Oğlum,ben ve çaresizliğimiz...

Gmail04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
27
6
1
38
Merhaba arkadaşlar aslında çok eski kullanıcıyım ancak bu 2.üyeliğim.zamanında da buradan çok destek almistim evli iken..konuya gidiyorum 3 sene evvel boşandim 6 yasinda oğlum ile ailem le yasiyorum.2 seneden fazla oğluma tek baktim kreşdi bakiciydi bir şekilde idare ettim.annemde calişmak zorunda.. Bu süreçte eski eş olacak adam nearadi ne sordu ne bir çift çorap aldi çok Zor günlerdi.. Sabahlar ı 6 da evden cikmam gerektiği için artik oğlumu
aninda tutmam imkansizlasti.babannesin
e yalvardim mecburum arkamda babamda yok oglunuzda sahip cikmadi bana yardim et bak diye.. Sağolsun 1 yila yakindir Babanne bakiyo her hafta sonu gidip alıyorum her rahatsizliginda da kapilarinda biliyorum babasi ilgilenmiyor diye hereksigini alip her anne gibi içim yana yana vedalaşmak zorunda kaliyorum..oğlum da bende çok zorlanıyor uz. Mesele şu oğlum bu sene okula basliyor...birinci siniflar hep öğlen okula gitmek zorunda ...ne annenin ne benim iş saatlerimiz uymuyor..o kadar caresizimki ya ekmeğim ya evladim...babannesinde okula gidecek benim evime 45 dk uzakliktalar...oğlum yalvariyor anne yeter beni yanından ayirma diye..ben napicam ailem dolmuyor...hayat okadar zorki ne yapmaliyim bu sureci nasip asmaliyim..ne yapabilirim ki kizlar varmi bi fikriniz..

Nerde yaşıyorsunuz? Okulların büyük çoğunluğu ayrıldı artık. Çoğu dokuzda başlıyor ilkokıllar. Hala sabah altıda mı çıkıyosunız ona göre yorum yapalım

Bu arada işi bıraksam bana destek olabilecek bir ailem yok.zar zor geçiniyorla..huysuz bir işveren var...izin almak büyük mesele...o babasi olacak vicdansiz 3 senedir mahkemelik nafaka vermiyor...çok zordayim napicam bilemiyorum...dünyanın çivisi cikmiş neye elimi atsam boşa çikiyor...

Kıyamam
Yarı zamanlı etüte verseniz olmaz mı?

Zor bi durum Allah yardımcınız olsun. Nafaka almıyomusunuz sonuçta çocuğu tek başınıza yapmadınız baba olmaktandamı boşanmış sorumsuz eski eşiniz?

Evet sabah 6 da cikiyorum evden..anadolu yakasi İstanbul da yaşıyorum.. Babanne dede ve hayiesirsiz ogulllari ile yasiyorlar

çocuk için çok zor

günümüz şartlarında belki çılgın diyecekler ama ben ilkokuldan önceki sene evde yalnız kaldım

annem babam da vardı ama onlar işe gidince ben evde yalnız kalırdım

tüm gün değil ama ara ara birkaç saat gibi

sonuçta tüm gün olan bir okul bulup sabah uyanınca okula gitmesini akşam çıkışta da bir süre evde konu komşu ile idare etmesini tavsiye edebilirim belki

zira etüt vs diyeceğiz ama maddi durum elvermez gibi duruyor

Ben babaanne yanında kalmasından yana değilim açıkçası eğer maddi durumunuz elveriyosa bi bakıcı abla falan ayarlayın derim hem yarın gün çok cüzzi miktara kabul edenler olur akşam saat kaçta cikiyosunuz sabahtan öğlene kadar bi bakıcı tutun aksamlarida çıkış saatiniz yakinsa bi sorun olmaz çocuğunuzun size ihtiyacı var bence yanınızda olsun okul hayatında ki basarisinida etkiler uzak olmaniz

Etüt nasip olacak ki bilmiyorum...aksam 7 de evde oluyorum..ortam sapikliklar o kadar kötü o kadar yayginki insanlara güvenemiyor insan..nolur dua edin bana Allah kimseyi böyle vicdansiz adamlara denk getirmesini adamin zerre umrunda değil bir baba olarak

Nafaka 3 sene mahkemelik olamaz hanimefendi, hele ki cocugun parasiysa. Mahkeme haciz koyar maasindan kestirir gerekirse. Var mi sabit geliri? Avukatiniz var mi? Iyi bir avukatiniz olsaydi paralari catir catir alirdi. Kocaniz gibi adamlarin! da agzina s..yim ayrica.

Dogru olmadigini biliyorum ama bi arkadasimin esi vefat etmisti onunda sizin gibi ilgilenecek kimsesi yoktu ve ise gitmek zorundaydi oglu annesi ciktiktan sonra kendisi cikip okuldan sonrada kendi eve gwliovanneyi bekliyordu belki zor hatta kotu bi durum ama baskacsecenegi yoktu

Bende boyle biyudum ve hic zor bisey deil annem butun aburcuburumu icecegimi herseyi hazirlardi birakirdi bem kendim kendimle ilgilenirdim neye dokunmamam gerektigini bikirdim zaten tv yi acardim annem gelene kadar oyalanirdim vs bi komsumuz vardi oda arada gelir bakardi sonra sonra oda gelmeemye basladi ... bence konu sahibi de bi komsuyla anlasabilir 2. Sinifa kadar en azindan yarim gun gelir bakar cocuga

Anladığım kadarıyla eski eşiniz de annesinin yanında kalıyor. Yani haftaiçi babayla beraber. Bu adam ordada mı yardım etmiyor ya da çocukla ilgilenmiyor hiç. Çok ilginç. Ne insanlar var

Arkadasimin ogluda boyle buyuyor ilk baslarda uzuluyordum ama simdi masallah diyorum cunku kendi yemegini haxirlayip toplayacak kendi basina idare edecek kabilette

Benim korkum ocak tüp vs gibi tehlikeli seyler yoksa korkulacak biseyvyokta

G Gmail04 bunu deneyebilirsiniz

Yada mahallenizde komsu kizi ev kixi yada ogrenci varsa cuzi bi miktara ilgilenip yada ara ara kontrol edebilir baska cikar yolunuz gorunmuyor cunku Allah yardimxiniz olsun

Evet bak iyi dedin ogrenci de olur mesela universitelerin cocuk gelisiminde ojuyan filan paraya ihtiyaci olanlar olabilir etrafa duyur ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…