Oğlum,ben ve çaresizliğimiz...

Kusura bakmayın arkadaşlar akşam telefondan giremedim..evet babası olacak adamla hafta içi aynı evde şuan..ancak yinede umrunda degil hiçbirşekilde ilgilenmiyor.ona 1 tl sini geçirmiyor..okadar sevgisiz o kadar vicdansız.Şimdi Allah var babannesi gül gibi bakıyo elinden gelen tüm ilgi ve sevgiyi gösteriyor.ama hayırsız oğlunu yola getiremiyor.

Babanne sizle kalamaz mi?

siz kimle.kalıyorsunuz? nerde yaşıyorsunuz? büyük şehir mi ? küçük bi şehre tasinin. valla olmazsa polise gidin derdinizi anlatin. kaymakama gidin derdinizi anlatın devlet bir şekilde sahip çıkar. .
ben ailemle kalıyorum canım..oğullarının yaptıklarından dolayı 2 aile arası fazla gergin..etrafımızda el atacak bi yakınımızda yok.1.derecelerim hep çalışmak zorunda.

Eski eş çalışmıyor mu? Devlet bu konularda acımaz, maaşının 4/1'ini haczeder yine de alır o nafakayı devlet ondan. Direkt iş yerleri kesiyor maaştan, adamın eline geçmiyor bile. Mahkemenin uzamasına sebep olan durumu anlatır mısınız? Neden uzuyor? Öncelikle avukat tutup o nafakayı alın. Aldığınız nafakayla da çocuğunuza bakıcı tutun. Benim tavsiyem budur.
Canım avukat tutamadım açıkcası.en son icraya verdim icra takibinde.. gidip akıbetini öğrenecektim, annemlerde şimdilik oluruna bırak ailesi iyi kötü çocuğa bakıyor enazından dediler. oyüzden birşey yapmadım.anladığım kadarıyla da avukatsız pek birşey olmuyor bu memlekette.

Aklıma şu geldi : çalıştığınız ve erken çıktığınız için babannede kalmak zorunda.siz de orda kalabilirsiniz .sizden de ayrılmamış olur yavrular. Psikolojisi bozulmaz.siz de biraz idare edeceksiniz böyle
Dengesiz babası aynı evde olmasa olurdu tabiki evlat için neler yapılmazmki,,ama ki baba olacak adam o evde o yuzden imkansız

Allah babaanneden razı olsun. araları iyi olanlar bile bakmak istemiyorlar çünkü.
tam olarak durumları bilmiyorum ama babaanneye yakın bir ev bulsan isterse tek oda olsun. sabah babaanneye gider akşam okuldan siz alırsınız. oğluşun şimdi seni anlamayabilir, özlüyordur haliylede . ama ileride seni bağrına basacaktır seninle gurur duyacaktır. bütün çalışan anneler aynı sorunları yaşıyorlar. ama gece senin koynunda uyuması iyi olurdu.

Arkadaşlar çok saolun iyiki varsınız, çevremdekiler(akraba,teyze vs.) kızım 1 sene dişini sık hergün gider görürsün hafta sonları tatillerde yanında olur, bir yabancıya teslim etmektense babannesinde kalması en iyisidir, artık erkek çocuklarını bile korumanın zorlaştığı bir memleketteyiz , 1 sene dişini sıkar seneye çocuğun da birazdaha anlamış yaşta olur yanına alırsın diyorlar. Peki sizce ? Bir yabancıya emanet etsem gözüm arkada olacak hep güvende mi aç mı tok mu biri kötü birşey mi yaptı kötü mü davrandı biri gibiii....sırf o yüzden 1 sene dişimi sıkıp katlanayım diyorum inanın çok zor.

Allah babaanneden razı olsun. araları iyi olanlar bile bakmak istemiyorlar çünkü.
tam olarak durumları bilmiyorum ama babaanneye yakın bir ev bulsan isterse tek oda olsun. sabah babaanneye gider akşam okuldan siz alırsınız. oğluşun şimdi seni anlamayabilir, özlüyordur haliylede . ama ileride seni bağrına basacaktır seninle gurur duyacaktır. bütün çalışan anneler aynı sorunları yaşıyorlar. ama gece senin koynunda uyuması iyi olurdu.
Tabikide Allah razı olsun hep dua ediyorum sen olmasan ben yavrumla napardım diyorum o da gözleri doluyor yok kızım ben ölene kadar da bakarım sen git çalış diyor..bir anne kadar sevgi gösteriyor hiç şüphem yok..ama Allah kimseyi merhametsiz etmesin baba 3-5 kuruş destek olsa oturup evladıma bakardım ama umrunda dahi bile değil

kim ne derse desin ben seni anlıyorum, yapacak bişi yok 10 yaına gelince alırsın çocuğu, topu topu 4 sene, geçer be kardeşim

Tabikide Allah razı olsun hep dua ediyorum sen olmasan ben yavrumla napardım diyorum o da gözleri doluyor yok kızım ben ölene kadar da bakarım sen git çalış diyor..bir anne kadar sevgi gösteriyor hiç şüphem yok..ama Allah kimseyi merhametsiz etmesin baba 3-5 kuruş destek olsa oturup evladıma bakardım ama umrunda dahi bile değil

yok yok destek olsa bile oturma evde. hem evladın hem kendin için çalışman daha hayırlı. zaten güvenilir biri değil anladığım kadarıyla. onun ipiyle de kuyuya inilmez gibi. bugün verir yarın vermez.

