Oğlum bazadan düştü

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
37
Arkadaşlar çok Üzgünüm 2 gündür Ağlıyorum. 6 aylık oğlumu pazartesi günü eltimin kızı bazasına yatırmış o da dönünce bazadan düştü küt diye bi ses ve arkasından ağlamalar başını vurdu hemen acile götürdük doktor kontrol etti başından şu an tomografiye gerek yok kusarsa hemen getir 8 saat uyutma dedi rabbime çok şükür herhangi bi belirti olmadı ama düştüğünden beri huysuz ben çok Üzgünüm çoook

Allah korumuş canım üzülme çocuk bu yeğenlerimden biri de öyle koltuktan düştü diğeri yanan sobayı kucakladı. Geçiyor Allah beterinden korusun.

Benim de oğlum 6 aylikken düşmüştü nasılsa donemiyor birsey olmaz diye yatağıma yatirmistim. Cok vicdan azabi cekmisim hala hala cekerim sukret bisey olmadi bundan sonra daha dikkat et asil sonrasi önemli gecmis olsun..

Hiç korkma.Allah korusun bir şey olsa çoktan belirtisi olurdu.Benimde kızım bebekken bazalı yataktan düştü.O sesi hala unutamam.Melekler koruyor yavruları.Geçmiş olsun üzülme artık.Bak benimki kocaman oldu hala düşüyor."Anneee yine düştüm" deyip geri yatıyor sonrasında:)

ELtinizin kizi kac yasinda? Bebeginizi neden o yatiriyor? Siz nerdeydiniz? Eltinizin kizinda hic akil fikir beyin yok mu 6 aylik cocugun donebilecegini bilmeyecek yasta mi?
Ben de çok kızdım ben o ara Diğer çocuğum ağladığı için onla ilgileniyodum amq bu durumlar saniyelik oluyo maalesef o sesi duyunca ciğerim yandı ama çok geç

Geçmiş olsun. Çarptığı yer şiştiyse orası acıyordur ondan huysuzdur annesi.

yaaa 1 saniyelik işte... çook geçmiş olsun canı acıyordur ondan huysuzdur Allah kolaylık versin size....

Ben de çok kızdım ben o ara Diğer çocuğum ağladığı için onla ilgileniyodum amq bu durumlar saniyelik oluyo maalesef o sesi duyunca ciğerim yandı ama çok geç
Anliyorum. Eltinizin kizi cok mu kucuk? Cocuga cocuk emanet etmemek lazim, veya suursuzun teki. Bazaya yatirilinca kenarlara minder yastik konur,yere bir battaniye serilir yani

Kızım 4-5 aylıktı.
Bir türlü uyutamadım yanıma aldım, düşmesin diye eşimle aramıza. Eşim sabah namazı için kalkmış haliyle bebeği fark etmemiş.
Ben çok kötü bir rüya görüyordum Allah korusun, eve silahla saldırılıyor kızımın yüzüne mermi geliyor v.s.
Tam o sırada güm diye bir sese uyandım yatağın ortasına oturup çığlık çığlığa saçlarımı yolmaya başladım.
Bebeğim yerde ama alamıyorum. Eşim koşarak geldi ne oldu diyor anlatamıyorum, zor bela "yerde" dedim.
Eşim hemen kaldırdı, beni sakinleştirdi, kızımı emzirdim ama yaşadığım korkuyu anlatmam mümkün değil.
Normalde çok fevri bir insan değilimdir, soğuk kanlı yaklaşırım ama rüyanın da etkisiyle çok fena olmuştum.
Şimdi 5,5 yaşında yatağını değiştirdik ilk günler 2 defa düştü, şimdi daldan armut düştü deyip kucaklıyoruz.

6 aylık bebek dönmez mi ya döner tabi. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz artık olan olmuş. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…