Oğlum,ben ve çaresizliğimiz...

babaanne el üstündede baksa çocuk için anne başkadır ne kadar sevsede babaanne dede o onun sevgisini ister, çocuk yeter artik diyorsa içindeki duygular anlaşılmayacak gibi değil,yarim gün okula gidecek bir yarım gün ve siz gelene kadar komşunuza emanet edin ... siz çocuğunuz huzurlu ortamda olsun diye boşanmadniz mi
çok haklısın canım tabiki onun için herşey onsuz yediğim tek bir lokma bile beni huzursuz ediyor çevremdekilere hızla duyuracağım güvenebileceğim biri olursa onu yanımda tutmak için elimden geleni yapacagım :(

Bu arada işi bıraksam bana destek olabilecek bir ailem yok.zar zor geçiniyorla..huysuz bir işveren var...izin almak büyük mesele...o babasi olacak vicdansiz 3 senedir mahkemelik nafaka vermiyor...çok zordayim napicam bilemiyorum...dünyanın çivisi cikmiş neye elimi atsam boşa çikiyor...
Baba çalışıyorsa ve mahkemenin bağladığı nafakayı ödemiyorsa icra yoluyla parayı alabilir hatta hapise bile artırabilirsiniz iyice bir araştırın derim.
Bir hemşire arkadaşım var eşiyle ikisi sabah erken saatte evden çıkıp işe gidiyorlar ve iki çocukları var küçüklüklerinsen beri çocuklara yarım günde olsa apartmandan bir komşu teyzeleri cüzzi miktar para karşılığı çocuklara bakıyor okula yolluyor vs. sizin Çevrenizde böyle biri yokmu acaba?
Bir araştırın derim. Sonuçta parayla yapacak kimse Hayır demez.

Bu arada işi bıraksam bana destek olabilecek bir ailem yok.zar zor geçiniyorla..huysuz bir işveren var...izin almak büyük mesele...o babasi olacak vicdansiz 3 senedir mahkemelik nafaka vermiyor...çok zordayim napicam bilemiyorum...dünyanın çivisi cikmiş neye elimi atsam boşa çikiyor...

Babası olacak erkek müsveddesi maaşlı mı çalışıyor? İcra yolu ile alabilirsin nafakayı. Ne iş yapıyosunuz bilmiyorum ama, yarı zamanlı işler bulabilrsin. Evet belki maaşı olacak fakat en azından çocuğunuzu için bunu yapabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

canım allah kolaylık versın..sana birsey anlatmak ıstıyorum sanırım babanneye vermekle düşünüyorsun.
ben gecen sene calısırken ogluma babannesı bakıyordu cocugum bi gün eve geldıgınde biz birilikte oyun oynarken onu öperken kulak mememı emdı ...dedımkı oglum napıyorsun ,biz ali amcamla oynarken hep yapıyoruz dedi kendısı öz amcası...adam sesız sakın iyi biri ..asla ama asla konduramazsın cocuga bişey yapacagını..es musfettesine anlattım kayınvalıdeye söyledım herkes bana dusman oldu..acaba dedım kendı kendıme ..okadr pisliklerkı tacız onlara normal gelıyor....sonra gördüğüm bırkac seyden sonra (kendı cocugumla ılgılı degıl) emın oldum onun bir pislik olduguna...demem o kı dikkat et..sen babanneyı bırak guvenılır ınsan bul kendın bak...darbeyi nerden alacagımızı bılmıyoruz

arkadaşım benim arkadaşlarımda var. evliler ama eşleri daha uzun süre çalışıo o yüzden çocuk eve gelince 3 den 6 ya kadar yalnız. bi kokusundan rica etti 200 lira sanırım anlaştı komusus göz kulak oldu . onlarında kimsesi yok akraba vs. taciz olduktan.sonra Allah korusun Babanne ye gelen bi akrabada yapabilir o sıkıntı her zaman olacak. ne ki 1 yıl geçince taciz sorunu çözülecek mi hayir. asıl o zaman daha kötü. Çocuk okuldan arkadaslrindan.ayrılacak semt değiştirecek vs. en azından senin yanında bi okula alissin.şimdiden. Ama duymuyorsun kitamam baba ilgisiz durumun çok sıkıntılı yardım iste canım çok zor ama.çocukların için rica et . bi yardım eden illa ki olur
Allah yardım etsin kolaylastirsin

canım allah kolaylık versın..sana birsey anlatmak ıstıyorum sanırım babanneye vermekle düşünüyorsun.
ben gecen sene calısırken ogluma babannesı bakıyordu cocugum bi gün eve geldıgınde biz birilikte oyun oynarken onu öperken kulak mememı emdı ...dedımkı oglum napıyorsun ,biz ali amcamla oynarken hep yapıyoruz dedi kendısı öz amcası...adam sesız sakın iyi biri ..asla ama asla konduramazsın cocuga bişey yapacagını..es musfettesine anlattım kayınvalıdeye söyledım herkes bana dusman oldu..acaba dedım kendı kendıme ..okadr pisliklerkı tacız onlara normal gelıyor....sonra gördüğüm bırkac seyden sonra (kendı cocugumla ılgılı degıl) emın oldum onun bir pislik olduguna...demem o kı dikkat et..sen babanneyı bırak guvenılır ınsan bul kendın bak...darbeyi nerden alacagımızı bılmıyoruz
aynı şeyi düşünmüşüz. ben küçükken annelerde 8 ay kalmışım. annem hasta diye . 3_4 yaşındaydım ama net hatırlıyorum sapık bı akrabanın beni kucağına oturtup taciz ettiğini inmek istedim ama cahil annannem kızım amca seni sevio dedi ben de inemedim pisliğin kucagindan. Allah tüm tacizcilerin belasını versin.

aynı şeyi düşünmüşüz. ben küçükken annelerde 8 ay kalmışım. annem hasta diye . 3_4 yaşındaydım ama net hatırlıyorum sapık bı akrabanın beni kucağına oturtup taciz ettiğini inmek istedim ama cahil annannem kızım amca seni sevio dedi ben de inemedim pisliğin kucagindan. Allah tüm tacizcilerin belasını versin.
canım benım üzüldüm adına bende taciz yasadım berbat bir duygu..ALLAH KIMSEYE YASATMASIN
umarım hayatının hıc bı noktasında bu duygu senı etkılemez

Babaannenin yakınında bir ev tutsanız, tek odalı bir ev bile olur şu durumda. En azından akşamları çocuğunuz sizin yanınızda olur. Hem siz hem de çocuğunuz daha fazla üzülmez.

Babaannenin yakınında bir ev tutsanız, tek odalı bir ev bile olur şu durumda. En azından akşamları çocuğunuz sizin yanınızda olur. Hem siz hem de çocuğunuz daha fazla üzülmez.
yaklaşık 1 saat uzaklıkta yaşıyor konu sahibi . :(
canım benım üzüldüm adına bende taciz yasadım berbat bir duygu..ALLAH KIMSEYE YASATMASIN
umarım hayatının hıc bı noktasında bu duygu senı etkılemez

zaman
saolun çocukluk işte rahatsız olmuştum ama tacize uğradığımı evlenince anladım. :( neyin ne demek olduğunu bilmedikleri icin Allahın.belası sapıklar cocuklari.seciyor.

kıyamam ya bence de yanınıza alın oğlunuzu ve evde olmadığınız saatler için de eğer imkanınız varsa bir kadın ile anlaşın oğlunuz yalnız kalmamış olur..

Back
X