Çocuk Hastalıkları Oğlum bozuk para yuttu acıl izmirde iyi bir cerrah bulmam lazım...:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

wisne83

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
459
998
628
41
bundan 10 gun once tam evden cıkmak ıcın hazırlanırken oglumun oturma odasında oksurdugunu duydum ama boyle bısey takılmıs gıbı.gıttım bı baktım salonda masanın ustunde duran cantamdan cuzdanımı almıs cuzdan yerde paralar sacılmıs ortalıga ama cocuk ıyı bır ıkı yutkundu allah dedım bısıy yuttu bu ne yuttun oglum dedım para yuttum demezmı ustume atesler bastı hemen kaptıgımız gıbı doktoruna goturduk fılm cekıldı bıde baktık mıdede yusyuvarlak para duruyo.ama cocukta hıcbı sıkayet yok.dr endıselenmeyın bu tıp vakaların % 90 ı dıskıyla cıkıyo beklıcez dedı tamam dedık 1 gun 2gun 5 gun yok cocuk cıkarmıyo tekrar gıttık bu sefer dr mıdede takılmıs olabılır bı cocuk cerrahı gorsun dedı bu sefer devlet hastahanesıne cocuk cerrahına gıttık.oda baktı muayne ettı fılm cektı beklıcez dedı ama 7 gun 8 gun hala yok bugun tekrar gıttık tekrar fılm cekıldı para 10 gun once nerdeyse orda duruyo dr bu para ancak bronkoskopıyle cıkar dedı.genel anestezıyle uyutulup agızdan kameralı bı aletle gırılcekmıs bıkac gun hastanede yatabılır dedı ay delırıcem kapalı bı operasyon netıcede sımdı ne yapsak bılemıyoruz o devlet hastanesınde mı yaptırsak unıversteyemı gotursek sasırdık kaldık cok uzun yazdım ama daha once boyle bısey yasayan yada yasamasada izmirde ıyı bı cocuk cerrahı onerebılecek bırı varmı ???:1no2:

ızmir'de Ege Üniversitesi'nde okuyup burada doktor olan bir arkadaşım var, ona sorarım arkadaşım.
Çok geçmiş olsun, ah yaramaz çocuklar ya...

geçmiş olsun umarım bu sıkıntınız biran önce geçer..

çok geçmiş olsun. kardeşimde düğme yutmuştu ama kendiliğinden çıkmıştı. gelişmelerden bizide haberdar edin lütfen. tekrar geçmiş olsun :((

ay canımya geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyi bir doktor bulup güzel sonuçlar alırsınız.birde ben birşey merak ettim oğlun kaç yaşında?

Canım bende küçükken bozuk para yutmuştum ama kendiliğinden çıkmıştı.
İnş. oğlunuzunda oparasyonsuz kendiliğinden çıkar.

canım hiç korkmana gerek yok benim oğlum 1 yaşında nefes darlığı başladı. daha sonra 1,5 yıl astım tedavisi gördü. sonra doktorunu değiştirdik ve film çekildi.akciğerine 6 parça kuruyemiş olduğunu tespit ettiler.bronkoskopi ile ciğerinden çıkardılar yani korkulacak bi şeyyok benim oğlum üniversite hastanesinde olmuştu üniversite hastaneleri bu konuda çok iyi

şimdiki paraları protesto ediyorum ben yaaa, 1 yaşında kızım var, o paraları küçülttüler küçülltüler yaa heruerden para çıkıyor, minik miniki ne kadar toplarsam toplayayım, mutlaka bir yerlere aıyor ve ummadığım bir yerden çıkıveriyor ve benim cadı kızım muhakkak şaşmadan o parayı buluyor!!

kaç kez ağzından o minink paralardan çıkardım!!! bu ne yaaaa...

* * * * * *
Selam kardeş
Merhaba. Bursa dan yazıyorum. iş yerinde bir arkadaşımın çocuğu 2 yaşında para yutmuş. 25 kuruş yada 10 kuruş olabilir diyor . Bugün 9.günü. Röntgende bağırsaklarda gözüküyor. ilk günkü röntgeninde de bağırsaktaydı, 7.günkün de de biraz kaymış yine bağırsaktaydı. Doktorlar bekle bişey yapamayız demişler. Sizin konuyu okudum. Sonucu yazmamışsınız. Siz de sonuç ne oldu ? Bu arkadaşa ne önerirsiniz ? ALLAH herkese yardım etsin acil şifalar versin. Teşekkürler.

Back
X