bundan 10 gun once tam evden cıkmak ıcın hazırlanırken oglumun oturma odasında oksurdugunu duydum ama boyle bısey takılmıs gıbı.gıttım bı baktım salonda masanın ustunde duran cantamdan cuzdanımı almıs cuzdan yerde paralar sacılmıs ortalıga ama cocuk ıyı bır ıkı yutkundu allah dedım bısıy yuttu bu ne yuttun oglum dedım para yuttum demezmı ustume atesler bastı hemen kaptıgımız gıbı doktoruna goturduk fılm cekıldı bıde baktık mıdede yusyuvarlak para duruyo.ama cocukta hıcbı sıkayet yok.dr endıselenmeyın bu tıp vakaların % 90 ı dıskıyla cıkıyo beklıcez dedı tamam dedık 1 gun 2gun 5 gun yok cocuk cıkarmıyo tekrar gıttık bu sefer dr mıdede takılmıs olabılır bı cocuk cerrahı gorsun dedı bu sefer devlet hastahanesıne cocuk cerrahına gıttık.oda baktı muayne ettı fılm cektı beklıcez dedı ama 7 gun 8 gun hala yok bugun tekrar gıttık tekrar fılm cekıldı para 10 gun once nerdeyse orda duruyo dr bu para ancak bronkoskopıyle cıkar dedı.genel anestezıyle uyutulup agızdan kameralı bı aletle gırılcekmıs bıkac gun hastanede yatabılır dedı ay delırıcem kapalı bı operasyon netıcede sımdı ne yapsak bılemıyoruz o devlet hastanesınde mı yaptırsak unıversteyemı gotursek sasırdık kaldık cok uzun yazdım ama daha once boyle bısey yasayan yada yasamasada izmirde ıyı bı cocuk cerrahı onerebılecek bırı varmı ???:1no2: