- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 398
yok canım babanne kalamaz.ailelerin arası boşanma asamasından beri kötü
İş saatlerine uygun bir okul bulmaktan başka çaren yok gibi canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım babanne kalamaz.ailelerin arası boşanma asamasından beri kötü
Muhasebe bölümünde çalışıyorum canım açıkcası keşke işsiz kalsam işten çıkarılsam enazından işsizlik maaşım olur..Part time is bulsan nasil olur peki okul saatine uygun ne is yapiyorsun canim
çok haklısın canım tabiki onun için herşey onsuz yediğim tek bir lokma bile beni huzursuz ediyor çevremdekilere hızla duyuracağım güvenebileceğim biri olursa onu yanımda tutmak için elimden geleni yapacagımbabaanne el üstündede baksa çocuk için anne başkadır ne kadar sevsede babaanne dede o onun sevgisini ister, çocuk yeter artik diyorsa içindeki duygular anlaşılmayacak gibi değil,yarim gün okula gidecek bir yarım gün ve siz gelene kadar komşunuza emanet edin ... siz çocuğunuz huzurlu ortamda olsun diye boşanmadniz mi
Baba çalışıyorsa ve mahkemenin bağladığı nafakayı ödemiyorsa icra yoluyla parayı alabilir hatta hapise bile artırabilirsiniz iyice bir araştırın derim.Bu arada işi bıraksam bana destek olabilecek bir ailem yok.zar zor geçiniyorla..huysuz bir işveren var...izin almak büyük mesele...o babasi olacak vicdansiz 3 senedir mahkemelik nafaka vermiyor...çok zordayim napicam bilemiyorum...dünyanın çivisi cikmiş neye elimi atsam boşa çikiyor...
Bu arada işi bıraksam bana destek olabilecek bir ailem yok.zar zor geçiniyorla..huysuz bir işveren var...izin almak büyük mesele...o babasi olacak vicdansiz 3 senedir mahkemelik nafaka vermiyor...çok zordayim napicam bilemiyorum...dünyanın çivisi cikmiş neye elimi atsam boşa çikiyor...
Bu arada işi bıraksam bana destek olabilecek bir ailem yok.zar zor geçiniyorla..huysuz bir işveren var...izin almak büyük mesele...o babasi olacak vicdansiz 3 senedir mahkemelik nafaka vermiyor...çok zordayim napicam bilemiyorum...dünyanın çivisi cikmiş neye elimi atsam boşa çikiyor...
aynı şeyi düşünmüşüz. ben küçükken annelerde 8 ay kalmışım. annem hasta diye . 3_4 yaşındaydım ama net hatırlıyorum sapık bı akrabanın beni kucağına oturtup taciz ettiğini inmek istedim ama cahil annannem kızım amca seni sevio dedi ben de inemedim pisliğin kucagindan. Allah tüm tacizcilerin belasını versin.canım allah kolaylık versın..sana birsey anlatmak ıstıyorum sanırım babanneye vermekle düşünüyorsun.
ben gecen sene calısırken ogluma babannesı bakıyordu cocugum bi gün eve geldıgınde biz birilikte oyun oynarken onu öperken kulak mememı emdı ...dedımkı oglum napıyorsun ,biz ali amcamla oynarken hep yapıyoruz dedi kendısı öz amcası...adam sesız sakın iyi biri ..asla ama asla konduramazsın cocuga bişey yapacagını..es musfettesine anlattım kayınvalıdeye söyledım herkes bana dusman oldu..acaba dedım kendı kendıme ..okadr pisliklerkı tacız onlara normal gelıyor....sonra gördüğüm bırkac seyden sonra (kendı cocugumla ılgılı degıl) emın oldum onun bir pislik olduguna...demem o kı dikkat et..sen babanneyı bırak guvenılır ınsan bul kendın bak...darbeyi nerden alacagımızı bılmıyoruz
canım benım üzüldüm adına bende taciz yasadım berbat bir duygu..ALLAH KIMSEYE YASATMASINaynı şeyi düşünmüşüz. ben küçükken annelerde 8 ay kalmışım. annem hasta diye . 3_4 yaşındaydım ama net hatırlıyorum sapık bı akrabanın beni kucağına oturtup taciz ettiğini inmek istedim ama cahil annannem kızım amca seni sevio dedi ben de inemedim pisliğin kucagindan. Allah tüm tacizcilerin belasını versin.
yaklaşık 1 saat uzaklıkta yaşıyor konu sahibi .Babaannenin yakınında bir ev tutsanız, tek odalı bir ev bile olur şu durumda. En azından akşamları çocuğunuz sizin yanınızda olur. Hem siz hem de çocuğunuz daha fazla üzülmez.
canım benım üzüldüm adına bende taciz yasadım berbat bir duygu..ALLAH KIMSEYE YASATMASIN
umarım hayatının hıc bı noktasında bu duygu senı etkılemez
yaklaşık 1 saat uzaklıkta yaşıyor konu sahibi .
Aynı mahallede ya da 1-2 mahalle mesafede küçük bir ev en mantıklısı sanırım bu durumda.