İnanın bana ilk boşandığımız sene..o sorumsuz pislik ne bana ne oğluma kendi giysilerimi bile vermedi sebepsiz yere..geldim baba evine baba mı var sanki ? zor geçinen bir aile..annemden çocuğum için para isteyemez onun haçlık vermesini beklerdim.içim giderdi oğluma bişi alamazdım kardeşlerim gelse de alsalardıı ..çok zor günlerdi çok zor aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum..birdaha iş bulamamaktan .şu memlekette boşanmış genç kadınsan çalışmak bile zor..okadar cahil gerici bir memleket olma yolunda ülkemiz.inanın bütün bunlardan korkuyorum.patronum huysuz gecimsiz izin vermez anlamaz.ama en azından beni kızı gibi görüyor bunlarda benim için önemli.. Allaha şükür düzenli maaşım var oğlum için hiçbirşeyde gözüm kalmıyor hatta seneye ooğlumu yanımda tutarım artık hiç ayrılmayız diye biriktirmeye bile başlıyorum.her hafta bitişinde koşa koşa gidip alıyorum çocuğumu haftasonları 2 gün hiç yanımdan ayırmıyorum...neticede onun için sanırım mecburum bu 1 senelik ayrılığa :(

İnanın bana ilk boşandığımız sene..o sorumsuz pislik ne bana ne oğluma kendi giysilerimi bile vermedi sebepsiz yere..geldim baba evine baba mı var sanki ? zor geçinen bir aile..annemden çocuğum için para isteyemez onun haçlık vermesini beklerdim.içim giderdi oğluma bişi alamazdım kardeşlerim gelse de alsalardıı ..çok zor günlerdi çok zor aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum..birdaha iş bulamamaktan .şu memlekette boşanmış genç kadınsan çalışmak bile zor..okadar cahil gerici bir memleket olma yolunda ülkemiz.inanın bütün bunlardan korkuyorum.patronum huysuz gecimsiz izin vermez anlamaz.ama en azından beni kızı gibi görüyor bunlarda benim için önemli.. Allaha şükür düzenli maaşım var oğlum için hiçbirşeyde gözüm kalmıyor hatta seneye ooğlumu yanımda tutarım artık hiç ayrılmayız diye biriktirmeye bile başlıyorum.her hafta bitişinde koşa koşa gidip alıyorum çocuğumu haftasonları 2 gün hiç yanımdan ayırmıyorum...neticede onun için sanırım mecburum bu 1 senelik ayrılığa :KK43:
sorulmaz ama ne kadar maaş alıyorsun,
1 senelikayrılık mı sonra ne olacak

Rabbim yardımcınız olsun oğlunuzdan ayrılmasanız keşke çok yaralanır sevgi göremezse çok üzüldüm

Allah nasil biliyorsa oyle yapsin bu model baba bozuntularini
Evlenirsin huzur vermezler
Bosanirsin huzur vermezler

Oyun ablasi veya komsu teyze disinda cikar yolunuz yok sanirim, cok uzuldum yavrunuza ve size. Kiyamam. Allah kolaylik versin

sorulmaz ama ne kadar maaş alıyorsun,
1 senelikayrılık mı sonra ne olacak
Canım 1.500 tl alıyorum, kredi ödüyorum ayrıca ...seneye çocuk biraz daha anlıyor olacak vede ilk senesi hiçbirimizin iş saatine uymuyor seneye sabahçı olacak kendim bırakıp işe gidecegim yada en kötü ihtimal işi bırakırım .ne bileyim şuan okadar küçükki kıyamıyorum ama seneye evde tek de olsa bi şekilde idare edebilir diye düşünüyorum..

Allah nasil biliyorsa oyle yapsin bu model baba bozuntularini
Evlenirsin huzur vermezler
Bosanirsin huzur vermezler

Oyun ablasi veya komsu teyze disinda cikar yolunuz yok sanirim, cok uzuldum yavrunuza ve size. Kiyamam. Allah kolaylik versin
aynen öyle canım çok sağolasın :( nasip işte herkes için hayat çok kolay değil malesef

canım bvenim çok üzüldüm. kendi annen baban neden bakamıyor onu tam anlayamadım.

bir de bir arkadaş etüt önermiş. öyle birşeyi olaiblir mi okulların araştırsan?
ayrıca da konu komşu varsa onlara rica etsen az bir miktar paraya yarım günlüğüne göz kulak olsalar oğluna

Aynı zorlukarı yaşadım,bilirim ne kadar zor olduğunu ama ben de arkadaşlara katılıyorum,o masumun sadece sana ihtiyacı var evde tek de beklese seni göreceğini bilir ve sorun yapmaz inan!Allah yardımcın olsun,böyle babaları da ayrıca mok çukuruna atmalı bence!

Back
X