela bişey veriyor eline git şunu gamzeye götür gamzeye ver falan diyor.. kendiside anne kurban falan diyo oğluma işte sen kimin oğlusun diyo oğlumda annenin oğluyum diyor ona sürekli anne diyor bana gamze... ilk başlarda küçük diye ciddiye almadım ev kalabalık herkes adımla cağırıyor beni diye oda öyle duydugu için adımı söylüyor dedim ama zaman geçtikçe hiç düzelmedi arkadaşlar oğlum 3 yaşına gircek ve bana cok ilgisiz hiç anne demiyor hep ona anne diyor dedesine baba diyoreşimi benden çok seviyor ama bana bi uzak nedenini bilmiyorum gerektiğinden çok birlikte vakit geçirmeye calısıyorum sevgimi gösteriyorum seni seviyorum diyorum.. benimle birlikteyken bana sevgi gösteriyo ama babaannesi çağırdıgı zaman beni unutuyo resmen pabucum dama atılıyor... hastaneye götürdüğümüz zaman benim kucağıma hiç gelmiyor vs başka bir yere. herkes beni ablası onu annesi sanıyor.. bişey verirken al annesi şöyle yap annesi falan diyolar beni hiç görmüyolar ve cok zoruma gidiyor ne yapmam lazım oglumu kendime alıştırmam için bana taktik verin arkadaşlar..
![]()
kaynatamda bi cins zaten onu hic soylemiyorum bileee.. gezmeye ciksak cocugun arabasini hep o surer benim elime asla vermez tam kucagima alicakken hemen atlar ben alirim der arabayi surup yorulur kaynanama verir ama bi kere o araba benim elime gelmez cok koyuyo inaninki..atlıyor cünkü alısmıs ilgilerine bende kısa süre kv lerde kalıyorum 3 aylık aglıyor pusette al kucaga diye kayınbaba alacaktı hayır baba alma ben alacagım dedim yerine oturdu tekrar sizden cok sevmelerine izin vermeyin
Yeri geliyor bende agliyorum canim cok kotu bi durum bilseydim ayri eve cikmadan cocuk yapmazdim dicem ama ayri evede cikma durumumuz yok... ikinciyi yapmam en azindanzaten kaynanam diyor ilk cocugunuz benim diyor ikincisini alin napiyosaniz yapin diyor cok can skici