- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Benim de oğlum 6 aylikken düşmüştü nasılsa donemiyor birsey olmaz diye yatağıma yatirmistim. Cok vicdan azabi cekmisim hala hala cekerim sukret bisey olmadi bundan sonra daha dikkat et asil sonrasi önemli gecmis olsun..Arkadaşlar çok Üzgünüm 2 gündür Ağlıyorum.6 aylık oğlumu pazartesi günü eltimin kızı bazasına yatırmış o da dönünce bazadan düştü küt diye bi ses ve arkasından ağlamalar başını vurdu hemen acile götürdük doktor kontrol etti başından şu an tomografiye gerek yok kusarsa hemen getir 8 saat uyutma dedi rabbime çok şükür herhangi bi belirti olmadı ama düştüğünden beri huysuz ben çok Üzgünüm çoook
Evet kurban olduğum Rabbim korumuş yoksa... Neyse bunada şükürbenım kızımda 3 hafta üst üste düştü örümcek içindeydi çok şükür hiç birşey olmadı şimdi 9 yaşında ,
melekler koruyor onları , allah korusun hepsini
Saol cnm çok üzgünüm çokBenim de oğlum 6 aylikken düşmüştü nasılsa donemiyor birsey olmaz diye yatağıma yatirmistim. Cok vicdan azabi cekmisim hala hala cekerim sukret bisey olmadi bundan sonra daha dikkat et asil sonrasi önemli gecmis olsun..
siz yokmuydunuz ki
eltinizin kızı
Allah bağışlasın... inşaallah bişey olmazHiç korkma.Allah korusun bir şey olsa çoktan belirtisi olurdu.Benimde kızım bebekken bazalı yataktan düştü.O sesi hala unutamam.Melekler koruyor yavruları.Geçmiş olsun üzülme artık.Bak benimki kocaman oldu hala düşüyor."Anneee yine düştüm" deyip geri yatıyor sonrasında:)
Ben de çok kızdım ben o ara Diğer çocuğum ağladığı için onla ilgileniyodum amq bu durumlar saniyelik oluyo maalesef o sesi duyunca ciğerim yandı ama çok geçELtinizin kizi kac yasinda? Bebeginizi neden o yatiriyor? Siz nerdeydiniz? Eltinizin kizinda hic akil fikir beyin yok mu 6 aylik cocugun donebilecegini bilmeyecek yasta mi?
sordum cevap bekliyorum bende?ELtinizin kizi kac yasinda? Bebeginizi neden o yatiriyor? Siz nerdeydiniz? Eltinizin kizinda hic akil fikir beyin yok mu 6 aylik cocugun donebilecegini bilmeyecek yasta mi?
Diger cocuguyla ilgileniyormus. Ama elti kizi kac yasinda o kisimi bekliyorum ben desordum cevap bekliyorum bende?
çünkü annelik ihmal edilmeye gelmez
Geçmiş olsun. Çarptığı yer şiştiyse orası acıyordur ondan huysuzdur annesi.Arkadaşlar çok Üzgünüm 2 gündür Ağlıyorum.6 aylık oğlumu pazartesi günü eltimin kızı bazasına yatırmış o da dönünce bazadan düştü küt diye bi ses ve arkasından ağlamalar başını vurdu hemen acile götürdük doktor kontrol etti başından şu an tomografiye gerek yok kusarsa hemen getir 8 saat uyutma dedi rabbime çok şükür herhangi bi belirti olmadı ama düştüğünden beri huysuz ben çok Üzgünüm çoook
Anliyorum. Eltinizin kizi cok mu kucuk? Cocuga cocuk emanet etmemek lazim, veya suursuzun teki. Bazaya yatirilinca kenarlara minder yastik konur,yere bir battaniye serilir yaniBen de çok kızdım ben o ara Diğer çocuğum ağladığı için onla ilgileniyodum amq bu durumlar saniyelik oluyo maalesef o sesi duyunca ciğerim yandı ama çok geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?